Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Gunaydin kizlar bayadir y9ktum kusura bakmayin yeni arkadaslar gelmis hosgelmiss,

kizlar gunaydin dun menumu yazamdim

09.00 sodali ayranli kur ( 3 kasik yogurt,1 cay kasigi zencefil,1 sise soda,yarim limon. gunde 1 sefer yemekten yarim saat once 10 gun)

10.00 2 yumurta, kasar peynir,20 badem,yagli kahve

14.00 ispanak yemegi,3 kasik yogurt,2 dilim ekmek(kizlar un yok icinde kabak cekirdegi,badem,keten tohumu,chia,yumurta var)

19. 00 yulaf lapasi

2.5 litre su

Canim ben de oyle oluyorum. Ve doktora gitmistim gecen sene. Bunun sebebinin safra kesemdeki tas oldugu cikti ortaya. Bir baktir istersen.
A a şaka yapıyosun. Hiç alakasız iki şey gibi görünüyo oysa ki. Ben de taştan, kumdan nasıl korkarım. Hangi bölüme gitmeliyim muayene olmak için?

Vitaminlerime baktırdım. Hatta epey eksiklerim çıktı. İlaç kullandım hala da kullanıyorum ama demir bağlama kapasitesiyle ilgili hiç bişey bilmiyorum. Yemek yerken su içmiyorum ben ama mesela kebap yedin için yandı su içtin o his var ya... Ben o hissi günde 3 defa yaşıyorum. Yani günde 3 defa canım gerçekten su istiyo. Diğerlerini içişim ayrı bi zorluk...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…