Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

İnternette buldum bir örnek menü
Eözirdiğin için zaten kalori yakımın üst düzeyde bide sağlıklı beslenir spor yaparsan müthiş olur.

Emziren anneler için örnek bir diyet listesi

Kahvaltı: 1 bardak süt, 1 tane haşlanmış ya da çok az tereyağında pişmiş yumurta veya 1 su bardağı ıspanakla 1 yumurta ile yapılan omlet, 1 dilim tam buğday ekmeği, 1 dilim orta yağlı peynir, 5 tane zeytin.

Ara öğün: 1 tane yeşil elma ya da içinde 1’er tane kuru kayısı kuru incir olan, orman meyveleri olan 1 kase yoğurt

Öğle: 1 porsiyon etli kuru baklagiller ya da sebze yemeği, etli türlü olabilir, 1 büyük kase dolusu ceviz ve badem de eklenmiş yeşil salata, ara öğünde tüketilmediyse 1 kase yoğurt

Ara öğün: 1 büyük bardak muzlu, avokadolu smoothie ya da yoğurtlu kereviz salatası

Akşam: 1 kase besleyici çorba (bulgur, karabuğdayla yapılmış bol tavuklu tavuk suyu çorba olabilir), fırında ya da ızgarada pişmiş bir porsiyon kırımızı et, tavuk, 3 tane köfte veya balık, bir büyük kase dolusu yeşil salata

Gece: 1 bardak süt ya da 1 kase meyveli yoğurt (meyveler evde yeni doğranmış olmalı), veya yarım elma, armut, muz, yenebilir.

Bugün bittim tükendim ;( daha bi ton işim var ama parmağımı kımıldatacak halim kalmadı ;(

Menüm
Sabah
1 tam 1 beyazdan lorlu otlu omlet
Beyaz peynirli tost
5 zeytin

Sütlü kahve

Öğlen
5 yk pırasa yemeği
2 dlm ekmek
Yoğurt
Salata

Ara sütlü kahve
1 dlm elma

Akşam
Fırında patates
Kıymalı makarnanın kıymasından
Yoğurt
Salata

Daha da bişi yemiyim artık değil mi?
Spor 1 saat zumba
2600 adım 3000 edemedim yaa :/

Menüm
Sabah tahin bir dilim ekmek
Öğle yoğurt sebze çorbası
Akşam bir haşlanmış yumurta domates peynir zeytın 2 litre su
Şekersiz Türk kahvesi

Eklentiler

• 7FA6FDE0-D66B-4E3C-9AAE-8B37EE515A02.webp
    24,3 KB · Görüntüleme: 28
  1. Kullanıcı Adı :tiin
    İsim (İsteğe Bağlı ):
    Mesleginiz:ev hanımı
    Yaşınız :35
    Medeni Durumunuz :evli
    Çocuk Sayısı ve yaşları:2 ,ikiz 7 yaşında lar
    Yaşadığınız şehir:kirsehir
    Boyunuz :165
    Kilonuz:72
    Hedef kilonuz :62
    Kilo alma hikayeniz ko
    Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ?saglik ve görüntü güzelliği
    Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ?hayir

Hışgeldin canım tabiki yerimiz var 10 kilo çok değilmiş aslında bir istikrara bakar o da olacak

Bence tam zamanı çünkü emzirirken müthiş kilo veriliyor sen sadece suyunu bol içeceksin onun haricinde kuru meyvelerden şekersiz komposto yapabilir yiyebilirsin sebze özellikle çiğ yeşillik süt arttırıcı denemeden hiçbirşey olmaz bi dene olmadı listeye almayız seni bu şekilde devam edersin

Menü
Sabah 1 dilim ıspanaklı börek 1 dilim peynir domates 6 zeytin
Ara 1 muz 1 bardak süt
Akşam patlıcan yemeği bi parça tavuk 2 kaşık yoğurt
Su 2 lt

Evet guzel soyledin.insallah sizlerinde destekleriyle olacak. Ben pazartesi baslayacagim hem spor hem diyet .hadi bakalim arkadaslara da bana da basarilar :)
Hoşgeldin.Başla tabi ama niye pazartesi cuma yarışmaları adı üstünde hemen şimdi başla sabah da tartılırsın daha iyi olmaz mı:)

kizlar menum

09.00 yogurt soda kuru

10.00 diyet ekmek 2 dilim, 1 kasik tereyag, 16 zeytin

14.00 biftek

19.00 browni( diyetime uygun hindistan cevizi unu, yumurta , kakao, cok az zeytinyagi ve sut, toplam 1 kasik keciboynuzu ozu) 2 dilime yakin yedim

2.5 litre su

Selamlar
Menümü yazayım
Sabah,
1 kase tarhana çorbası. 1 bardak atom çayı.
Öğlen,
1 but 2 çatal salata 1 çay bardağından az şampanya 2 çatal pasta.
(Doğum gününe gittim de)
Akşam 3 kaşık risotto
Eşimin ısrarı ile yedim hastayım diye çok ısrar etti kıramadım
15 Dk yürüyüş

GEÇEN HAFTANIN
VE KAYBEDENLERİ (595.ETAP)

semurcan &
Sibal57
Sibal kazanıyor

DeryaOnDiet
Muaf

tomrs &
Saksi_Degilim_Ben
saksı kazanıyor

stitch &
@hega8286
hega kazanıyor

matilda34
Muaf

@AKovser
& glsmhmt

glsmhmt kazanıyor

dtcf
muaf

@tuzsuz_ruh & Papillon_

Kazanan yok. Kaybeden çok

K Konus dinliyorum & I inkpin

inkpin kazanıyor

selinbs & Harpy
selin kazanıyor

@imzaben & @zsaracoglu
kazananı yok. Kaybedeni çok

@tuzsuz_ruh

Yukarıdaki mesajda etiketlenemeyenler niye etiket olmadı anlamadım. Bu mesajı okuyanlar üstteki meesaja da baksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…