- 9 Eylül 2018
- 5.496
- 24.403
- 548
Amin canim benim cokk sagol guzel dualarin icinCok gecmis olsun canim. Rabbim saglikli uzun mutlu bir omur nasip etsin.
İcime dogdu gercekten boyle bi ferahlik hissettim insallah iyi sonuclar aliriz bu seferAh kuzum yaa yazık daha minicik zateninşallah içine doğmuştur annelerin içine doğar canım bu sefer iyleşecek inşallah...
valla hiç yandığını sanmıyorum metabolizmam durdu resmen hiçbir şeyi öğütemiyor sanki midem şuan mide agrısıyla kıvranıyorum kabız oldum gittim erik kurusu ve kayısı kompostosu yaptım yedim şimdi soda içiyorum sanırım yarım dünya oldu göbeğim patlayacakYanmıştır ozaman o ekmekler:)
Geçmiş olsun canım Rabbim şifasını versin inşallahGozlerinde 2 aydir keratit var 1 aydir tedavi oluyoruz en son ki sonuc bu hastaligi kizimin kendi vucudunun urettigine karar verildi simdi neyden kaynaklandigi arastirilicak ilaclari kullaninca iyi oluyo birakinca tekrarliyo gozunun renkli yerlerinde beyaz noktalar var gozbebeginde de cikti surekli cikio bu lekeler ve gecmiyorlar hicbirde bu agrili sancili bi hastalik isiga ve gunese bakamiyo hic aciyo gozleri geceleri surekli gozum aciyo diye agliyo daha 3 yasinda
Bircok doktora bircok hastaneye gittim suan gittigimiz doktoran bironceki doktorumuz keratit oldugu teshisini koydu 1 ay tedavi etti surekli kontrole gittik ilaclari biraktiriyo aninda tekrar nuksediyo hastalik bizi egitim arastirma hastanesine yonlendirdi bu hastaligin baska bi nedenden dolayi oldugunu arastirilmasi gerektigini soyledigi icin bizde yaklasik 1 haftadir egitim arastirma hastanesine gidip geliyoduk simdi kornea doktoruna yonlendirildik kasimin 19 una gun verildi anestezi verilerek arastirilicak mis
Durum bu..
Hoşbuldum canım sağol çok şükür bitti de geldim amin inşallahEllerine saglik kaptanim. Gule gule mutlu saglikli gunlerde yiyin zeytinleri. Hosgeldin.
saatler güzel canım miktarlar da afiyet olsunİyi geceler kIzlar benim bugün menüm
Sabah 9:00 1 bardak yoğurt içine 1 yi yulaf+ 1 yk chia tohumu
Ara fırsat olmadı
Öğlen 12:30 1 kepçe mercimek çorba + 1 kaşık patates yemeği + 3.kaşık yoğurt + 1 kaşık pirinç pilavi
Ara: 1 avuç leblebi
Akşam 18:00 2 ızgara uskumru + salata
1500 cc su
12.000 adım
Aaaaaa baykuşummmmm hoşgeldin elbette gelll lütfen özledimmerhaba canım ben tüp bebek nedeni ile ara vermiştim şuanda tüp bebek sürecim uzadı aranıza yeniden katılmak istiyorum kabul ederseniz
Rabbim şifasını versin.Gozlerinde 2 aydir keratit var 1 aydir tedavi oluyoruz en son ki sonuc bu hastaligi kizimin kendi vucudunun urettigine karar verildi simdi neyden kaynaklandigi arastirilicak ilaclari kullaninca iyi oluyo birakinca tekrarliyo gozunun renkli yerlerinde beyaz noktalar var gozbebeginde de cikti surekli cikio bu lekeler ve gecmiyorlar hicbirde bu agrili sancili bi hastalik isiga ve gunese bakamiyo hic aciyo gozleri geceleri surekli gozum aciyo diye agliyo daha 3 yasinda
Bircok doktora bircok hastaneye gittim suan gittigimiz doktoran bironceki doktorumuz keratit oldugu teshisini koydu 1 ay tedavi etti surekli kontrole gittik ilaclari biraktiriyo aninda tekrar nuksediyo hastalik bizi egitim arastirma hastanesine yonlendirdi bu hastaligin baska bi nedenden dolayi oldugunu arastirilmasi gerektigini soyledigi icin bizde yaklasik 1 haftadir egitim arastirma hastanesine gidip geliyoduk simdi kornea doktoruna yonlendirildik kasimin 19 una gun verildi anestezi verilerek arastirilicak mis
Durum bu..
Geçmiş olsun canım Rabbim şifasını versin inşallah
Rabbi İnni Messenniyyed-durru Ente Erhamürrahimin
bunu bolca oku kızına Allah Eyyüb As. Şifasını nasip etsin inşallah
Cok cooookk coooooookk tesekkurr ederimm amin insallaahhRabbim şifasını versin.
Neyi seviyosun onları yaz bakalım içinden sık yenilebilecek az yenilebilecek olanları seçelim beslenme düzenin nasıl mesela kızartma hamurişi et balık tavuk sebze durumun nedir su durumun meselaSebze cok sevmiyorum canim ya damak zevkime de uymuyo genelde sevdigim seyleri yiyorum azar azar her insanin damak zevki ve bunyesi de bir olmuyor maalesef onemli olan dozunda tuketmek herseyi icim de kalmaz aklim da boylelikle
Hoşgeldin canım ilk sayfadaki formu doldururmusun rica etsemSelamlar ben de bu kervana katılmak istiyorum ne yapmalıyım ?
bu menü saksımın menüsü mü o kadar az kalmışken mezuniyete
istanbulda olsam koşa koşa gelirdim çok severim ama çokkkkKızlar avrasya maratonuna katılacak olan var mı yaw? Yanıma babayiğit arıyorum
kuzum zaten yemekten bir saat önce ve bir saat sonra su içmek gerekiyormuş yemek arası içilmeyecekmiş o su yemeği çürütüp bağırsakta enfeksiyona bağırsak sorunlarına yol açıyormuş seninki bir tuhaf Demir bağlama kapasitene baktırdın mı yada vitaminlerineDenedim de o da koktu gibi geldi. Şimdi böyle karnın tok olur suya yanar lıkır lıkır içersin ya. Hej işte o zaman bişey yok, mis gibi ama o his de günde 3 defa geliyo sadece. Yemeğin üstünden 2 saat geçsin, suyu içince mideme oturuyo. Tüylerim diken diken oluyo bi ürperti geliyo. Hemen gidip sıcak su torbama sarılıyorum :) kan değerlerim çok iyi ama üşüyorum. Eşim tişörtle dolaşıyo evde, çorap giymiyo. Ben uzun kollu pijamanın üstüne hırka, polar çorabın içine de pamuklu çorap giyerek hayatta kalabiliyorum
Cuma ne yapacağını bilemeyen bir yardımcı gördüm sanki burdaçok sevindim gelmene
Rica ederim canım oku mutlaka sayısız inşallah biraz sabır gerekli böyle şeylerde birde itikat Allah’tan gelene razıyız yapacak şey sabırlı olmak Rabbim mükafatını verir inşallah şifa olacak bir sebep verecektirCook tesekkur ederimmHemen basliyorum okumayaa ve kaydediyim bunu hemen cook sagolun cook tesekkur ederimm
Annelerin içine doğar inşallah hayırlısıyla iyileşir canımİnsallah yaa baya yiprandik babasida bende kizimin cektigi aci yipratiyo bizi en cok care bulamamak acisini dindirememek cok kotu bisey gercekten cocuklarin aci cekmesi bende ilk dogdugunda asiya her goturdugumda aglardimbana bisey gosterirken bile kafasini kaldirip yuzume bakamiyo aciyo diyo kisik gozlerle bakiyo onu oyle gorunce ben aglamaya basliyorum artik bana aglama nolur diye yalvarmaya basladi tutamiyorum kendimi uyutuyorum gozlerindeki aciyi duymasin diye uyuttugum zaman agliyorum dokuyorum icimi kafa dagitmak icin giriyorum kadinlar kulubune insallah yuregime su serpilir insallah gecer kimse bilmiyo bu hastaligi bide cocuklarda pek gorulen bi hastalikta degilmis kurtulmasi kolay bi hastalikta degilmis yetiskinlerde gorulen bi hastalikmis arastirmadigim interne sayfasi kalmadi bakmadigim yer kalmadi kii iyi dusunuyorum iyi olsun diye umud ediyorum gecicek diye Rabbim vericek mutlaka bi sifasini cozumunu insallah
İnsallah canimm benimm insallaahh ben niyeyse bugun ilkkez umutlandim elektrikmi aldim bilemiyorum esime de soyledim bugun bu hastaneden umutlu cikiyorum dedim allah allah doktor da cok umut verici konusmadi ama biye boyle hissettinki sen dedi bilemiyorum neden boyle hissettim ama baya umutluyum bu sfer neyden kaynaklandigi cozulup oraya odaklanip hic degilse ilerlemesini onleyebiliriz insallaah
Cok gecmis olsun, insan çok kotu hissediyor cocuklar hastalaninca.. inşallah agrisiz acisiz iyilesiverir bir an onceGozlerinde 2 aydir keratit var 1 aydir tedavi oluyoruz en son ki sonuc bu hastaligi kizimin kendi vucudunun urettigine karar verildi simdi neyden kaynaklandigi arastirilicak ilaclari kullaninca iyi oluyo birakinca tekrarliyo gozunun renkli yerlerinde beyaz noktalar var gozbebeginde de cikti surekli cikio bu lekeler ve gecmiyorlar hicbirde bu agrili sancili bi hastalik isiga ve gunese bakamiyo hic aciyo gozleri geceleri surekli gozum aciyo diye agliyo daha 3 yasinda
Durum bu..
Bir hafta dene bakalim kaptanim. Kendini fiziksel ve ruhsal olarak nasil hissedeceksin. Ona gore devam eder veya degistirirsin.Bu mide rahatsızlığından radikal kararlar aldım ekmek minimumdu bol yemek iki öğün şeklinde beslenme düzenine geçiyorum kızlar aslında benim için en uygun akşam yemeği sabah kahvaltısı arası 16 saat kahvaltı akşam yemeği arası 8 saat ama onu eşimin işi dolayısıyla yapamıyorum bende iki öğüne indim karbon grubunu yüzde 10 a indirmeyi planlıyorum
Geçmiş olsun kuzubu menü saksımın menüsü mü o kadar az kalmışken mezuniyete
Afiyet olsunBugunku menum:
sabah: 08:00- yagsiz tavada 1 yumurta, uzerine 1 tk kabak cekirdegi yagi
10:00 - 1 fincan az sutlu kahve (icine 1 tk hindistan cevizi yagi, 1 tk tarcin), 3 ceviz (
11:30 - 1 fincan sutlu kahve, 1 elma, 1 ck bal, 1 ceviz (
13:00 - 1 kase kusu fasulye barbunya karisimi, 1 buyuk tabak hindi etli salata
14:30- 1 fincan sutlu cay
17:00 : 1 tabak salata, 3 yk yogurt.
Su: simdilik 2 lt
Spor da menü de çok güzel. Verimli bir gün olmuş bence senin için :)Menüm
Sabah:
1tam 1 beyazdan omlet
2 yk lor
2 zeytin
1 dlm ekmek
Öğlen:
5yk nohut yemeği
Salata
Yoğurt
Mantar çorbası
Ara elma
Sütlü kahve
2 kare bitter
Akşam
5 yk kıymalı pırasa
Yarım kase çorba
Yarım dlm ekmek
Yoğurt
Salata
Ara yoğurt
1 tk keten tohumu
Pulbiber
Spor
100 jumping jack
20şer lunge, squat, step up
1.5 lt su 2 ye tamamlarım
2 yeşil 1 form çayı
Bugün fitnesse gidemedim evde bişeyler yaptım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?