Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

hoşbulduk hemşom..izmit cok güzel dii çokkkk halk evinde kuslar dans ediyordu
nasılsın bakimm gel bi öpem senii

menü güzel afiyet olsunn

diyetin tamamını ben sana özelden yollarım canım. eski mesajlarda bi yerlerde var ama bulman zor olabilir. haftada yarım-bir kilo arası veriyorum ben genelde ama ben aksatmadan spor da yapıyorum

tek neden oysa bişey diyemem. ailen tabii ki seni yanlarında istemekte haklılar ama zaten evlenmesen bile işin gereği mümkün değil ki geri dönmen. bence bi süre sonra senin mutluluğn için kabul edeceklerdir. başlarda kaybetme korkusuyla böle tepkiler normal bence.

aaa sıkılmak fln yok zevcanım daha yolumuz var. hem daha senle yarış yapıcaz biz. hadi bakalım sen şimdi bi diyet değişikliği yap önce, hem öyle olunca başta biraz hızlıca kilo verirsin moralin de düzelir. bide sporu ihmal etme sakın tatlım gerçekten çok ama çooook işe yarıyo. benim resmen metabolizmam hızlınca düzenli sporla birlikte

inş. tatlım.. Dün kondüsyon bisikletim geldi, bugünden itibaren pedal çevireceğim

süper haber, hadi bakalım bundan sora düzenli sporla çok daha hızlı gitsin kilolar

benim de bu akşam pilatesim var ama salon kalabalık olduğu için son zamanlarda çok verimsiz oluyor( 50 dklık ders motivasyonu sağlayana kadar 30 dk falan oluyor

şey kısmen evet ama yine de söylerseniz sevinirim henüz yeniyim adım fatma bu arada

fatmacım yazdım yazdım silindi mesaj gitmedi inş bu defa gider..
her gün menü bildirimi yapmak zorunlu..
3 gün menü bildirmeyen 3 gün en az 3 kişinin menüsünü yorumlamayan 3 gün kacamak yapam ve 3 hafta kilo bildirmeyen diskalifiye oluyor..
cuma günü 12 ye kadar kilo bildirimi yapılmak zorunda ..
kendi içimizdede yarıs yapıyoruz cuma en cok kiloyu veren o haftanın birincisi oluyor ve kişisel rütbelerimizde onun adı yazıyor..

bende yarın baslıyorum bu diyete...
cok sıkıldım montiden en önemliside öğlen arası korkunc bi rakam gördüm

hm anladım canım tamam

ben zaten geldiğimden beri kilo bildirimi ve menülerimi yazdım bugünkü menümüde akşam yazacağım

bilgilendirme ve açıklama için teşekkür ederim:97:

hm anladım canım tamam

ben zaten geldiğimden beri kilo bildirimi ve menülerimi yazdım bugünkü menümüde akşam yazacağım

bilgilendirme ve açıklama için teşekkür ederim:97:

tamam tatlım cuma günü yüksek ihtimalle listede olursun gectiğimiz cuma yanlıs hatırlamıyorsam kilo bildirmiştin..o kilo giriş kilon olarak alınacak..

27.12.2010 - pazartesi

sabah (11.00)

2 dilim uno lıght ekmek
1 dilim beyaz peynir
3 adet lıght zeytin
1 adet domates

öğlen (14.00)

1 kase yoğurt
salata

ara öğün (15:30)

1 adet portakal

ara öğün (17.30)

1 avuç kuruyemiş (badem - leblebi)

akşam (19.30)

1 kase çorba
1 porsiyon ıspanak yemeği
1 kase yoğurt
1 dilim uno lıght ekmek

gece

1 porsiyon meyvel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…