Sağolasın canım teşekkür ederim. Bugün doktordaydım, karaciğer yağlanması başlamış ve kilo vermen şart dedi doktor. Şu kiloların başıma açtığı duruma bakar mısınız!? Artık kesin kararlıyım gidecek bu baş belası kilolar. Herşeyden önce sağlık geliyor kızlar. Kilo verince karaciğer enzimlerim de normale dönecekmiş.
Bu arada menün de gayet dengeli canım..
Bugün meyvenull' un menüsünden beyaz leblebiyi inceliyoruz
canım bu yaptığın diyette öğlen ve aksamın yerlerini değiştirme imkanın varsa bence öylede yapabilirsin. aksam öğününde kırmızı et hiç tavsiye edilmiyor bilrsin sende bunu..
sporu mutlaka yap derim cuma ya az kaldı
Zevcan çeyizlerime gel bacım :)
http://www.kadinlarkulubu.com/ceyizimiz-icin-neler-aldik/407354-pandomimin-ceyizleri.html
Sağolasın canım teşekkür ederim. Bugün doktordaydım, karaciğer yağlanması başlamış ve kilo vermen şart dedi doktor. Şu kiloların başıma açtığı duruma bakar mısınız!? Artık kesin kararlıyım gidecek bu baş belası kilolar. Herşeyden önce sağlık geliyor kızlar. Kilo verince karaciğer enzimlerim de normale dönecekmiş.
Bu arada menün de gayet dengeli canım..
sagol zevcancıgım umarım akşama düzeltiriz
canım geçmiş olsun..aman dikkat et kendine ve tabi artık kilonada umarım en kısa sürede kurtulursun kilocuklarından
yinede en düşük kalorilisiymiş
çok geçmiş olsun tatlım, inşallah kilolarından da bu sağlık probleminden de en kısa zamanda kurtulursun. :94:
15.12.2010 – ÇARŞAMBA
SABAH 09:00
2 DİLİM UNO LIGHT EKMEK
2 ADET ZEYTİN
1 TATLI KAŞIĞI LOR PEYNİRİNİN İÇİNE AZCIK KIYILMIŞ MAYDONOZ EKLEDİM.
ARA ÖĞÜN 11:30
ATLADIM (DOKTORDAYDIM)
ÖĞLEN 13:30
1 KASE YAYLA ÇORBASI
1 DİLİM UNO LIGHT EKMEK
40 gr. TON BALIĞI
YARIM SU BARDAĞI YAĞSIZ YOĞURT
ARA ÖĞÜN 15:30
1 ADET MANDALİNA
ARA ÖĞÜN 17:30
YARIM SU BARDAĞI YAĞSIZ SÜT
AKŞAM 19.30
1 KASE YEŞİL MERCİMEKLİ ÇORBA
4 KAŞIK KAPUSKA YEMEĞİ
1 KASE YOĞURT
2 DİLİM UNO LIGHT EKMEK
GECE 21:30
1 ADET PORTAKAL
günaydın kızlarmutlu bir gün olsun inşallah
15,12,2010 yediklerim
sabah 1 kase k flakes
ara 1 tane yagsız gevrek
öğlen ıspanak yemeği yogurt 1 dilim ekmek (makarna vardı almadım az ekmek yiyerek deneyeceğim birazda)
ara 1 portakal
akşam 1 kase k flakes 2 tane mercimek köftesi domates marul
ara yok
günaydın kızlarr
bu sabah 300 gr vermişim yani gecen haftaya göre 100 gr ama olsun yinede mutlu oldum..
ayran detoksuna start vermiş bulunuyorum.
sabah 1 haskanmıs yumurta 1 salatalık 2 domates az maydanoz 1 dilim peynir 4 zeytin yedim ama domates salatalık maydanozuma azcık yağ ve tuz ekledim baska türlü yiyemiyorum sanırım detoksa uymayan yaptığım tek sey bu..
7:30 kahvaltı
10 ayran detoksu
12:30 ayran detoksu
15 ayran detoksu
17:30 ayran detoksu
20 ayran detoksu
bu günkü menüm bu sekilde..
bittiğindeki sonucu cok merak ediyorum
işe yararsa her ay yaparım..
afiyet olsun canım..
yağsız gevrek nasıl bişi bilmiyorum ama diyete uygun die hissediyorum yağsızmıs
tebrikler canım sonunda gittibu ayran detoksuda ne öyle hep ayran hep ayran Allah kolaylık versin umarım işe yarar..kaç gün yapacaksın?
tatsız tuzsuz taş gibim bişi..sadece ara öğüne mideye birşey gitsin diye yiyorum..meyve getiriyorum ama sabahları çok yogun olunca mutfaga gidip yiyemiyorum bundan hemen katur kutur yiyiveriyorum masamdayagsızı böyle de yağlısı nefis olur helede çayın yanında
günaydınlar....
sabah yine 40 dkka bisiklet anladımki bırakmamam lazım ama müthiş terledim hala hasta olmadımya neyse
sabah:1kk kaşar 1 dilim ekmek
sonra funda suyu içtim bakalım işe yarayacakmı
ara:kuru kayısı 2tane 1 tane ceviz
öğleırasa ve yoğurt
ara:meyve
akşam:karnıyarık ve 2 kaşık pilav
ara:süt ne zamandır içmiyorum
pamukcuk ben funda suyu içtim bende hem aşırı derece de uyku hali ve çarpıntı yaptı o yüzden dikkat et aman kendine
sen nasıl kullandın bilmiyorum ama çay bardağının 4/1ini funda suyu kalanı su doldurup kahvaltıdan sonra içiyorum
zevcancıgımda yazmıs sağolsunbir daha funda suyumu töbe
sen ayran detoksu diye yazınca bende akşamakadar sadece ayran içeceksin sandım
yok tatlım yok dayanamam ki öyle
hesapladım 2500 kalori alıcam bu gün ortalama 1100 kalorisini yakıcam geriye 1400 kalıcak oda metabolizmam için gerekli olan olur ..
ama yinede kalori değeri cok bakalım sonuc nasıl olucak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?