Vayy harpy başabaş gidiyoruz senle ayarlasan bu kadar denk gelmezdi :)Bildirim
Ptesi: 78
Bugün: 77
Fark: 1
Oran: %1.28
bazen bacak indirip kaldirma filan gibi bolgesel hareketler yapiyorum o kadar. Kollar zaten koltuk degneginden dolayi yeterince calisiyor, kaslar belli olmaya basladi :)Olabilir canım. Vücut artık harcamak istiyo... Oturduğun yerden egzersiz falan yapıyo musun?
Geçen hafta: 57.6
Bu hafta: 57.4
Fark: -0.2
Yüzde: 0.347
Gelecek hafta için hedef kilo: 57.0
Haftalık mesaj sayısı: +30
herkes vermis az cok tebrikler kizlar
Ah canım benim ya. Kıyamam sana. Ne desem bilemedim ki. Kilo veremiyorum diye üzülüyosun ama bu durumda zaten kilo ikinci planda kalıyo. Bi an evvel iyileştiğinin haberlerini alabilsek...bazen bacak indirip kaldirma filan gibi bolgesel hareketler yapiyorum o kadar. Kollar zaten koltuk degneginden dolayi yeterince calisiyor, kaslar belli olmaya basladi :)
Teşekkürler. Benim baya az oldu ama bundan sonra da böyle gider gibime geliyo. 50leri gördükten sonra gramlarla sınanıyorumherkes vermis az cok tebrikler kizlar
ic hastaliklari uzmanina gidebilirsin canim. usg ile bakiyorlarA a şaka yapıyosun. Hiç alakasız iki şey gibi görünüyo oysa ki. Ben de taştan, kumdan nasıl korkarım. Hangi bölüme gitmeliyim muayene olmak için?
sagol canim. sabah doktirdaydim iyilesme yok hala. baska bir metod deneyecekmis bakalim haftayadan itibaren. sabah sabah moralimi bozdu doktorAh canım benim ya. Kıyamam sana. Ne desem bilemedim ki. Kilo veremiyorum diye üzülüyosun ama bu durumda zaten kilo ikinci planda kalıyo. Bi an evvel iyileştiğinin haberlerini alabilsek...
tebrikler canim.Geçen hafta: 57.6
supersin canim. tebrikler
Tamam, çok teşekkür ederim. En kısa zamanda bunu değerlendiricem...ic hastaliklari uzmanina gidebilirsin canim. usg ile bakiyorlar
Hay Allah. Vücut ki kendi kendini iyileştirebilen mucizevi bi sistem. Nasıl olur da tedaviyle desteklenmesine rağmen böyle olur. Ama bozma moralini. Allah daha beterinden saklasın. Dönem dönem hepimiz bu tür imtihanlardan geçiyoruz. Sen sabret sadece, buna da şükür de. Moralin bozulursa strese girersin. Kadının her yeri hormon, e stres de hormonlardaki işleyişi bozuyo. Başka sorunlarla karşılaşma inşallah. Bu arada işe nasıl gidiyosun? Raporlu musun, koltuk değnekleriyle mi gidiyosun? Ordaki işleyişi bilmediğimden soruyorum...sagol canim. sabah doktirdaydim iyilesme yok hala. baska bir metod deneyecekmis bakalim haftayadan itibaren. sabah sabah moralimi bozdu doktor
Süpersin Matildaaaa
Su önemli canım inşallah bulursun:)He ne yalan söyleyim onları denemedim hiç. Bulcam bi çözüm ya.. bulucam bulucam
Tebrikler canım bu kiloya hala verebiliyosun hedef kaçtı seninGeçen hafta: 57.6
Ah canım yaa ne zor inşallah biran önce iyileşirsin bu durumda kilonu koruman bile büyük başarı üzülme sakınbazen bacak indirip kaldirma filan gibi bolgesel hareketler yapiyorum o kadar. Kollar zaten koltuk degneginden dolayi yeterince calisiyor, kaslar belli olmaya basladi :)
Sağol canımherkes vermis az cok tebrikler kizlar
Nasıl oldu yani bi ismi filan var mı hastalığın böyle tadaviler filan deniyor cerrah mı bakıyorsagol canim. sabah doktirdaydim iyilesme yok hala. baska bir metod deneyecekmis bakalim haftayadan itibaren. sabah sabah moralimi bozdu doktor
Teşekkür ederim canım listeyi göremedimtebrikler canim.
supersin canim. tebrikler
Teşekkür ederim canım bu hafta keyfim yerinde şu 75 in altına bi düşsem herşey daha kolay olcak sanki yılbaşında 69 u göreyim çok istiyorumSüpersin Matildaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?