Günaydınnn sevgili 4.takım ve kaptancımGunaydin canimm
Oyle mi diyosun kaptanimEeee daha yatıyonuzmu kızzlar
Iyi Iyi yatın metonuz çalışmasın
Kendimi çok sinsi gördüm
Erken kalkar yol alır bebeğimOyle mi diyosun kaptanimcalismaz miiiii
Annemler bendeydi sabah gittiler ondan kalktimm :))Erken kalkar yol alır bebeğim
Anaa sende kalkmışınya :))
Çoluk çocukmu var niye pazar pazar hortladın
Allah kavuştursun cnm ne güzel bi süre beraber vakit geçirmişinizAnnemler bendeydi sabah gittiler ondan kalktimm :))
Coluk cocukta var evet ama kendisi suan uyuyor
Oo yurtdisi cok zorAllah kavuştursun cnm ne güzel bi süre beraber vakit geçirmişiniz
Başka şehirdemi annenler
Ben almanyadayımAnnemler konyada
Hoşgeldin ben de Gizem :) ne iyi ettin yazdınGünaydınnn sevgili 4.takım ve kaptancım
Ne oldu tatlım sorunmu var
Ben Zühal. Uzun süredir 9.takımdayım
Aaa Allah kavuştursun zor olur görüşmekAllah kavuştursun cnm ne güzel bi süre beraber vakit geçirmişiniz
Başka şehirdemi annenler
Ben almanyadayımAnnemler konyada
Aynen öyle cnm başlarda daha zordu ama zamanla çoluk çocuk telaşı işin içine girince insan alışıyorOo yurtdisi cok zor
Annemler 2 saat uzagimdalar.kuzenmn dugunu vardi ona gelmislerdi gece gec gitmek istemediler bende kaldilar.
Senide en kisa zamanda kavustursun insallah ❤
Mesafe buyudukce zor geliyor insana ozlem.
Ben takım kurtarma timinde çalışıyom bebeğimHoşgeldin ben de Gizem :) ne iyi ettin yazdın
Aaa Allah kavuştursun zor olur görüşmek
Allah bozmasin kuzum :)Aynen öyle cnm başlarda daha zordu ama zamanla çoluk çocuk telaşı işin içine girince insan alışıyor
Şükür eşimin ailesiyle eltimle görümcemlerle iyi anlaşıyoruz
Ben takım kurtarma timinde çalışıyom bebeğim
Bizim takımda bikaç ay önce bazı olaylardan dağılmıştı, bende geri döndüm
Şimdide fazla kişi değiliz ama takıl tokmak gidiyoz işte :))
Bu arada kaptancım benide kaptan sanmış
Ben kaptan değilim cnm
Gönüllü ablalık yapıyorum takımda :))
Bi ara olmuştum ama liste hesap uğraşmak istemediğim için bıraktım
Allah bozmasin kuzum :)Aynen öyle cnm başlarda daha zordu ama zamanla çoluk çocuk telaşı işin içine girince insan alışıyor
Ben kaptan değilim cnm
Ben kaptan değilim cnm
Takım kurtarma timi haAynen öyle cnm başlarda daha zordu ama zamanla çoluk çocuk telaşı işin içine girince insan alışıyor
Ben kaptan değilim cnm
Ayyy yaş sormasan iyiydi be güzellikAllah bozmasin kuzum :)
Erkek ailesiyle yakinsan gecim onemli.
Skntinz olmamasi cok guzel ❤
Kac yasindasin mefkuremm :)
niye kızz o kadarda değildirTakım kurtarma timi habizim takım da üfkesen uçacak durumda
Oh maşallah buçukluk herhalde henüz doğmadı herhalde :) çok genç babaanne olmuşsunuz :))Ayyy yaş sormasan iyiydi be güzellik
böyle kanki kanki takılıyoduk :))
Ben 45 yaşında 3 çocuk 1.5 torun var bi babaanneyim cnm
niye kızz o kadarda değildir
Bizim geçenlerde listede 2-3kişi kaldıydı
Sizin listenizi unuttum kaç kişiydiniz
Hem bu hafta sonucunuzda iyiydi diye hatırlıyorum
Masallahh masallahhh allah uzun omurler versinn :))Ayyy yaş sormasan iyiydi be güzellik
böyle kanki kanki takılıyoduk :))
Ben 45 yaşında 3 çocuk 1.5 torun var bi babaanneyim cnm
niye kızz o kadarda değildir
Bizim geçenlerde listede 2-3kişi kaldıydı
Sizin listenizi unuttum kaç kişiydiniz
Hem bu hafta sonucunuzda iyiydi diye hatırlıyorum
İSTEYEN OKUSUN...
Hep kiloluydum hayatımın hiç bir döneminde ne normal kiloda nede zayıf olmadım evlendigim de 76 kiloydun.76 kilo ile de ilk çocuğumu dogurdum. Doğumdan sonra yine kendi kiloma çıktım.ikinci çocuğuma 78.5 kilo hamile kaldım.Ayni kilo ile de doğum yaptım doğumdan sonra 4 ayda yine bu kiloya çıktım ramazan bayramının birinci günü evde o kadar çok misafir vardı ki görümcem o kadar insanın içinde kamyon tekeri gibisin gidecen yere yurumene gerek yok dedi yuvarlanarak gidersin dedi eşimin arkadaşları hanımları benim arkadaşlarım erkek kadın dolu ev rengim değişti ne diyecegimi bilemedim sadece farkında değilim diyebildim ertesi gün 26 haziran sabah kahvaltıda yarım ekmek yarım paket Sarelle sucuklu yumurta yedim o kadar çok yedim ki nerdeyse mide fesati gecirecektim ve hepsini topladım bitti dedim ve o gün başladım diyete
İki ay 12 gündür elimden geleni yapıyorum kilo vermek adına tam 17.6 kilo verdim.Artik obez değilim.daha yolum var biliyorum istediğim kiloya o tartıda görünceye kadar vazgeçmeyeceğim.
Doktor hayatta kilo veremezsiniz triodlerin de sorun var demişti ben verdim.Henuz tam başaramaz sam da yolun yarısını geçtim
Kiyafetlerim çuval gibi geldikçe mutluluğunu anlatamam.Beni görenlerin yüzünde ki şaşkınlık paha biçilemez.En değerlisi de kendimi iyi hissetmem bı mağazaya girerken acaba burada büyük beden var mıdır diye korkmadan girmek yada mağazanın kapısında abla bizde büyük beden yok diyen kimse çıkmıyor karşıma arkadaslarim doğum gunume sana göre kıyafet bulamadık diyemiyor onun kalıbı dar bunun şurası şöyle diye bahaneler uretmiyorum artık
Hadi ne bekliyorsunuz bu kadar güzel şeyleri yaşamak her kadının hakkı kilolu olmak özür yada kusur değil obezite bı hastalık ve tek ilacı sensin
26.06 kilo 78.5 boy 153 bel 110
09.09 kilo 60.9 bel 79
Günaydın ablaaaaaGünaydın arkadaşlar gerçi öğlen oldu ama pazar olunca çalışanda olunca böyle oldu bu hafta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?