- 26 Mayıs 2014
- 9.845
- 20.001
- 248
Su çok çok az. Kahvaltidan önce elma sirkeli ballı su içersen hem metabolizma hizlanir hem çok susarsin gün içinde en az 20 bardak su içilmelidir. Bi de yoğurt az geldi bana yağ yakıcı özelliğinden dolayı yedikçe kilo verdirir
İsim | Pazartesi | Salı | Çarşamba | Perşembe | Cuma | Cumartesi | Pazar |
White1989 | ❤❤ | - | - | - | - | - | - |
missagor | ❤❤ | ❤❤ | - | - | - | - | - |
sempatik_kiz | - | - | - | - | - | - | - |
syns | - | - | - | - | - | - | - |
Colorayzn | ❤❤ | ❤❤ | - | - | - | - | - |
gogo2405 | ❤❤ | - | - | - | - | - | - |
isimsiz965 | ❤❤ | ❤❤ | - | - | - | - | - |
aysglkskn | - | - | - | - | - | - | - |
Mydestinyy | ❤❤ | ❤❤ | - | - | - | - | - |
Besaraz | - | ❤❤ | - | - | - | - | - |
aseeel | ❤❤ | ❤❤ | - | - | - | - | - |
thesquatgirl | ❤❤ | ❤❤ | - | - | - | - | - |
bilinmeyenkullanici | ❤❤ | ❤❤ | - | - | - | - | - |
smykmy | ❤❤ | - | - | - | - | - | - |
dandini2017 | - | ❤❤ | - | - | - | - | - |
oburella | - | - | - | - | - | - | - |
Canım hem makarna hem simit pek olmamış.Ilk gun menumu yazayım bende haydi Bismillah .
Sabah
Yarm domates + yarim salata + az peynir +3 zeytn + 1 dilim cavdar ekmegi + cay
Öğlen
Yemek guzel değildi yarim simit + 1 bardak ayran ictim
Aksam
Bi tabak makarna + yogurt
Sonra 2 kucuk seftali
Su anca 1.5lt icmisimdir
Spor 20 squat 15dk yürüyüş
Su çok çok az. Kahvaltidan önce elma sirkeli ballı su içersen hem metabolizma hizlanir hem çok susarsin gün içinde en az 20 bardak su içilmelidir. Bi de yoğurt az geldi bana yağ yakıcı özelliğinden dolayı yedikçe kilo verdirir
Denerim.Su çok çok az. Kahvaltidan önce elma sirkeli ballı su içersen hem metabolizma hizlanir hem çok susarsin gün içinde en az 20 bardak su içilmelidir. Bi de yoğurt az geldi bana yağ yakıcı özelliğinden dolayı yedikçe kilo verdirir
20 bardak su bana da çok geldi. 10 bardak belki içebilirim. Arttırmam lazım.Su 20 bardak demek 220 ml den 4.5 lt su demek. Kilonuz çarpı 0.03 kadar su içilmeli. Emzirme gibi bir durum varsa daha da artar bu miktar ama asla 20 bardak değil
İlk menün hayırlı olsun, bol bol yağ yak inşallah.Ilk gun menumu yazayım bende haydi Bismillah .
Sabah
Yarm domates + yarim salata + az peynir +3 zeytn + 1 dilim cavdar ekmegi + cay
Öğlen
Yemek guzel değildi yarim simit + 1 bardak ayran ictim
Aksam
Bi tabak makarna + yogurt
Sonra 2 kucuk seftali
Su anca 1.5lt icmisimdir
Spor 20 squat 15dk yürüyüş
Canım hem makarna hem simit pek olmamış.
İlk kalbi aldım yaşasın :)TUM CITIRLARIN DIKKATINE
- Canlarim uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
- Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
- Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosmaKISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlamaM:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
S: SquatMENU VE SPOR CIZELGEMIZ
[TR][TR][TR][TR][TR][TR][/tr][/tr][/tr][/tr][/tr][/tr]
İsim Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma Cumartesi Pazar White1989 ❤❤ - - - - - - missagor ❤❤ ❤❤ - - - - - sempatik_kiz - - - - - - - syns - - - - - - - Colorayzn ❤❤ ❤❤ - - - - - gogo2405 ❤❤ - - - - - - isimsiz965 ❤❤ ❤❤ - - - - - aysglkskn - - - - - - - Mydestinyy ❤❤ ❤❤ - - - - - Besaraz - ❤❤ - - - - - aseeel ❤❤ ❤❤ - - - - - thesquatgirl ❤❤ ❤❤ - - - - - bilinmeyenkullanici ❤❤ ❤❤ - - - - - smykmy ❤❤ - - - - - - dandini2017 - ❤❤ - - - - - oburella - - - - - - -
[TR] [/TR][/TR][/TR][/TR][/TR]
Denerim.
20 bardak su bana da çok geldi. 10 bardak belki içebilirim. Arttırmam lazım.
İlk menün hayırlı olsun, bol bol yağ yak inşallah.
Biraz karbonhidratlı mı olmuş sanki? Akşam makarna açısından söylüyorum.
İlk menün hayırlı olsun, bol bol yağ yak inşallah.
Biraz karbonhidratlı mı olmuş sanki? Akşam makarna açısından söylüyorum.
Çalışırken zor tabi haklısınEvet canm oglen isyerinde yemek guzel cikmiyor bazen alternatif kalmiyor
Birlikte düzeltiriz :)Teşekkür ederim canm.seninkide hayirli olsun benden daha iyi senin menun masallah. Evet oyle oldu bugunluk malesef
Kendin yanında götürmelisin bence bir öneri olarak ya da çorbayı tüketmelisin sadece. Benim de okulum başlayacak yanımda beslenme kabı ile yemeğimi taşıyacağım okul yemekleri çok yağlı oluyorEvet canm oglen isyerinde yemek guzel cikmiyor bazen alternatif kalmiyor
Canım tatlı ihtiyacım için bitter yiyorum kuru üzüm yiyorum kahve çok tok tutuyor meyve yiyebilirsin bsk benim menüme çok kalabalık ve acayip doyurucu oluyor inan Afedersin gak diyene kadar yiyorumArkadaşlar, 800 kalori ile doyabiliyor musunuz? Ben birkaç gğn dayanıp sonra tatlılara saldırmaktan korkarım. Korumayı nasıl yapıyorsunuz? Korumada çok başarısızım
Kendin yanında götürmelisin bence bir öneri olarak ya da çorbayı tüketmelisin sadece. Benim de okulum başlayacak yanımda beslenme kabı ile yemeğimi taşıyacağım okul yemekleri çok yağlı oluyor
isimsiz965 Aleykum selam canım nasılsın
İsim | Pazartesi | Salı | Çarşamba | Perşembe | Cuma | Cumartesi | Pazar |
White1989 | ❤❤ | - | - | - | - | - | - |
missagor | ❤❤ | ❤❤ | - | - | - | - | - |
sempatik_kiz | - | - | - | - | - | - | - |
syns | - | - | - | - | - | - | - |
Colorayzn | ❤❤ | ❤❤ | - | - | - | - | - |
gogo2405 | ❤❤ | - | - | - | - | - | - |
isimsiz965 | ❤❤ | ❤❤ | - | - | - | - | - |
aysglkskn | - | - | - | - | - | - | - |
Mydestinyy | ❤❤ | ❤❤ | - | - | - | - | - |
Besaraz | - | ❤❤ | - | - | - | - | - |
aseeel | ❤❤ | ❤❤ | - | - | - | - | - |
thesquatgirl | ❤❤ | ❤❤ | - | - | - | - | - |
bilinmeyenkullanici | ❤❤ | ❤❤ | - | - | - | - | - |
smykmy | ❤❤ | - | - | - | - | - | - |
dandini2017 | - | ❤❤ | - | - | - | - | - |
oburella | - | - | - | - | - | - | - |
Hayırdır bir sorun mu variyi olmaya çalışıyorum canım sen nasılsın
Kaptanım yine çözmüş sorunu yaaTUM CITIRLARIN DIKKATINE
- Canlarim uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
- Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
- Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosmaKISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlamaM:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
S: SquatMENU VE SPOR CIZELGEMIZ
[TR][TR][TR][/tr][/TR][/tr]
İsim Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma Cumartesi Pazar White1989 ❤❤ - - - - - - missagor ❤❤ ❤❤ - - - - - sempatik_kiz - - - - - - - syns - - - - - - - Colorayzn ❤❤ ❤❤ - - - - - gogo2405 ❤❤ - - - - - - isimsiz965 ❤❤ ❤❤ - - - - - aysglkskn - - - - - - - Mydestinyy ❤❤ ❤❤ - - - - - Besaraz - ❤❤ - - - - - aseeel ❤❤ ❤❤ - - - - - thesquatgirl ❤❤ ❤❤ - - - - - bilinmeyenkullanici ❤❤ ❤❤ - - - - - smykmy ❤❤ - - - - - - dandini2017 - ❤❤ - - - - - oburella - - - - - - -
[TR] [/TR]
Meyveyi çok seviyorum ama abartınca kilo veremiyorum. Bu yaz çok karpuz yedim ayıptır söylemesi. Hep şişirdi beni.Canım tatlı ihtiyacım için bitter yiyorum kuru üzüm yiyorum kahve çok tok tutuyor meyve yiyebilirsin bsk benim menüme çok kalabalık ve acayip doyurucu oluyor inan Afedersin gak diyene kadar yiyorum
Hayırdır bir sorun mu var
Kaptanım yine çözmüş sorunu yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?