- 26 Mayıs 2014
- 9.845
- 20.001
- 248
Bence sen kendine uygun olan diyet yöntemini bulmuşsun ama biz bulamadık ne yapsak bilemiyorumSağol canım
valla hic bisey yapmadım canım hepimizin yaptıkları
Bence sen kendine uygun olan diyet yöntemini bulmuşsun ama biz bulamadık ne yapsak bilemiyorum
Kizlar merhaba ilk olarak ve herkesin belli bi diyet ve spor mu uyguluyor bu mesajdan ben pek anlayamdimda ilk sayfayi okudum aslinda ama sanirim kacirdigim noktalar var ben leslie1 ve cannet yapıyorum bu tablodaki ya da sizin ortakca belirlediginiz egzersizlermi varrTUM CITIRLARIN DIKKATINE
- Canlarim uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
- Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
- Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosmaKISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlamaM:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
S: SquatMENU VE SPOR CIZELGEMIZ
[TR][TR][TR][TR][TR][TR][/tr][/tr][/tr][/tr][/tr][/tr]
İsim Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma Cumartesi Pazar semurcan - ❤❤ - - - - - White1989 ❤ ❤ ❤❤ - - - - - missagor ❤ ❤ ❤❤ - - - - - syns ❤ ❤ 50JJ ❤ - - - - - Colorayzn ❤❤ 200DK ❤ - - - - - gogo2405 - - - - - - - isimsiz965 ❤❤ ❤❤ - - - - - aysglkskn MUAF - - - - - - Mydestinyy ❤ ❤ ❤❤ - - - - - aseeel 200 IA ❤ - - - - - - thesquatgirl ❤ MUAF ❤❤ - - - - - bilinmeyenkullanici ❤ ❤ ❤❤ - - - - - smykmy 300 İA ❤ ❤❤ - - - - - mutsuzmutlu ❤❤ ❤❤ - - - - - oburella - ❤❤ - - - - - AKovser - - - - - - -
[TR]
[TR]
[TR]
[TR]
[TR] [/TR][/TR][/TR][/TR][/TR]
Selam canlar..
Nasılsınız ?
Benim için tamamen ayrılık vakti geldi sanırım..
Bir daha ne zaman gelirim bilmiyorum..
İstemeden kırdıysam, yanlış birşey yaptıysam helal edin..
Kuzum onlar ceza :) mesrla biri Gofret yemiş ona ceza biri bazlama yemiş ceza :) kendi kendimize egzersiz yapıyoruz sadece isteğe bağlı olarak ektekini yapıyoruz bugün perşembeyi yapıyoruz ama zorunlu değil dediğim gibi :) kalp varsa 2 tane sorun yok demektir sende 2 kalp var sorun yok :)Kizlar merhaba ilk olarak ve herkesin belli bi diyet ve spor mu uyguluyor bu mesajdan ben pek anlayamdimda ilk sayfayi okudum aslinda ama sanirim kacirdigim noktalar var ben leslie1 ve cannet yapıyorum bu tablodaki ya da sizin ortakca belirlediginiz egzersizlermi varrherseye olmasi gibi uygmak isterim
Kizlae okumak istedim fakat okuyamayacagim yazilanlari beynim yerinden cikacak cok kotuyum tum gun rahatsiz gezdim gibi bisey zaten.once kasik agrisi sonra karin mahvoldum carsi pazar derken geçmedi menumu yazicam ama yarin B bilinmeyenkullanici
alışmadı bünyem zaten bir türlü şu yanlara doğru olan lunge kolay da bir bacağın yerde diğeri diz çökmüş olan aman aman
Cok TesekkurlerKuzum onlar ceza :) mesrla biri Gofret yemiş ona ceza biri bazlama yemiş ceza :) kendi kendimize egzersiz yapıyoruz sadece isteğe bağlı olarak ektekini yapıyoruz bugün perşembeyi yapıyoruz ama zorunlu değil dediğim gibi :) kalp varsa 2 tane sorun yok demektir sende 2 kalp var sorun yok :)
Selam canlar..
Nasılsınız ?
Benim için tamamen ayrılık vakti geldi sanırım..
Bir daha ne zaman gelirim bilmiyorum..
İstemeden kırdıysam, yanlış birşey yaptıysam helal edin..
Kuzum ben isterim valla dambılla olandan da isterim dambıl ile çalışmaktan kollarım kaslanmış baktım şimdi alt kollarda da kas oluşmaya başlamışAynen yan devede kulakta diğeri deve yanibenım kartlarda var dı hergun 40x2 yapıyorum bayılıyordum bitesiye pes etmek yok ama artık bacak kalca çalışmayacagım siparişim kargolanmıs gelir bi kaç güne dambıl ve bant ile kol sırt gögüs çalıştıracagım inşallah fark olur terlemem azaldı sanki sporun hakkını veremedim buguncocuk uyansın karnını doyurayım kartlarla çalısacagım dambılsız ve bantsız olanlarından isteyen olursa fotograf cekıp paylaşırım :)
Nasıl gidiyor diyet canımCok Tesekkurler
Suanlik iyi ama sindirim sikintisi çekiyorum sizde de oluyor mu oluyorsa nasil cozumlediniz her diyette sikinti yasiyorum ne yazikki1Nasıl gidiyor diyet canım
Ben 12 15 km arası yürüyorum bazen o sayıları da geçiyor leslie gece serinlikte yapoyroum kimi zaman. Grupta 15 dakika spor sınırı var onu yaptığın sürece sıkıntı yok canım :) ben de 94 kg ile başladım ilk günler çok zordu spor yapmak yürümek hele leslie ama artık alıştım. Sindirim sıkıntısı derken wc ye çıkma problemi miKizlar Ben leslie 1 mil yapabiliyorim anca kilomdan dolayi digerlerinde kalbim sıkışıyor çünkü bu 1 mil cok kisa gunde bbir defa yeterlimi sizce mil disinda yuryus yapiyormusunuzz
Evet diyete girdikten sonra tuvalet sikintisi cekiyorum diyette degilken sindirim problemim olmuyoBen 12 15 km arası yürüyorum bazen o sayıları da geçiyor leslie gece serinlikte yapoyroum kimi zaman. Grupta 15 dakika spor sınırı var onu yaptığın sürece sıkıntı yok canım :) ben de 94 kg ile başladım ilk günler çok zordu spor yapmak yürümek hele leslie ama artık alıştım. Sindirim sıkıntısı derken wc ye çıkma problemi mi
Uygun şeyleri yemelisin meyve ye üzüm wcye çıkarır yoğurt da aynı şekilde. Yulaf yiyenilirsin yoğurtla süt veya su ile karıştırıp keten tohumu aynı şekilde rahatlatacaktır oldukçaEvet diyete girdikten sonra tuvalet sikintisi cekiyorum diyette degilken sindirim problemim olmuyo
Yulaf dokunuyor keten tohumunu denemek isterim tesekkurlerUygun şeyleri yemelisin meyve ye üzüm wcye çıkarır yoğurt da aynı şekilde. Yulaf yiyenilirsin yoğurtla süt veya su ile karıştırıp keten tohumu aynı şekilde rahatlatacaktır oldukça
Keten tohumunu suya koy beklet biraz ya da suya koyup 2 dakika mikrodalgada ısıt ikisi de olur yoğurda omlete salataya istediğine karıştır yeYulaf dokunuyor keten tohumunu denemek isterim tesekkurler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?