Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Cok gecmis olsun canim. Rabbim saglikli uzun mutlu bir omur nasip etsin.
Amin canim benim cokk sagol guzel dualarin icin
Ah kuzum yaa yazık daha minicik zaten inşallah içine doğmuştur annelerin içine doğar canım bu sefer iyleşecek inşallah...
İcime dogdu gercekten boyle bi ferahlik hissettim insallah iyi sonuclar aliriz bu sefer

Yanmıştır ozaman o ekmekler:)
valla hiç yandığını sanmıyorum metabolizmam durdu resmen hiçbir şeyi öğütemiyor sanki midem şuan mide agrısıyla kıvranıyorum kabız oldum gittim erik kurusu ve kayısı kompostosu yaptım yedim şimdi soda içiyorum sanırım yarım dünya oldu göbeğim patlayacak

Geçmiş olsun canım Rabbim şifasını versin inşallah
Rabbi İnni Messenniyyed-durru Ente Erhamürrahimin
bunu bolca oku kızına Allah Eyyüb As. Şifasını nasip etsin inşallah
Ellerine saglik kaptanim. Gule gule mutlu saglikli gunlerde yiyin zeytinleri. Hosgeldin.
Hoşbuldum canım sağol çok şükür bitti de geldim amin inşallah
saatler güzel canım miktarlar da afiyet olsun

Rabbim şifasını versin.

Geçmiş olsun canım Rabbim şifasını versin inşallah
Rabbi İnni Messenniyyed-durru Ente Erhamürrahimin
bunu bolca oku kızına Allah Eyyüb As. Şifasını nasip etsin inşallah

Cook tesekkur ederimm Hemen basliyorum okumayaa ve kaydediyim bunu hemen cook sagolun cook tesekkur ederimm

Sebze cok sevmiyorum canim ya damak zevkime de uymuyo genelde sevdigim seyleri yiyorum azar azar her insanin damak zevki ve bunyesi de bir olmuyor maalesef onemli olan dozunda tuketmek herseyi icim de kalmaz aklim da boylelikle
Neyi seviyosun onları yaz bakalım içinden sık yenilebilecek az yenilebilecek olanları seçelim beslenme düzenin nasıl mesela kızartma hamurişi et balık tavuk sebze durumun nedir su durumun mesela
Selamlar ben de bu kervana katılmak istiyorum ne yapmalıyım ?
Hoşgeldin canım ilk sayfadaki formu doldururmusun rica etsem

bu menü saksımın menüsü mü o kadar az kalmışken mezuniyete

Kızlar avrasya maratonuna katılacak olan var mı yaw? Yanıma babayiğit arıyorum
istanbulda olsam koşa koşa gelirdim çok severim ama çokkkk

kuzum zaten yemekten bir saat önce ve bir saat sonra su içmek gerekiyormuş yemek arası içilmeyecekmiş o su yemeği çürütüp bağırsakta enfeksiyona bağırsak sorunlarına yol açıyormuş seninki bir tuhaf Demir bağlama kapasitene baktırdın mı yada vitaminlerine

Cook tesekkur ederimm Hemen basliyorum okumayaa ve kaydediyim bunu hemen cook sagolun cook tesekkur ederimm
Rica ederim canım oku mutlaka sayısız inşallah biraz sabır gerekli böyle şeylerde birde itikat Allah’tan gelene razıyız yapacak şey sabırlı olmak Rabbim mükafatını verir inşallah şifa olacak bir sebep verecektir

Bu mide rahatsızlığından radikal kararlar aldım ekmek minimumdu bol yemek iki öğün şeklinde beslenme düzenine geçiyorum kızlar aslında benim için en uygun akşam yemeği sabah kahvaltısı arası 16 saat kahvaltı akşam yemeği arası 8 saat ama onu eşimin işi dolayısıyla yapamıyorum bende iki öğüne indim karbon grubunu yüzde 10 a indirmeyi planlıyorum

Annelerin içine doğar inşallah hayırlısıyla iyileşir canım

Cok gecmis olsun, insan çok kotu hissediyor cocuklar hastalaninca.. inşallah agrisiz acisiz iyilesiverir bir an once

Bir hafta dene bakalim kaptanim. Kendini fiziksel ve ruhsal olarak nasil hissedeceksin. Ona gore devam eder veya degistirirsin.

Çocuklar hepimiz grip olduk.
Ay resmen ölüyorum.
Menümü yazayım.
Sabah 1 yumurta. Başka bişey yiyemedim.
Akşam 2 kase çorba.
1 litre su.
Bitki çayları içtim ne içtim bilmiyorum artık.
Bugünlük bu kadar. Canım hiçbişey istemedi.

Afiyet olsun
Perşembe’ye yakışır bir menü olmuş

Spor da menü de çok güzel. Verimli bir gün olmuş bence senin için :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…