Pazar hariç her gün uzman eşliğinde spor yapıyorum. Haftada üç gün pilates ve üç gün fitness. Her gün düzenli 3-4 lt su içiyorum ve iki gündür de doğadan'ın beşi bir yerde çayına başladım. umarım faydasını görürüm.
1.66 boyundayım ve 73 kg.yim. Hedefim 31 aralık'ta 68-69 kilo olabilmek. umarım olur.
bugünkü menüm:
Kahvaltı: bir barkdak sirkeli su, bir dilim tam buğday ekmeği, beşi bir yerde çayı,
Ara : Bir yemek kaşığı avuç kan üzümü
Öğle: Bir büyük kase sebze çorbası, bir beyaz dilim ekmek, salata ve bir kase yoğurt
Spor: Bir saat Fitness
Su : 4 lt
Bugün zevcan yokmu. Özge yokmu :) :95:
günaydın hanımlar,
benim gittikçe motivasyonum azalıyor.
düzenli spor ve yemeğe rağmen gıdım veremiyorum. millet yediği on waffledan birini kesiyor hemencecik 50 kg oluyor ben hala 73 73 73(
yılbaşına kadar 68-69 olmam lazım benim
slm kızlar nasılsınız..
ne bu sakin haliniz bide kilo vermekten yorulmus gibisiniz.. ben sizi böyle bırakmamıstım ..
arada okuyorum sizi ama yazacak vaktim olmuyor ..
yarın diyetisyene gidicem bu gün dahilye için randevu aldım..
sanırım benim insülin direncim var iice bi test yaptırayım diyorum..
zaten pcos hastasıyım..
düzgün sekilde kilo vermem sart artık..
bir sonraki uğramamda sizi böyle ümitsiz görmeyeyim..
zayıflıcaz kızlar neden bu ümitsizlik bu gün olmadı bir sonraki gün o hünde olmadı haftaya er yada gec zayıflıcaz..
herkes bu konuda yapması gerekenin fazlasını yapsın yediklerimizi azaltarakzayıflayamayız unutmayın yasak seyler yemeden sağlıklı sekilde vericez kilollarımızı..
ben burda iki gündür yiyorum ama monti yapmaktan cok yorulmusum itiraf ediyorum diyetisyen kontrolünde vermeyi denicm bir süre bakalım sonuc nasıl olucak yarıngelemem sanırım doktora gidicem çünkü bu hafta izinliyim aynı gecersiniz beni..
özgede gelmemiş takım size emanet bol paylasımlı ve bol motivasyonlu bir gün diliyorum..
23.12.2010 PERŞEMBE Menüm (73.0)
Kahvaltı: Sirkeli su, iki adet portakal, bir bardak light süt
Ara: Bir yemek kaşığı kuru üzüm ve doğadan beşi bir yerde çay
Öğle: Bir kase mercimek çorbası, bir kase yoğurt ve yeşil salata
Ara: Bir yeşil elma ve doğadan beşi bir yerde çayı
Akşam: Bir adet haşlanmış yumurta ve Sirkeli su
Spor: 1 Saat Fitness Su: 3Lt
Kızlar elma sirkesini suya karıştırıp içince zayıflamaya yardımcı oluyormuş. Bilgisi olan var mı acaba ?? hypatia canım sen sirkeli su yazıyrsun menülerinde, benim bahsettiğim şey mi acaba :44:
Kızlar bi arkadaş önermek istiyorum takıma.. Mümkünse bize katılabilir mi? Nicki; Anna_Maria
ben yarın itibariyle başlıyorum sabah kilomu söyleyeeğim ve haftaya tekrar ölçüm yapılacak değil mi?
ben de heyecanlandım eheh :))
günaydın bayanlar
kilom 88,7 topu topu 300 grcık gitmiş
günaydın kızlar
offf ki ne offf bu hafta aynıyımçok zorlanıyorum ben ya..allahım sen sabır ver bu kadar emeğe bu kilolar neden gitmiyor neden
öğle yemeğimi de yedim geldim oh karnım tok altım kuru ehhe:))
akşam da fitness'a gideceğim bir saat.
menü gayet güzel canım. peki kaç kg verdiriyormuş bu kuşhan diyeti biliyo musun?
rivayeti 15 günde 10 kilo ama tabi ki mümkün diil öle bişey. (150 kg olan biri için belki olabilir) ben genelde haftada yarım bir kilo arası veriyorum
23.12.2010 PERŞEMBE Menüm (73.0)
Kahvaltı: Sirkeli su, iki adet portakal, bir bardak light süt
Ara: Bir yemek kaşığı kuru üzüm ve doğadan beşi bir yerde çay
Öğle: Bir kase mercimek çorbası, bir kase yoğurt ve yeşil salata
Ara: Bir yeşil elma ve doğadan beşi bir yerde çayı
Akşam: Bir adet haşlanmış yumurta ve Sirkeli su
Spor: 1 Saat Fitness Su: 3Lt
Kızlar elma sirkesini suya karıştırıp içince zayıflamaya yardımcı oluyormuş. Bilgisi olan var mı acaba ?? hypatia canım sen sirkeli su yazıyrsun menülerinde, benim bahsettiğim şey mi acaba :44:
dediğimi yaptım kızlaaarr 50 dk yürüyüş, 30 dk da pilatesşimdi de yeşil çayımı içiyorum, ohhhhh kuş gibi hissediyorum kendimi şuan
ayyy yarın cumabakalım sonuçlar nası olcak
günaydın bayanlar
kilom 88,7 topu topu 300 grcık gitmiş
Canım hoşgeldin tekrar. ama bu beslenme düzeni pek sağlıklı değil. Baktım da genelde böyle besleniyorsun. Bu şekilde kilo vereceğini pek sanmıyorum.
Öncelikle sirkeli su hiç işe yaramıyor hatta zarar. Bir doktor söylemişti tvde. Kahvaltında sadece ekmek. hiç olur mu süt ürünü, sebze yemen lazım mutlaka.
Öğlen genelde çorba gördüm menülerinde. Tek besin beslenmeleri kilo vermeye zarar.
Akşam yok ki öğün atlamak asla yapmaman gereken bişiy.
Düzenli spora lazım yok ama beslenme maalesef çok kötü canım.
Yine olmamış canım. Biran önce beslenme şeklin değişmeli.
Hiçbir işe yaramıyor canım. Aksine zarar veriyor vücuda. :
ay sadece 100 gr. gitmiş inanamıyorum :84:
Kilom; 70.9 kızlarBu sonucu regl dönemine bağlıyorum yapacak birşey yok
canım sakın moral bozma. regle bittikten sonra diyete aynen devam edersen kilolarının rahatça gittiğini göreceksin..
ay sadece 100 gr. gitmiş inanamıyorum :84:
Kilom; 70.9 kızlarBu sonucu regl dönemine bağlıyorum yapacak birşey yok
kuyabiyemmmm çok güzel vermişsin cnm tebrikler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?