- 4 Eylül 2011
- 11.002
- 23.688
- 598
glsmhmt Kek deil browni kurabiye :) misafirim için yapmıştım elimin altında olunca çokta severim malesef.
bu cuma da bildir haftaya da. bundan sonra hep bildir. aşağıdaki listedeki herkesin bildirmesi lazım
***4. Takım 595.Etap***
Sibal57(72.7///%)
DeryaOnDiet(65.9///%)
Tomrs (62.3///%)
Saksi_Degilim_Ben(55,0///%)
stitch(68.0/68.0//%)sabit
hega8286(64.6///%)bildirimde bulunmadı
Semurcan(49.5///%)bildirimde bulunmadı
matilda34(78.0///%)
dtcf(57.6///%)587.etapta 3 kez bildirimsiz izne ayrılan üye geri döndü yüzdesi 10 a bölündü
4. Takım ortalaması %
AKovser (62.1///%)479. etapta izne ayrılan üye geri döndü. Bildirimde bulunmadı
glsmhmt(52.7?///%)
tuzsuz_ruh(?///%)
Papillon_ (?///%)
Konus dinliyorum(68///%)yeni üye başlangıç tarihi 2 kasım başlangıç kilo 68 hedef kilo 53
inkpin(79///%)yeni üye başlangıç tarihi 24 ekim başlangıç kilo 79 hedef kilo 59
selinbs(72///%)yeni üye başlangıç tarihi 4 kasım başlangıç kilo 72 hedef kilo 63
Harpy(78///%)yeni üye başlangıç tarihi 4 kasım başlangıç kilo 78 hedef kilo 60
imzaben(72.5///%)yeni üye başlangıç tarihi 5 kasım başlangıç kilo 72.5 hedef kilo 60
zsaracoglu(78.5///%)yeni üye başlangıç tarihi 6 kasım başlangıç kilo 78.5 hedef kilo 65
BeyazOrkidem(69///%)yeni üye başlangıç tarihi 5 kasım başlangıç kilo 69 hedef kilo 67
bu listedeki kişilerden cuma yarışmasına daha önce katılanlar var mı?
Ya öğle malesef benim elimde değil iş yerinde çıkan yemek bu gün de aynısı vardı ve ben çok az aldım gerçekten akşama kadar karın gurultusu çektimSabah için bence bir protein kaynağı daha ekleyebilirsin ya da biraz daha fazla peynir
Öğle de sanki sadece karbonhidrat olmuş gibi geldi bana
Evet haklısın ama kader kurbaniyimBuradan öğrendiğim kadarıyla hem çorbanın hem patatesin bende bulgurun bir arada olduğu öğün sağlıklı değilmiş canım dikkat et birazcık daha
Ben de menulerimden anlasildigi kadariyla yemeyi seviyorum. Ama artik su 60i bir goreyim ya 65i bir geride birakip 64 u ucucndan gorsem belki devami gelir.Yaaani bayağı bişey yaşadım son yıllarda 2 doğum da bunlara dahil.. İnsan oğlu işte kolyına kaçıyorum bazen bi de seviyorum yağı karbonhidratıbi de kilo alırken amaaaan diyorum sonra kıyafet alışverişinde ağlıyorum hatta insanlar nasıl olupta yıllarca aynı kiloda kalabiliyorlar anlayamıyorum.. Son 10 yıldır en uzun süre sabit kaldığım kilo 82 o da öküz gibi yememe ramen kilo alamamamdan kaynaklanıyor. Şimdi öyle yesem 100e dayanırım
Ayy allah eşine kolaylık versin sana da acil şifalar..
Ben daha önce katılmıştım kardeşim vefat ettiburalara giremedim bu takımdaydım hatta sonra cezamı diskalifiye mi olmuşumbu cuma da bildir haftaya da. bundan sonra hep bildir. aşağıdaki listedeki herkesin bildirmesi lazım
***4. Takım 595.Etap***
Sibal57(72.7///%)
DeryaOnDiet(65.9///%)
Tomrs (62.3///%)
Saksi_Degilim_Ben(55,0///%)
stitch(68.0/68.0//%)sabit
hega8286(64.6///%)bildirimde bulunmadı
Semurcan(49.5///%)bildirimde bulunmadı
matilda34(78.0///%)
dtcf(57.6///%)587.etapta 3 kez bildirimsiz izne ayrılan üye geri döndü yüzdesi 10 a bölündü
4. Takım ortalaması %
AKovser (62.1///%)479. etapta izne ayrılan üye geri döndü. Bildirimde bulunmadı
glsmhmt(52.7?///%)
tuzsuz_ruh(?///%)
Papillon_ (?///%)
Konus dinliyorum(68///%)yeni üye başlangıç tarihi 2 kasım başlangıç kilo 68 hedef kilo 53
inkpin(79///%)yeni üye başlangıç tarihi 24 ekim başlangıç kilo 79 hedef kilo 59
selinbs(72///%)yeni üye başlangıç tarihi 4 kasım başlangıç kilo 72 hedef kilo 63
Harpy(78///%)yeni üye başlangıç tarihi 4 kasım başlangıç kilo 78 hedef kilo 60
imzaben(72.5///%)yeni üye başlangıç tarihi 5 kasım başlangıç kilo 72.5 hedef kilo 60
zsaracoglu(78.5///%)yeni üye başlangıç tarihi 6 kasım başlangıç kilo 78.5 hedef kilo 65
BeyazOrkidem(69///%)yeni üye başlangıç tarihi 5 kasım başlangıç kilo 69 hedef kilo 67
bu listedeki kişilerden cuma yarışmasına daha önce katılanlar var mı?
Ah sorma. Suyu standarta bindiremedim yazın olduğu gibi. Kız çok üşüyorum ben su içerkensaol canim aynen seninkide guzel,sularimiz az canim biraz daha icsek iyi olcak
Maşallah gerçekten çok güzel bi menü olmuş afiyet olsun...Bugunku menum:
sabah: 08:00- yagsiz tavada 1 yumurta, uzerine 1 tk kabak cekirdegi yagi
10:00 - 1 fincan az sutlu kahve (icine 1 tk hindistan cevizi yagi, 1 tk tarcin), 3 ceviz (
11:30 - 1 fincan sutlu kahve, 1 elma, 1 ck bal, 1 ceviz (
13:00 - 1 kase kusu fasulye barbunya karisimi, 1 buyuk tabak hindi etli salata
14:30- 1 fincan sutlu cay
17:00 : 1 tabak salata, 3 yk yogurt.
Su: simdilik 2 lt
Başın sağolsun canım benim. Allah rahmet eylesinBen daha önce katılmıştım kardeşim vefat ettiburalara giremedim bu takımdaydım hatta sonra cezamı diskalifiye mi olmuşum
Kıyamam ya, zulüm gibi geliyo diyokizlar ben yuruyemiyorum cok zulum gibi geliyo toplamda 5000 adim yapabildim
İstanbul'da olsaydım pıtır pıtır gelirdimKızlar avrasya maratonuna katılacak olan var mı yaw? Yanıma babayiğit arıyorum
Zaten şu an takımdasın ancak listeye alamıyorum diskalifiye olduğun için.Ben daha önce katılmıştım kardeşim vefat ettiburalara giremedim bu takımdaydım hatta sonra cezamı diskalifiye mi olmuşum
Kendimi gördümglsmhmt Kek deil browni kurabiye :) misafirim için yapmıştım elimin altında olunca çokta severim malesef.
ayy gercekten mi cok sevindim. Son gunlerde menulerim pek begenilmiyor guzel yiyemiyorum diye cok uzulmustum.Maşallah gerçekten çok güzel bi menü olmuş afiyet olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?