nerde bu takımın gerisiiii :95: :95: :95:
CEYDA.
ASLI.
GONCA.
FİLİZ.
FATMA.
YASEMİNNNNNNNNNNNNNNNNNN........
VEEEEEEE
buydayım buydayııım. sende hoş geldin tatlım.
menümü paylaşimm
sabah
kepekli domatesli tost,rezene çayı
ara çeyrek simit ve şekersiz çay
öğle sandal sefası(kabak) bi taneciiik( krsmrdi ama neyse)
ara portaakall
akşam yoğurtlu ıspanak
ara yeşil çay
anna..
Sana takım kuralları aktarıldımı..
canım afiyet olsun. güzel menü. makarnaya aklım takıldı sebze olsa daha güzel ama kuşhan diyeti idi sanırım vardır bir hikmeti.
bu rejimin adı ne peki? tamamını nasıl bulabilirim? ve kaç gün sonunda kaç kg verdin? bu bilgileri paylaşabilir misin?
canım ben cankırıda calısıyorum biliyorsun sevgilim kırıkkalede calısıyor aileside oralı benim ailem izmitte annemler izmite geri dönmemi istiyorlar ama calıstığım pozisyona göre tayin hakkım yok . Işimdende istifa etmek istemiyorum böyle bişeyi yapmam..
Annemlerde evlendiğimde iice cankırıya yada kırıkkaleye yerleseceğim için istemiyorlar.. Tek sebep bu..
Izmitte az da olsa kilo aldım tatlım bu kiloları vermem gerek bide montiden cok sıkıldım aslına bakarsanız ben diyet yapmaktan cok sıkıldım 60 ın altına ineyim mezun olmayı bile düşünüyorum.. Bu konuda iice motivasyonumu yitirdim.. Bide senin diyeti denicem işe yarar belki.. önce simit bulmaya calısıcam tabii..
inş. tatlım.. Dün kondüsyon bisikletim geldi, bugünden itibaren pedal çevireceğim
hoşbulduk hemşom..izmit cok güzel dii çokkkk halk evinde kuslar dans ediyordu
nasılsın bakimm gel bi öpem senii
menü güzel afiyet olsunn
şey kısmen evet ama yine de söylerseniz sevinirim henüz yeniyim adım fatma bu arada
kıskandırma kız. heralde en iyi ihtimalle yaza gidebilez gibi. şubat tatilinde malum ankarda olcak tüp bebiş için:)
tek neden oysa bişey diyemem. ailen tabii ki seni yanlarında istemekte haklılar ama zaten evlenmesen bile işin gereği mümkün değil ki geri dönmen. bence bi süre sonra senin mutluluğn için kabul edeceklerdir. başlarda kaybetme korkusuyla böle tepkiler normal bence.
aaa sıkılmak fln yok zevcanım daha yolumuz var. hem daha senle yarış yapıcaz biz. hadi bakalım sen şimdi bi diyet değişikliği yap önce, hem öyle olunca başta biraz hızlıca kilo verirsin moralin de düzelir. bide sporu ihmal etme sakın tatlım gerçekten çok ama çooook işe yarıyo. benim resmen metabolizmam hızlınca düzenli sporla birlikte
süper haber, hadi bakalım bundan sora düzenli sporla çok daha hızlı gitsin kilolar
fatmacım yazdım yazdım silindi mesaj gitmedi inş bu defa gider..
her gün menü bildirimi yapmak zorunlu..
3 gün menü bildirmeyen 3 gün en az 3 kişinin menüsünü yorumlamayan 3 gün kacamak yapam ve 3 hafta kilo bildirmeyen diskalifiye oluyor..
cuma günü 12 ye kadar kilo bildirimi yapılmak zorunda ..
kendi içimizdede yarıs yapıyoruz cuma en cok kiloyu veren o haftanın birincisi oluyor ve kişisel rütbelerimizde onun adı yazıyor..
nerde bu takımın gerisiiii :95: :95: :95:
CEYDA.
ASLI.
GONCA.
FİLİZ.
FATMA.
YASEMİNNNNNNNNNNNNNNNNNN........
VEEEEEEE
buydayım buydayııım. sende hoş geldin tatlım.
menümü paylaşimm
sabah
kepekli domatesli tost,rezene çayı
ara çeyrek simit ve şekersiz çay
öğle sandal sefası(kabak) bi taneciiik( krsmrdi ama neyse)
ara portaakall
akşam yoğurtlu ıspanak
ara yeşil çay
menün çok hoş tatlım afiyet olsun
hm anladım canım tamam
ben zaten geldiğimden beri kilo bildirimi ve menülerimi yazdım bugünkü menümüde akşam yazacağım
bilgilendirme ve açıklama için teşekkür ederim:97:
o bendim yahu :) bu hafta listedeyim artık giden kglerimle :)
birinci çıkıcaz inş :))
kayseriden ne kadar sürüyor izmit cok mu uzak...
ayy inş bebiş olurda yaza koca göbekli gidersin
ağzından bal damlıyo hayatım ne diim sana. :) bebiş niyetim olmasaydı bu lafın bana küfür gibi gelirdi ama şimdi çoooooooooook tatlı bi temenni tatlışım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?