Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Insallah canım ben de zayıflamak için fırsata dönüştürdüm bu durumu. Aralıkta tekrar başlayacaktık ama bir 5 kilo daha vereyim diye düşündük. Ocak ta olsun diyoruz şimdi. Eşim de çok üzülüyor progesteron kullandığım dönemde 80 leri görmüştüm hem kabızlık hem ödem insanı mahvediyordu.

Kaya tuzunu tavada ısıtıp bez bir keseye koy ağrıyan yere kasıklarına beline koy sıcaklık geçince tekrar ısıt çok faydası oluyor

O kadar kötü değil aslında. Suyu ben de pek içemiyorum gündüz uyanıkken içmek gerekiyor asıl suyu. Yatana kadar değil de yatmadan iki saat kadar öncesinde sıvı içmek daha çok tavsiye ediliyor gece uyurken tuvalete çıkmamak uyku bölünmesi yaşamamak için.

Canım gratiste Migros’ta bimde filan yapışkan bant oluyor ısıtıcı. Çok rahat oluyor onlar hava ile temas edince aktifleşiyor çamaşır üstüne yapıştırıyorsun sıcacık oluyor.

Benim dünkü menüm
Sabah 11:00 4 kaşık kavurmalı yumurta + 1 kaşık lor peynir + 3 zeytin + 2 dilim ekmek
Ara 15:30 2 kaşık kuzu şiş + 1 kaşık yoğurt
Akşam 18:30 1 kase tarhana çorba 3 kaşık kapuska
1500 cc su
20 dk tempolu ekiptik bisiklet

Can dun okudum ama hesaplama zamanim olmadi listedeki yüzdeyi sen bulmuşsun,simdi bi de ben kendim deniycem bulmayı ben yapinca niye olmiyosa

Selam herkese nasılsınız bu sabah..ben daha iyiym omuzum bayağı iyi elim de çok çok hafif bi ağrı var..

Afiyet olsun.
Pide dedin gözüm doldu.
En son ne zaman yedim hatırlamıyorum.
Ah benim güzel topraklarım ah..
İnsan herşeyini mi özler. Asvaltını taşını toprağını özledim ayyy (

Yanlar z yanlış anlamış olabiliesiniz pide dediğim ekmek aslında öyle peynirli açık pide gibi bişi değil.. Hani böyle yuvarlak pufuduk olur ya ondan 20 cm çapında

Az yemişsin sanki canım menüne yağlı tohumlar eklemeni tavsiye ederim.. Mesela çiğ badem ceviz gibi

Bana hareket etmek iyi geliyor kendini çok zorlamadan biraz yürüyüş yapabilirsin.. Bitki çayları da iyi gelir arkadaşların dediği gibi..

Kaya tuzunu tavada ısıtıp bez bir keseye koy ağrıyan yere kasıklarına beline koy sıcaklık geçince tekrar ısıt çok faydası oluyor

Sıcak o bölgeye iyi gelmez kaptişim rahatlatsa bile kan kaybını arttırmazmı damarları genleştirdiği için..

Geçmiş olsun tekrardan ..

Yok canım valla arttırmıyor bende tecrübeyle sabit şuan kucağımda kendisi ne güzel agrımıyordu karnım ama üşüttüm bu defa agrıdı bende tuz ısıtıp getirdim zaten sürekli değil rahatlayınca bırakıyorum

Dunku menum
Sabah 09:00 2 tane az tereyaginda yumurta, 7 ceri domates, 2 dilim peynir, 1 dilim ekmek, 1yk ajvar, 5 zeytin.
12:00_ 1 fincan sutlu kahve, 1 kase yagsiz patlamis misir, 1 paket pirinc patlagi
16:30 _ 3 yk pirinc haslama, 1 tabak domates soslu kirmizi et, 1 kase biber domates.
18:00_ 1 elma, 1 mandalina

Su: 2 lt

Canim bence guzel menu olmus biraz kh cok ama genel olarak guzel. Afiyet olsun.

Canim cok az olmus bence. Afiyet olsun

Guzel olmus canim. Afiyet olsun

18 de yediklerin yerine aksam yemegi et salata filan olan cok daha iyi olurdu tabiki. Dedigin gibi butun gun yemek yememissin canim. Ama buna ragmen tatliyi az yemis olan da guzel. Afiyet olsun. Su tuketimine dikkat lutfen. Bol su.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…