İlk sayfadaki formu doldurup buraya atar mısın? Takım kaptanı @tuzsuz_ruh buralardadır.Merhaba bende katilmak istiyorum .eger hala yeriniz varsa .hemen cevap verebilirmisiniz.pazartesinden itibaren baslayacagim.
İnternette buldum bir örnek menüPek giresim geldi bu zayıflama yarışmasına ama heralde benim için erken gerçi ben her hafta deniyorm sonra vicdanen rahatsız olup acaba sütümü mü azaltıyorum deyip tekrar yemeye başlıyorum istemeye istemeye.Benim gibi olup yarışmaya katılan varmı acaba aranızda.Benim 4.5 aylık bebeğim var artık yavaş yavaş meyvede vermeye başladım sizce artık kilo verme zamını mıdır yoksa beklemelimiyim aranıza katılmak için.Peki 2 3 ay sonrada aranıza katılabilir miyimki?
Bu arada hamile kalmadan önce 62 kiloydum boyum 1.76
82 kilo ile doğum yaptım
şuan 72 kiloyum ve 8-10 kilo fazlalığım kaldı
Hışgeldin canım tabiki yerimiz var 10 kilo çok değilmiş aslında bir istikrara bakar o da olacak
- Kullanıcı Adı :tiin
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz:ev hanımı
Yaşınız :35
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı ve yaşları:2 ,ikiz 7 yaşında lar
Yaşadığınız şehir:kirsehir
Boyunuz :165
Kilonuz:72
Hedef kilonuz :62
Kilo alma hikayenizko
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ?saglik ve görüntü güzelliği
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ?hayir
Bence tam zamanı çünkü emzirirken müthiş kilo veriliyor sen sadece suyunu bol içeceksin onun haricinde kuru meyvelerden şekersiz komposto yapabilir yiyebilirsin sebze özellikle çiğ yeşillik süt arttırıcı denemeden hiçbirşey olmaz bi dene olmadı listeye almayız seni bu şekilde devam edersinPek giresim geldi bu zayıflama yarışmasına ama heralde benim için erken gerçi ben her hafta deniyorm sonra vicdanen rahatsız olup acaba sütümü mü azaltıyorum deyip tekrar yemeye başlıyorum istemeye istemeye.Benim gibi olup yarışmaya katılan varmı acaba aranızda.Benim 4.5 aylık bebeğim var artık yavaş yavaş meyvede vermeye başladım sizce artık kilo verme zamını mıdır yoksa beklemelimiyim aranıza katılmak için.Peki 2 3 ay sonrada aranıza katılabilir miyimki?
Bu arada hamile kalmadan önce 62 kiloydum boyum 1.76
82 kilo ile doğum yaptım
şuan 72 kiloyum ve 8-10 kilo fazlalığım kaldı
Hışgeldin canım tabiki yerimiz var 10 kilo çok değilmiş aslında bir istikrara bakar o da olacak
Sen istedikten sonra bizden destek tam canımEvet guzel soyledin.insallah sizlerinde destekleriyle olacak. Ben pazartesi baslayacagim hem spor hem diyet .hadi bakalim arkadaslara da bana da basarilar :)
Hoşgeldin.Başla tabi ama niye pazartesi cuma yarışmaları adı üstünde hemen şimdi başla sabah da tartılırsın daha iyi olmaz mı:)Evet guzel soyledin.insallah sizlerinde destekleriyle olacak. Ben pazartesi baslayacagim hem spor hem diyet .hadi bakalim arkadaslara da bana da basarilar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?