- 29 Mayıs 2012
- 7.313
- 19.036
- 448
Bildiğimiz ayran çorbasıAyran çorbası yada diğer adıyla vicdan çorbası ödeme bire bir
Kolay gelsin canımKayınvalidemler salça yapıyor bugün onlara yardım edicem giremeyebilirim akşama kadar kendinize iyi bakın öptüm hepinizi
sende o kadar zorlama kendiniLunge beni çok zorluyor her gün 100 tane nerdeyse yapmama rağmen sanırım bacaklarıma çok yük biniyor
alışmadı bünyem zaten bir türlü şu yanlara doğru olan lunge kolay da bir bacağın yerde diğeri diz çökmüş olan aman amansende o kadar zorlama kendini
bende zorlanıyorum onda ama yapabiliğim kadar öyle 100 tane değil mesela günün hareketlerini 20 tan ise 10 bir yapıyorum 10 bi zorlamıyorum kendimialışmadı bünyem zaten bir türlü şu yanlara doğru olan lunge kolay da bir bacağın yerde diğeri diz çökmüş olan aman aman
ma evleniyorsun sadece en fazla 1 hafta olmasın mübareekSelam canlar..
Nasılsınız ?
Benim için tamamen ayrılık vakti geldi sanırım..
Bir daha ne zaman gelirim bilmiyorum..
İstemeden kırdıysam, yanlış birşey yaptıysam helal edin..
ma evleniyorsun sadece en fazla 1 hafta olmasın mübareek
Evet can canım ben öyle yaptım nettekini bilmiyorum emzirdigim için şimdi yapamıyorum düğün vardı çok şişmiş tim 800 ile bir kilo arası ödem atıyor ben iki gün yapmıştım ama zorladı beni bence tek gün yeterliNette gordugum corba ile bunun alakasi yok kiz bunu ayranli corba gibi pisiriyoruz oylemi
Evet canım tuz yok içindedir yeşil mercimek nohut ve azıcık bulgur isteyen soğuk iciyorsa salatalık da güzel oluyor önemli olan tuz kullanmamak kafein almamak o gün icinBildiğimiz ayran çorbası
o niye kız koca kış napceksinizzz hıııı de bakemYok canım hiç sanmıyorum..
Bu kışı gelemem gibi
aahh be yavrumm tuzsuz yiyorum ben yine şişiyorumEvet canım tuz yok içindedir yeşil mercimek nohut ve azıcık bulgur isteyen soğuk iciyorsa salatalık da güzel oluyor önemli olan tuz kullanmamak kafein almamak o gün icin
Canım ayrılık vakti diyince korktumSelam canlar..
Nasılsınız ?
Harikasın maşallah canımKızlar kilom cumaya gore -1.7 :) çok mutluyum
Selam canlar..
Nasılsınız ?
naptın seeeeeennnnn çabuk söyleeeeeKızlar kilom cumaya gore -1.7 :) çok mutluyum
Sağol canımHarikasın maşallah canım
naptın seeeeeennnnn çabuk söyleeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?