Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kizlar merhaba ilk olarak ve herkesin belli bi diyet ve spor mu uyguluyor bu mesajdan ben pek anlayamdimda ilk sayfayi okudum aslinda ama sanirim kacirdigim noktalar var ben leslie1 ve cannet yapıyorum bu tablodaki ya da sizin ortakca belirlediginiz egzersizlermi varr herseye olmasi gibi uygmak isterim

Selam canlar..
Nasılsınız ?

Benim için tamamen ayrılık vakti geldi sanırım..
Bir daha ne zaman gelirim bilmiyorum..
İstemeden kırdıysam, yanlış birşey yaptıysam helal edin..

Helal olsun kovserimmm gel ama arada ozleriiizzz
Guzel mutlu hayirli bir evlilik diliyorum.hersey güzel gönlüne göre olsun.

Kuzum onlar ceza :) mesrla biri Gofret yemiş ona ceza biri bazlama yemiş ceza :) kendi kendimize egzersiz yapıyoruz sadece isteğe bağlı olarak ektekini yapıyoruz bugün perşembeyi yapıyoruz ama zorunlu değil dediğim gibi :) kalp varsa 2 tane sorun yok demektir sende 2 kalp var sorun yok :)

Eklentiler

• IMG-20170821-WA0000.webp
    31 KB · Görüntüleme: 21

Gecmiş olsun karın agrısı mahvediyor insanı.

alışmadı bünyem zaten bir türlü şu yanlara doğru olan lunge kolay da bir bacağın yerde diğeri diz çökmüş olan aman aman

Aynen yan devede kulakta diğeri deve yani benım kartlarda var dı hergun 40x2 yapıyorum bayılıyordum bitesiye pes etmek yok ama artık bacak kalca çalışmayacagım siparişim kargolanmıs gelir bi kaç güne dambıl ve bant ile kol sırt gögüs çalıştıracagım inşallah fark olur terlemem azaldı sanki sporun hakkını veremedim buguncocuk uyansın karnını doyurayım kartlarla çalısacagım dambılsız ve bantsız olanlarından isteyen olursa fotograf cekıp paylaşırım :)

Cok Tesekkurler

Selam canlar..
Nasılsınız ?

Benim için tamamen ayrılık vakti geldi sanırım..
Bir daha ne zaman gelirim bilmiyorum..
İstemeden kırdıysam, yanlış birşey yaptıysam helal edin..

Helal olsun canım ne kırması :) en yakın zamanda girebilirsen gir yaz bişeyler merakta koyma bizi. Bana tuzu bıraktıran yegane insansın çok teşekkür ederim o konuştugumuz günden beri tuzsuz yiyorum sayende :) Sende hakkını helal et bizlere.

Kuzum ben isterim valla dambılla olandan da isterim dambıl ile çalışmaktan kollarım kaslanmış baktım şimdi alt kollarda da kas oluşmaya başlamış

Kizlar Ben leslie 1 mil yapabiliyorim anca kilomdan dolayi digerlerinde kalbim sıkışıyor çünkü bu 1 mil cok kisa gunde bbir defa yeterlimi sizce mil disinda yuryus yapiyormusunuzz
Ben 12 15 km arası yürüyorum bazen o sayıları da geçiyor leslie gece serinlikte yapoyroum kimi zaman. Grupta 15 dakika spor sınırı var onu yaptığın sürece sıkıntı yok canım :) ben de 94 kg ile başladım ilk günler çok zordu spor yapmak yürümek hele leslie ama artık alıştım. Sindirim sıkıntısı derken wc ye çıkma problemi mi

Evet diyete girdikten sonra tuvalet sikintisi cekiyorum diyette degilken sindirim problemim olmuyo

Evet diyete girdikten sonra tuvalet sikintisi cekiyorum diyette degilken sindirim problemim olmuyo
Uygun şeyleri yemelisin meyve ye üzüm wcye çıkarır yoğurt da aynı şekilde. Yulaf yiyenilirsin yoğurtla süt veya su ile karıştırıp keten tohumu aynı şekilde rahatlatacaktır oldukça

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…