Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

oh oh oh ne güzel alısveriş yapıyorsun ..
olsun sen al yine yeni yıl için bişiler darda olsa sasılsa 1 ay sonra ii gelir
canım benim listeye ekleriz seni..
özletme kendini fazlaa

yok canim ya arkadaslarla bi yere gidicez o yüzden bakiyodum yani aldigimi simdi giymem lazim bulamassam evdekilerle idare edicem ama onlarda cok klasik ve resmi geliyo bana bakayim yarin bidaha cikicam görümcemide cagirdim haha fikir icin

canım bu site çoook iyi oldu tşk ederim:)))

bende ara öğün yeşil çay içiyorum. gerçi doğuş'un sallama yeşil çay'ı ama olsun işyerinde ancak bu kadar olabiliyor yararı olur değil mi?

rica ederim canim,bende bütün tarifleri yazicidan cikardim bi daha deniycem ilk yapptigimda migdem kaldirmamisti daha fazla ama bu sitedeki tarifler gayet istah acici :)

bende sallama yesil cay iciyorum,yarari oluyo bence cünkü ictigim günler daha fgazla tuvalete gidiyorum

yok canim ya arkadaslarla bi yere gidicez o yüzden bakiyodum yani aldigimi simdi giymem lazim bulamassam evdekilerle idare edicem ama onlarda cok klasik ve resmi geliyo bana bakayim yarin bidaha cikicam görümcemide cagirdim haha fikir icin

inş gönlünden gecen sekilde bişiler bulursun tatlım..
orada nasıl mağzaalrda marketler gibimi türklere ait yerler mi var..

cok cahilim bu konuda..

inş gönlünden gecen sekilde bişiler bulursun tatlım..
orada nasıl mağzaalrda marketler gibimi türklere ait yerler mi var..

cok cahilim bu konuda..

yok canim ya nerdee,keske olsa :) zaten bana görede cok zor kapali oldugum icin,pantolon üstü elbise tarzi bisey bakiyorum ama iste popo büyük olunca firlama yapiyo hahaha

yok canim ya nerdee,keske olsa :) zaten bana görede cok zor kapali oldugum icin,pantolon üstü elbise tarzi bisey bakiyorum ama iste popo büyük olunca firlama yapiyo hahaha

anladım canım..
en zor konuda bu heralde orda yasaken..
sana şimdiden kolay gelsin tatlım..

ben cıkıyorum kızlar evime gidip bişiler yiyip hemen uyucam yarın görsz

hmm anladım afiyet olsun tatlımm..

sağol canım..

Kolay gelsin canım, sene sonlarının yoğunluğunu iyi bilirim..

merhaba bende yenikatıldım aranıza bugün neleryedigimi söylersem hepiniz şok olursunuz neyse bugünü unutucam veeee diyete başlicam söz :79:

evett canım geçmişi unutuyoruz ve yepyeni bir döneme geçiş yapıyoruz..

bu dukan diyeti ile ne kadar zamanda ne kadar kilo veriliyor.. bana biraz karışık geldi :44:

valla senin plan-programına bayılıyorum canım aksatsan bile muhakkak telafisini ypıyorsun

canim dukan diyeti bayagi uzun bir sürec,4 evresi var atak,seyir,güclendirme,koruma o yüzden biraz karisik geliyo ama uzun sürüyo sabri zorluyo biraz

Bugünkü Menüm:

Kahvaltı: Bir adet haşlanmış yumurta, bir bardak light süt
Ara: Yeşil çay
Öğle: Haşlanmış dana kuşbaşı eti ve light yoğurt
Ara: Yeşil çay
Akşam: Haşlanmış dana kuşbatı eti

Spor: 50 dk. pilates
Su: 4 litre
Yeşil çay: 2 fincan

Not: Atak evresinde 5 gün boyunca böyle devam edersem 2 kg. verebilirim inş. :) Veremezsem de, ki Allah'ın izniyle mutlaka vereceğim, atak evresini uzatıp 7-8 gün falan sürdüreceğim. :)

afiyet olsun tatlım içemezsen zorlama kendini ..
bende yarın meyve ve salat günü yapıcam carsamba bu diyete baslıcam..
ilk hafta ne kadar veririm sence nette cok farklı sayılar var...

benim son haftamda sen başlıyosun kuşhan'a işallah benim gibi memnun kalırsın canım. ilk hafta tatilde aldıklarını da verirsin gibi geliyo bana. o nedenle en az 1 kilo gider bence ben çarşamba-perşembe hypatia'nın 2 günlük bi diyeti varmış onu yapıp bırakıcam kuşhan'ı artık

Son düzenleme:
Benim 2 günlük diyetimi herkese tavsiye ederim, hem kilo verdiriyor hem de bağırsak çalıştıyıro ki benim en büyük problemim bu genelde

Afiyet olsunnn :44: kırmızı et yerie tavuk eti de yenebiliyor mu bu atak devresinde? Mesela ben kırmızı et pek sevmem de

kızlar bu hafta izinliyimeşimle başbaşa bir hafta geçirmek istyorum bu hafta arada girersem yazarım ama beni idare edin ne olur hepinizi öpüyorum ..........

Kızlar işte bugünkü yemek listem

Sabah:
Özel çorba 2 kase
Ara:
2 adet meyve
Öğle:
2 kase çorba+ 1 kase haşlanmış pirinç
Ara:
Patates salatası 100 gr kadar
1dilim ıspanaklı börek ( şey yemiycektim ama teyzeme gittik mecburen yedim bir sürü şey yapılmıştı sadece onu yedim:26:)
Akşam:1 tabak çorba + salata

Yarından itibaren daha düzenli bir beslenme programına geçeceğim umarım işe yarar lahana diyetini bir daha hayatta yapmıycam :96:

su:2.5 litre spor:1 saat yürüyüş

Son düzenleme:

Afiyet olsunnn :44: kırmızı et yerie tavuk eti de yenebiliyor mu bu atak devresinde? Mesela ben kırmızı et pek sevmem de

kırmızı et, tavuk, balık, hindi... sakatatlar vs. yenebiliyor canım.. ben de sevmezdim et yemezdim asla ama beş günde beş kg diyetinden sonra damak tadım değişti ahahah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…