Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kızlar bi arkadaş önermek istiyorum takıma.. Mümkünse bize katılabilir mi? Nicki; Anna_Maria

dediğimi yaptım kızlaaarr 50 dk yürüyüş, 30 dk da pilates şimdi de yeşil çayımı içiyorum, ohhhhh kuş gibi hissediyorum kendimi şuan

ayyy yarın cuma bakalım sonuçlar nası olcak

ben yarın itibariyle başlıyorum sabah kilomu söyleyeeğim ve haftaya tekrar ölçüm yapılacak değil mi?

ben de heyecanlandım eheh :))

Günaydın kızlar.

İki gündür giremedim kusura bkamayın. Çok yoğundum.

Haydi bakalım sonuçlar nasıl olacak acaba.
Geçmişe bi bakaım ben.

günaydın kızlar

offf ki ne offf bu hafta aynıyım çok zorlanıyorum ben ya..allahım sen sabır ver bu kadar emeğe bu kilolar neden gitmiyor neden

Canım hoşgeldin tekrar. ama bu beslenme düzeni pek sağlıklı değil. Baktım da genelde böyle besleniyorsun. Bu şekilde kilo vereceğini pek sanmıyorum.
Öncelikle sirkeli su hiç işe yaramıyor hatta zarar. Bir doktor söylemişti tvde. Kahvaltında sadece ekmek. hiç olur mu süt ürünü, sebze yemen lazım mutlaka.
Öğlen genelde çorba gördüm menülerinde. Tek besin beslenmeleri kilo vermeye zarar.
Akşam yok ki öğün atlamak asla yapmaman gereken bişiy.

Bugün zevcan yokmu. Özge yokmu :) :95:

Yoktum canım ama geldim

Düzenli spora lazım yok ama beslenme maalesef çok kötü canım.

Canım diyetisyene yaşadığın yerde başlasan.
Çok yeme Zevcan verdiklerinin hepsini alma lütfen canım.

Yine olmamış canım. Biran önce beslenme şeklin değişmeli.

Kızlar elma sirkesini suya karıştırıp içince zayıflamaya yardımcı oluyormuş. Bilgisi olan var mı acaba ?? hypatia canım sen sirkeli su yazıyrsun menülerinde, benim bahsettiğim şey mi acaba :44:

Hiçbir işe yaramıyor canım. Aksine zarar veriyor vücuda.

Kızlar bi arkadaş önermek istiyorum takıma.. Mümkünse bize katılabilir mi? Nicki; Anna_Maria

Elbette hayatım ne demek.

ben yarın itibariyle başlıyorum sabah kilomu söyleyeeğim ve haftaya tekrar ölçüm yapılacak değil mi?

ben de heyecanlandım eheh :))

Evet canım haftaya listedesin.

günaydın bayanlar
kilom 88,7 topu topu 300 grcık gitmiş

Gitsin de canım 300 gr gitsin. Süper bence.

günaydın kızlar

offf ki ne offf bu hafta aynıyım çok zorlanıyorum ben ya..allahım sen sabır ver bu kadar emeğe bu kilolar neden gitmiyor neden

Üzme kendini. Zaman zaman oluyor dirençler.

günaydın kızlar ben de 73 kg.yim ve bugünkü menümü de ekliyorum :)

24.12.2010 CUMA

8'de Kahvaltı: Sirkeli su, iki adet portakal ve bir bardak light süt
10:15'te Ara: Bir yemek kaşığı kuru üzüm ve doğadan beşi bir yerde çayı
12:30'da Öğle: Bir kase çorba, bir kase yoğurt ve bol yeşil salata
14:30'da Ara: Bir kırmızı elma ve doğadan beşi bir yerde çayı
17:30'da Akşam: İki adet haşlanmış yumurta ve Sirkeli su

Spor: 50 dk. pilates + 15 dk. sauna
Su: 3 lt

4. TAKIM 186. Etap

İrem&Özge ( 67,4 / 66,9 / 0,5 / % 0,74 )
meyvenull ( 60,9 / 60.9 / 0 / % 0 )
cemrehayal( 89 / 88,7 / 0,3 / % 0,34 )
pamukcuk ( 74.5 / 74 / 0,5 / % 0.67 )
pandonim ( 64,7 /)
Kuyabiye( 58.2 / )
PrensesPeri( 78,4 / 78,4 / 0 / % 0 )
cyd86( 71 / )

4. TAKIM TOPLAM

öğle yemeğimi de yedim geldim oh karnım tok altım kuru ehhe:))

akşam da fitness'a gideceğim bir saat.

ohh ohh sporla birlikte gitsin kilolar

menü gayet güzel canım. peki kaç kg verdiriyormuş bu kuşhan diyeti biliyo musun?

rivayeti 15 günde 10 kilo ama tabi ki mümkün diil öle bişey. (150 kg olan biri için belki olabilir ) ben genelde haftada yarım bir kilo arası veriyorum

ben kuşhana hiçç güvenmiyorum.onun diyetleri öldürücü..bende mimli o adam sevmiyorum

canım sabahında çok az akşamında çok az..2 günlük diyetin mi bu yazmıstın hani?

Kızlar elma sirkesini suya karıştırıp içince zayıflamaya yardımcı oluyormuş. Bilgisi olan var mı acaba ?? hypatia canım sen sirkeli su yazıyrsun menülerinde, benim bahsettiğim şey mi acaba :44:

diyetisyen bana da vermişti ama ballı ılık sirkeli su olarak

dediğimi yaptım kızlaaarr 50 dk yürüyüş, 30 dk da pilates şimdi de yeşil çayımı içiyorum, ohhhhh kuş gibi hissediyorum kendimi şuan

ayyy yarın cuma bakalım sonuçlar nası olcak

süpersin süpersin tebrik ediyorum

günaydın bayanlar
kilom 88,7 topu topu 300 grcık gitmiş

en azından gidiyor canım bence bu güzel bişi

4. TAKIM 186. Etap

İrem&Özge ( 67,4 / 66,9 / 0,5 / % 0,74 )
meyvenull ( 60,9 / 60.9 / 0 / % 0 )
cemrehayal( 89 / 88,7 / 0,3 / % 0,34 )
pamukcuk ( 74.5 / 74 / 0,5 / % 0.67 )
pandonim ( 64,7 /)
Kuyabiye( 58,2 / 57,6 / 0,6 / % 1.03 )
PrensesPeri( 78,4 / 78,4 / 0 / % 0 )
cyd86( 71 / )

4. TAKIM TOPLAM

ay sadece 100 gr. gitmiş inanamıyorum :84:

Kilom; 70.9 kızlar Bu sonucu regl dönemine bağlıyorum yapacak birşey yok

canım ben zaten düzenli besleniyorum sabahları sebzeli omletlerden tut da peynirime kadar her şeyi hüpletirim ancak kilo veremediğim için vücudumda bi direnç oluştuğu için sadece iki günlüğüne doktor bu diyeti verdi, bugün son günüm. sonra normal yeme düzenime diyetime döneceğim:)

ay sadece 100 gr. gitmiş inanamıyorum :84:

Kilom; 70.9 kızlar Bu sonucu regl dönemine bağlıyorum yapacak birşey yok

üzme canım kendini, regl bittikten sora bu hafta veremediğini de verirsin. herkese böle oluyo

kuyabiyemmmm çok güzel vermişsin cnm tebrikler.

saol canım sen de öyle tartıya çıkınca gözlerime inanamıyorum resmen 57yi en son ne zaman gördüğümü bile hatırlamıyorum çünkü

iremcim çok güzel kilo vermişsin ne güzel bende uzun süredir takıldım kaldım 68 de.sende bayag bi takıldım demiştin şuan montimi yapıyorsun yoksa başka bişeymi uyguluyorsun canım. çok sıkıldım oldugum yerde saymaktan bana tafsiye edebileceğin bişey varmı bu direnci kırmam için mesajını dört gözle bekliyorum

benimde motivasyonum kırıldı veremiyorum diye tekrardan dukan diyetine dönücem haftaya evdeyim 5 gün atak evresi yapıp devam edicem menüleri evde hazırlayıp işyerine getirmeyi planlıyorum yoksa gidecek gibi değil bu kilolar önümde zorlu bir 3 ay var inşallah vazgeçip bırakmam kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…