Ben daha önce katılmıştım kardeşim vefat ettiburalara giremedim bu takımdaydım hatta sonra cezamı diskalifiye mi olmuşum
Ayy keşkeİstanbul'da olsaydım pıtır pıtır gelirdimama töbe koşamam ben, en son ne zaman koştum acaba
Zaten şu an takımdasın ancak listeye alamıyorum diskalifiye olduğun için.
Allah rahmet eylesin. Sabrını versin. Ölüm acısı çok zor
Kizimin gozlerinde ki saglik sorunuyla ilgili kadinlar kulubunun saglik bolumunde konu actim belki birgun birileri de bizim gibi boyle bi sorunla karsilasirda benim yazilarim onlara yol gosterir diye yaziyorum iste..
Yanmıştır ozaman o ekmekler:)Ben geldim bitti kızlar zeytin burdayım artık inşallah bundan sonra ve bu ekmekle başım dertte en kısa zamanda bırakmam lazım 3 gündür bir yürüdüm ki 9999999999 adım falan olmuş olabilir @klbk33
Oo baya üşüyorsun sen.ama su içipte üşüyeni ilk defa duydum.ama belki içmek için aromalandırabilirsin salatalık tarçın gibi...ne bileyim işe yarar belkiDenedim de o da koktu gibi geldi. Şimdi böyle karnın tok olur suya yanar lıkır lıkır içersin ya. Hej işte o zaman bişey yok, mis gibi ama o his de günde 3 defa geliyo sadece. Yemeğin üstünden 2 saat geçsin, suyu içince mideme oturuyo. Tüylerim diken diken oluyo bi ürperti geliyo. Hemen gidip sıcak su torbama sarılıyorum :) kan değerlerim çok iyi ama üşüyorum. Eşim tişörtle dolaşıyo evde, çorap giymiyo. Ben uzun kollu pijamanın üstüne hırka, polar çorabın içine de pamuklu çorap giyerek hayatta kalabiliyorum
Geçen haftaki kilo-bu haftaki kilo=fark
Fark×100=sonuç
Sonuç÷geçen haftaki kilo=yüzde
Gozlerinde 2 aydir keratit var 1 aydir tedavi oluyoruz en son ki sonuc bu hastaligi kizimin kendi vucudunun urettigine karar verildi simdi neyden kaynaklandigi arastirilicak ilaclari kullaninca iyi oluyo birakinca tekrarliyo gozunun renkli yerlerinde beyaz noktalar var gozbebeginde de cikti surekli cikio bu lekeler ve gecmiyorlar hicÇok geçmiş olsun noldu gözlerine
Gozlerinde 2 aydir keratit var 1 aydir tedavi oluyoruz en son ki sonuc bu hastaligi kizimin kendi vucudunun urettigine karar verildi simdi neyden kaynaklandigi arastirilicak ilaclari kullaninca iyi oluyo birakinca tekrarliyo gozunun renkli yerlerinde beyaz noktalar var gozbebeginde de cikti surekli cikio bu lekeler ve gecmiyorlar hicbirde bu agrili sancili bi hastalik isiga ve gunese bakamiyo hic aciyo gozleri geceleri surekli gozum aciyo diye agliyo daha 3 yasinda
Bircok doktora bircok hastaneye gittim suan gittigimiz doktoran bironceki doktorumuz keratit oldugu teshisini koydu 1 ay tedavi etti surekli kontrole gittik ilaclari biraktiriyo aninda tekrar nuksediyo hastalik bizi egitim arastirma hastanesine yonlendirdi bu hastaligin baska bi nedenden dolayi oldugunu arastirilmasi gerektigini soyledigi icin bizde yaklasik 1 haftadir egitim arastirma hastanesine gidip geliyoduk simdi kornea doktoruna yonlendirildik kasimin 19 una gun verildi anestezi verilerek arastirilicak mis
Durum bu..
Hareketsizlikten mi anlamiyorum. Bu hafta hep artidaydim.Ben çok besleyici ve detaylı bi menu olarak gördüm canım. En azında benim uygulamak istediğim tarzda bi menü :)
Sagol canim.Az ve sık olmuş afiyet olsun canım
Ellerine saglik kaptanim. Gule gule mutlu saglikli gunlerde yiyin zeytinleri. Hosgeldin.Ben geldim bitti kızlar zeytin burdayım artık inşallah bundan sonra ve bu ekmekle başım dertte en kısa zamanda bırakmam lazım 3 gündür bir yürüdüm ki 9999999999 adım falan olmuş olabilir @klbk33
Canim ben de oyle oluyorum. Ve doktora gitmistim gecen sene. Bunun sebebinin safra kesemdeki tas oldugu cikti ortaya. Bir baktir istersen.Denedim de o da koktu gibi geldi. Şimdi böyle karnın tok olur suya yanar lıkır lıkır içersin ya. Hej işte o zaman bişey yok, mis gibi ama o his de günde 3 defa geliyo sadece. Yemeğin üstünden 2 saat geçsin, suyu içince mideme oturuyo. Tüylerim diken diken oluyo bi ürperti geliyo. Hemen gidip sıcak su torbama sarılıyorum :) kan değerlerim çok iyi ama üşüyorum. Eşim tişörtle dolaşıyo evde, çorap giymiyo. Ben uzun kollu pijamanın üstüne hırka, polar çorabın içine de pamuklu çorap giyerek hayatta kalabiliyorum
Menü güzel afiyet olsunMenüm
Sabah:
1tam 1 beyazdan omlet
2 yk lor
2 zeytin
1 dlm ekmek
Öğlen:
5yk nohut yemeği
Salata
Yoğurt
Mantar çorbası
Ara elma
Sütlü kahve
2 kare bitter
Akşam
5 yk kıymalı pırasa
Yarım kase çorba
Yarım dlm ekmek
Yoğurt
Salata
Ara yoğurt
1 tk keten tohumu
Pulbiber
Spor
100 jumping jack
20şer lunge, squat, step up
1.5 lt su 2 ye tamamlarım
2 yeşil 1 form çayı
Bugün fitnesse gidemedim evde bişeyler yaptım..
Menu de spor da gayet guzel canim.Menüm
Sabah:
1tam 1 beyazdan omlet
2 yk lor
2 zeytin
1 dlm ekmek
Öğlen:
5yk nohut yemeği
Salata
Yoğurt
Mantar çorbası
Ara elma
Sütlü kahve
2 kare bitter
Akşam
5 yk kıymalı pırasa
Yarım kase çorba
Yarım dlm ekmek
Yoğurt
Salata
Ara yoğurt
1 tk keten tohumu
Pulbiber
Spor
100 jumping jack
20şer lunge, squat, step up
1.5 lt su 2 ye tamamlarım
2 yeşil 1 form çayı
Bugün fitnesse gidemedim evde bişeyler yaptım..
Çok zormuş canım ilk defa duyuyorum böyle bi hastalık allah şifa versin inşallah bu hastaneden bi sonuç alırsınız tez zamanda iyileşirGozlerinde 2 aydir keratit var 1 aydir tedavi oluyoruz en son ki sonuc bu hastaligi kizimin kendi vucudunun urettigine karar verildi simdi neyden kaynaklandigi arastirilicak ilaclari kullaninca iyi oluyo birakinca tekrarliyo gozunun renkli yerlerinde beyaz noktalar var gozbebeginde de cikti surekli cikio bu lekeler ve gecmiyorlar hicbirde bu agrili sancili bi hastalik isiga ve gunese bakamiyo hic aciyo gozleri geceleri surekli gozum aciyo diye agliyo daha 3 yasinda
Bircok doktora bircok hastaneye gittim suan gittigimiz doktoran bironceki doktorumuz keratit oldugu teshisini koydu 1 ay tedavi etti surekli kontrole gittik ilaclari biraktiriyo aninda tekrar nuksediyo hastalik bizi egitim arastirma hastanesine yonlendirdi bu hastaligin baska bi nedenden dolayi oldugunu arastirilmasi gerektigini soyledigi icin bizde yaklasik 1 haftadir egitim arastirma hastanesine gidip geliyoduk simdi kornea doktoruna yonlendirildik kasimin 19 una gun verildi anestezi verilerek arastirilicak mis
Durum bu..
İnsallah yaa baya yiprandik babasida bende kizimin cektigi aci yipratiyo bizi en cok care bulamamak acisini dindirememek cok kotu bisey gercekten cocuklarin aci cekmesi bende ilk dogdugunda asiya her goturdugumda aglardimÇok geçmiş olsun canım inşallah geçer de bir daha tekrarlamaz. Ne bişim şeymiş bi de canı yanıyo yazık yawben çocukların canı gerçekten çok yandığında çok kötü oluyorum her aşıda tahlilde ağlarım
İnsallah canimm benimm insallaahh ben niyeyse bugun ilkkez umutlandim elektrikmi aldim bilemiyorum esime de soyledim bugun bu hastaneden umutlu cikiyorum dedim allah allah doktor da cok umut verici konusmadi ama biye boyle hissettinki sen dedi bilemiyorum neden boyle hissettim ama baya umutluyum bu sfer neyden kaynaklandigi cozulup oraya odaklanip hic degilse ilerlemesini onleyebiliriz insallaahÇok zormuş canım ilk defa duyuyorum böyle bi hastalık allah şifa versin inşallah bu hastaneden bi sonuç alırsınız tez zamanda iyileşir
Cok gecmis olsun canim. Rabbim saglikli uzun mutlu bir omur nasip etsin.Gozlerinde 2 aydir keratit var 1 aydir tedavi oluyoruz en son ki sonuc bu hastaligi kizimin kendi vucudunun urettigine karar verildi simdi neyden kaynaklandigi arastirilicak ilaclari kullaninca iyi oluyo birakinca tekrarliyo gozunun renkli yerlerinde beyaz noktalar var gozbebeginde de cikti surekli cikio bu lekeler ve gecmiyorlar hicbirde bu agrili sancili bi hastalik isiga ve gunese bakamiyo hic aciyo gozleri geceleri surekli gozum aciyo diye agliyo daha 3 yasinda
Durum bu..
Olabilir canım ne zamandır bu durumdasın? Ve nezamana kadar sürecek bu durum?Hareketsizlikten mi anlamiyorum. Bu hafta hep artidaydim.
Menü güzel afiyet olsun
Menu de spor da gayet guzel canim.
İnsallah yaa baya yiprandik babasida bende kizimin cektigi aci yipratiyo bizi en cok care bulamamak acisini dindirememek cok kotu bisey gercekten cocuklarin aci cekmesi bende ilk dogdugunda asiya her goturdugumda aglardimbana bisey gosterirken bile kafasini kaldirip yuzume bakamiyo aciyo diyo kisik gozlerle bakiyo onu oyle gorunce ben aglamaya basliyorum artik bana aglama nolur diye yalvarmaya basladi tutamiyorum kendimi uyutuyorum gozlerindeki aciyi duymasin diye uyuttugum zaman agliyorum dokuyorum icimi kafa dagitmak icin giriyorum kadinlar kulubune insallah yuregime su serpilir insallah gecer kimse bilmiyo bu hastaligi bide cocuklarda pek gorulen bi hastalikta degilmis kurtulmasi kolay bi hastalikta degilmis yetiskinlerde gorulen bi hastalikmis arastirmadigim interne sayfasi kalmadi bakmadigim yer kalmadi kii iyi dusunuyorum iyi olsun diye umud ediyorum gecicek diye Rabbim vericek mutlaka bi sifasini cozumunu insallah
İnsallah canimm benimm insallaahh ben niyeyse bugun ilkkez umutlandim elektrikmi aldim bilemiyorum esime de soyledim bugun bu hastaneden umutlu cikiyorum dedim allah allah doktor da cok umut verici konusmadi ama biye boyle hissettinki sen dedi bilemiyorum neden boyle hissettim ama baya umutluyum bu sfer neyden kaynaklandigi cozulup oraya odaklanip hic degilse ilerlemesini onleyebiliriz insallaah
4 hafta oldu canim. Ve belli degil ne zaman yurumeye baslarim. Duzenli tedavimi oluyorum ama simdilik bir iyilesme yok. Doktor acele etme diyor bekliyoruz bakalim.Olabilir canım ne zamandır bu durumdasın? Ve nezamana kadar sürecek bu durum?
Teşekkür ederim spora gitmeyince ekmeği az yedim bu şefer beğenen birileri oldu menümü
Spora gitmeyince ekmeği az yedim ondan beğendiniz galibaspor bence çok yetersiz ama hiç vaktim olmadı bi fırsatbulduğum anda bunları yapabildim anca..
Ah kuzum yaa yazık daha minicik zateninşallah içine doğmuştur annelerin içine doğar canım bu sefer iyleşecek inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?