Kizlar bu aralar pek giremiyorum, okumam gereken çok sayfa var, umarım yakalayacagim sizi :)
Bebegim hasta, bende de halsizlik var :/
Sadece adim yarismasini yazmadigina unuttum.. kelebegim K klbk33 suraya birakayim adimlarimi, aslinda hedef hergün 10bin adim ama havalar bozdu, yagmurda yurunmuyor pek :/
Olmaliydi ama @HarpyBana niye boncuk yok yaw
Perşembe 17.34 de yazmışsın. 12ye kadar sınır koymuştuk. 12den sonrasına bakmadım..Kizlar bu aralar pek giremiyorum, okumam gereken çok sayfa var, umarım yakalayacagim sizi :)
Bebegim hasta, bende de halsizlik var :/
Sadece adim yarismasini yazmadigina unuttum.. kelebegim K klbk33 suraya birakayim adimlarimi, aslinda hedef hergün 10bin adim ama havalar bozdu, yagmurda yurunmuyor pek :/
Yukarıda var ya seninde. İste tüm nazar boncukları senin olsun..Bana niye boncuk yok yaw
Menüm
Bugün saçma sapan bi menü oldu
Ama yine de iyi idare edttiğimi düşünüyorum..
Sabah saat 7.30da
1 haşlanmış yumurta
10 gibi:
3 dlm denge
2 tk reçel
1 tk fıstık ezmesi
1 yk lor
Ara 1 elma
1 latte
Akşam
Low carb burger (ekmeksiz, ekmek yerine marul var)
3 tane soğan haksası
3-5 tane kızarmış patates
Ara yoğurt
2 yeşil
1,5-2 lt yakın su
4300 adım
Yarın avrasya maratonuna katılıyorumarkidiş buldum kendime
aceleden biraz şey olduysa demekOlmaliydi ama @Harpy
Yaaa evet yazamadim, bir de saat farkinin 3 olmasi da hic iyi olmadi... olsun bu hafta daha erken yazicam :)Perşembe 17.34 de yazmışsın. 12ye kadar sınır koymuştuk. 12den sonrasına bakmadım..
Yukarıda var ya seninde. İste tüm nazar boncukları senin olsun..
Asslında kendimi de yazsaydım keşke iyi yürümüşüm derece yapacak kadar.. Yazınca dereceye girebilirmiyim @tuzsuz_ruh sonuçta kilomu korumak için çabalıyorum.
Afiyet olsun olan olmuş gibiBende 6azayim bakim menumu ceza gelecek mi,
Sabah gec kalktim 11 civari
Yarimbsimitz kizartma patetes ve patlican 3ver beser yedimmal3sef ama guzeldi ya , y3sillik, biraz salatalik, 5 zeytin kk peynir kendim yaptim az tuzlu,s7cuklu yumurta
Ogle 2 civari
Cennet hurmasi
Aksam 5
3yk bulgurpilavi,kofteli bpatlican yemegi b8r tabak, bir kase cacik
Su 1 bucuk litre spor yok,
Tesekkur 3derim canm,aynen aynenAfiyet olsun olan olmuş gibi
Nasıl 55 kilo olacaksın bu menülerle olamazsın. Halbuki mezuniyet şapkası profilde çok şık duruyor. Size niye takım tavşanı vermediler @tuzsuz_ruh artık vermiyorlar mıBende 6azayim bakim menumu ceza gelecek mi,
Sabah gec kalktim 11 civari
Yarimbsimitz kizartma patetes ve patlican 3ver beser yedimmal3sef ama guzeldi ya , y3sillik, biraz salatalik, 5 zeytin kk peynir kendim yaptim az tuzlu,s7cuklu yumurta
Ogle 2 civari
Cennet hurmasi
Aksam 5
3yk bulgurpilavi,kofteli bpatlican yemegi b8r tabak, bir kase cacik
Su 1 bucuk litre spor yok,
Haftasonu oldugu icin kendim8 biraz kaybett8m yerken,ogleden sonra da misafirim vardi,gaza geldim kaptan 55 olmasamda 60 in alt8na dusecegim, tak8m tavsani olamam galiba,ama oyke tavsan olmagibi talebim yok ki,nasil oluyor bilmiyorum, kaptan dunden beri cok istekliy8m 62 kiloyu gordum istahlandim gercekten ,kahvaltimi iyi yaptim bu sefer saglikli yiyecekler t7kettimNasıl 55 kilo olacaksın bu menülerle olamazsın. Halbuki mezuniyet şapkası profilde çok şık duruyor. Size niye takım tavşanı vermediler @tuzsuz_ruh artık vermiyorlar mı
Hosgeldin canmSaksi_Degilim_Ben canım sağol paylaştığın menü için fotosunu çektim
Kullanıcı Adı : kaju
İsim (İsteğe Bağlı ):----
Mesleginiz: öğretmen
Yaşınız : 34
Medeni Durumunuz : evli
Çocuk Sayısı ve yaşları: 1 ---4,5 aylık
Yaşadığınız şehir: manisa
Boyunuz : 176
Kilonuz: 72
Hedef kilonuz : 62 (60 olursa süper olur)
Kilo alma hikayeniz: Doğum kiloları
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? Saglik ve görüntü güzelliği
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ? Hayir
İnşallah inşallah olucak. Vazgeçmek yok :)Teşekkür ederim canım bu hafta keyfim yerinde şu 75 in altına bi düşsem herşey daha kolay olcak sanki yılbaşında 69 u göreyim çok istiyorum
Kıyamam ya. Nasıl zahmet çekiyosun. İnşallah hayırlısıyla bi an evvel iyileşirsin. Allah kolaylık versin. Gerçekten hayret ediyorum. Ama işte duadan başka elimizden bişey gelmiyoInsallah canim tek iyilescegine inansam.
Ise bu pazartesi basladim canim, isyerim engelli destekli degil burda o tur problemlerde evde kalmak tercih ediliyor. Ben de 1 aya kain raporluydum ama is yeni ilk 3 ay deneme suresu diye mecbur geldim ise. Is yerime esim arabayla kapiya birakiyor kapida arabadan inerken ozel bir ayakkabi var onu giyiyorum is cikisi da o ayakkabiyi arabada cikariyorum. O ayakkabiyla yurumesi de cokzor topuga baski yapan bir ayakkabi yara yerinin baskisini azaltmak icin.
Is harici hep koltuk degnegi kullaniyorum. Bakalim haftaya doktor bana ozel alcidan ayakkabi yapacakmis. O nasil birsey olacak gorecegiz.
Korkum iyilesmemesi sadece. Zaman alsin da keske iyilesse.
Yaptım kaptanım. 57.4 üm. Fotoğraf da ekledim.dtcf sen bildirim yaptın mı
Haftasonu oldugu icin kendim8 biraz kaybett8m yerken,ogleden sonra da misafirim vardi,gaza geldim kaptan 55 olmasamda 60 in alt8na dusecegim, tak8m tavsani olamam galiba,ama oyke tavsan olmagibi talebim yok ki,nasil oluyor bilmiyorum, kaptan dunden beri cok istekliy8m 62 kiloyu gordum istahlandim gercekten ,kahvaltimi iyi yaptim bu sefer saglikli yiyecekler t7kettim
Rakibim nerelerdesin yarisalim mi,@hega8286HAFTANIN EŞLEŞTİRMELERİ
@semurcan @akovser
Aktifleşirlerse eşleşecekler
@DeryaOnDiet @dtcf @matilda34 muaflar
@glsmhmt & @saksı_değilim_ben
@hega8286 &tomrs
stitch & @Sibal57
@Konus dinliyorum & @selinbs
I inkpin & @Harpy
@imzaben & @zsaracoglu
@tuzsuz_ruh
Çok teşekkür ederim tavsiyeler için. Sürahiyi kalorifer radyatörünün üstüne koymaya başladım. Bu daha iyi geldi :)Ben de bütün gün o hisle dolaşıyorum bazen özellikle çok terlediğim bir spor yaptıysam.. Bazen o kadar çok içiyorum ki tansiyonum düşüyor ;( maden suyu ya da onun gibi şekersiz içeceklerden içebilirsin.. Bir de eğer damacana yerde duruyorsa daha soğuk oluyor. Ben bazen soğuk geldiğinde sürahiye doldurup masanın üstünde tutuyorum oda sıcaklığında olunca daha rahat içiliyor. En olmadı kettle da bi tık ısıtıp suyunu ılıştırabilirsin belki.. Yani kaynatmaktan daha az Etkilenir kokusu..
Aynen :) bi rakip daha buldum takipteyim artık seni :)
Süper kaslı kollar bayılırım :) yatarken belki mekik ya da bacaklarınla bisiklet felan yapabilirsin.. Sırtüstü yatarken yapabileceğin bir çok şey var aslında..
Şekerden dolayı mı canım? Çok kötü bir hastalıkmış allah yardımcın olsun ;(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?