Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ben varım ama 2 yıl felan oldu
74le ayrılmıştım...

Sabah için bence bir protein kaynağı daha ekleyebilirsin ya da biraz daha fazla peynir
Öğle de sanki sadece karbonhidrat olmuş gibi geldi bana
Ya öğle malesef benim elimde değil iş yerinde çıkan yemek bu gün de aynısı vardı ve ben çok az aldım gerçekten akşama kadar karın gurultusu çektim

Ben de menulerimden anlasildigi kadariyla yemeyi seviyorum. Ama artik su 60i bir goreyim ya 65i bir geride birakip 64 u ucucndan gorsem belki devami gelir.
sen de insallah kisa surede hedef kilona ulasitrsin canim ve umarim bu sefer uzuuun yillar kalici olur o kilo.

Bugunku menum:
sabah: 08:00- yagsiz tavada 1 yumurta, uzerine 1 tk kabak cekirdegi yagi
10:00 - 1 fincan az sutlu kahve (icine 1 tk hindistan cevizi yagi, 1 tk tarcin), 3 ceviz (
11:30 - 1 fincan sutlu kahve, 1 elma, 1 ck bal, 1 ceviz (
13:00 - 1 kase kusu fasulye barbunya karisimi, 1 buyuk tabak hindi etli salata
14:30- 1 fincan sutlu cay
17:00 : 1 tabak salata, 3 yk yogurt.

Su: simdilik 2 lt

Ben daha önce katılmıştım kardeşim vefat ettiburalara giremedim bu takımdaydım hatta sonra cezamı diskalifiye mi olmuşum

Maşallah gerçekten çok güzel bi menü olmuş afiyet olsun...

kizlar ben yuruyemiyorum cok zulum gibi geliyo toplamda 5000 adim yapabildim
Kıyamam ya, zulüm gibi geliyo diyo bana da şu aralar herşey öyle geliyo ya öyle yiyip yiyip kilo almayım derdim yok aslında. Yattığım yerden kilo versem ve yumuşamasam yeter

Ben daha önce katılmıştım kardeşim vefat ettiburalara giremedim bu takımdaydım hatta sonra cezamı diskalifiye mi olmuşum
Zaten şu an takımdasın ancak listeye alamıyorum diskalifiye olduğun için.
Allah rahmet eylesin. Sabrını versin. Ölüm acısı çok zor

Sabah 07.00
1 haşlanmış yumurta
1 bardak süt
1 domates
7 siyah zeytin

Öğle 14.00
1 yeşil elma
1 mandalina

Akşam 17.30
1 kase tarhana çorbası
1 tabak patates yemeği
(Çorba ve patates aynı anda tüketilmemeliymiş ama Ankara'ya geldim. Annem bunları yapmış. Başka bişey hazırlamaya da kolum kalkmadı.)

Su 1 buçuk litre
10.000 adım
Mari Winsor

Kizlar bu aralar pek giremiyorum, okumam gereken çok sayfa var, umarım yakalayacagim sizi :)
Bebegim hasta, bende de halsizlik var :/
Sadece adim yarismasini yazmadigina unuttum.. kelebegim K klbk33 suraya birakayim adimlarimi, aslinda hedef hergün 10bin adim ama havalar bozdu, yagmurda yurunmuyor pek :/

Eklentiler

• SmartSelect_20181108-152829_Fitbit.webp
    15,1 KB · Görüntüleme: 23
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…