Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

İyi geceler kızlar bugün başladım bende diyete

Menüm
Sabah
2 dilim k ekmek
2 has yumurta
Domates 1 kaç zeytin
Şekersiz çay

Öğlen
1 dilim k ekmek
Çok az kavurmali yumurta
Domates

Aksm
Yarım kase mer çorbası
2 kaşık Şehriye pilavı
3 küçük parça tavuk

3 buçuk lt şu
  • Spor yok ama parka gittik yürüyerek toplam 1 saat olur gidiş geliş

Afiyet olsun guzel menu :)

Gördüm biliyorum teşekkür ederim
Belki de yetersizim sizin gibi kusursuz menulerim olmuyor bir türlü
Daha geleli 2 hafta oldu bizim de ilk 2 2 3 hafta menüler rezaletti ben ilk hafta her gün gözleme yedim 3. Haftamda evime misafir geldi onunla kuru pasta yedim zamanla düzene girdi biz düzene girebil diye samimiyetine güvenip o şekilde davranıyoruz

Gördüm biliyorum teşekkür ederim
Belki de yetersizim sizin gibi kusursuz menulerim olmuyor bir türlü
Birbirimizin hatalarını uyarip duzeltecegiz elbette canım kimsenin menüsü sporu kusursuz değil. Ne yapıyorsak kendimiz için yapıyoruz takım yalnızca birbirimizi motive etmek için var. Ayrılmakla hata edersin diye düşünüyorum.

Aynen ilk.hafta ne gozleme yedin beh :)
Dolap bozuldu diye :)

TUM CITIRLARIN DIKKATINE
  • Canlarim uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
İsimPazartesi Salı ÇarşambaPerşembeCumaCumartesiPazar
White1989❤❤❤❤-----
missagor❤❤❤❤-----
naneli_sekerim-❤❤-----
sempatik_kiz-------
syns-------
Colorayzn❤❤❤❤-----
gogo2405❤❤❤❤-----
isimsiz965❤❤❤❤-----
aysglkskn-------
Mydestinyy❤❤❤❤-----
Besaraz-❤❤-----
aseeel❤❤❤❤-----
thesquatgirl❤❤❤❤-----
bilinmeyenkullanici❤❤❤❤-----
smykmy ❤❤------
dandini2017-❤❤-----
oburella-------

[TR] [/TR]
[TR][TR][TR][/tr][/TR][/tr]

Makarnadan uzak durucaksin ama :))

Sen bugünkü menünü Paylaş ben listeye alırım. Bak ben makarna ve pilav delisiydim şimdi onun yerine 5 dakikada karabuğday yapıyorum makarna pişirmek daha uzun sürüyor gerçekten hem karbonhidrat ihtiyacım karşılanuyor hem pişimi hızlı hem de bol proteinli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…