ben 71.3 tüm 70.6 oldum aradaki fark 0.7 olacak ben oraya 0.6 yazmışım,düzelttim listede aslındaNeyi canim anlayamadim kacirdim. Kilo mu yanlis yazildi
Yapabilirsin tabiki yürüyüş@Smile Forever benim -0,7 ben yanlış yazmışım hatta burada bir arkadaş uyarmış ona dikkat çekmek istedim (0.1 0.1 dir dimi ama) ya K klbk33 patron şuan sütümde bir eksilme hissetmedim içeyim beee valla çok işe yarıyor,herkese tavsiye edrim feci etkili haaa,ayrıca bu egzersizler yerine yürüyüş yapabilir miyim ben sazaryanim ve karın üstü yatmaya cesaret edemiyorum belki abartıyorumdur ama oramda tuhaf bir his var.Ama hareket ediyorum.
Supermis ya. Ayy benim bir cocugum var boyle gorunce diyorum ilerde uzulur kardesim yok diye
bende hiç yok ya nasıl bir his hiç bilmiyorum , birkaç kere pozitif i gördük sonra kaybettik
@inkpin olur inşallah
Harpy 4 çocuk ben 2 çocukla böyleyim
@Efsun64 çok geçmiş olsun allah şifanı versin. Niye çıkıyor nbu hastalık. Sebebi bulunabiliyor mu?
kaju sabahları limonlu su sütünü azaltır. Bırak tarçınlı suya süte geç.
Saksi_Degilim_Ben mezuniyetin için çoook tebrik ederim. Sende çıtır oldun
kızlar hemen menümü yazayım ama utanarak yazıyorum
Sabah saat 10.00 : 2 ev yapımı kraker +2 yk kadar peynir+ 200ml süt
Saat 14.00 : 1 h. yumurta + 3 çatal kaymak +yarım dilim t t+ 3 tane ev yapımı çiğ köfteolamaz:çiğ köfte eşimin suçu okulda öğrtmnler günü diye çiğ kfte yapmışlar banada getirmiş)
Saat 18.00 : 1/2 süpangle + 1 kurabiye (önceden çalıştığım lisedeki öğrencim görüşmeye geldi kafeye oturduk ona ikram ettim, eee bende yemek zorunda kaldım)+2 şekersiz çay
Saat 22.00 4 yk yoğurt+ 1 yk keten tohumu + 1yk dut pekmezi+yarım t.kaşığı bal
Biliyorum çok sağlıksız berbat oldu menüm ama bide okulda kurs yap gel pazara çık inan hiç fırsat bulamadım bide öğrencim 4 yıl sonra görüşmeye geldi oldu olan ama yarın dönecem rayıma.Ya açım şuan hiç düzgün yemek yemedim,tatlılar midemi çok kötü yaptı
Yorgunluğun üstüne spor yapamadım
2.5 lt su
Canım çok dengeli güzel bir menu olmusMenüm
Sabah
2 tk vişne reçeli ev yapımı
2 dlm denge
2 yumurtadan omlet
Ara sütlü kahve
2 kare bitter
Öğlen
Salata
3 köfte
Brokoli
Akşam
6 tane kinoa köftesi
1 kaşık avokado sos
1 kaşık cacık
Salata
(Dışarda yedik)
Spor biraz yürüdük ama kızımla sallana sallana
2 yeşil
Su çok içemedim bugün başım da ondan ağrıyor galiba
Bence 6daki kacamak harici çok kotu menu degil, onun için ekstra biraz spor yapabilirsin. K klbk33 kelebek bize kacamaklara çok güzel ceza verirdi ama bu aralar çok yogunlasti, yetisemiyor bize :)kızlar hemen menümü yazayım ama utanarak yazıyorum
Sabah saat 10.00 : 2 ev yapımı kraker +2 yk kadar peynir+ 200ml süt
Saat 14.00 : 1 h. yumurta + 3 çatal kaymak +yarım dilim t t+ 3 tane ev yapımı çiğ köfteolamaz:çiğ köfte eşimin suçu okulda öğrtmnler günü diye çiğ kfte yapmışlar banada getirmiş)
Saat 18.00 : 1/2 süpangle + 1 kurabiye (önceden çalıştığım lisedeki öğrencim görüşmeye geldi kafeye oturduk ona ikram ettim, eee bende yemek zorunda kaldım)+2 şekersiz çay
Saat 22.00 4 yk yoğurt+ 1 yk keten tohumu + 1yk dut pekmezi+yarım t.kaşığı bal
Biliyorum çok sağlıksız berbat oldu menüm ama bide okulda kurs yap gel pazara çık inan hiç fırsat bulamadım bide öğrencim 4 yıl sonra görüşmeye geldi oldu olan ama yarın dönecem rayıma.Ya açım şuan hiç düzgün yemek yemedim,tatlılar midemi çok kötü yaptı
Yorgunluğun üstüne spor yapamadım
2.5 lt su
Afiyet olsun.Menüm
Sabah
1 h yumurta
1 beyaz peynirden tost
5 zeytin
Ara
Öğretmenler günü için yaptığım kısırdan 1-2 lokma tadı tuzu yerinde mi diye
Öğlen
4 köfte
Salata
Yoğurt
Yarımdan az pide (şu pideleri ne kadar güzel yapıyorlartadına bakim dedim baktım yarısı gitmiş..)
Ara 1 ceviz
Akşam
Salata
5 yk kıyma
1.5 çorba
Yoğurt
Ara sütlü kahve
2 kare bitter
3500 adım
2 yeşil 1 daha içicem galiba yatmadan
Son zamanlarda proteine çok önem vermemeye başladım ondan arada saçma kaçamaklar göz dönmeleri başladıadet öncesinde bile o kadar düzenli gitmeme ramen.. Toparlanmam lazım diyetisyene bi görüneyim önümüzdeki hafta..
Senin çocuk sayın 4 diye kalmış benim aklımdaİyi akşamlar herkese :) çok yoruldum bugün neden derseniz bilmiyorum.. Kızım hiç uyumadı ondan olabilir kafam kazan gibi..
şiödi olsa var diye üzülürnasıl yiyolar birbirlerini bir bilsen.
Allah zamanını biliyordur canım sen ona bırak kasma kendini...
Ay kimin 4 çocuğu varmışbenim 2 tane var 4 olsa akli dengemi kaybederim herhalde..
Ellerime çok yüklenmek istemiyorum hala belki cumartesi günkünü yaparım onu yapamadım zaten bugün.
Öğretmenler günün kutlu olsun canım
Cezadan çok özel ilgi istiyorsunuz. Zamanımı bu aralar buna harcıyorum. Dtcf ye bile vermedim yani.
Çocuk varken spor salonuna zaman ayırabilmen harika zaten. Cezalık birşey göremedim menünde sadece biraz az yemişsin. Vücut şaşırtma menüsü gibi olmuş.Kizlar bugün menum (Evet cezalari hakediyorum)
08:30 bir muz
12:00 bir dilim ev yapimi lazanya, bir mandalina
19:00 firinda 2 mini tavuk but, 3-4 yk bulgur pilavi
Su com icemedim, yatana kadar 2lt yapmayi hedefliyorum, biraz da sekersiz cay icerim.
Kelebegim K klbk33 bugün spor salonuna gittim, yarim saat karin/bacak egzersizi sinifina katildim, dün de 11bin adim yuruyus yapmistim. Senin gonderdigin sporlara vaktim olmadi, ama yapabildikce hem onlari hem ekstra spor yapmaya calisacagim
yorarlar bilirim. Bu gidişle yemmemekten ve çok hareket etmekten zaten zayıflayacaksın. Hiç oturmuyoruz kiSelamlar
Menümü yazayım,
Sabah, 1 bardak sade kahve 1 haşlanmış yumurta.
Akşam 3 minik köfte patates ezmesi yoğurt.
1 litre su.
Bugün çocuklar öyle yordu ki ne ara yedim bunları bilmiyorum.
Yarım saatte yürüdüm
Cezalık birşey göremedim menünde
Geçmiş olsunKaç gündür ağrıyor her yerim..
Sonunda dün gece regl başladı..
İçim parçalanıyor sanki şu an
Her ay ilaç alırım, geçen aydan beri hiç ilaç kullanmadım, tedavilerden sonra vücudum dinlensin diyorum biraz, en ufak ağrıkesici bile almadım.. Bugün zorlayacak gibi ..
Doğal çözümü yok mu bu ağrıyı kesmenin
Yine iyi spor yapmışsın. Su çok az. Ve en önemli öğün kahvaltı yok. Bence senin sorunun evde tek olmak. Modun düşüyor. Çık dolaş biraz.. Hava nasıl orada? Azerbaycan da mıydın?24 kasım menü.
Sabah yok
Öğlen
Yarım tabak karabuğday
1 kase çoban salata
Ara
1 kupa çay
Akşam
1 dilim ekmek
Et kavurma (5-6 parça)
Domates, salatalık
2 bardak ayran
Su 1 litre
Spor
30 dk yürüyüş - 3.000 adım
8 dakikalık videonun yarısını yapabildim..
@tuzsuz_ruh
K klbk33
Papatya çayı. Geçmiş olsun. Ben doğum yapmama rağmen yine ağrım oluyor. Ayaklarını sıcak tut. Dinlen iyice bugün.Kaç gündür ağrıyor her yerim..
Sonunda dün gece regl başladı..
İçim parçalanıyor sanki şu an
Her ay ilaç alırım, geçen aydan beri hiç ilaç kullanmadım, tedavilerden sonra vücudum dinlensin diyorum biraz, en ufak ağrıkesici bile almadım.. Bugün zorlayacak gibi ..
Doğal çözümü yok mu bu ağrıyı kesmenin
Ödemdir büyük ihtimal. Nasılsın?Günaydın kızlar.
Dün sabah ki kilom 66.900’dü.
Bugün tekrar tartındım 66.0
1 gece de nasıl bu kadar veriliyor anlamıyorum gerçekten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?