Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Mart dakinde listedeyim ben bi kac ay da kiloma ulasıp ciktim sonra tekrar bi grupa girmek istedim yer yok listye alamayiz paylasim.yapabilirsiniz yinede denildi bende listeye girmeyince devam etmek.istemedim

Mart dakinde listedeyim ben bi kac ay da kiloma ulasıp ciktim sonra tekrar bi grupa girmek istedim yer yok listye alamayiz paylasim.yapabilirsiniz yinede denildi bende listeye girmeyince devam etmek.istemedim
Tamamdır şimdi oldu hoşgeldin o halde canım formu doldur detaylı konuşuruz :)

Karabugday i hiç sevemedim evde var ama salata gibi değişik bir tarif bulsam bir de onu deniyim

Bugunde saçma sapan bir liste oldu arkadaş çocuğunu bıraktı oldu mu 3 çocuk delircektim

Sabah haşlanmış yumurta peynir bir dilim ekmek çay
Öğle az bulgur pilavı ayran
Ara sütlü kahve
Aksam etli pilav ayran üzüm
Gece Türk Kahvesi
2 kupa mate çayı demledim içiçem birazdan

Kiz birak su pilavgilleri ekmek ye onun yerine daha iyi

Menü gayet güzel
Karabuğday kısırı yaptım ben bugün harika ötesi oldu

TUM CITIRLARIN DIKKATINE
  • Canlarim uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
İsimPazartesi Salı ÇarşambaPerşembeCumaCumartesiPazar
White1989❤❤❤❤-----
mutsuzmutlu-❤❤-----
missagor❤❤❤❤-----
naneli_sekerim-❤❤-----
sempatik_kiz-------
syns-------
Colorayzn❤❤❤❤-----
gogo2405❤❤❤❤-----
isimsiz965❤❤❤❤-----
aysglkskn-------
Mydestinyy❤❤❤❤-----
Besaraz-❤❤-----
aseeel❤❤❤❤-----
thesquatgirl❤❤❤❤-----
bilinmeyenkullanici❤❤❤❤-----
smykmy ❤❤------
dandini2017-❤❤-----
oburella-------

[TR] [/TR]
[TR][TR][TR][/tr][/TR][/tr]

Iyi fikirmis neler koydun? Aynı kısır gibimi yaptin
Aynen önce haşladım biraz ocakta su koyup üstüne ama 5 dakika bile sürmedi. Salça bol baharat kırmızı biber maydonoz dereotu domates salatalık ne varsa attım içine çeyrek bardak karabuğdaydan acayip kocaman bir tabak oldu çok doyurdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…