Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Merhaba kızlar..

Öncelikle bilmenizi isterim ki; kilo bildiriminde bulunamadığım için çok üzgünüm.. Şuan gayet sağlıklıyım, iyiyim Allah' a şükür..

Gelelim bugünkü menüme

SABAH (14:00)

Aslında sabah değil öğlen. Bu sebeple menüyü kahvaltı + öğle olarak kabul etmenizi rica edeceğim..

2 DİLİM UNO LIGHT EKMEK
1 DİLİM BEYAZ PEYNİR
1 ADET DOMATES
TAHİN&PEKMEZ

AKŞAM (20.30)

1 TABAK YEŞİL MERCİMEK
1 PORSİYON YOĞURTLU MOR LAHANA&HAVUÇ SALATASI
2 DİLİM UNO LIGHT EKMEK

slm sendemi yeni üyesin

sonunda seytanin bacagini kirdin canim,tebrik ederim

bende bugüpn detoks yapicaktim ama yatti,arkadasim aradi dün bugün esiyle geliyolar,yarin yapicam bi aksilik olmassa ins

çook tşk ederim:)

canım çok sevindim senin adına

maşallah maşallah

çoook tşkler :)

bugün detoks yaptım yarın da aynen devam edeceğim. benden haberler bu kadar. öpüldünüz:)

nasıl yaptın bilgi verirmisin

canım kilo vermem durduğu için diyet ve spora rağmen kg veremediğim için sadece iki günlük meyve sularıyla beslendim.

ama sanırım sen daha yolun başındasın. şimdiden böyle bir şey deneyip de metabolizmanı bozma şaşırtma. güzelce ve sağlıklı öğünlerden sonra kg vermen durunca bunu deneyebilirisn. şimdilik ilk hedefin bir 5- 10 kg sğalıklı beslenerek vermek olsun bence.

Günaydın hatunlaar:)

Dün çikolata diyetini bir diğer ablam da yaptı o da 800 gram vermiş. gözümüz aydın tutan bir formül daha

Günaydın hatunlaar:)

Dün çikolata diyetini bir diğer ablam da yaptı o da 800 gram vermiş. gözümüz aydın tutan bir formül daha

gunaydın kızlarrr ayy bu cıkolata dıyetıde ne kı ben cok severım cıkolatayııı amanınn banada soyleyınn hem calar hem söylerımm hemde yerımm ohhh ne eglencelı dıyetmıs o yle

meyvemmm gunaydınnnn ne yaptın haftasonu bakım nerelerı gezdınn yedın ıctın sevgılım geldı bahanesı yapıp goturdun mu pızzaları hedı hepsını goturmene hıcc bıseycıkler demem ama egerkı sporunu yapmadıysannn gelıyor bak bes kardes

günaydın kızlar nasılsınız.
ben dün detoks yaptım ama bu sabah sinirlerim alt üst oldu tüm gün ayran detoksunu içtim 3 litreden fazla su içtim sonuc sabah + 400 gr wc ye cıkmıyorum 2 gündür belki onunda etkisi vardır ama kahroldum resmen
nys bu sabah montiye basladım beni ondan baskası kabullenmiyor bunu anladım..

bu günkü menüm

sabah 1 haslanmıs yumurta 1 dilim aknaz peynir 2 zeytin 1 domates az maydanoz 1 bardak lihyt süt

öğlen kıymalı karnıbahar yoğurt salata

aksam fırında balık salata

ara süt

3 litre su 5 mil leslie plates kalca

ayy ben haftasonu hiiiç spor yapmadım :) ohh:) pişman da değilim :)

pamukcuk, hypatia ve hypatia'nin iki ablası bu diyeti yaptı:)

normal diyetini yapıyorsun sadece sabah kahvaltıda avuç içi büyüklüğünde bitter çikolata ve bir bardak light süt içiyorsun. çik. illaki bitter olacak. ondan sonra da iki bardak su içiyorsun. su içmek lazımmış mutlaka.

onun ardından kaldığınız yerden sizin kendi diyete devam.

minnosum cumartesi gezdim bolca pizzalarıda yedim ama sporumuda yaptım
pazar detoks yaptığımdan her 2 saatte bir yemek yediğimden spor yapamadım..
ama bu gün telafi edicem
sen neler yaptın nasıldı hafta sonun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…