- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
Basin sagolsun canim. Allah sabir versin.Ben daha önce katılmıştım kardeşim vefat ettiburalara giremedim bu takımdaydım hatta sonra cezamı diskalifiye mi olmuşum
Canim ben de aynisini yazacaktim hem corba hem patates olmamis. Corba ve salata ve yogurt veya patates ve salata ve yogurt olsa daha iyi olurdu. Afiyet olsun.Sabah 07.00
1 haşlanmış yumurta
1 bardak süt
1 domates
7 siyah zeytin
Öğle 14.00
1 yeşil elma
1 mandalina
Akşam 17.30
1 kase tarhana çorbası
1 tabak patates yemeği
(Çorba ve patates aynı anda tüketilmemeliymiş ama Ankara'ya geldim. Annem bunları yapmış. Başka bişey hazırlamaya da kolum kalkmadı.)
Su 1 buçuk litre
10.000 adım
Mari Winsor
Cok gecmis olsun cnaim, acil sifalar umarim bebisin kisa surede eski sagligina kavusur.Kizlar bu aralar pek giremiyorum, okumam gereken çok sayfa var, umarım yakalayacagim sizi :)
Bebegim hasta, bende de halsizlik var :/
Sadece adim yarismasini yazmadigina unuttum.. kelebegim K klbk33 suraya birakayim adimlarimi, aslinda hedef hergün 10bin adim ama havalar bozdu, yagmurda yurunmuyor pek :/
Tamam ozamanbu cuma da bildir haftaya da. bundan sonra hep bildir. aşağıdaki listedeki herkesin bildirmesi lazım
***4. Takım 595.Etap***
Sibal57(72.7///%)
DeryaOnDiet(65.9///%)
Tomrs (62.3///%)
Saksi_Degilim_Ben(55,0///%)
stitch(68.0/68.0//%)sabit
hega8286(64.6///%)bildirimde bulunmadı
Semurcan(49.5///%)bildirimde bulunmadı
matilda34(78.0///%)
dtcf(57.6///%)587.etapta 3 kez bildirimsiz izne ayrılan üye geri döndü yüzdesi 10 a bölündü
4. Takım ortalaması %
AKovser (62.1///%)479. etapta izne ayrılan üye geri döndü. Bildirimde bulunmadı
glsmhmt(52.7?///%)
tuzsuz_ruh(?///%)
Papillon_ (?///%)
Konus dinliyorum(68///%)yeni üye başlangıç tarihi 2 kasım başlangıç kilo 68 hedef kilo 53
inkpin(79///%)yeni üye başlangıç tarihi 24 ekim başlangıç kilo 79 hedef kilo 59
selinbs(72///%)yeni üye başlangıç tarihi 4 kasım başlangıç kilo 72 hedef kilo 63
Harpy(78///%)yeni üye başlangıç tarihi 4 kasım başlangıç kilo 78 hedef kilo 60
imzaben(72.5///%)yeni üye başlangıç tarihi 5 kasım başlangıç kilo 72.5 hedef kilo 60
zsaracoglu(78.5///%)yeni üye başlangıç tarihi 6 kasım başlangıç kilo 78.5 hedef kilo 65
BeyazOrkidem(69///%)yeni üye başlangıç tarihi 5 kasım başlangıç kilo 69 hedef kilo 67
bu listedeki kişilerden cuma yarışmasına daha önce katılanlar var mı?
Kizimin gozlerinde ki saglik sorunuyla ilgili kadinlar kulubunun saglik bolumunde konu actim belki birgun birileri de bizim gibi boyle bi sorunla karsilasirda benim yazilarim onlara yol gosterir diye yaziyorum iste..Bugun ki kahvaltim haslanmis yumurta kucuk bi dilim beyaz peynir 1 dilim ekmek oldu yaninda acik cay
Oglen hicbisey yemedim kizimin saglik sorunu var gozleriyle alakali baya sıkıntılıyız hastanede gecti gunumuz icim sisti kafama takmaktan bu saat oldu eve geldik daha yeni yedik biseyler evden cikmadan once sebzeli tavuk pisirmistim onu yedim sadece 9 gibi turk kahvesi icmeyi planliyorum orta sekerli yaninda bisey yemiycem..
Bugunu boyle kapatiyorum
Sağol dostlar sağolsun amin inşallahBaşın sağolsun canım benim. Allah rahmet eylesin
Çok zor rabbim kimselere vermesin kardeş evlat ana babaZaten şu an takımdasın ancak listeye alamıyorum diskalifiye olduğun için.
Allah rahmet eylesin. Sabrını versin. Ölüm acısı çok zor
Çok geçmiş olsun noldu gözlerineBugun ki kahvaltim haslanmis yumurta kucuk bi dilim beyaz peynir 1 dilim ekmek oldu yaninda acik cay
Oglen hicbisey yemedim kizimin saglik sorunu var gozleriyle alakali baya sıkıntılıyız hastanede gecti gunumuz icim sisti kafama takmaktan bu saat oldu eve geldik daha yeni yedik biseyler evden cikmadan once sebzeli tavuk pisirmistim onu yedim sadece 9 gibi turk kahvesi icmeyi planliyorum orta sekerli yaninda bisey yemiycem..
Bugunu boyle kapatiyorum
Başın sağolsun Allah sabır versinÇok zor rabbim kimselere vermesin kardeş evlat ana baba
Dostlar sağolsun canımBasin sagolsun canim. Allah sabir versin.
Geçmiş olsun bebişineKizlar bu aralar pek giremiyorum, okumam gereken çok sayfa var, umarım yakalayacagim sizi :)
Bebegim hasta, bende de halsizlik var :/
Sadece adim yarismasini yazmadigina unuttum.. kelebegim K klbk33 suraya birakayim adimlarimi, aslinda hedef hergün 10bin adim ama havalar bozdu, yagmurda yurunmuyor pek :/
Ben çok besleyici ve detaylı bi menu olarak gördüm canım. En azında benim uygulamak istediğim tarzda bi menü :)ayy gercekten mi cok sevindim. Son gunlerde menulerim pek begenilmiyor guzel yiyemiyorum diye cok uzulmustum.
Nası yani:) kaynatta iç bariAh sorma. Suyu standarta bindiremedim yazın olduğu gibi. Kız çok üşüyorum ben su içerken
Az ve sık olmuş afiyet olsun canımBugunku menum:
sabah: 08:00- yagsiz tavada 1 yumurta, uzerine 1 tk kabak cekirdegi yagi
10:00 - 1 fincan az sutlu kahve (icine 1 tk hindistan cevizi yagi, 1 tk tarcin), 3 ceviz (
11:30 - 1 fincan sutlu kahve, 1 elma, 1 ck bal, 1 ceviz (
13:00 - 1 kase kusu fasulye barbunya karisimi, 1 buyuk tabak hindi etli salata
14:30- 1 fincan sutlu cay
17:00 : 1 tabak salata, 3 yk yogurt.
Su: simdilik 2 lt
Geçen haftaki kilo-bu haftaki kilo=farkTamam ozaman
Simdi tartildim pek bi degisiklik yok hala 72.50 gorunuyorum
Ben bu yuzde olayini pek anlayamadim onu nasi yapicaz?
Denedim de o da koktu gibi geldi. Şimdi böyle karnın tok olur suya yanar lıkır lıkır içersin ya. Hej işte o zaman bişey yok, mis gibi ama o his de günde 3 defa geliyo sadece. Yemeğin üstünden 2 saat geçsin, suyu içince mideme oturuyo. Tüylerim diken diken oluyo bi ürperti geliyo. Hemen gidip sıcak su torbama sarılıyorum :) kan değerlerim çok iyi ama üşüyorum. Eşim tişörtle dolaşıyo evde, çorap giymiyo. Ben uzun kollu pijamanın üstüne hırka, polar çorabın içine de pamuklu çorap giyerek hayatta kalabiliyorumNası yani:) kaynatta iç bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?