- 26 Mayıs 2014
- 9.845
- 20.001
- 248
Madem kilo bildirmen gerek cuma günü bize o zaman menü spor bildir sonuçta Takımdasın cumaya kadar@colorazyn B bilinmeyenkullanici bu hafta kurallar gereği kilomu buradan bildirmek zorundaymisim isterseniz akşamları menü ve sporumu dizede bildiririm 7.takima transfer olmak istiyorum yazılması gerekiyormus cuma günü siz nasıl isterseniz öyle yapayım
Benim için uygundur cuma günü listeye 7.takima transfer olmak istiyor yazar misinizMadem kilo bildirmen gerek cuma günü bize o zaman menü spor bildir sonuçta Takımdasın cumaya kadar
Söyledin transfer olmak istiyorum diye ya yazıcaz zaten hatırlatmaya gerek yok kiBenim için uygundur cuma günü listeye 7.takima transfer olmak istiyor yazar misiniz
TamamSöyledin transfer olmak istiyorum diye ya yazıcaz zaten hatırlatmaya gerek yok ki
2 takımda da menü paylaşmana gerek yok cuma kilo bildirirsin sadece.
Evet cnm öyle olduOh maşallah buçukluk herhalde henüz doğmadı herhalde :) çok genç babaanne olmuşsunuz :))
Takım başarılı ama sıkıntı çok çıkıyor iyi bir üyemiz de gitti dün
Nasıl istersen tatlımMasallahh masallahhh allah uzun omurler versinn :))
Abla diyeyim ozaman ben sana :))
Pazarın keyfini çıkar cnmGünaydın arkadaşlar gerçi öğlen oldu ama pazar olunca çalışanda olunca böyle oldu bu hafta
Maşallah bayağı erken anne olmuşsunuz tabi artıları çok fazla çok genç yaşta 2. Torununuz olacak :) Allah bağışlasın hayırlı doğum nasip etsin..Evet cnm öyle oldu
Benim çocuklar 26-27-29 yaşındalar
Büyük oğlum evli. 2.bebekte yolda kızımız var 2 yaşında olacak önümüzdeki ay
Zaman Zaman hertakımda oluyor cnm sıkıntılar
Herkes kendini nerde rahat hissediyorsa orda devam etsin
Kimse vazgeçilmez değil
Ben yaklaşık 3 senedir bizim takımdayım çok gelenler gidenler oldu
Hatta biliyosundur belki 5-6kişi birden takım değiştirdi
Her şerde bi hayır vardır
Bende o zaman geri dönüp tekrar başladım
Nasıl istersen tatlım
Sen kaç yaşındasınki
Pazarın keyfini çıkar cnm
Tamam2 takımda da menü paylaşmana gerek yok cuma kilo bildirirsin sadece.
Mis gibi görünüyor afiyetler olsunnnnEki Görüntüle 2042698 Öğle yemeği yine fırında yagsız et bikac parca sebze ve yogurt.tabiki ekmek yok :)
Afiyet olsun canım
Teşekkür ederimm bugün başka bir şey yemicem hiç iştahım yokAfiyet olsun canım
ÇIk gez kocişinleEvde oturmak ne sıkıcı yaaa
Çok sıcak kuzum 36 derece dışarısıTeşekkür ederimm bugün başka bir şey yemicem hiç iştahım yok
ÇIk gez kocişinle
Cifdi misin var mı o kadar ya sanki ağustos ortasıÇok sıcak kuzum 36 derece dışarısı
Su süpermiş ben akşama kadar 3litre içecem diye kendimi cok zorluyorum .sporda güzel.yediklerin az gibi geldi ama iştahsızım demişsin.3.5 lt su
120 dakika yürüyüş artı koşu (interval kardiyo içinde)
+400 dambıl ile kol ve sırt, bel yanı çalışması
30x2 set sırt göğüs çalışması
20 saniye dambıl ile plank durma
36 şınav
56 saniye punches
22 Cobras
22 floor dipTripces
55 saniye plank
30 squat
6x2 lunge 3 kg ağırlık ile
40 yana bacak açma
Akşam genelde kol ve sırt çalışacağım
Sabah
1 mürdüm eriği
Ara
1.5 haşlanmış yumurta beyazı yarım yumurta sarısı
Yarım domates
Yarım salatalık
1 biber
28 gr peynir
3 bardak çay
Öğle
255 gr üzüm
Ara
12 gr ceviz
3 gr kuru üzüm
6 gr bitter
175 ml sütle Nescafe
Akşam
Çay ve sade sütsüz nescafe içeceğim
Alınan kalori 522
Yakılan kalori 850 kcal
Evet çok az yedim canım istemiyor hiçbir şey bugün suyu da içsem fazlasını içerim eve 1.5 lt lik şişeler halinde alıyoruz suyu kendimi öylelikle şartlamış oluyorum 2 şişe bitecek diye bitiyor da daha akşam olmadan yanımda geziririyorum hep suyu öyle yaparsan aklına gelir ve istekli içersin :)Su süpermiş ben akşama kadar 3litre içecem diye kendimi cok zorluyorum .sporda güzel.yediklerin az gibi geldi ama iştahsızım demişsin.
Deneyecem bunu:)umarım alışkanlık haline gelirEvet çok az yedim canım istemiyor hiçbir şey bugün suyu da içsem fazlasını içerim eve 1.5 lt lik şişeler halinde alıyoruz suyu kendimi öylelikle şartlamış oluyorum 2 şişe bitecek diye bitiyor da daha akşam olmadan yanımda geziririyorum hep suyu öyle yaparsan aklına gelir ve istekli içersin :)
Gelir gelir ben 2 günde 1 bardak içerdim su ben bile alışkanlık edindiysem :)Deneyecem bunu:)umarım alışkanlık haline gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?