Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

menun guzel olmus canim. Herseyden az mitarda var. Afiyet olsun. Su kinoya koftesine bakayim netten. Kinoya kisirini cok begenmemistim. Belki koftesi daha iyidir.

Aksamlari esim erken gelebilirse bebegi ona birakip haftada 2-3 gitmeye calisacagim :)

Adacayi ic canim, tadini sevmem ama keserdi benim adet agrimi

Ben bebekten dolayi zaten sık uyaniyorum, o yuzden tuvalet sorun olmuyor

İyi Pazarlar kızlar
Nasılsınız?
Kusura bakmayın uzun süre giremedim. İş yerinden bir arkadaşım beklenmedik şekilde izne ayrılınca biz de çok yoğun bir şekilde çalışmak zorunda kaldık. 6 gün çalıştım ve çok yorucuydu. Hafta sonları da okul ve dersler derken anca şimdi çıkabildim üniversiteden.
Daha uzun uzun yazarım durumlarımı ama şimdi ilk olarak geçmişi bir okumaya başlayayım. 30 sayfa birikimiş. Sonra da size yetişirim.

Yok yok kilo aldığıma kesinlikle inanmıyorum. Tiroid hapımı sorumsuzluğumdan dolayı 10 günden fazla içmedim. Bu hem ödem tutmuş vücudumda hem de bağırsak fonksiyonlarımı etkilemiş ve tuvalete çıkamamama sebep olmuş. 3 gündür hapımı içiyorum ve kahvaltıda dereotu yiyorum. Bugün sabah çok şükür -500 ü gördüm. Hala tuvalete sorunum var vücudumdaki su yavaş yavaş azalıyo. Cumaya kadar yine 57yi görüp kaldığım yerden yoluma devam edeceğime inanıyorum. Ortalamayı bu denli düşürdüğüm için hepinizden tek tek özür dilerim...

Biraz toparladım gibi. 2 güne ilaç iyice normalleştirir vücudumu inşallah. Gelecek cumadan beklentim büyük...

Evet geçmişi bitirip geldim.
Öncelikle bu hafta kilo veren bütün arkadaşları tebrik ederim. Umarım haftaya takım olarak daha iyi bir yüzdeye ulaşırız.
Bana gelecek olursak Cuma günü tartılma imkanım olmadı. Perşembe gecesi çalıştım. Eve çok geç geldim falan derken Cuma tekrar işteydim ve arada kaynadı. Dün sabah 70.0 çıktım ama açıkçası kilo aldığıma inanamıyorum. Son günlerde çok fazla zorladım kendimi ve sürekli ayaktaydım. Bence bunun etkisi. Ve tabi spora da gitmeye vaktim olmadı.
Yarın sabah diyetisyen randevum var. Bakalım o ne diyecek ve listede değişiklik yapacak mı.

Canim cok az olmus bence. Afiyet olsun
Küçük bebeğim 3 gündüz kabız.
Gece 3 saat uyumuşum.
Şuan saat14.01
Ve ben 2 kuru kayısı ağzıma attım.
Oğlum diş çıkarıyor kızım kabız.
Koş allah koş.
Biri bacağımda sallıyorum diğeri kucağımda

Menü güzelmiş.
Bende geçen gün patlamış mısır yaptım.
Çok az yedim bedelini 4 sivilce ile ödedim

Canim gecmis olsun. Peki bebegin anne sutu mu iciyor sadece? Oyleyse 3 gunde bir 4 gunde 1 yapabilir bazen normaldir.

Canim gecmis olsun. Peki bebegin anne sutu mu iciyor sadece? Oyleyse 3 gunde bir 4 gunde 1 yapabilir bazen normaldir.
Anne sütü 4 aylıkken ben kestim.
Pişman mıyım evet.
Yalnızlık felan derken kafa mı gitti neyi düşündüm bilmiyorum. Kestim.
Mama ve ek gıda besleniyor zaten 3 gündür ek gıda kestim vermiyorum poposu çok kızardı kremler felan kullanıyorum.
Acaba diyorum,ben burda hazır süt ile yoğurt yapıyorum. O mu ağır geldi diyprum bazen veriyorum. Ama az yani.

Kızım 7 aylık.
Oğlum 21 aylık.
Ben nüfusta 24 yaş.
Hissedilen 53 buçuk
Canim benim erken yasta iki cocuk. Ve yaslari da yakin cok yoruluyorsundur eminim. Insallah 1 veya 2 seneye sakinlesir hayatin. Iyi yani iki cocugun da beraber oynamaya baslar yakinda.

Canim benim erken yasta iki cocuk. Ve yaslari da yakin cok yoruluyorsundur eminim. Insallah 1 veya 2 seneye sakinlesir hayatin. Iyi yani iki cocugun da beraber oynamaya baslar yakinda.
İnşallah evet küçük yaşta anne oldum.
Zormuş.
Ama mesela bugün 3 saat uyumuşum aşırı kendimdeyim
Çocuklar uyusa yemek temizlik var.
Allah sabır veriyor sanırım.
Düşününce çıldıracak gibi oluyorum.
Onlara bakınca geçiyor :)

Canim birkac gun yogurt verme bakalim. Ama ek gidaya basladiysan kesme lutfen ve mumkunse ilk bir ay meyve dehil sebze ver sadece ek gida olarak. Her gun tek sebze ver ilk baslarda. Belki alerjisi vardir boylelikle anlarsin. Ve popo kizarikligini benim kizim da yasamisti. Sorun islak mendil cikti. Cocugunun poposunu her kaka yapistan sonra akan suyun cesmenin altinda yika sonra iyice kurula, jremini sur ve kapat. Asla hazir islak mendil kullanma. Ve hep akan suyun altibda yika. Birjac gun zor gelir alisirsin. Inanki bak ayni sorunu biz de yasadik. Lutfen dene. Kizim 2 yasinda o popo kizarikligi ilk ve son oldu. O gunden beri hep akan suyun altinda yikiyoruz. Hala oyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…