Harika tebr8klerBildirim
Ptesi: 78
Bugün: 77
Fark: 1
Oran: %1.28
Tebrikler harikamerhaba kızlar
geçen hafta : 77,1
bu hafta 76,1
aradaki fark: 1000 gr
%1.29 ekran görüntüsü tablette kaldı eve gidince atayım
canim aynen bende,isitiyorum dene istersenAh sorma. Suyu standarta bindiremedim yazın olduğu gibi. Kız çok üşüyorum ben su içerken
Kizlar pazartesi 69 ile basladim
Cok mutluyum diyete devam insaAllah hedefe kadar
Bugun itibariyle
Eki Görüntüle 2204370
Olmusum bu bildirimide yaptiktan sonra size kolay gelsin bol eksiler diliyorum ben baska takima geciyorum sevgiler hayirli cumalar
kizlar supersiniz masallahBildirim
Ptesi: 78
Bugün: 77
Fark: 1
Oran: %1.28
cok sukur arti degil canim bende az verdim bu haftaGecen haf5a kilom,62,3
Bu hafta 62,2
cok guzel canimmerhaba kızlar
geçen hafta : 77,1
bu hafta 76,1
aradaki fark: 1000 gr
%1.29 ekran görüntüsü tablette kaldı eve gidince atayım
Tesekkurvederim canm evet sukur,adetiminde 2ci gunu,aksamda yemege davetliydik tabi gec yen8ldi tatlilar felan ama 1 tane kucucuk sarma seklinde ev baklavasi yedim baska yoktu cok sukurcok sukur arti degil canim bende az verdim bu hafta
He ne yalan söyleyim onları denemedim hiç. Bulcam bi çözüm ya.. bulucam bulucamOo baya üşüyorsun sen.ama su içipte üşüyeni ilk defa duydum.ama belki içmek için aromalandırabilirsin salatalık tarçın gibi...ne bileyim işe yarar belki
Olabilir canım. Vücut artık harcamak istiyo... Oturduğun yerden egzersiz falan yapıyo musun?Hareketsizlikten mi anlamiyorum. Bu hafta hep artidaydim.
A a şaka yapıyosun. Hiç alakasız iki şey gibi görünüyo oysa ki. Ben de taştan, kumdan nasıl korkarım. Hangi bölüme gitmeliyim muayene olmak için?Canim ben de oyle oluyorum. Ve doktora gitmistim gecen sene. Bunun sebebinin safra kesemdeki tas oldugu cikti ortaya. Bir baktir istersen.
Vitaminlerime baktırdım. Hatta epey eksiklerim çıktı. İlaç kullandım hala da kullanıyorum ama demir bağlama kapasitesiyle ilgili hiç bişey bilmiyorum. Yemek yerken su içmiyorum ben ama mesela kebap yedin için yandı su içtin o his var ya... Ben o hissi günde 3 defa yaşıyorum. Yani günde 3 defa canım gerçekten su istiyo. Diğerlerini içişim ayrı bi zorluk...Neyi seviyosun onları yaz bakalım içinden sık yenilebilecek az yenilebilecek olanları seçelim beslenme düzenin nasıl mesela kızartma hamurişi et balık tavuk sebze durumun nedir su durumun mesela
Hoşgeldin canım ilk sayfadaki formu doldururmusun rica etsem
bu menü saksımın menüsü mü o kadar az kalmışken mezuniyete
istanbulda olsam koşa koşa gelirdim çok severim ama çokkkk
kuzum zaten yemekten bir saat önce ve bir saat sonra su içmek gerekiyormuş yemek arası içilmeyecekmiş o su yemeği çürütüp bağırsakta enfeksiyona bağırsak sorunlarına yol açıyormuş seninki bir tuhaf Demir bağlama kapasitene baktırdın mı yada vitaminlerine
Bi ara kaynatmıştım. Su kokmuştu sanki. Ama kaynatmadan ısıtmayı denemedim...c
canim aynen bende,isitiyorum dene istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?