- 4 Mayıs 2018
- 1.995
- 4.067
- 133
- 30
Yorgun stresli..Ödemdir büyük ihtimal. Nasılsın?
evet canım baya tatlı aşure ama anneme tadını azaltırdım o çok tatlı yapıyordu.Bizde her hafta 1-2 tatlı yapılır halimi siz düşünün yine de tutuyorum kendimi.
dünkü menün çok güzelmiş canım afiyet olsun
Canım Allah en uygun zaman nasip etsin inşallah bak benimde öyle oldu bir kere ama tutunuyor olması bile + bir durum .Olduğunda bütün bu yaşadıklarını unutacaksın emin ol geçmen gereken bir dönem bu dönem güzel kilo vermen için sana zaman tanınmış biran önce ver kilolarını çünkü çok kilo alınabilir ben hiç alacağımı sanmazdım 20 kiloyla doğuma girdim.
Kaya tuzunu tavada ısıtıp bez bir keseye koy ağrıyan yere kasıklarına beline koy sıcaklık geçince tekrar ısıt çok faydası oluyorKaç gündür ağrıyor her yerim..
Sonunda dün gece regl başladı..
İçim parçalanıyor sanki şu an
Her ay ilaç alırım, geçen aydan beri hiç ilaç kullanmadım, tedavilerden sonra vücudum dinlensin diyorum biraz, en ufak ağrıkesici bile almadım.. Bugün zorlayacak gibi ..
Doğal çözümü yok mu bu ağrıyı kesmenin
O kadar kötü değil aslında. Suyu ben de pek içemiyorum gündüz uyanıkken içmek gerekiyor asıl suyu. Yatana kadar değil de yatmadan iki saat kadar öncesinde sıvı içmek daha çok tavsiye ediliyor gece uyurken tuvalete çıkmamak uyku bölünmesi yaşamamak için.Kizlar bugün menum (Evet cezalari hakediyorum)
08:30 bir muz
12:00 bir dilim ev yapimi lazanya, bir mandalina
19:00 firinda 2 mini tavuk but, 3-4 yk bulgur pilavi
Su com icemedim, yatana kadar 2lt yapmayi hedefliyorum, biraz da sekersiz cay icerim.
Kelebegim K klbk33 bugün spor salonuna gittim, yarim saat karin/bacak egzersizi sinifina katildim, dün de 11bin adim yuruyus yapmistim. Senin gonderdigin sporlara vaktim olmadi, ama yapabildikce hem onlari hem ekstra spor yapmaya calisacagim
Canım gratiste Migros’ta bimde filan yapışkan bant oluyor ısıtıcı. Çok rahat oluyor onlar hava ile temas edince aktifleşiyor çamaşır üstüne yapıştırıyorsun sıcacık oluyor.Kaç gündür ağrıyor her yerim..
Her ay ilaç alırım, geçen aydan beri hiç ilaç kullanmadım, tedavilerden sonra vücudum dinlensin diyorum biraz, en ufak ağrıkesici bile almadım.. Bugün zorlayacak gibi ..
Can dun okudum ama hesaplama zamanim olmadi listedeki yüzdeyi sen bulmuşsun,simdi bi de ben kendim deniycem bulmayı ben yapinca niye olmiyosa4. Takım 597.Etap***
Sibal57(72.1/71.2/0.9/%1.25)izne ayrılmak istiyor
DeryaOnDiet(66/65.9/0.1/%0.15)
Tomrs (61.1/60.3/0.8/%1.31)
Saksi_Degilim_Ben(54.4///%)sabit mezun olmak istiyor
stitch(67.4/67.3/0.1/%0.15)
hega8286(63.6/63.8/0.2/-0,31%)
matilda34(76.7/76.5/0.2/%0.26)
dtcf(57/59/+2/%-3.5)
inkpin(75.5/74.5/1%1.32)
4. Takım ortalaması %0.069
AKovser (62.1///%)479. etapta izne ayrılan üye geri döndü. Bildirimde bulunmadı
glsmhmt(52.3///%)
tuzsuz_ruh(?///%)
Papillon_ (?///%)
Konus dinliyorum(68///%)yeni üye başlangıç tarihi 2 kasım başlangıç kilo 68 hedef kilo 53
selinbs(72///%)yeni üye başlangıç tarihi 4 kasım başlangıç kilo 72 hedef kilo 63
Harpy(77.6/76.3/1.3/%1.67)yeni üye başlangıç tarihi 4 kasım başlangıç kilo 78 hedef kilo 60
imzaben(72.5///%)yeni üye başlangıç tarihi 5 kasım başlangıç kilo 72.5 hedef kilo 60
zsaracoglu(78.5///%)yeni üye başlangıç tarihi 6 kasım başlangıç kilo 78.5 hedef kilo 65
kaju(71.3/ 70.6/ -0.6/ %0.98)yeni üye başlangıç tarihi 11kasım başlangıç kilo 73.3 hedef 62
BamfirADB(/88.4//%)yeni üye başlangıç tarihi başlangıç kilo hedef kilo
Saribaykuş(66.7///%)yeni üye başlangıç tarihi 16 kasım başlangıç kilo 66.7 hedef 60
Evet sıra geldi derslereSmile Forever cancağzım şimdi önce liste düzenlemeyi anlatayım kişinin yüzdesini hesaplamayı biliyorsun zaten listede olan herkesin yüzdesini toplayıp kişi sayısına böldüğünde takım yüzdesini buluyoruz bu bir
Bir kişi bir hafta bildirim yapmaz ikinci hafta kilo verirse yüzdesi 2 ye bölünerek yazılır kilo almışsa bölünmeden yazılır
Bir kişi izinden dönmüşse bakarız önce iZine kaç kilo ile çıkmış listeye tekrar alabilmemiz için iZin kilosuna geri dönmesi gerekiyor yada iZin kilosunun altında olması gerekiyor sabitse izinden dönen filan üye sabit diye yazıyoruz kilo vermişse kaç hafta izindeyse yüzdeyi yine o hafta sayısına bölüyoruz yani biri 70 kilo ile izne çıkmış 72 kilo olmuş ise 70 e düşene kadar listeye alamıyoruz ama 68 olmuş ve 3 hafta izinli kalmış ise yüzdeyi hesaplayıp 3 e bölüyoruz
Bildirimsiz izne ayrıldıysa bildirim yapmadığı hafta sayısını da ekliyoruz misal 2 hafta bildirim yapmamış 3 haftada izinli kalmış 5 e bölüyoruz o zaman yüzdeyi
başka sormak istediğin bişey varsa cevaplarım birde sen yukarıdaki listenin yüzdesini bul bakalım vakit bulduğunda
Afiyet olsun.
Pide dedin gözüm doldu.
En son ne zaman yedim hatırlamıyorum.
Ah benim güzel topraklarım ah..
İnsan herşeyini mi özler. Asvaltını taşını toprağını özledim ayyy(
24 kasım menü.
Sabah yok
Öğlen
Yarım tabak karabuğday
1 kase çoban salata
Ara
1 kupa çay
Akşam
1 dilim ekmek
Et kavurma (5-6 parça)
Domates, salatalık
2 bardak ayran
Su 1 litre
Spor
30 dk yürüyüş - 3.000 adım
8 dakikalık videonun yarısını yapabildim..
@tuzsuz_ruh
K klbk33
Kaç gündür ağrıyor her yerim..
Kaya tuzunu tavada ısıtıp bez bir keseye koy ağrıyan yere kasıklarına beline koy sıcaklık geçince tekrar ısıt çok faydası oluyor
Selam herkesenasılsınız bu sabah..ben daha iyiym omuzum bayağı iyi elim de çok çok hafif bi ağrı var..
Yanlar z yanlış anlamış olabiliesinizpide dediğim ekmek aslında öyle peynirli açık pide gibi bişi değil.. Hani böyle yuvarlak pufuduk olur ya ondan 20 cm çapında
Az yemişsin sanki canım menüne yağlı tohumlar eklemeni tavsiye ederim.. Mesela çiğ badem ceviz gibi
Bana hareket etmek iyi geliyor kendini çok zorlamadan biraz yürüyüş yapabilirsin.. Bitki çayları da iyi gelir arkadaşların dediği gibi..
Sıcak o bölgeye iyi gelmez kaptişim rahatlatsa bile kan kaybını arttırmazmı damarları genleştirdiği için..
Geçmiş olsun tekrardan ..Selam herkesenasılsınız bu sabah..ben daha iyiym omuzum bayağı iyi elim de çok çok hafif bi ağrı var..
Yanlar z yanlış anlamış olabiliesinizpide dediğim ekmek aslında öyle peynirli açık pide gibi bişi değil.. Hani böyle yuvarlak pufuduk olur ya ondan 20 cm çapında
Az yemişsin sanki canım menüne yağlı tohumlar eklemeni tavsiye ederim.. Mesela çiğ badem ceviz gibi
Bana hareket etmek iyi geliyor kendini çok zorlamadan biraz yürüyüş yapabilirsin.. Bitki çayları da iyi gelir arkadaşların dediği gibi..
Sıcak o bölgeye iyi gelmez kaptişim rahatlatsa bile kan kaybını arttırmazmı damarları genleştirdiği için..
Yok canım valla arttırmıyor bende tecrübeyle sabit şuan kucağımda kendisi ne güzel agrımıyordu karnım ama üşüttüm bu defa agrıdı bende tuz ısıtıp getirdim zaten sürekli değil rahatlayınca bırakıyorumSelam herkesenasılsınız bu sabah..ben daha iyiym omuzum bayağı iyi elim de çok çok hafif bi ağrı var..
Hepsini toplayıp kişi sayısına bölüyorsun çok basitCan dun okudum ama hesaplama zamanim olmadi listedeki yüzdeyi sen bulmuşsun,simdi bi de ben kendim deniycem bulmayı ben yapinca niye olmiyosa
Kaptişim bana link atacaktın
Bu canım çok güzel dene
İyiyim şükür. Bugün pazar. Temizlik günüm. Boğulacak gibi olma. Akışına bırak. Ne kadarlık oldu çocuklar?Yorgun stresli..
Boğulacak gibi oluyorum bazen.
Çocuklar çok yıprattı beni sanırım..
Sen nasılsın?
Canim bence guzel menu olmus biraz kh cok ama genel olarak guzel. Afiyet olsun.Kizlar bugün menum (Evet cezalari hakediyorum)
08:30 bir muz
12:00 bir dilim ev yapimi lazanya, bir mandalina
19:00 firinda 2 mini tavuk but, 3-4 yk bulgur pilavi
Su com icemedim, yatana kadar 2lt yapmayi hedefliyorum, biraz da sekersiz cay icerim.
Kelebegim K klbk33 bugün spor salonuna gittim, yarim saat karin/bacak egzersizi sinifina katildim, dün de 11bin adim yuruyus yapmistim. Senin gonderdigin sporlara vaktim olmadi, ama yapabildikce hem onlari hem ekstra spor yapmaya calisacagim
Canim cok az olmus bence. Afiyet olsunSelamlar
Menümü yazayım,
Sabah, 1 bardak sade kahve 1 haşlanmış yumurta.
Akşam 3 minik köfte patates ezmesi yoğurt.
1 litre su.
Bugün çocuklar öyle yordu ki ne ara yedim bunları bilmiyorum.
Yarım saatte yürüdüm
Guzel olmus canim. Afiyet olsun24 kasım menü.
Sabah yok
Öğlen
Yarım tabak karabuğday
1 kase çoban salata
Ara
1 kupa çay
Akşam
1 dilim ekmek
Et kavurma (5-6 parça)
Domates, salatalık
2 bardak ayran
Su 1 litre
Spor
30 dk yürüyüş - 3.000 adım
8 dakikalık videonun yarısını yapabildim..
@tuzsuz_ruh
K klbk33
18 de yediklerin yerine aksam yemegi et salata filan olan cok daha iyi olurdu tabiki. Dedigin gibi butun gun yemek yememissin canim. Ama buna ragmen tatliyi az yemis olan da guzel. Afiyet olsun. Su tuketimine dikkat lutfen. Bol su.kızlar hemen menümü yazayım ama utanarak yazıyorum
Sabah saat 10.00 : 2 ev yapımı kraker +2 yk kadar peynir+ 200ml süt
Saat 14.00 : 1 h. yumurta + 3 çatal kaymak +yarım dilim t t+ 3 tane ev yapımı çiğ köfteolamaz:çiğ köfte eşimin suçu okulda öğrtmnler günü diye çiğ kfte yapmışlar banada getirmiş)
Saat 18.00 : 1/2 süpangle + 1 kurabiye (önceden çalıştığım lisedeki öğrencim görüşmeye geldi kafeye oturduk ona ikram ettim, eee bende yemek zorunda kaldım)+2 şekersiz çay
Saat 22.00 4 yk yoğurt+ 1 yk keten tohumu + 1yk dut pekmezi+yarım t.kaşığı bal
Biliyorum çok sağlıksız berbat oldu menüm ama bide okulda kurs yap gel pazara çık inan hiç fırsat bulamadım bide öğrencim 4 yıl sonra görüşmeye geldi oldu olan ama yarın dönecem rayıma.Ya açım şuan hiç düzgün yemek yemedim,tatlılar midemi çok kötü yaptı
Yorgunluğun üstüne spor yapamadım
2.5 lt su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?