Canim cektiIlk hafta 2 kg verdim ama Ayık olll arkadaşa gidip rus salatası yediğim de unutma
Boşver biz zayıflayalım hele bi. Şimdi önüme koysalar dilimi bile değdirmemCanim cekti
Haydi bakalimm ozamantamam söz
Bbaktim 2016 martta en son paylasimlariniz.listedemiydin peki1 sene oluyo ya baya oldu tam sayisini hatorlamiyorum ama cuma yarismasiydi canim ya
Başka bir takıma da biraz yazıp sonra birden yazmamışsın bir daha. Burada kalıcı olacak mısın kiloların gidene kadar1 sene oluyo ya baya oldu tam sayisini hatorlamiyorum ama cuma yarismasiydi canim ya
Tamamdır şimdi oldu hoşgeldin o halde canım formu doldur detaylı konuşuruz :)Mart dakinde listedeyim ben bi kac ay da kiloma ulasıp ciktim sonra tekrar bi grupa girmek istedim yer yok listye alamayiz paylasim.yapabilirsiniz yinede denildi bende listeye girmeyince devam etmek.istemedim
Karabugday i hiç sevemedim evde var ama salata gibi değişik bir tarif bulsam bir de onu deniyimSen bugünkü menünü Paylaş ben listeye alırım. Bak ben makarna ve pilav delisiydim şimdi onun yerine 5 dakikada karabuğday yapıyorum makarna pişirmek daha uzun sürüyor gerçekten hem karbonhidrat ihtiyacım karşılanuyor hem pişimi hızlı hem de bol proteinli
Kiz birak su pilavgilleri ekmek ye onun yerine daha iyiKarabugday i hiç sevemedim evde var ama salata gibi değişik bir tarif bulsam bir de onu deniyim
Bugunde saçma sapan bir liste oldu arkadaş çocuğunu bıraktı oldu mu 3 çocuk delircektim
Sabah haşlanmış yumurta peynir bir dilim ekmek çay
Öğle az bulgur pilavı ayran
Ara sütlü kahve
Aksam etli pilav ayran üzüm
Gece Türk Kahvesi
2 kupa mate çayı demledim içiçem birazdan
hosgeldin aramiza :)Mart dakinde listedeyim ben bi kac ay da kiloma ulasıp ciktim sonra tekrar bi grupa girmek istedim yer yok listye alamayiz paylasim.yapabilirsiniz yinede denildi bende listeye girmeyince devam etmek.istemedim
Menü gayet güzelKarabugday i hiç sevemedim evde var ama salata gibi değişik bir tarif bulsam bir de onu deniyim
Bugunde saçma sapan bir liste oldu arkadaş çocuğunu bıraktı oldu mu 3 çocuk delircektim
Sabah haşlanmış yumurta peynir bir dilim ekmek çay
Öğle az bulgur pilavı ayran
Ara sütlü kahve
Aksam etli pilav ayran üzüm
Gece Türk Kahvesi
2 kupa mate çayı demledim içiçem birazdan
İsim | Pazartesi | Salı | Çarşamba | Perşembe | Cuma | Cumartesi | Pazar |
White1989 | ❤❤ | ❤❤ | - | - | - | - | - |
mutsuzmutlu | - | ❤❤ | - | - | - | - | - |
missagor | ❤❤ | ❤❤ | - | - | - | - | - |
naneli_sekerim | - | ❤❤ | - | - | - | - | - |
sempatik_kiz | - | - | - | - | - | - | - |
syns | - | - | - | - | - | - | - |
Colorayzn | ❤❤ | ❤❤ | - | - | - | - | - |
gogo2405 | ❤❤ | ❤❤ | - | - | - | - | - |
isimsiz965 | ❤❤ | ❤❤ | - | - | - | - | - |
aysglkskn | - | - | - | - | - | - | - |
Mydestinyy | ❤❤ | ❤❤ | - | - | - | - | - |
Besaraz | - | ❤❤ | - | - | - | - | - |
aseeel | ❤❤ | ❤❤ | - | - | - | - | - |
thesquatgirl | ❤❤ | ❤❤ | - | - | - | - | - |
bilinmeyenkullanici | ❤❤ | ❤❤ | - | - | - | - | - |
smykmy | ❤❤ | - | - | - | - | - | - |
dandini2017 | - | ❤❤ | - | - | - | - | - |
oburella | - | - | - | - | - | - | - |
Tamam tesekkurler dolduruyorum hemenTamamdır şimdi oldu hoşgeldin o halde canım formu doldur detaylı konuşuruz :)
Tesekkur ederimhosgeldin aramiza :)
Iyi fikirmis neler koydun? Aynı kısır gibimi yaptinMenü gayet güzel
Karabuğday kısırı yaptım ben bugün harika ötesi oldu
Bursali var suan uyuyorYürüyüş bir saat hemde baya dik bir Bayır Tophane ye çıktık , Bursalı varsa bilir
Hoşgeldin grubumuzaTamam tesekkurler dolduruyorum hemen
Aynen önce haşladım biraz ocakta su koyup üstüne ama 5 dakika bile sürmedi. Salça bol baharat kırmızı biber maydonoz dereotu domates salatalık ne varsa attım içine çeyrek bardak karabuğdaydan acayip kocaman bir tabak oldu çok doyurduIyi fikirmis neler koydun? Aynı kısır gibimi yaptin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?