Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

İnşaAllah herkes için güzel birgün olur canım..

Menü güzel canım. Öğlen ekmeği 2 dilim de yiyebilirsin bence. Bu arada herkese bir not; 2 adet mercimek köftesi 1 dilim ekmeğe eşit.

Ayran detoksunu ilk kez duydum Zevcan' cığım.. Umarım etkisini görürsün. Domates ve salatalığı söğüş olarak tükettiğimde ben muhakkak limon sıkıyorum senin de o şekilde hoşuna giderse yağı da ufak ufak terkedersin belki Afiyet olsun

canım ben salatalık hiç yemiyem bi insandım yeni yeni yemeğe basladım onuda domates ve maydonozla bunun için zaman ihtiyacım var ..
salatalık yemeğe alısmadan yağı bırakamam :26:

Canım karnıyarık normal usulde yani patlıcan kızartılarak mı yapıldı yoksa közlenerek mi? Şayet kızartarak yapıldı ise bilhassa akşam yemeği için ağır olmuş :26:

Kolayı görmezsek süper bence. Afiyet olsun :13:

Hoşgeldin .. Kendi adıma cevap vereyim; Süperiz bence

Benim bugünkü menüm kızlar;

16.12.2010 – PERŞEMBE

SABAH 09:00

2 DİLİM UNO LIGHT EKMEK
2 ADET ZEYTİN
1 TATLI KAŞIĞI LOR PEYNİRİNİN İÇİNE AZCIK KIYILMIŞ MAYDONOZ EKLEDİM.
1 ADET YUMURTA

ARA ÖĞÜN 11:30

YARIM SU BARDAĞI TARÇINLI SÜT

ÖĞLEN 13:30

1 KASE YAYLA ÇORBASI
1 DİLİM UNO LIGHT EKMEK
40 gr. TON BALIĞI
YARIM SU BARDAĞI YAĞSIZ YOĞURT

ARA ÖĞÜN 15:30

1 ADET MANDALİNA

ARA ÖĞÜN 17:30

YARIM SU BARDAĞI YAĞSIZ YOĞURT

AKŞAM 19.30

1 KASE YEŞİL MERCİMEKLİ ÇORBA
4 KAŞIK KAPUSKA YEMEĞİ
1 KASE YOĞURT
2 DİLİM UNO LIGHT EKMEK

GECE 21:30
1 ADET YEŞİL ELMA

afiyet olsun canımm

Canım karnıyarık normal usulde yani patlıcan kızartılarak mı yapıldı yoksa közlenerek mi? Şayet kızartarak yapıldı ise bilhassa akşam yemeği için ağır olmuş :26:

karnıyarık patlıcanı kızartmadan yapıcam napalım artık yoksa olmaz canım yağlı olur demi

İnşaAllah herkes için güzel birgün olur canım..

Menü güzel canım. Öğlen ekmeği 2 dilim de yiyebilirsin bence. Bu arada herkese bir not; 2 adet mercimek köftesi 1 dilim ekmeğe eşit.

sağol canım..öğlenleri burda ya makarna ya pilav çıkıyor..ee ekmek yemeyeyim diye onlardan alıyordum az baktım olmadı bıraktım şimdi azıcık ekmek alıyorum yemegine göre bugun hiç yemedim çorba tavuk vardı..dün akşam eşimin canı istemiş ona yaptım mercimek köftesini ee çok koktu burnuma ama 2 tane yedim kalktım sofradan kendimi tutayım diye

Ben kendi adıma iyiyim kaptan sen nasılsın

İyiyim şükür Aslıcım 67 görünce daha da iyi oldum

Ooooo kaptanımız gelmiş hoşgelmiş. İyiyiz özgecim zayıflıyoruz sen nasılsın asıl

Göreceğiz yarın sabah zayıflayanları bakalım
Artı çıkan olursa yarına elimden çekeceği var.

Tmm cnm akşam bekleriz bildirimini. ama fazla çıkman muhtemel akşam.

afiyet olsun canım sakın içindeki o seytana yenilme
iç canım iç kacamak yapma ihtimalinide düşürüyor yeşil cay

ben burda olmasına burdayım ama biz seni özlüyoruzzzz

Oyyy bebem bende sizi özlüyorum kuşum. Daha çok gelmeye çalışacağım.

Hoşgeldin .. Kendi adıma cevap vereyim; Süperiz bence

Aman maşallah kuzum. Allah nazardan saklasın.

Wooowwww süpersin

Kızlar bana öyle geliyor ki böyle devam edersek yavaş yavaş mezun olacağız hepimiz. İlk mezuna benden büyük ödül var ona göre

selam bayanlar ne yapıyorsunuz nasıl gidiyor diyetler
uğrayamadım ne zamandır
gelip hatrınızı sorayım dedim

zevcan gelişme varmı erkek arkadaşınla söz tarihi gibi
nilay ne yaptı sözü olacaktı oldu mu

Göreceğiz yarın sabah zayıflayanları bakalım
Artı çıkan olursa yarına elimden çekeceği var.

anaammm korktum şimdi. ama ama benim tam regl dönemime geldi bu sefeerrr şaka bi yana ben de çok korkuyorum + çıkarsam diye çünkü normalde ben bu dönemde hiç tartılmam motivasyonum bozulmasın diye

o ödülün benim olmicağı kesin
canım bende hiç farkyok 2 gün iisek 3 gün kötüyüz söz möz de yok annemler kabul etmiyorlar..sen nasılsın nasıl gidiyor

aa nasıl yani zevcan ya
zaman oalrak mı kabul etmiyolar daha erken diye yoksa kişi olarak mı kabul etmiyolar
üzüldüm ya hayırlısı olsun
ama ailenin öne sürdüğü bahaneleri göz ardı etme canım

bende nişanlımdan ayrıldım birazcık zor geçiyo ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…