Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kelebegim K klbk33 toplamda 27700 adim atmisim pazar-cars arasi, bu da saatimi takabildigimde... kizim elimde gordugu an isiriyor saati, o yuzden hep takamiyorum

Eklentiler

• SmartSelect_20181108-152829_Fitbit.webp
    15,1 KB · Görüntüleme: 27
Perşembe 17.34 de yazmışsın. 12ye kadar sınır koymuştuk. 12den sonrasına bakmadım..
Bana niye boncuk yok yaw
Yukarıda var ya seninde. İste tüm nazar boncukları senin olsun..
Asslında kendimi de yazsaydım keşke iyi yürümüşüm derece yapacak kadar.. Yazınca dereceye girebilirmiyim @tuzsuz_ruh sonuçta kilomu korumak için çabalıyorum.

İyi geceler kızlar ,
Bugün
Sabah 10:30 kavurmalı yumurta+ 1 kaşık peynir +domates +salatalık
Ara 13:00 yarım muzlu tarçınlı süt (1 bardak )
Ara 16:00 1 avuç sarı leblebi
Akşam 8 1 tane ızgara uskumru + salata ( karışık )
2000 cc su
12000 adım

Yaaa evet yazamadim, bir de saat farkinin 3 olmasi da hic iyi olmadi... olsun bu hafta daha erken yazicam :)

Bende 6azayim bakim menumu ceza gelecek mi,
Sabah gec kalktim 11 civari
Yarimbsimitz kizartma patetes ve patlican 3ver beser yedim mal3sef ama guzeldi ya, y3sillik, biraz salatalik, 5 zeytin kk peynir kendim yaptim az tuzlu,s7cuklu yumurta
Ogle 2 civari
Cennet hurmasi
Aksam 5
3yk bulgurpilavi,kofteli bpatlican yemegi b8r tabak, bir kase cacik
Su 1 bucuk litre spor yok,

Menümü yazayım
Sabah,
1 kuru kayısı 1 armut (bişey yemek istemedim)
Öğlen,
3 kaşık taze fasülye 4 kaşık bulgur pilavı 2 kaşık yoğurt. 1 litre su 1 bardak sade nescafe 1 muz

Afiyet olsun olan olmuş gibi

Nasıl 55 kilo olacaksın bu menülerle olamazsın. Halbuki mezuniyet şapkası profilde çok şık duruyor. Size niye takım tavşanı vermediler @tuzsuz_ruh artık vermiyorlar mı

Saksi_Degilim_Ben canım sağol paylaştığın menü için fotosunu çektim
Kullanıcı Adı : kaju
İsim (İsteğe Bağlı ):----
Mesleginiz: öğretmen

Yaşınız : 34
Medeni Durumunuz : evli
Çocuk Sayısı ve yaşları: 1 ---4,5 aylık
Yaşadığınız şehir: manisa
Boyunuz : 176
Kilonuz: 72
Hedef kilonuz : 62 (60 olursa süper olur)
Kilo alma hikayeniz: Doğum kiloları
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? Saglik ve görüntü güzelliği
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ? Hayir

Eklentiler

• kilom.webp
    7,6 KB · Görüntüleme: 44
Nasıl 55 kilo olacaksın bu menülerle olamazsın. Halbuki mezuniyet şapkası profilde çok şık duruyor. Size niye takım tavşanı vermediler @tuzsuz_ruh artık vermiyorlar mı
Haftasonu oldugu icin kendim8 biraz kaybett8m yerken,ogleden sonra da misafirim vardi,gaza geldim kaptan 55 olmasamda 60 in alt8na dusecegim, tak8m tavsani olamam galiba,ama oyke tavsan olmagibi talebim yok ki,nasil oluyor bilmiyorum, kaptan dunden beri cok istekliy8m 62 kiloyu gordum istahlandim gercekten ,kahvaltimi iyi yaptim bu sefer saglikli yiyecekler t7kettim

Hosgeldin canm

Kıyamam ya. Nasıl zahmet çekiyosun. İnşallah hayırlısıyla bi an evvel iyileşirsin. Allah kolaylık versin. Gerçekten hayret ediyorum. Ama işte duadan başka elimizden bişey gelmiyo

istikrarını bozma. 55 olmadan mezun olamıyorsun. İstersen hedefini yükselltebilirsin. Listeye girenlere tavşan veriliyordu aslında. @tuzsuz_ruh biliyor detayı. Kazene yazıyordu sanırım.

Çok teşekkür ederim tavsiyeler için. Sürahiyi kalorifer radyatörünün üstüne koymaya başladım. Bu daha iyi geldi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…