atlattım canım allahtan zararsız ziyansızben de akşam için aynı şeyi düşündüm ama sonradan bunun protein ağırlıklı bi diyet olduğunu hatırlayınca kaldığım yerden devam edeyim dedim. zaten öğlen de menüye uysam yoğurt ve 1 dilim ekmek yiyecektim
ama bugün akşam mutlaka yürüyüşümü yapmaya çalışıcam. malum yarın perşembe olduğu için pek spor yapmak istemiyorum. inşallah bu akşam halim ve vaktim olur da şööle gaza gelip 1 saat yürüyebilirim
Zevcan çeyizlerime gel bacım :)
http://www.kadinlarkulubu.com/ceyizimiz-icin-neler-aldik/407354-pandomimin-ceyizleri.html
aslıcım hepsini cok beğendim hepsi birbirinden güzel..
mobilyalarını aldığınızda eklede sekercim onlarıda görelimm..
geçmişi okudum ama cevap yazacak mecalim yok kızlar mazur görün
hayır tatlım .. neyin var..
eşimle tartıştık sudan bir sebepten büyütüyor canım sıkıldı
hersey yoluna girer sen üzülme en basiti sevgilim dün bana küstü sebep ne saka yapmam böyle sacmalık olurmu oluyor işte erkeklerde..
pes edicektir en fazla 3 gün diyorum ben gerci o kadarda sürmez ama sen kendini yıpratma reyhancım yeterki tüm tartısmalarınız böyle ufak tefek olsun..
öyle canımda insan üzülüyor işte bakalım akşam ne olacak :44:böle akşam çabuk olsada gitsem dediğim zamanlarda saatler geçmek bilmiyor
14,12,2010 yediklerim
sabah k flakes
ara 2 tane kepekli bisküvi
öğlen kavurma salata yarım dilim ekmek
ara 1 elma
akşam 2 sarma 1 kase şehriye çorbası yogurt
ara meyve
ceyda menulerin gayet güzel umarım cuma günü güzel sonuçlar alırsınve geçmiş olsun umarım önemli birşey çıkmaz
zevcancıgım metabolizmanı hızlandırmak için her duydugunu yapma ben artık tövebliyim..beni daha da gerilere götürdü..sabırlı ol tekrar gitmeye başlar
özgeciğim tebrikler
Sağolasın canım teşekkür ederim. Bugün doktordaydım, karaciğer yağlanması başlamış ve kilo vermen şart dedi doktor. Şu kiloların başıma açtığı duruma bakar mısınız!? Artık kesin kararlıyım gidecek bu baş belası kilolar. Herşeyden önce sağlık geliyor kızlar. Kilo verince karaciğer enzimlerim de normale dönecekmiş.
Bu arada menün de gayet dengeli canım..
bu günkü menüm...
sabah yulaf ezmesi tarcınlı ve sütlü
öğlen zeytinyağlı kabak peynirli salata
aksam meyve süt beyaz leblebi
Bugün meyvenull' un menüsünden beyaz leblebiyi inceliyoruz
Mide suyunu çekmede ve zayıflamak isteyenler için açlıklarını bastırmada önemli bir işleme sahiptir. Bazen diyet listelerinde karşımıza beyaz leblebi de çıkıyor. Peki, beyaz leblebi gerçekten düşük kalorili midir? Cevabı burada!
Sarı veya beyaz leblebi arasında kalori farkı yoktur. 100 gram leblebide 360 kalori bulunur. Bu da oldukça yüksek bir kaloridir. Ancak kuruyemişler arasında en düşük kaloriye sahiptir. Yani diyet yaparken uygun miktarlarda beyaz leblebi yiyebilirsiniz. Kilo vermek isteyenlerin imdadına beyaz leblebi yetişiyor. Beyaz leblebi tok tutucu özelliğinden dolayı zayıflamaya yardımcı oluyor.
Günaydın arkadaşlar.
Dün yediklerim.
Sabah yarım simit kalper.
Ara Yeşil çay
Öğlen 1 kase konfleks
Ara Çeyrek ayva, Yarım çay bardağı beyaz leblebi.
Akşam 4 ızgara köfte, 2-3 kaşık piyaz. Yoğurt.
Dün toplam aldığım kalori = 1400
Günlük almam gereken kalori = 1800 Müş.
İhtiyacımdan 400 kalori az yemişim. bu iyi bişi.
Bunları netten yapıyorum nekadar doğru yanlış muamma.
Ama kilotakibi sitesi çok faydalı.
Dün regl oldum. Kaçamak yapmama ve dikkatli yememe rağmen bugün tartıda artıda çıktım.
Canım sıkıldı. Moralim bozuldu açıkcası. Öğlenleri falan boşamı konfleksle duruyorum diye.
Bugün bende yeşil çaya daha ağırlık vericem.
selam tatlılaaaaaaaaaar, yorgun keyifsiz arkadaşınız burdaaaa
zevcan banada sana olan çok olur bence sen vucudu bi kandırmayı dene. dukan amcanın 5 gün saf protein dityetini uygula. vucut bi toplasın kendini
menümüde yaziiim
sabah domates yumurta kepekli tost süt( sıkıldım bu kahvaltıdan)
ara bi su bardağı kadar nar
öğle (favori öğünüm) 4 köfte,bi kepekli ekmek, 2 kaşık kereviz salatası,bi kepçe çorba
ara tahminen yoğurt
akşam bi kepçe çorba,fırında biber patlıcan közleme
ara yeşil çay
canım bu yaptığın diyette öğlen ve aksamın yerlerini değiştirme imkanın varsa bence öylede yapabilirsin. aksam öğününde kırmızı et hiç tavsiye edilmiyor bilrsin sende bunu..
sporu mutlaka yap derim cuma ya az kaldı
gecmiş olsun ceydacım..
kilo vermek için bir sebebin daha oldu
artık daha sıkı asılman lazım..
teşekkürler tatlımm
ama onu yemekden vazgectim..
sadece meyve ve süt bu aksam ki menüm..
yarın detoksa baslıcağım için aksam hafif gecsin istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?