Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Merhaba çıtır bayanlar.
Senenin son haftası olması sebebiyle çok yoğunum
Ancak şimdi vakit bulup kk yı açtım. Yemeğimide yeni yedim.
Hafta sonu tek kaçamağım 2 kase aşure yemem oldu.
Cumartesi bi kase pazar bi kase yedim.
Bugün yediklerimide yarın yazıcam.
Geçmişi okuyamadım.
Tekrar işlerime dönüyorum halledeyim de rahat edeyim.

kolay gelsin aslıcım asure her zamn yapılıp yenen bişi değil .. diğer öğünleri abartmadıysan sorun yok bence..
sana cok cok kolaylar gelsinn

merhaba bende yenikatıldım aranıza bugün neleryedigimi söylersem hepiniz şok olursunuz neyse bugünü unutucam veeee diyete başlicam söz :79:

merhaba bende yenikatıldım aranıza bugün neleryedigimi söylersem hepiniz şok olursunuz neyse bugünü unutucam veeee diyete başlicam söz :79:

hoş geldin tatlım 7 ocağa kadar deneme süren var bu cuma tartıldığın kilon takıma giriş kilon olucak 7 ocaktakide ilk liste kilon ..
takımın kurallarından bahsedeyim sana..

her gün menü bildirimi yapılmak zorunda ve en az 3 arkadasın menüsüne yorum yapmak sart 3 gün menü bildirmeyen 3 gün menü yorumu yapmayan 3 gün kacamak yapan 3 hafta kilo bildirmeyen diskalifiye oluyor..
cuma günü saat 12 ye kadar kilo bildirmek zorundayız..

kurallara ve takıma uyum sağlaya bilirsen haftaya cuma listede olursun..
şimdi bize kendinden bahset nasıl bi diyet yapıcaksın spor uygulucakmısın falan gibi..

canim bu site cok yardimci olucaktir sana..
dukan diyeti tariflerim

slm kizlar ,yeni arkadaslar gelmisler hos gelmisler.

ben bugün alisverisdeydim,yilbasi icin biseyler baktim ama bisey bulamadim tabi popoyu büyüttüm nasil bulucam ne güzl 63 kiloydum ben ya,okadar kiziyorumki kendime
yarinda olamam heralde buralarda ama haftaya tamamen burdayim ins,cuma günün listeye girecem kilo bildirimi yapmassam son kilomu ayni gecersiniz suan ayniyim zaten.

bugünkü menüm:

sabah: kepek ekmeğine kaşarlı domatesli tost
öğle: 1 simit, 1 ayran
akşam: ızgara tavuk, salata

yoğunluktan bugün ne adam gibi su içebildim ne de yeşil çay artık akşam spordan sonra yeşil çayımı içerim, suyu da 3 lt'ye tamamlamaya çalışıcam bakalım. bugün önce 25-30 dk yürüyüp sora pilates yapmayı planlıyorum

oh oh oh ne güzel alısveriş yapıyorsun ..
olsun sen al yine yeni yıl için bişiler darda olsa sasılsa 1 ay sonra ii gelir
canım benim listeye ekleriz seni..
özletme kendini fazlaa

afiyet olsun tatlım içemezsen zorlama kendini ..
bende yarın meyve ve salat günü yapıcam carsamba bu diyete baslıcam..
ilk hafta ne kadar veririm sence nette cok farklı sayılar var...

Kızlar beni bu hafta mazur görün pek katılamıyorum sohbetlere.
Bir kampanya ile ilgileniyorum.
Perşembe Cuma günü yokum izinliyim. Liste size emanet.
Perşembe sabah kilomu bildireceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…