Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Canim ben de aynisini yazacaktim hem corba hem patates olmamis. Corba ve salata ve yogurt veya patates ve salata ve yogurt olsa daha iyi olurdu. Afiyet olsun.
Annenin ellerine saglik.

Cok gecmis olsun cnaim, acil sifalar umarim bebisin kisa surede eski sagligina kavusur.

Tamam ozaman
Simdi tartildim pek bi degisiklik yok hala 72.50 gorunuyorum
Ben bu yuzde olayini pek anlayamadim onu nasi yapicaz?

Bugun ki kahvaltim haslanmis yumurta kucuk bi dilim beyaz peynir 1 dilim ekmek oldu yaninda acik cay

Oglen hicbisey yemedim kizimin saglik sorunu var gozleriyle alakali baya sıkıntılıyız hastanede gecti gunumuz icim sisti kafama takmaktan bu saat oldu eve geldik daha yeni yedik biseyler evden cikmadan once sebzeli tavuk pisirmistim onu yedim sadece 9 gibi turk kahvesi icmeyi planliyorum orta sekerli yaninda bisey yemiycem..
Bugunu boyle kapatiyorum

Kizimin gozlerinde ki saglik sorunuyla ilgili kadinlar kulubunun saglik bolumunde konu actim belki birgun birileri de bizim gibi boyle bi sorunla karsilasirda benim yazilarim onlara yol gosterir diye yaziyorum iste..

Çok geçmiş olsun noldu gözlerine

Menü
Sabah 2 yumurta 1 dilim ç.e. 1 dilim peynir 1 çk bal çay
Öğle 3 kaşık domatesli makarna 2 kaşık yoğurt
Ara 1 küçük muz 1 sade kahve
Akşam 2 parça sebzeli tavuk 1 bardak ayran
Su 2 lt

Geçmiş olsun bebişine

Az ve sık olmuş afiyet olsun canım

Nası yani:) kaynatta iç bari
Denedim de o da koktu gibi geldi. Şimdi böyle karnın tok olur suya yanar lıkır lıkır içersin ya. Hej işte o zaman bişey yok, mis gibi ama o his de günde 3 defa geliyo sadece. Yemeğin üstünden 2 saat geçsin, suyu içince mideme oturuyo. Tüylerim diken diken oluyo bi ürperti geliyo. Hemen gidip sıcak su torbama sarılıyorum :) kan değerlerim çok iyi ama üşüyorum. Eşim tişörtle dolaşıyo evde, çorap giymiyo. Ben uzun kollu pijamanın üstüne hırka, polar çorabın içine de pamuklu çorap giyerek hayatta kalabiliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…