- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
menun guzel olmus canim. Herseyden az mitarda var. Afiyet olsun. Su kinoya koftesine bakayim netten. Kinoya kisirini cok begenmemistim. Belki koftesi daha iyidir.Menüm
Sabah
2 tk vişne reçeli ev yapımı
2 dlm denge
2 yumurtadan omlet
Ara sütlü kahve
2 kare bitter
Öğlen
Salata
3 köfte
Brokoli
Akşam
6 tane kinoa köftesi
1 kaşık avokado sos
1 kaşık cacık
Salata
(Dışarda yedik)
Spor biraz yürüdük ama kızımla sallana sallana
2 yeşil
Su çok içemedim bugün başım da ondan ağrıyor galiba
Senin çocuk sayın 4 diye kalmış benim aklımdaikiyse sen dr bendensin. Sağlık sorunun varsa yapma egzersiz. Yüklenme kendine.
Cezadan çok özel ilgi istiyorsunuz. Zamanımı bu aralar buna harcıyorum. Dtcf ye bile vermedim yani.
Çocuk varken spor salonuna zaman ayırabilmen harika zaten. Cezalık birşey göremedim menünde sadece biraz az yemişsin. Vücut şaşırtma menüsü gibi olmuş.
yorarlar bilirim. Bu gidişle yemmemekten ve çok hareket etmekten zaten zayıflayacaksın. Hiç oturmuyoruz kiyine de ev darmadağın herkes iyi olsun yeter bize
Adacayi ic canim, tadini sevmem ama keserdi benim adet agrimiKaç gündür ağrıyor her yerim..
Sonunda dün gece regl başladı..
İçim parçalanıyor sanki şu an
Her ay ilaç alırım, geçen aydan beri hiç ilaç kullanmadım, tedavilerden sonra vücudum dinlensin diyorum biraz, en ufak ağrıkesici bile almadım.. Bugün zorlayacak gibi ..
Doğal çözümü yok mu bu ağrıyı kesmenin
Ben bebekten dolayi zaten sık uyaniyorum, o yuzden tuvalet sorun olmuyorO kadar kötü değil aslında. Suyu ben de pek içemiyorum gündüz uyanıkken içmek gerekiyor asıl suyu. Yatana kadar değil de yatmadan iki saat kadar öncesinde sıvı içmek daha çok tavsiye ediliyor gece uyurken tuvalete çıkmamak uyku bölünmesi yaşamamak için.
Yok yok kilo aldığıma kesinlikle inanmıyorum. Tiroid hapımı sorumsuzluğumdan dolayı 10 günden fazla içmedim. Bu hem ödem tutmuş vücudumda hem de bağırsak fonksiyonlarımı etkilemiş ve tuvalete çıkamamama sebep olmuş. 3 gündür hapımı içiyorum ve kahvaltıda dereotu yiyorum. Bugün sabah çok şükür -500 ü gördüm. Hala tuvalete sorunum var vücudumdaki su yavaş yavaş azalıyo. Cumaya kadar yine 57yi görüp kaldığım yerden yoluma devam edeceğime inanıyorum. Ortalamayı bu denli düşürdüğüm için hepinizden tek tek özür dilerim...supersin
Senle biz yavas yavas gidiyoruz ama en azindan eksi, değil mi
Yaa tomrs harikasin, çok ozeniyorum sana, maşallah, darisi hepimizi basina.. hedef kilon kacti? Çok az kaldi sanirim
harika
Neden böyle oldu ki acaba, bence kaptanimim elma kurunu yap, odem olma ihtimali daha mantikli, guzel yiyiyordun bence kilo almis olamazsin
tebrikler
mezun olmussun tebrikler
super
super
Cok az olmuş sanki, ama doyabildiysen belki bunyeni sasirtabilmissindir biraz
Bence menun çok güzel, asureyi annen en azindan az bir balla veya pekmezle yapsa beyaz şeker yerine, cunku bayaa seviyorsun sanki
Sinitzel yagda kizarmiyor mu? Pek diyetlik degil sanki
Ogretmen misin canım sen? Ogretmenler günün kutlu olsun :)
Nasıl oldu karpal tunel agrilarin? Denedin mi bileklik ile yatmayi, hic faydasi oldu mu?
Yalnız karpal tunel omuzda agri yapmaz, bileklerde ve ozellikle elinde ve parmaklarinda yapar diye biliyorum ben. Emin misin rahatsizliginin o olduguna
Bence menu güzel ama pide olunca cikolata olmayabilirmis
Com gecmis olsun, tedavisi yok muymus?
Cok az sanki bu menu
Biraz toparladım gibi. 2 güne ilaç iyice normalleştirir vücudumu inşallah. Gelecek cumadan beklentim büyük...tebrik ederim süper kilo vermişsin
sende canım harika kilo vermişsin
kız 1 kilo mu verdin senBana bak bana hırs yaptırıyorsun
Ah canım benim ya bu hafta oldu bir bahtsızlık,sen nedenini bul bu kilo almanın canını sıkma,önce sağlık ama kızılmayacak gibi değil haklısın.Ama haftaya vermeyeceğin anlamına gelmez bu
Anem anem kız bu nasıl kilo veriş kıskandım seni haaa
Kızlar nasıl oluyor gurubun ceza alması baya neredeyse herkes 3-5 kilo vermiş anlamadım ben
Küçük bebeğim 3 gündüz kabız.Canim cok az olmus bence. Afiyet olsun
Kızım 7 aylık.İyiyim şükür. Bugün pazar. Temizlik günüm. Boğulacak gibi olma. Akışına bırak. Ne kadarlık oldu çocuklar?
Menü güzelmiş.Dunku menum
Sabah 09:00 2 tane az tereyaginda yumurta, 7 ceri domates, 2 dilim peynir, 1 dilim ekmek, 1yk ajvar, 5 zeytin.
12:00_ 1 fincan sutlu kahve, 1 kase yagsiz patlamis misir, 1 paket pirinc patlagi
16:30 _ 3 yk pirinc haslama, 1 tabak domates soslu kirmizi et, 1 kase biber domates.
18:00_ 1 elma, 1 mandalina
Su: 2 lt
Canim gecmis olsun. Peki bebegin anne sutu mu iciyor sadece? Oyleyse 3 gunde bir 4 gunde 1 yapabilir bazen normaldir.Küçük bebeğim 3 gündüz kabız.
Gece 3 saat uyumuşum.
Şuan saat14.01
Ve ben 2 kuru kayısı ağzıma attım.
Oğlum diş çıkarıyor kızım kabız.
Koş allah koş.
Biri bacağımda sallıyorum diğeri kucağımda
Çok kolay gelsin.İyiyim şükür. Bugün pazar. Temizlik günüm. Boğulacak gibi olma. Akışına bırak. Ne kadarlık oldu çocuklar?
Aa misir sivilce yapmaz aslinda. Yag ile mi yaptin ki canim? Yagsiz patlamis misir sivilce yapmaz diye biliyorum. Kotu olmus.Menü güzelmiş.
Bende geçen gün patlamış mısır yaptım.
Çok az yedim bedelini 4 sivilce ile ödedim
Anne sütü 4 aylıkken ben kestim.Canim gecmis olsun. Peki bebegin anne sutu mu iciyor sadece? Oyleyse 3 gunde bir 4 gunde 1 yapabilir bazen normaldir.
Yağsız tuzsuz yaptım.Aa misir sivilce yapmaz aslinda. Yag ile mi yaptin ki canim? Yagsiz patlamis misir sivilce yapmaz diye biliyorum. Kotu olmus.
Canim benim erken yasta iki cocuk. Ve yaslari da yakin cok yoruluyorsundur eminim. Insallah 1 veya 2 seneye sakinlesir hayatin. Iyi yani iki cocugun da beraber oynamaya baslar yakinda.Kızım 7 aylık.
Oğlum 21 aylık.
Ben nüfusta 24 yaş.
Hissedilen 53 buçuk
İnşallah evet küçük yaşta anne oldum.Canim benim erken yasta iki cocuk. Ve yaslari da yakin cok yoruluyorsundur eminim. Insallah 1 veya 2 seneye sakinlesir hayatin. Iyi yani iki cocugun da beraber oynamaya baslar yakinda.
Canim birkac gun yogurt verme bakalim. Ama ek gidaya basladiysan kesme lutfen ve mumkunse ilk bir ay meyve dehil sebze ver sadece ek gida olarak. Her gun tek sebze ver ilk baslarda. Belki alerjisi vardir boylelikle anlarsin. Ve popo kizarikligini benim kizim da yasamisti. Sorun islak mendil cikti. Cocugunun poposunu her kaka yapistan sonra akan suyun cesmenin altinda yika sonra iyice kurula, jremini sur ve kapat. Asla hazir islak mendil kullanma. Ve hep akan suyun altibda yika. Birjac gun zor gelir alisirsin. Inanki bak ayni sorunu biz de yasadik. Lutfen dene. Kizim 2 yasinda o popo kizarikligi ilk ve son oldu. O gunden beri hep akan suyun altinda yikiyoruz. Hala oyle.Anne sütü 4 aylıkken ben kestim.
Pişman mıyım evet.
Yalnızlık felan derken kafa mı gitti neyi düşündüm bilmiyorum. Kestim.
Mama ve ek gıda besleniyor zaten 3 gündür ek gıda kestim vermiyorum poposu çok kızardı kremler felan kullanıyorum.
Acaba diyorum,ben burda hazır süt ile yoğurt yapıyorum. O mu ağır geldi diyprum bazen veriyorum. Ama az yani.
Aaa kotu olmus canim yaa. Bende dedim acaba yagdan miYağsız tuzsuz yaptım.
Bende hemen sivilce olur.
Yağlı yemek patates Mısır pıt hemen sivilce.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?