Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

zevcaaann bak sonunda gitmeye başladı
inşallah işe yarar canım, hadi bakalım kolay gelsin.

menülerin süper gidiyo maşallah sporunu da hiç aksatmıyosun sonuçlar çok güzel olucak çoook. hem zayıf hem de fit taş gibi olucaksın valla

tatlım ben hafta sonuda görmüştüm 61.6 yı ondan cok fazla sevinmiyorum şu 6 lı rakamlardan kurtulsam cok ii olucak..

olsun canım öle düşünme. bak ben de kurtulamıyodum bi türlü sora bi anda hop diye iniverdi. senin de öle olucak hiç merak etme

sabah kocaman bir bardak içtim olmazsa öğleden sonrada içeyim evet bugun çıkacak öyle umuyorum..

ohh afiyet olsun. bide bol bol aklına geldikçe su iç canım

ben de şimdi yeşil çayımı aldım geldim. içine de kabuk tarçınla karanfil koydum, ohh miss su şişelerini de elimden düşürmüyorum hiç. ama nedense bu sefer pek bi sabırsızım ben kızlar yaa hemen gitsin istiyorum kilolar

inş dediğin gibi olur bi anda düşüveririm ..
hedefe yaklastıkca insanın sabrı tükeniyor ve heycan oluyor.. seninkide o yüzdendir..
aslına bakarsan ben halimden o kadarda şikayetci değilim 69.7 ile bir sene önce diyete basladım annemlerin yannagittiğimde catlayana kadar yedim..hııı yemesem şimdiye kadar verirdim ama ozamnda annemler üzülğrdğ yemiyorum die ee bende baslayınca bırakamayanlardanım.. sonucda 8 kilo verdimyaza kadar bi 6 kilo daha versem bana yeter doğum günüme kadarda 58 olmak istiyorum tabii

nerde bu takımm nerde bu kaptan :113::113::113:

gemiyi kaptanda tayfalarıda terk etmiş olurmu böyle seyy nasıl yürücek bu düzen :88::88:

kaptan buraya kaptan buraya :117::117:

:113::113::113:
KAPTAN BURDA OL TAKIMINA SAHİP CIK

ya kuyabiye dediğin gibi olur inşallah bikaç gündür sporu aksattım kilo artıda yarın bakalım nolucak gerçi mens olmadım daha kocişte yokki hamileyim diyeyim:))))))

Selamlar.
Dün ki menüm.

Sabah Yarım simit ve karper.

Ara = Yok

Öğlen Tavuk şiş, light kola

Ara Yarım ayva. Yarım çay bardağı beyaz leblebi.

Akşam 2 dilim kepek ekmeği. 1 porsiyon kıymalı karnıbahar yemeği. salata.

Canım acayip derecede çikolata çekiyor reglim diye. Ama yemiyorum şeytana uymamam lazım

iç tatlım iç ben dün 3 kuba içtim normal cayda içtim tabi..
cok etkili..
umarım kötü bişey cokmaz hersey olması gerektiği gibidir.
sonucdan bizide haber dar et merak ederim ben seni

haber ederim canım teşekkürler

ilahi zevcan

Kulaklarım çınladı çınladı geldim

Kız Zevcan ne bağrıyon sen burdasın ya canım yardımcım. Takıma sahip çık ben yokkene işte :78:

Nasılsınız sevgili takımım. Canım kızlarım. Kuzularım ballarım.

Ooooo kaptanımız gelmiş hoşgelmiş. İyiyiz özgecim zayıflıyoruz sen nasılsın asıl

selam bayanlaaaaaaar ben geldim:)

unutmadan menümmm:
sabah kepekli tost domates salatalık,süt(böööğğğğğğğğğğğ)
ara yapamadım(bol bol yazılı yaptım bugün)
öğle 1 kaşık patlıcan biber közleme salata,bi tavuk budu
ara portakal
akşaam bak bunu bilmiyom. ama sanki karnıbahar haşlıcam
ara yeşil yeşil yeşil çay

bu arada sevgili hemşom ben bu akşmadan kilo bildirimi yapcam,yarın sabah elektrik olmucakmış.

afiyet olsun canım sakın içindeki o seytana yenilme
kurabiye, prensesperi, zevcan dünden beri bende iki üç kupa içtim.
Bugünde içerim iki kupa filan yeşil çay bakalım.
iç canım iç kacamak yapma ihtimalinide düşürüyor yeşil cay
ben burda olmasına burdayım ama biz seni özlüyoruzzzz

afiyet olsun canım..
tamam hemsom bildir ama aksam kilo fazla cıkıyor.. yarın kacda gelebilirsin öğlen..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…