- 29 Mayıs 2012
- 7.313
- 19.036
- 448
ne çorbası ?Vücut spordan dolayı ödem tutuyor alabilir canım perşembe dinlenme günü yap bol bol ödem sökücü çay icebilirsin perşembe günü emzirme durumuna yoksa vicdan çorbası icebilirsin
Ben de tam artı 200 önerisi olan varsa dinlerimHerkese gunaydin tartildim ve cumaya gore +200 ciktimkastan dolayi mi acb niye boyle oldu cok uzgunum nasil yapsam ne yesem bilemedim cumadan beri nasil spor yapiyorum aslinda kendimi hafif hissettigimden dolayi bu kadar sok oldum bi oneriniz var mi
İsim | Pazartesi | Salı | Çarşamba | Perşembe | Cuma | Cumartesi | Pazar |
semurcan | - | ❤❤ | - | - | - | - | - |
White1989 | ❤ ❤ | ❤❤ | - | - | - | - | - |
missagor | ❤ ❤ | ❤❤ | - | - | - | - | - |
syns | ❤ ❤ | 50JJ ❤ | - | - | - | - | - |
Colorayzn | ❤❤ | 200DK ❤ | - | - | - | - | - |
gogo2405 | - | - | - | - | - | - | - |
isimsiz965 | ❤❤ | ❤❤ | - | - | - | - | - |
aysglkskn | MUAF | - | - | - | - | - | - |
Mydestinyy | ❤ ❤ | ❤❤ | - | - | - | - | - |
aseeel | 200 IA ❤ | - | - | - | - | - | - |
thesquatgirl | ❤ MUAF | ❤❤ | - | - | - | - | - |
bilinmeyenkullanici | ❤ ❤ | ❤❤ | - | - | - | - | - |
smykmy | 300 İA ❤ | - | - | - | - | - | - |
mutsuzmutlu | ❤❤ | ❤❤ | - | - | - | - | - |
oburella | - | ❤❤ | - | - | - | - | - |
AKovser | - | - | - | - | - | - | - |
Ayran çorbası yada diğer adıyla vicdan çorbası ödeme bire birne çorbası ?
Ayran çorbası yada diğer adıyla vicdan çorbası ödeme bire birne çorbası ?
Bu geceden nohutu yeşil.mercimegi haşlayın sabah yarın sabahtan nohut yeşil.mercimek az bulgur haşlayın biraz içine yoğurt kıvamına yakın ayran koyun kesinlikle tuz yok ama baharat ekleyebilirsiniz gün boyu iki saatte bir için akşam 7 bırakın sabah isterseniz bir TB ekmeği ile kahvaltı yapabilirsiniz yumurta tuzsuz peynir zeytin yok salatalık domates ama tuzsuzBen de tam artı 200 önerisi olan varsa dinlerim
Normalde iki gün yapılıyor ama bir gün yeter bu ödem atmak için arkadaşlar ödemi olan yapsın sadece kilo vermek için degilBu geceden nohutu yeşil.mercimegi haşlayın sabah yarın sabahtan nohut yeşil.mercimek az bulgur haşlayın biraz içine yoğurt kıvamına yakın ayran koyun kesinlikle tuz yok ama baharat ekleyebilirsiniz gün boyu iki saatte bir için akşam 7 bırakın sabah isterseniz bir TB ekmeği ile kahvaltı yapabilirsiniz yumurta tuzsuz peynir zeytin yok salatalık domates ama tuzsuz
Ben bugün yemeğe bulgurlu mercimek pilavı yapmıştım ama olmadı nohut ıslatayım yarın da öyle yerimNormalde iki gün yapılıyor ama bir gün yeter bu ödem atmak için arkadaşlar ödemi olan yapsın sadece kilo vermek için degil
Tuz koyduysan olmaz canım salça da yokBen bugün yemeğe bulgurlu mercimek pilavı yapmıştım ama olmadı nohut ıslatayım yarın da öyle yerim
Canim ben cezami dun yaptim dun menumude paylastimTUM CITIRLARIN DIKKATINE
- Canlarim uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
- Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
- Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosmaKISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlamaM:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
S: SquatMENU VE SPOR CIZELGEMIZ
[TR][TR][TR][TR][TR][TR][/tr][/tr][/tr][/tr][/tr][/tr]
İsim Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma Cumartesi Pazar semurcan - ❤❤ - - - - - White1989 ❤ ❤ ❤❤ - - - - - missagor ❤ ❤ ❤❤ - - - - - syns ❤ ❤ 50JJ ❤ - - - - - Colorayzn ❤❤ 200DK ❤ - - - - - gogo2405 - - - - - - - isimsiz965 ❤❤ ❤❤ - - - - - aysglkskn MUAF - - - - - - Mydestinyy ❤ ❤ ❤❤ - - - - - aseeel 200 IA ❤ - - - - - - thesquatgirl ❤ MUAF ❤❤ - - - - - bilinmeyenkullanici ❤ ❤ ❤❤ - - - - - smykmy 300 İA ❤ - - - - - - mutsuzmutlu ❤❤ ❤❤ - - - - - oburella - ❤❤ - - - - - AKovser - - - - - - -
[TR]
[TR]
[TR]
[TR]
[TR] [/TR][/TR][/TR][/TR][/TR]
Yok yarın tekrar yapıcam onu da bugün de onlardan yicem sorun olur mu gibilerinden sordumTuz koyduysan olmaz canım salça da yok
Tamam canım kusura bakma kafam dağınık gördüm menünü ama tabloya yazdım sandımCanim ben cezami dun yaptim dun menumude paylastim
İsim | Pazartesi | Salı | Çarşamba | Perşembe | Cuma | Cumartesi | Pazar |
semurcan | - | ❤❤ | - | - | - | - | - |
White1989 | ❤ ❤ | ❤❤ | - | - | - | - | - |
missagor | ❤ ❤ | ❤❤ | - | - | - | - | - |
syns | ❤ ❤ | 50JJ ❤ | - | - | - | - | - |
Colorayzn | ❤❤ | 200DK ❤ | - | - | - | - | - |
gogo2405 | - | - | - | - | - | - | - |
isimsiz965 | ❤❤ | ❤❤ | - | - | - | - | - |
aysglkskn | MUAF | - | - | - | - | - | - |
Mydestinyy | ❤ ❤ | ❤❤ | - | - | - | - | - |
aseeel | 200 IA ❤ | - | - | - | - | - | - |
thesquatgirl | ❤ MUAF | ❤❤ | - | - | - | - | - |
bilinmeyenkullanici | ❤ ❤ | ❤❤ | - | - | - | - | - |
smykmy | 300 İA ❤ | ❤❤ | - | - | - | - | - |
mutsuzmutlu | ❤❤ | ❤❤ | - | - | - | - | - |
oburella | - | ❤❤ | - | - | - | - | - |
AKovser | - | - | - | - | - | - | - |
Ne kusuru kiz hatirlatayim dedim bi suru sayfa var kacirmis olabilirsinTamam canım kusura bakma kafam dağınık gördüm menünü ama tabloya yazdım sandım
Nette gordugum corba ile bunun alakasi yok kiz bunu ayranli corba gibi pisiriyoruz oylemiBu geceden nohutu yeşil.mercimegi haşlayın sabah yarın sabahtan nohut yeşil.mercimek az bulgur haşlayın biraz içine yoğurt kıvamına yakın ayran koyun kesinlikle tuz yok ama baharat ekleyebilirsiniz gün boyu iki saatte bir için akşam 7 bırakın sabah isterseniz bir TB ekmeği ile kahvaltı yapabilirsiniz yumurta tuzsuz peynir zeytin yok salatalık domates ama tuzsuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?