Zeytin 10-15 adrt yiyebilirsin cnmGünaydın kızlar, dün Kızım çok huysuzdu muhtemelen diş çıkarıyor bi türlü fırsat bulup giremedim
Sabah: haşlamış yumurta ,3zeytim, iki dilim kaşar peyniri
Ara öğüniko5 kayısılı ( 92 kalori filan )
Öğle karnınahar, brokoli, havuç salatası haşlanmış sosunda zeytinyağı var
Ara öğün: 1 mandalina 1 elma
Akşam: fırında balık, 1 kase tarhana çorbası, bol salata
Birazdan tartılıp kilomu yazacağım
Sendemi pazartesi bsladin cnim@tuzsuz_ruh kaptanım ben kilomu bu gece bildireyim
Bizim aramızda 3 saat fark var ve büyük ihtimalle sabah sizin 12’ye kadar ben kalkamam
Bu sabah tartıldım. Güncel kilom 70.8
Pazartesi başlangıç kilom 72’ydi.
Yüzde:1.67%
Ilk sayfayi olu formu doldur bu sayede giris yapmis olursunMerhabalar foruma denk geldim ama anlayamadim :) zayiflama olayi nasil oluyor acaba gecmi kaldim grupmu yapildi
Tamam canım ama illa 12 ye kadar olması önemli değil saat 2 ye kadar paylaşım yapılabiliyor ve tebrik ederim çok güzel sonuç gerçekten azim böyle bişey@tuzsuz_ruh kaptanım ben kilomu bu gece bildireyim
Bizim aramızda 3 saat fark var ve büyük ihtimalle sabah sizin 12’ye kadar ben kalkamam
Bu sabah tartıldım. Güncel kilom 70.8
Pazartesi başlangıç kilom 72’ydi.
Yüzde:1.67%
Yine pilav yine Gülsüm şu pilavı bir sana bıraktıramadımEki Görüntüle 2204367 Buda Ben dünkü menümü yazamadım
sabah 1 haşlanmış yumurta 2 çeri domates salatalık
ara 2 dilim form bisküvi1 fincan form çayı
öğle 3 yk pilav 4 yk et kavurma 1 kepçe ezogelin çrba salata
akşam çipura salata az tarhana çorbası
Şekersiz Türk kahvesi Buda adımım ama ben aslında iki katı adım atıyorumdur çünkü telefon sürekli yanımda olmuyor
Kendimi çok rahatsız hissediyorum canım sanki içimden canavar çıktı deli olucamBir hafta dene bakalim kaptanim. Kendini fiziksel ve ruhsal olarak nasil hissedeceksin. Ona gore devam eder veya degistirirsin.
Neden sen sen değilsin bir ara süper gidiyordun son 3 kilo kalmıştı yürümen değil koşman gerekirdi o kadar kiloda nasıl annene gittin geldin bütün motivasyon yerde oldu sende eski performansını özlüyorum açıkçası süper menüleriniGeçmiş olsun kuzu
Valla ben ben değilim bu aralar
Yarın artı gelmeyeceğim muhtemelen ama hedef kiloya ulaşmak zaman alacak sanki
Ben de seni merak ediyordum kork benden bu hafta geçen haftada beterdin sen en son ne yaparım seni bilmiyorum ama sende bir durum var neyin var senin konuşmak istersen biliyorsun adresiKizlar sonunda okudum tum mesajlari sonunda, yeni gelenler olmuş, herkese merhaba
Ben bu hafta yine dikkat edemedim, yarindan korkuyorum, kaptanim tuzsuzum senden daha çok korkuyorum
geçmiş olsun canım en azından çorba içmişsin biraz ayakta tutarÇocuklar hepimiz grip olduk.
Ay resmen ölüyorum.
Menümü yazayım.
Sabah 1 yumurta. Başka bişey yiyemedim.
Akşam 2 kase çorba.
1 litre su.
Bitki çayları içtim ne içtim bilmiyorum artık.
Bugünlük bu kadar. Canım hiçbişey istemedi.
Afiyet olsun güzellllGünaydın kızlar, dün Kızım çok huysuzdu muhtemelen diş çıkarıyor bi türlü fırsat bulup giremedim
Sabah: haşlamış yumurta ,3zeytim, iki dilim kaşar peyniri
Ara öğüniko5 kayısılı ( 92 kalori filan )
Öğle karnınahar, brokoli, havuç salatası haşlanmış sosunda zeytinyağı var
Ara öğün: 1 mandalina 1 elma
Akşam: fırında balık, 1 kase tarhana çorbası, bol salata
Birazdan tartılıp kilomu yazacağım
afiyet olsun güzel benceHayirli cumalar kizlar
Dünkü menum
Saat 9
2 kupa süt
1/4 beyaz peynir
10 adet zeytin
2 adet zeytinyagli kayisi yumurta
2 adet yesil biber
Avuc ici kdar kuruyemis
Pesinden form. Cay
Gun icinde bol su ve
Bir fincan kahve
Aksam canim hic birsey yemek istemedi
O nedenle özenmedim
Aksam 17.30
Mantar kavurdum uzerine kasr koydum
Yaninda yogurt ve bol salata yedim
Bide lahana tursusu koydum kendi yaptigim
Pesinden form cayi ictim
Sonrasinda siyah cay ictim ve bol su ictim yatana kadar
Güle güle canımKizlar pazartesi 69 ile basladim
Cok mutluyum diyete devam insaAllah hedefe kadar
Bugun itibariyle
Eki Görüntüle 2204370
Olmusum bu bildirimide yaptiktan sonra size kolay gelsin bol eksiler diliyorum ben baska takima geciyorum sevgiler hayirli cumalar
4 hafta oldu canim. Ve belli degil ne zaman yurumeye baslarim. Duzenli tedavimi oluyorum ama simdilik bir iyilesme yok. Doktor acele etme diyor bekliyoruz bakalim.
Merhaba kızlar. Ben de menümü yazayım.
Sabah: 12.00 (geç kalktım)
1 bardak süt, 1 kivi, 3 yk yulaf ezmesi, tarçın ve 2 ceviz
Ara: 10 badem + yeşil çay
Ara: 2 mandalina+ 1 sade activia+ sütlü kahve
Akşam (19.00)
6 yk tam tahıllı makarna( mantar soslu), 3 yk yoğurt ve yeşil salata
Su: 3l
Spor: 45 dk zumba ve çok yürüyüş :)
Eki Görüntüle 2204361
Amiin canim evet haklisin bol bol dua ediyorum Rabbim dermansiz dert vermez kimseye tasiyamiycagi yuku vermez biliyorum O’na siginiyorum hep o herseyin en iyisini bilirRica ederim canım oku mutlaka sayısız inşallah biraz sabır gerekli böyle şeylerde birde itikat Allah’tan gelene razıyız yapacak şey sabırlı olmak Rabbim mükafatını verir inşallah şifa olacak bir sebep verecektir
Canim benimm amin insallaahAnnelerin içine doğar inşallah hayırlısıyla iyileşir canım
Eveet aaah keske cocuklar hasta olmasaa grip dahi olsa kizim dayanamiyorum onun hastaligini da ben cekiim yeterki kizim hasta olmasin diyorumCok gecmis olsun, insan çok kotu hissediyor cocuklar hastalaninca.. inşallah agrisiz acisiz iyilesiverir bir an once
Aaaaaa baykuşummmmm hoşgeldin elbette gelll lütfen özledim
Tebrikler canimKizlar pazartesi 69 ile basladim
Cok mutluyum diyete devam insaAllah hedefe kadar
Bugun itibariyle
Eki Görüntüle 2204370
Olmusum bu bildirimide yaptiktan sonra size kolay gelsin bol eksiler diliyorum ben baska takima geciyorum sevgiler hayirli cumalar
Sagol canim. Insallah tum sifa bekleyenlere sifa versin rabbim.Günaydın
Allah şifa versin canım inşallah en kısa zamanda ayaklanırsın..
Menü de adım da spor da harika
Sagol canimAfiyet olsun
Perşembe’ye yakışır bir menü olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?