- 30 Temmuz 2015
- 25.788
- 73.562
- 598
- 35
Tebrikler canim, harikasin.Günaydınlar
Asla bişey yiyecek durumda değilim.
Dün sabah 67.9 iken bu sabah 67.100 gr.
Hasta olduğuma sevindim mi?
Evet
Sagol canim. insallahSaol deryacım
Seninde yaran iyileşmemiş çok üzüldüm
İnşallah en kısa zamanda geçer.
Saol canım
Semurun yokluğu listeyi nasıl etkileyecek?
Olmaz mıııı şahane ötesi olduKaptişim oldu mu?
Cok gecmis olsun canim.Kizlar kizim çok rahatsiz, doktordan geldik simdi, ancak girebiliyorum, sabah aslinda 67.4 cikmisti foto cekememistim, sonra tartildigimda 67.9 oldu nedense, neyse böyle olsun haftaya bol eksili gorunur belki:)
Gecen hafta 68
Bu hafta 67.9
Fark 100gr
Yuzde %0.15
Vitaminlerime baktırdım. Hatta epey eksiklerim çıktı. İlaç kullandım hala da kullanıyorum ama demir bağlama kapasitesiyle ilgili hiç bişey bilmiyorum. Yemek yerken su içmiyorum ben ama mesela kebap yedin için yandı su içtin o his var ya... Ben o hissi günde 3 defa yaşıyorum. Yani günde 3 defa canım gerçekten su istiyo. Diğerlerini içişim ayrı bi zorluk...
Vayy harpy başabaş gidiyoruz senle ayarlasan bu kadar denk gelmezdi :)
bazen bacak indirip kaldirma filan gibi bolgesel hareketler yapiyorum o kadar. Kollar zaten koltuk degneginden dolayi yeterince calisiyor, kaslar belli olmaya basladi :)
Şekerden dolayı mı canım? Çok kötü bir hastalıkmış allah yardımcın olsun ;(yok canim yara iyilestirme merkezine gidiyoruz. Boyle ozel iyilesmeyen yaralar icin bir merkez. Yani uzmanliklari yara sadece.
Ben norapati hastasiyim o yuzden de yara iyilesmesi sorun oluyor. En kucuk bir yara bile basima buyuk dert acabiliyor.
[/QUOTE]***4. Takım 595.Etap***
Sibal57(72.7/72.4/0.3/%0.41)
DeryaOnDiet(65.9/66/+0,1/-%0,15)
Tomrs (62.3/62.2/0.1/%0.16)
Saksi_Degilim_Ben(55,0/54,6/0,4/%0,73)
stitch(68.0/67.9/0.1/%0.15)
hega8286(64.6/64.1/0.5/%0.39)geçen hafta bildirimde bulunmadığı için yüzdesi 2 ye bölündü
Semurcan(49.5///%)bildirimde bulunmadı
matilda34(78.0/77/1/%1.28)
dtcf(57.6/57.4/0.2/%0.35)
4. Takım ortalaması %0.369
AKovser (62.1///%)479. etapta izne ayrılan üye geri döndü. Bildirimde bulunmadı
glsmhmt(52.7?///%)
tuzsuz_ruh(?///%)
Papillon_ (?///%)
Konus dinliyorum(68///%)yeni üye başlangıç tarihi 2 kasım başlangıç kilo 68 hedef kilo 53
inkpin(79///%)yeni üye başlangıç tarihi 24 ekim başlangıç kilo 79 hedef kilo 59
selinbs(72///%)yeni üye başlangıç tarihi 4 kasım başlangıç kilo 72 hedef kilo 63
Harpy(78///%)yeni üye başlangıç tarihi 4 kasım başlangıç kilo 78 hedef kilo 60
imzaben(72.5///%)yeni üye başlangıç tarihi 5 kasım başlangıç kilo 72.5 hedef kilo 60
zsaracoglu(78.5///%)yeni üye başlangıç tarihi 6 kasım başlangıç kilo 78.5 hedef kilo 65
Cuma ne yapacağını bilemeyen bir yardımcı gördüm sanki burda
Olmaz mıııı şahane ötesi olduve tartı süper tebrikler
Yok canim seker hastasi degilim. Sinir zedelenmesinden dolayi sag bacagimda komple noropati var.Ben de bütün gün o hisle dolaşıyorum bazen özellikle çok terlediğim bir spor yaptıysam.. Bazen o kadar çok içiyorum ki tansiyonum düşüyor ;( maden suyu ya da onun gibi şekersiz içeceklerden içebilirsin.. Bir de eğer damacana yerde duruyorsa daha soğuk oluyor. Ben bazen soğuk geldiğinde sürahiye doldurup masanın üstünde tutuyorum oda sıcaklığında olunca daha rahat içiliyor. En olmadı kettle da bi tık ısıtıp suyunu ılıştırabilirsin belki.. Yani kaynatmaktan daha az Etkilenir kokusu..
Aynen :) bi rakip daha buldum takipteyim artık seni :)
Süper kaslı kollar bayılırım :) yatarken belki mekik ya da bacaklarınla bisiklet felan yapabilirsin.. Sırtüstü yatarken yapabileceğin bir çok şey var aslında..
Şekerden dolayı mı canım? Çok kötü bir hastalıkmış allah yardımcın olsun ;(
Hadi bakalım bende seni:)Ben de bütün gün o hisle dolaşıyorum bazen özellikle çok terlediğim bir spor yaptıysam.. Bazen o kadar çok içiyorum ki tansiyonum düşüyor ;( maden suyu ya da onun gibi şekersiz içeceklerden içebilirsin.. Bir de eğer damacana yerde duruyorsa daha soğuk oluyor. Ben bazen soğuk geldiğinde sürahiye doldurup masanın üstünde tutuyorum oda sıcaklığında olunca daha rahat içiliyor. En olmadı kettle da bi tık ısıtıp suyunu ılıştırabilirsin belki.. Yani kaynatmaktan daha az Etkilenir kokusu..
Aynen :) bi rakip daha buldum takipteyim artık seni :)
Süper kaslı kollar bayılırım :) yatarken belki mekik ya da bacaklarınla bisiklet felan yapabilirsin.. Sırtüstü yatarken yapabileceğin bir çok şey var aslında..
Şekerden dolayı mı canım? Çok kötü bir hastalıkmış allah yardımcın olsun ;(
Okuduğum kadarıyla insülinle ilgili bi durummuş nöropati ve evet ayağın yaralanmamasına dikkat etmek gerekiyormuş.Merak edip biraz araştırdım canım yaşayan sensin daha iyi bilemeyiz tabi allah yardımcın olsun şifa versinYok canim seker hastasi degilim. Sinir zedelenmesinden dolayi sag bacagimda komple noropati var.
Haklisin canim yatiyorum diye umursamaz oldum iyice. Yattigim yerden bol bol mekik ve bisiklet cevirme gibi hareketler yapacagim.
Sagol canim. Genelde noropati insulinle alakali oluyor da benimki istisnai bir durum canim.Okuduğum kadarıyla insülinle ilgili bi durummuş nöropati ve evet ayağın yaralanmamasına dikkat etmek gerekiyormuş.Merak edip biraz araştırdım canım yaşayan sensin daha iyi bilemeyiz tabi allah yardımcın olsun şifa versin
Anladım canım amin şükür her halimize.Sagol canim. Genelde noropati insulinle alakali oluyor da benimki istisnai bir durum canim.
Amin insallah tum hastalara acil sifalar.
Hastanede neler gordum rabbim beterinden korusun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?