- 29 Temmuz 2013
- 3.507
- 5.134
- 398
- 30
Bizimde kusursuz menulerimiz yok.Gördüm biliyorum teşekkür ederim
Belki de yetersizim sizin gibi kusursuz menulerim olmuyor bir türlü
Afiyet olsun guzel menu :)İyi geceler kızlar bugün başladım bende diyete
Menüm
Sabah
2 dilim k ekmek
2 has yumurta
Domates 1 kaç zeytin
Şekersiz çay
Öğlen
1 dilim k ekmek
Çok az kavurmali yumurta
Domates
Aksm
Yarım kase mer çorbası
2 kaşık Şehriye pilavı
3 küçük parça tavuk
3 buçuk lt şu
- Spor yok ama parka gittik yürüyerek toplam 1 saat olur gidiş geliş
Daha geleli 2 hafta oldu bizim de ilk 2 2 3 hafta menüler rezaletti ben ilk hafta her gün gözleme yedim 3. Haftamda evime misafir geldi onunla kuru pasta yedim zamanla düzene girdi biz düzene girebil diye samimiyetine güvenip o şekilde davranıyoruzGördüm biliyorum teşekkür ederim
Birbirimizin hatalarını uyarip duzeltecegiz elbette canım kimsenin menüsü sporu kusursuz değil. Ne yapıyorsak kendimiz için yapıyoruz takım yalnızca birbirimizi motive etmek için var. Ayrılmakla hata edersin diye düşünüyorum.Gördüm biliyorum teşekkür ederim
Aynen ilk.hafta ne gozleme yedin beh :)Daha geleli 2 hafta oldu bizim de ilk 2 2 3 hafta menüler rezaletti ben ilk hafta her gün gözleme yedim 3. Haftamda evime misafir geldi onunla kuru pasta yedim zamanla düzene girdi biz düzene girebil diye samimiyetine güvenip o şekilde davranıyoruz
Buyrunİyi geceler kizlar yer varmi acaba
İsim | Pazartesi | Salı | Çarşamba | Perşembe | Cuma | Cumartesi | Pazar |
White1989 | ❤❤ | ❤❤ | - | - | - | - | - |
missagor | ❤❤ | ❤❤ | - | - | - | - | - |
naneli_sekerim | - | ❤❤ | - | - | - | - | - |
sempatik_kiz | - | - | - | - | - | - | - |
syns | - | - | - | - | - | - | - |
Colorayzn | ❤❤ | ❤❤ | - | - | - | - | - |
gogo2405 | ❤❤ | ❤❤ | - | - | - | - | - |
isimsiz965 | ❤❤ | ❤❤ | - | - | - | - | - |
aysglkskn | - | - | - | - | - | - | - |
Mydestinyy | ❤❤ | ❤❤ | - | - | - | - | - |
Besaraz | - | ❤❤ | - | - | - | - | - |
aseeel | ❤❤ | ❤❤ | - | - | - | - | - |
thesquatgirl | ❤❤ | ❤❤ | - | - | - | - | - |
bilinmeyenkullanici | ❤❤ | ❤❤ | - | - | - | - | - |
smykmy | ❤❤ | - | - | - | - | - | - |
dandini2017 | - | ❤❤ | - | - | - | - | - |
oburella | - | - | - | - | - | - | - |
Aynen o hafta ama cidden ne varsa yedik dolaptaAynen ilk.hafta ne gozleme yedin beh :)
Dolap bozuldu diye :)
Bende zayiflamak istiyorum sizlerle grupta yer varmiBuyrun
Kiziyodum sana nasil diyette bu kiz hergun gozleme gumletiyor diyeAynen o hafta ama cidden ne varsa yedik dolapta
Tabikiii kim yonlendirdi sizi :)Bende zayiflamak istiyorum sizlerle grupta yer varmi
Makarnadan uzak durucaksin ama :))Gerçekten mi? Ben size uyum saglayamadigim için çok uzulmustum
Birde mesela iki çocukla bütün gün hic isim bitmiyor bu yüzden bu ara sık sık makarna yaptım çabucak yemek olsun diye yememem lazım biliyorum ama inşallah düzene sokarim, hala listedeysem devam etmeyi tabiki isterim
Sen bugünkü menünü Paylaş ben listeye alırım. Bak ben makarna ve pilav delisiydim şimdi onun yerine 5 dakikada karabuğday yapıyorum makarna pişirmek daha uzun sürüyor gerçekten hem karbonhidrat ihtiyacım karşılanuyor hem pişimi hızlı hem de bol proteinliGerçekten mi? Ben size uyum saglayamadigim için çok uzulmustum
Birde mesela iki çocukla bütün gün hic isim bitmiyor bu yüzden bu ara sık sık makarna yaptım çabucak yemek olsun diye yememem lazım biliyorum ama inşallah düzene sokarim, hala listedeysem devam etmeyi tabiki isterim
Ilk hafta 2 kg verdim ama Ayık olll arkadaşa gidip rus salatası yediğim de unutmaKiziyodum sana nasil diyette bu kiz hergun gozleme gumletiyor diye
Evet ilk sayfada. Hangi takımdaydın ve ne zaman yarışmıştınBen onceden de cuma yarismasinda 5 kilo vermistim ama bu aralar dikkat edmiyorun bi alip bi veriyorum bi 5 kilo daha vermem lazim sizlerle daha kolay veriliyo kilo katilik formu.ilk sayfadami
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?