Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Oo yeni rakibem iyi olan kazansın

selinbs tebrik ederim sana yetişmem hiç mümkün değil

Ben yüzdeyi %0.368 buldum[/QUOTE]
3688 di 369 oldu

Kimse yokken düşünceli oluyorum
Ahahahahahhajajaja
Çok güzel probiyotik herkese faydalı özellikle diyette yeme düzeni değişikliği bağırsağı çok olumsuz etkiliyor
Afiyet olsun süper gidiyor bence
Cuma kaçamak olabilir önemli olan diyeti bozmamak devam etmek
Gunaydin kizlar,
Günaydın tomrs hanımcımmmmmm
günaydın canımmm

İyi gunler hanimlar ben gruptan ayrilsam bana darilmazsiniz dimi su siralar pek duzenli diyet yapamiyorum dogru durust biseyde yiyemiyorum aklimi ve kafami toparlamam lazim kk ya da pek giremeyebilirim.. kendimi toparladiktan sonra tekrar gruba gelsem kaldigim yerden devam etsem hic keyfim yok bu aralar biraz kendime gelmem lazim beni anlamissiniz dir insallah sizi yari yolda birakmak da degil amacim kendimi toparliyim tekrar gelicem gruba

Hoşgeldin.Başla tabi ama niye pazartesi cuma yarışmaları adı üstünde hemen şimdi başla sabah da tartılırsın daha iyi olmaz mı:)

evt haklisin aslinda ama spor salonuna da pazartesi gidicem herseye o gun baslayayim dedim kilo bildirimini de o gun yaparim .eger sakincasi yoksa sizin icin sıkıntı yoksa :)

Dün çok özür dilerim kilo ve menü bildiriminde bulunamadım 10 kasım anma töreni benim sorumluluğumdaydı yoğun çalışmalar , provalar ve yorgunluk derken yazamadım kilo 78,5 tan 78 e düştü

YÜRÜYÜŞ YARIŞMASI SONUÇLARI
Selinbs açık ara farkla yarışmanın birincisi oluyor. Tebrikler.. 3 kupa birden kazanıyorsunuz.

Dtcf yarışmanın ikincisi oluyor ve muaf olduğu halde yarılmaya katılıp dereceye girdiği için kendisini çok tebrik ediyoruz 2 kupa kazandınız

Harpy ve inkpin kafa kafaya üçüncü oldular. Aynı adımı atmayı başardıkları için ayrıca tebrik ediyoruz. Birer kupa kazandınız

Kural: herkes tek. En çook yürüyen kazanır.
Sınır: günde 3000 adım mecburi
Süre: bu hafta (Pazar, Pazartesi, salı' çarşamba. Perşembe öğlen 12 ye kadar bildirim yapılacak.
Not: ceza sayılmıyor biliyorsunuz.
Yapmayanın cezası: 500 mekik. (Şimdiden belirteyim.)

semurcan =0
İyi misin?

Sibal57 = 5000 ADIM

DeryaOnDiet
Muaf

tomrs =0

neden aktif değilsin? Bu hafta doğru düzgün menü bile paylaşmamısşın.

Saksi_Degilim_Ben =0
Geçmiş olsun. Şimdi nasılsın? Yarışmaya dahil ettim seni. Ama istersen değiştirebilirim.

stitch =3000adım

@hega8286 =5000

matilda34
Muaf

@AKovser =0
neden aktif değilsin? İyi misin?

glsmhmt = 6778 adım + 5482 adım = 12260 başarılı

dtcf
muaf 18270 adım + 6720 + 6344 = 30334 adım Başarılı

@tuzsuz_ruh = 0

Papillon_ = 70 dk yürüyüş

@konus dinliyorum = 6 saat yürüyüş

I inkpin =
3600adım 5500 6600 = 15700 Başarılı

@selinbs = 6000 adım 16000 22049 = 44049

Harpy = 3700 adım 10500 1500 = 15700

Diktorya Secret = 1saat yürüyüş + 6354 adım

U UcanSupurge = 4502 5000 6013 = 15515 . başarılı

Yok canım be sen daha istirarlısın emin ol
Beni gaza getir bu hafta nolur ben çok daldım kendimi
Saksi_Degilim_Ben =0
Geçmiş olsun. Şimdi nasılsın? Yarışmaya dahil ettim seni. Ama istersen değiştirebilirim.
Daha iyiyim ama hala boğazım şiş ve burun tıkanıklığı bitiriyor beni kelebek. Fısfıs bağımlısı oldum yine kullanmadan nefes alamıyorum.
Bu yeni bi yarışma mı hangi yarışmayı diyorsun bu hafta spor yapmaya çalışıcam artık dahil et

Ev3t haklisinn kaptan bayadir yoktum, mitivasyonum dusuk sank yediklerim derlli toplu degil, ondan bundan atistiryorum,kul9ds veremez oldum

Ev3t haklisinn kaptan bayadir yoktum, mitivasyonum dusuk sank yediklerim derlli toplu degil, ondan bundan atistiryorum,kul9ds veremez oldum
Kaç kilo olmak istiyorsun? Hedef kilon kaçtı? Ben biryerde 65 gördüm hedef kilonu

JUMPİNG JACK ve YÜRÜYÜŞ YARIŞMASI
Kural: herkes tek. En çook yapan kazanır.
Sınır: 600 JUMPİNG JACK (4günlük toplam) YÜRÜYÜŞ GÜNDE 3000ADIM (4GÜNLÜK 12000ADIM)
Süre: bu hafta (Pazar, Pazartesi, salı, çarşamba. Perşembe öğlen 12 ye kadar bildirim yapılacak.
menünüzün altına yazın ve beni etiketleyin. Etiketsizlere bakamayabilirim.
Not: ceza sayılmıyor biliyorsunuz.
Yapmayanın cezası: 500 mekik. (Şimdiden belirteyim.)

semurcan
Sibal57
DeryaOnDiet Muaf
tomrs
Saksi_Degilim_Ben
stitch
@hega8286
matilda34 Muaf
@AKovser
glsmhmt
dtcf muaf
@tuzsuz_ruh
@konus dinliyorum
I inkpin

selinbs
Harpy

Diktorya Secret
U UcanSupurge

Menüm
Bugün saçma sapan bi menü oldu
Ama yine de iyi idare edttiğimi düşünüyorum..

Sabah saat 7.30da
1 haşlanmış yumurta

10 gibi:
3 dlm denge
2 tk reçel
1 tk fıstık ezmesi
1 yk lor

Ara 1 elma
1 latte

Akşam
Low carb burger (ekmeksiz, ekmek yerine marul var)
3 tane soğan haksası
3-5 tane kızarmış patates

Ara yoğurt
2 yeşil
1,5-2 lt yakın su
4300 adım

Yarın avrasya maratonuna katılıyorum arkidiş buldum kendime

Bana niye boncuk yok yaw

Canım ben paylasmistim adimlarimi ,bebegim hasta giremiyorum çok, şimdi esim evde de okudum kalan tum mesajlari.. eski mesajimi bulup seni tekrar alintilayacagim xx

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…