Duzenli bit uykumiz yok bizim tek ablamiz olsa senin plan in aynisi yapardim da birds 8 aylik var tam kotu olduk basindan ayrilamiyorun kalkmaya basladi her set azında abla kıdkanıp sıkıştırıyo falan bugun akşam üzeri uyumadı da kucağımda onunla lesli yaptık sallan sallan kuzcagımda sızdıWalla zor canim ama duzenli olunca gun guzel geciyo
Sabah kalktigimda kizim kalkmadan etrafi topluyorum.uyaninca kahvalti yapiyoruz kahvaltidan sonra onunla etkinlik yapiyoruz o dewam ederken mutfaga girisiyorum oglen olmadan yemegim hazir oluyo sonra kizimla spor yapiyoruz muzik acip.yemegini yedirip yatiriyorum o uyudugunda ders calisiyorum malum ogretmen olsak da calisiyoruz hala.uyaniyo oyun oynuyoruz kendi haline birakip utu camasir temizlik islerine bakiyorum sonra disari parka cikiyoruz ve babamiz geliyo aksm yemegi falan filan anlayacagin heo kosusturma ama en guzeli sabhtan yemegi yapip kurtulmak.
. Ben gruba baslamadan iki haftaonce 3 kilo falan verdim canim yani gruba baslamadan diyet yapiyodum aslinda ama spor bu kadar ski degildi.hamilelikten sonra cok ski spor yapmistim cok guzel kilo vrmistim
İsim | Pazartesi | Salı | Çarşamba | Perşembe | Cuma | Cumartesi | Pazar |
semurcan | - | - | - | - | - | - | - |
White1989 | ❤ ❤ | ❤❤ | - | - | - | - | - |
missagor | ❤ ❤ | - | - | - | - | - | - |
syns | ❤ ❤ | 50JJ ❤ | - | - | - | - | - |
Colorayzn | ❤❤ | - | - | - | - | - | - |
gogo2405 | - | - | - | - | - | - | - |
isimsiz965 | ❤❤ | ❤❤ | - | - | - | - | - |
aysglkskn | MUAF | - | - | - | - | - | - |
Mydestinyy | ❤ ❤ | ❤❤ | - | - | - | - | - |
aseeel | 200 IA ❤ | - | - | - | - | - | - |
thesquatgirl | ❤ MUAF | ❤❤ | - | - | - | - | - |
bilinmeyenkullanici | ❤ ❤ | ❤❤ | - | - | - | - | - |
smykmy | 300 İA ❤ | - | - | - | - | - | - |
mutsuzmutlu | ❤❤ | ❤? | - | - | - | - | - |
AKovser | - | - | - | - | - | - | - |
Spor ?Bende yeni oturdum kayınvalidemler yemeğe geldi anca topla yıka
Menü sabah ekmek peynir çay zeytin domates salatalık
Ara şekersiz sütlü neskafe 2 ceviz
Öğle yoğurt yulaf ezmesi pulbiber nane
Akşam kıymalı patates yemeği az pilav yoğurt salata kavun
Gece kahve kocisle
3 kupa limonlu mate çayı
Biz seni mezun etmiyormuyuz yahukizlar iyi geceler, bildirim yapiyorum.
sabah:
Bir nektarin - 200 gr yagsiz yogurt - 2 yk yulaf kepegi - 1 dilim hindi fume
ogle: 3 adet dukan kurabiye
aksam: 200 gr biftek - 200 gram yagsiz yogurt
spor: 6.75 km yurundu
Colorayzn
İsim | Pazartesi | Salı | Çarşamba | Perşembe | Cuma | Cumartesi | Pazar |
semurcan | - | ❤❤ | - | - | - | - | - |
White1989 | ❤ ❤ | ❤❤ | - | - | - | - | - |
missagor | ❤ ❤ | - | - | - | - | - | - |
syns | ❤ ❤ | 50JJ ❤ | - | - | - | - | - |
Colorayzn | ❤❤ | - | - | - | - | - | - |
gogo2405 | - | - | - | - | - | - | - |
isimsiz965 | ❤❤ | ❤❤ | - | - | - | - | - |
aysglkskn | MUAF | - | - | - | - | - | - |
Mydestinyy | ❤ ❤ | ❤❤ | - | - | - | - | - |
aseeel | 200 IA ❤ | - | - | - | - | - | - |
thesquatgirl | ❤ MUAF | ❤❤ | - | - | - | - | - |
bilinmeyenkullanici | ❤ ❤ | ❤❤ | - | - | - | - | - |
smykmy | 300 İA ❤ | - | - | - | - | - | - |
mutsuzmutlu | ❤❤ | ❤? | - | - | - | - | - |
AKovser | - | - | - | - | - | - | - |
Biz seni mezun etmiyormuyuz yahu
Emilian sensin değil mi kız bu arada zayıf halin de kilo almış halin de çok güzel
benim çocuk 1.5 yaşında genelde öğle uyuyunca ve gece uyuyunca yapıyorum daha az dinleniyorum ama vicdanım rahat oluyor cocuğu boş bırakıp ona vakit ayırmadım diye pişman olmadan hallediyorum sporu gece uyanırsa yanına gidip sakinleştirip uyutup tekrar spor için öbür odaya gidiyorum ısınıp devam ediyorum hareketlerime. Bugun kötü oldum yapacaktım yapamayacağım.İyi akşamlar hanımlar çocuklu olanlar nasıl yetiştiriyorsunuz bu kadar sporu bugun hiç oturmadım ne iş bitti ne çocuk durdu daha spor yapamadım....akşam yapıcam ama pes etmek yokkkk...
Menum
Sabah
2 dilim kepek ekmek
Kk peynir
Çay
Ara neskafe ve biraz ceviz
Öğlen yarım kase çorba ve yoğurt
Ara turk kahvesi bir dilim kadar kek yedim. Ara ara tırtıkladım gun içinde
Bide ceviz yedim ceviz fazla kaçtı galiba
Bir litre yeşil çay soda limon karışımı
Akşam yoğurt yiycem
Su 2 lt oldu 3 olur
Sporda akşama inşallah
Spor mu turşum çıktı bugün :)Spor ?
cok zor iki cocuk o konuda bise diyemiyorum canimDuzenli bit uykumiz yok bizim tek ablamiz olsa senin plan in aynisi yapardim da birds 8 aylik var tam kotu olduk basindan ayrilamiyorun kalkmaya basladi her set azında abla kıdkanıp sıkıştırıyo falan bugun akşam üzeri uyumadı da kucağımda onunla lesli yaptık sallan sallan kuzcagımda sızdı
Supermis alkış :)Bugun kizimin yarim kekini uc kez elime aldim ama geri biraktim dedim aman smy spor yaparken cektigin agrilari dusun bi lokma dahi olsa yemedim kizlaaar
Gun icinde uc kez elim gitti kiz cok zor dayandim ama kendimi mutlu hissediyorum yesem uzgun olcaktim olay bu bakimdam cok basit niye sonrasinda mutsuz olalim kiSupermis alkış :)
Ben dayanamıyorum sahsen
Benim de büyük 3,5 yaşında abla muamelesi yapıyoruZ o da garibim aktivite falan istiyo kuçukten fırsat buldukça yapıyoruz uyku arasında falan yada anneannede oldugumuzdaKüçük çocuklar daha zor kızlar Allah yardımcınız olsun, birde bakacak kimse olmayınca
Benim küçük 3,5 yaşında artık abisiyle oyun kurup oynamaya başladı çok şükür biraz rahatladım
Eylülde başlıcak benim stres okul beslenme yollarda iki cocukla :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?