Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Meyveyi çok seviyorum ama abartınca kilo veremiyorum. Bu yaz çok karpuz yedim ayıptır söylemesi. Hep şişirdi beni.
Et de kilo aldırıyor bana nedense.
Canım bünyene göre bakscaksın deneye deneye sana ne kilo verdirip aldırıyor diye. Mesela üzüm bana çok iyi geliyor mrtabolizmam tavan yapıyor o yüzden çok fazla tüketirim. Bak yulaf ezmesi yiyebilirsin çok tok tutuyor
Eki Görüntüle 2040646

Kilo vermeye yardimcidir sozune herzaman cok inanmamislardandim fakat denedim gordum ki cidden en iyisi ve yardimcisi YESILCAY :)
Yeşil çay başta iğrenç geliyor ama içtikçe alışıyorsun :)

Erken kalkmak avantaj canım kalkar kalmaz ağzına bişey at metabolizma çalışmaya başlasın

Unuttum menüde yazmayı şimdi aklıma geldi
2 bardak light kola içtim bugün
Tatilde light veya zero kolaya çok dadandım
Tatlı isteğimi bastırıyor galiba
Zararlı biliyorum nasıl kurtulucam bilmiyorum ama

Meyveyi çok seviyorum ama abartınca kilo veremiyorum. Bu yaz çok karpuz yedim ayıptır söylemesi. Hep şişirdi beni.
Et de kilo aldırıyor bana nedense.
Protein yağsız olursa kilo yapmaz canım geçici artı görürsün meyveyi saat 3 ten sonra tüketme ki ödem olmasin

Kızlar belim tutuldu begun ama yarın standart sporuma döneceğim artık böyle diyet olmuyor anca artı geliyor adet olmadım ve çok odemim var cumaya kadar sabit olmaya çalışacağım cumadan sonra inşallah eksiler gelsin artık surda kaldı 8 kilo yolu uzatmanın anlamı yok biran önce hedefe ulasacagm insallah

Yandaki fotoğraftaki sen misin Gonca
Evet benim :)

Hakkınızda hayırlısı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
Öğlen sadece leblebimi yoğurt salata falan olabilirdi
Hem simit hem makarna aynı gün olmamış
Unuttum menüde yazmayı şimdi aklıma geldi
2 bardak light kola içtim bugün
Tatilde light veya zero kolaya çok dadandım
Tatlı isteğimi bastırıyor galiba
Zararlı biliyorum nasıl kurtulucam bilmiyorum ama
Tarçın çubuğu at suyuna hurma falan tüket ara öğünde

Salı menüm
Sabah ılık limonlu su yarım dilim köy ekmeği peynir zeytin 1 tk çilek reçeli çay

Sade kahve 1 kare bitter

Öğlen 4 çiğ köfte etsiz yeşillik domates

Akşam çeyrek tost domates salatalık çay
Kızımla disardaydik elbise baktık

Ara çeyrek şeftali incir muz

Su 2 lt
Spor 6000 adım 400 jamping jack 10 sny plank

mutsuzmutlu canimm gelmiyor musun artik?
Oburella devam ediyor muyuz beraber canimm :)yoksun hanidir

aysglkskn canimm nasilsin oglusun duzeldimi nerdesinn.ugramiyorsun umarim kotu birsey yoktur
Iyi akşamlar herkese ,
Canim ben çok hevesliydim elimden geleni de yapmaya çalışıyordum ama söylediğim bir söz yanlış anlaşıldı
Hevesim kırıldı geliyorum okuyorum hepsini bişey yazamıyorum
Zaten listeden de cikarilmisim
Emeğinize sağlık hepinizin

TUM CITIRLARIN DIKKATINE
  • Canlarim uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
İsimPazartesi Salı ÇarşambaPerşembeCumaCumartesiPazar
White1989❤❤❤❤-----
missagor❤❤❤❤-----
sempatik_kiz-------
syns-------
Colorayzn❤❤❤❤-----
gogo2405❤❤❤❤-----
isimsiz965❤❤❤❤-----
aysglkskn-------
Mydestinyy❤❤❤❤-----
Besaraz-❤❤-----
aseeel❤❤❤❤-----
thesquatgirl❤❤❤❤-----
bilinmeyenkullanici❤❤❤❤-----
smykmy ❤❤------
dandini2017-❤❤-----
oburella-------

[TR] [/TR]
[TR][TR][TR][/tr][/TR][/tr]

Kimse seni yanlis anlamadi sacmalama ama devam etmek istemiyorsan anlarim ayrica o liste dedigin asil liste degil biliyorsun degil mi menu bildirmedigin icin ismin silindi.
Devam etmek istemiyorsun sanirim

Yanlış anlaşılmadı ben onu o gün birkaç kişi daha aynı şekilde konuştuğu için ve sen daha eski bir üye olduğun için sana yazdım direk burda bize de neler neler dediler başta ama diyet bırakmak yerine daha da hırslandık sayelerinde. Birilerine kızıp kırılıp kendine yaptığın güzelliği bırakman çok yanlış o akşama sonra gelmedin diye çıkardım birkaç gün kaldın listede bakabilirsin mesaj geçmişimden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…