Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Olabilir canım. Vücut artık harcamak istiyo... Oturduğun yerden egzersiz falan yapıyo musun?
bazen bacak indirip kaldirma filan gibi bolgesel hareketler yapiyorum o kadar. Kollar zaten koltuk degneginden dolayi yeterince calisiyor, kaslar belli olmaya basladi :)

bazen bacak indirip kaldirma filan gibi bolgesel hareketler yapiyorum o kadar. Kollar zaten koltuk degneginden dolayi yeterince calisiyor, kaslar belli olmaya basladi :)
Ah canım benim ya. Kıyamam sana. Ne desem bilemedim ki. Kilo veremiyorum diye üzülüyosun ama bu durumda zaten kilo ikinci planda kalıyo. Bi an evvel iyileştiğinin haberlerini alabilsek...

Ah canım benim ya. Kıyamam sana. Ne desem bilemedim ki. Kilo veremiyorum diye üzülüyosun ama bu durumda zaten kilo ikinci planda kalıyo. Bi an evvel iyileştiğinin haberlerini alabilsek...
sagol canim. sabah doktirdaydim iyilesme yok hala. baska bir metod deneyecekmis bakalim haftayadan itibaren. sabah sabah moralimi bozdu doktor

sagol canim. sabah doktirdaydim iyilesme yok hala. baska bir metod deneyecekmis bakalim haftayadan itibaren. sabah sabah moralimi bozdu doktor
Hay Allah. Vücut ki kendi kendini iyileştirebilen mucizevi bi sistem. Nasıl olur da tedaviyle desteklenmesine rağmen böyle olur. Ama bozma moralini. Allah daha beterinden saklasın. Dönem dönem hepimiz bu tür imtihanlardan geçiyoruz. Sen sabret sadece, buna da şükür de. Moralin bozulursa strese girersin. Kadının her yeri hormon, e stres de hormonlardaki işleyişi bozuyo. Başka sorunlarla karşılaşma inşallah. Bu arada işe nasıl gidiyosun? Raporlu musun, koltuk değnekleriyle mi gidiyosun? Ordaki işleyişi bilmediğimden soruyorum...

]***4. Takım 595.Etap***

Sibal57(72.7///%)
DeryaOnDiet(65.9///%)
Tomrs (62.3///%)
Saksi_Degilim_Ben(55,0///%)
stitch(68.0/68.0//%)
hega8286(64.6///%)bildirimde bulunmadı

Semurcan(49.5///%)bildirimde bulunmadı
matilda34(78.0///%)
dtcf(57.6///%)587.etapta 3 kez bildirimsiz izne ayrılan üye geri döndü yüzdesi 10 a bölündü

4. Takım ortalaması %

AKovser (62.1///%)479. etapta izne ayrılan üye geri döndü. Bildirimde bulunmadı
glsmhmt(52.7?///%)
tuzsuz_ruh(?///%)
Papillon_ (?///%)

Konus dinliyorum(68///%)yeni üye başlangıç tarihi 2 kasım başlangıç kilo 68 hedef kilo 53
inkpin(79///%)yeni üye başlangıç tarihi 24 ekim başlangıç kilo 79 hedef kilo 59

selinbs(72///%)yeni üye başlangıç tarihi 4 kasım başlangıç kilo 72 hedef kilo 63
Harpy(78///%)yeni üye başlangıç tarihi 4 kasım başlangıç kilo 78 hedef kilo 60
imzaben(72.5///%)yeni üye başlangıç tarihi 5 kasım başlangıç kilo 72.5 hedef kilo 60
zsaracoglu(78.5///%)yeni üye başlangıç tarihi 6 kasım başlangıç kilo 78.5 hedef kilo 65
[/QUOTE]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…