Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

canım bu yaptığın diyette öğlen ve aksamın yerlerini değiştirme imkanın varsa bence öylede yapabilirsin. aksam öğününde kırmızı et hiç tavsiye edilmiyor bilrsin sende bunu..
sporu mutlaka yap derim cuma ya az kaldı

eşimle tartıştık sudan bir sebepten büyütüyor canım sıkıldı

hersey yoluna girer sen üzülme en basiti sevgilim dün bana küstü sebep ne saka yapmam böyle sacmalık olurmu oluyor işte erkeklerde..
pes edicektir en fazla 3 gün diyorum ben gerci o kadarda sürmez ama sen kendini yıpratma reyhancım yeterki tüm tartısmalarınız böyle ufak tefek olsun..

öyle canımda insan üzülüyor işte bakalım akşam ne olacak :44:böle akşam çabuk olsada gitsem dediğim zamanlarda saatler geçmek bilmiyor

Sağolasın canım teşekkür ederim. Bugün doktordaydım, karaciğer yağlanması başlamış ve kilo vermen şart dedi doktor. Şu kiloların başıma açtığı duruma bakar mısınız!? Artık kesin kararlıyım gidecek bu baş belası kilolar. Herşeyden önce sağlık geliyor kızlar. Kilo verince karaciğer enzimlerim de normale dönecekmiş.

Bu arada menün de gayet dengeli canım..

gecmiş olsun ceydacım..
kilo vermek için bir sebebin daha oldu
artık daha sıkı asılman lazım..

bu günkü menüm...

sabah yulaf ezmesi tarcınlı ve sütlü

öğlen zeytinyağlı kabak peynirli salata

aksam meyve süt beyaz leblebi

Bugün meyvenull' un menüsünden beyaz leblebiyi inceliyoruz

Mide suyunu çekmede ve zayıflamak isteyenler için açlıklarını bastırmada önemli bir işleme sahiptir. Bazen diyet listelerinde karşımıza beyaz leblebi de çıkıyor. Peki, beyaz leblebi gerçekten düşük kalorili midir? Cevabı burada!
Sarı veya beyaz leblebi arasında kalori farkı yoktur. 100 gram leblebide 360 kalori bulunur. Bu da oldukça yüksek bir kaloridir. Ancak kuruyemişler arasında en düşük kaloriye sahiptir. Yani diyet yaparken uygun miktarlarda beyaz leblebi yiyebilirsiniz. Kilo vermek isteyenlerin imdadına beyaz leblebi yetişiyor. Beyaz leblebi tok tutucu özelliğinden dolayı zayıflamaya yardımcı oluyor.

teşekkürler tatlımm

ama onu yemekden vazgectim..

sadece meyve ve süt bu aksam ki menüm..

yarın detoksa baslıcağım için aksam hafif gecsin istiyorum

Toplam kalori miktarına göre değil de, öğün olarak baktığımda cornflakes sabah menünde, simit de öğle menünde olabilirdi. Bir de akşam hele ki piyaz ile birlikte kuru fasulye tükettiğini göz önüne alırsak 4 köfte fazla gibi geldi. :26:

Afiyet olsunn

Selam canım,

Sabah yumurta varken ben peynirden kesiyorum, dolayısı ile yumurta varken sütü tercih etmen -benim yaptığım diyete göre- fazla. Öğlen de keza 4 köfte çok amaaaaa akşam menüne bayıldımmm

Zevcan' ın yorumuna aynen katılıyorum kuyabiye ' ciğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…