- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
Canim cok yorulunca gec dinlen. Karinlari toksa altlari temizse biraz aglasinlar. Herseye yetismeye calisma. Senin psikolojik ve fizyolojik sagligin herseyden daha onemli unutma. Sen saglikli mutlu olursan onlar da olur. Allah koaylik versin.İnşallah evet küçük yaşta anne oldum.
Zormuş.
Ama mesela bugün 3 saat uyumuşum aşırı kendimdeyim
Çocuklar uyusa yemek temizlik var.
Allah sabır veriyor sanırım.
Düşününce çıldıracak gibi oluyorum.
Onlara bakınca geçiyor :)
Selam canim hosgeldin. Yogun bir hafta gecirdin desene. Iyi pazarlarİyi Pazarlar kızlar
Nasılsınız?
Kusura bakmayın uzun süre giremedim. İş yerinden bir arkadaşım beklenmedik şekilde izne ayrılınca biz de çok yoğun bir şekilde çalışmak zorunda kaldık. 6 gün çalıştım ve çok yorucuydu. Hafta sonları da okul ve dersler derken anca şimdi çıkabildim üniversiteden.
Daha uzun uzun yazarım durumlarımı ama şimdi ilk olarak geçmişi bir okumaya başlayayım. 30 sayfa birikimiş. Sonra da size yetişirim.
Hoşgeldin canımSelam arkidişler ben geldim kabul ederseniz...bi hafta ıldu yazamadım ama telefonum bozuldu.içinde 12000 foto ile beraber.kurtaramayacağız diye çok korktum ama şükür tamir edildi.kötü bi hftaydı yani anlayacağınız.
Yarın itibariyle bildirimlerimi yapmaya baslayacağım.
Anne sütü 4 aylıkken ben kestim.
Pişman mıyım evet.
Yalnızlık felan derken kafa mı gitti neyi düşündüm bilmiyorum. Kestim.
Mama ve ek gıda besleniyor zaten 3 gündür ek gıda kestim vermiyorum poposu çok kızardı kremler felan kullanıyorum.
Acaba diyorum,ben burda hazır süt ile yoğurt yapıyorum. O mu ağır geldi diyprum bazen veriyorum. Ama az yani.
Afiyet olsun menü güzel olmuş . Kolikli bebeklerin tuvaletine sevinen anne baba misali sevincliyiz tuvalete çıkmanaSabah
1 haşlanmış yumurta
7 siyah zeytin
1 çeri domates
Yarım havuç
2 dilim turp
Dereotu, maydanoz, taze nane
1 kibrit kutusu büyüklüğünde süzme peynir
13.00
Sade Türk kahvesi
16.00
4 tane çilek
4 dilim muz
18.30
1 kase tarhana çorbası
Mevsim salata
Yeşil soğan ve karabiberli haşlanmış patates
2 litreye yakın su. (Yatana kadar 2 litre olur.)
Tuvalete çıktım
Yok yok kilo aldığıma kesinlikle inanmıyorum. Tiroid hapımı sorumsuzluğumdan dolayı 10 günden fazla içmedim. Bu hem ödem tutmuş vücudumda hem de bağırsak fonksiyonlarımı etkilemiş ve tuvalete çıkamamama sebep olmuş. 3 gündür hapımı içiyorum ve kahvaltıda dereotu yiyorum. Bugün sabah çok şükür -500 ü gördüm. Hala tuvalete sorunum var vücudumdaki su yavaş yavaş azalıyo. Cumaya kadar yine 57yi görüp kaldığım yerden yoluma devam edeceğime inanıyorum. Ortalamayı bu denli düşürdüğüm için hepinizden tek tek özür dilerim...
Küçük bebeğim 3 gündüz kabız.
Gece 3 saat uyumuşum.
Şuan saat14.01
Ve ben 2 kuru kayısı ağzıma attım.
Oğlum diş çıkarıyor kızım kabız.
Koş allah koş.
Biri bacağımda sallıyorum diğeri kucağımda
Kızım 7 aylık.
Oğlum 21 aylık.
Ben nüfusta 24 yaş.
Hissedilen 53 buçuk
Selam arkidişler ben geldim kabul ederseniz...bi hafta ıldu yazamadım ama telefonum bozuldu.içinde 12000 foto ile beraber.kurtaramayacağız diye çok korktum ama şükür tamir edildi.kötü bi hftaydı yani anlayacağınız.
Sabah
1 haşlanmış yumurta
7 siyah zeytin
1 çeri domates
Yarım havuç
2 dilim turp
13.00
Sade Türk kahvesi
16.00
4 tane çilek
4 dilim muz
18.30
1 kase tarhana çorbası
Mevsim salata
Tuvalete çıktım
Fena değildi aslında ama tBi normal köftenin tadı yokmenun guzel olmus canim. Herseyden az mitarda var. Afiyet olsun. Su kinoya koftesine bakayim netten. Kinoya kisirini cok begenmemistim. Belki koftesi daha iyidir.
canım dünkü menünü yorum yapmak istedim ama bazen sizin menüler beni aşıyor,kinoa köftesinide yeni duydum hemen google arayıp görsellere bakıyorum böyle yeni bir yemekle karşılaşıncaMenüm
Sabah
2 tk vişne reçeli ev yapımı
2 dlm denge
2 yumurtadan omlet
Ara sütlü kahve
2 kare bitter
Öğlen
Salata
3 köfte
Brokoli
Akşam
6 tane kinoa köftesi
1 kaşık avokado sos
1 kaşık cacık
Salata
(Dışarda yedik)
Spor biraz yürüdük ama kızımla sallana sallana
2 yeşil
Su çok içemedim bugün başım da ondan ağrıyor galiba
Evet su az hakkaten ama zaten sende farketmişsin canım afiyet olsun lazanyalarda gömülmüşKizlar bugün menum (Evet cezalari hakediyorum)
08:30 bir muz
12:00 bir dilim ev yapimi lazanya, bir mandalina
19:00 firinda 2 mini tavuk but, 3-4 yk bulgur pilavi
Su com icemedim, yatana kadar 2lt yapmayi hedefliyorum, biraz da sekersiz cay icerim.
Kelebegim K klbk33 bugün spor salonuna gittim, yarim saat karin/bacak egzersizi sinifina katildim, dün de 11bin adim yuruyus yapmistim. Senin gonderdigin sporlara vaktim olmadi, ama yapabildikce hem onlari hem ekstra spor yapmaya calisacagim
Ver ver iyiki vermişim diyeceksin ,ben inanaıyorum senden önümüzdeki aylarda güzel haberler gelecek o yüzden bu kilo verme işini sıkı tutki rahat edesinInsallah canım ben de zayıflamak için fırsata dönüştürdüm bu durumu. Aralıkta tekrar başlayacaktık ama bir 5 kilo daha vereyim diye düşündük. Ocak ta olsun diyoruz şimdi. Eşim de çok üzülüyor progesteron kullandığım dönemde 80 leri görmüştüm hem kabızlık hem ödem insanı mahvediyordu.
oh oh hem sebze var var hem protein ne güzel afiyet olsun canımsuyu arttırmaya çalış tabi kış biraz zor oluyor farkındayım.Benim dünkü menüm
Sabah 11:00 4 kaşık kavurmalı yumurta + 1 kaşık lor peynir + 3 zeytin + 2 dilim ekmek
Ara 15:30 2 kaşık kuzu şiş + 1 kaşık yoğurt
Akşam 18:30 1 kase tarhana çorba 3 kaşık kapuska
1500 cc su
20 dk tempolu ekiptik bisiklet
aynen ya uyuz oluyorum gece 2-3 kere wcye gitmekten,Uykuda hiç kalite falan kalmıyor.Korkum bigün wcde uyuyup kalacamBen bebekten dolayi zaten sık uyaniyorum, o yuzden tuvalet sorun olmuyor
ah canım kıyamam tam araları ne kadar diyecektim ki yazmışsın.Bende araları az olsun istiyorum da şimde seni görünce başarabilirmiyim dedim,acaba beni neler bekliyorKüçük bebeğim 3 gündüz kabız.
Gece 3 saat uyumuşum.
Şuan saat14.01
Koş allah koş.
hoş geldin canımSelam arkidişler ben geldim kabul ederseniz...bi hafta ıldu yazamadım ama telefonum bozuldu.içinde 12000 foto ile beraber.kurtaramayacağız diye çok korktum ama şükür tamir edildi.kötü bi hftaydı yani anlayacağınız.
Hadi gözün aydınSabah
1 haşlanmış yumurta
7 siyah zeytin
1 çeri domates
Yarım havuç
2 dilim turp
13.00
Sade Türk kahvesi
16.00
4 tane çilek
4 dilim muz
18.30
1 kase tarhana çorbası
Mevsim salata
Tuvalete çıktım
afiyet olsun bal şeker olsun canım benim,oh sporlarda yapılmış ne mutlu sana,darısı başımızaŞimdiden yazayım menumu
Sabah 11.00 de 4-5 dilim sucuk 2.dilim ekmek 5 zeytin 4 kaşık yoğurt 1 kaşık chia 1 kaşık peynir.
Ara 15:00 1 galeta 1 bardak filtre kahve
Akşam 18:00 7 kasik kurutulmuş yeşil fasulye + 2 kaşık bulgur pilavı + 4 kaşık yoğurt
2000 cc su
3300 adım
30 dk eliptik bisiklet
K klbk33 @tuzsuz_ruh
Bacım iyiymiş menün ikimizde pancar yemişiz bugün ben ilk defa yedim.beyaz ekmek evet yerken bile insan rahatsız oluyor anlıyorum seni.Bugün pazar diye yapamadık bence bu spor işini bence yarın telafi ederiz inşallah kız.Afiyet olsun ben beğendim menünü balık var ceviz var bol omegalıMenüm
Sabah
Bol yumurtalı az unlu krep
1 dlm peynir
Labne
2 tk vişne reçeli
2 dlm kadar beyaz ekmek
1 zeytin
Azcık tereyağı
(Ekmeğim kalmamış da)
Ara 1 dlm ananas
1 kupa sütlü kahve
Öğlen - ara
1 kap çorba
2 ceviz
Akşam
Yarım balık
Yaklaşık 2 kuçuk pancardan salata
Yeşil salata
Ara belki bir kayfe daha içerim
Spor yok malesef tembellik yaptım
3 yeşil
Bol su içmeye çalıştım ama nedense canım hiç istemiyor anlamıyorum
canım dünkü menünü yorum yapmak istedim ama bazen sizin menüler beni aşıyor,kinoa köftesinide yeni duydum hemen google arayıp görsellere bakıyorum böyle yeni bir yemekle karşılaşıncaAfiyet olsun güzel olmuş menün,bide bu sıralar bitter çiko takılıyorsun.
Evet su az hakkaten ama zaten sende farketmişsin canım afiyet olsun lazanyalarda gömülmüş,tek kaçamak yapan ben değilim demekki :))
Ver ver iyiki vermişim diyeceksin ,ben inanaıyorum senden önümüzdeki aylarda güzel haberler gelecek o yüzden bu kilo verme işini sıkı tutki rahat edesin.Progestan bana hiç kilo yapmadı her bünye farklı işte ama yapanları duymuştum.
oh oh hem sebze var var hem protein ne güzel afiyet olsun canımsuyu arttırmaya çalış tabi kış biraz zor oluyor farkındayım.
aynen ya uyuz oluyorum gece 2-3 kere wcye gitmekten,Uykuda hiç kalite falan kalmıyor.Korkum bigün wcde uyuyup kalacam
ah canım kıyamam tam araları ne kadar diyecektim ki yazmışsın.Bende araları az olsun istiyorum da şimde seni görünce başarabilirmiyim dedim,acaba beni neler bekliyor.Şöyle 8-10 ay ama kilolar önemli verirsem kiloları deneyeceğiz tabi Allah izin verirse bakalım
hoş geldin canım
Hadi gözün aydınCanım o ne kahvaltıydı valla çok çeşitli maşallah,afiyet olsun,menün güzelmiş
afiyet olsun bal şeker olsun canım benim,oh sporlarda yapılmış ne mutlu sana,darısı başımıza
Afiyet olsun menü güzel olmuş . Kolikli bebeklerin tuvaletine sevinen anne baba misali sevincliyiz tuvalete çıkmana
Kaptanlarıma bi güzellik olur inşallah en az yüzde 2yle :) ya sorma. Ağlayan kek yaptım eşime. Bana bi tatlı krizi geldi akıllara zarar. Kek yemeyim diye muz yedim ama inan o 4 dilim yarısı bile etmiyo. Sabah dereotu yedim akşam da çorba içtim. Çok etkilemez diye ümid ediyorum...Daha geçen hafta ben de diyetimi hiç bozmamama ramen +1.5 gördüm ki ben 76 kiloyum eminim cumaya kadar o +2 uçup gidecek ortalamayı tavan yapacaksın %2 bekliyorum senden :)
Allah kolaylık versin canım kabızlıkçok fena patates falan verme bir süre eğer yiyorsa kuru kayısı falan verebilirsin ya da armut..
Ne kadar erken başlamışsınız hayatasenin hamile kaldığın yaşta ben şapşal gibi dolaşıyordum şimdi özeniyorum öyle yapanlara çocuklarını büyütmüş rahatlamış oluyor benim yaşıma gelince
Aaa kaardişim gelmiş ben de seni merak ediyordum gelmesen bugün yarın basacaktım orayı
Hani kabızdın kız niye muz yiyorsunbari portakal felan yeseydin..
Teşekkürler canım benim. Çiğ sebzeye dadandım bakalım kış geldi diye. Akşam yemeyim diye kahvaltıda abanıyorumcanım dünkü menünü yorum yapmak istedim ama bazen sizin menüler beni aşıyor,kinoa köftesinide yeni duydum hemen google arayıp görsellere bakıyorum böyle yeni bir yemekle karşılaşıncaAfiyet olsun güzel olmuş menün,bide bu sıralar bitter çiko takılıyorsun.
Evet su az hakkaten ama zaten sende farketmişsin canım afiyet olsun lazanyalarda gömülmüş,tek kaçamak yapan ben değilim demekki :))
Ver ver iyiki vermişim diyeceksin ,ben inanaıyorum senden önümüzdeki aylarda güzel haberler gelecek o yüzden bu kilo verme işini sıkı tutki rahat edesin.Progestan bana hiç kilo yapmadı her bünye farklı işte ama yapanları duymuştum.
oh oh hem sebze var var hem protein ne güzel afiyet olsun canımsuyu arttırmaya çalış tabi kış biraz zor oluyor farkındayım.
aynen ya uyuz oluyorum gece 2-3 kere wcye gitmekten,Uykuda hiç kalite falan kalmıyor.Korkum bigün wcde uyuyup kalacam
ah canım kıyamam tam araları ne kadar diyecektim ki yazmışsın.Bende araları az olsun istiyorum da şimde seni görünce başarabilirmiyim dedim,acaba beni neler bekliyor.Şöyle 8-10 ay ama kilolar önemli verirsem kiloları deneyeceğiz tabi Allah izin verirse bakalım
hoş geldin canım
Hadi gözün aydınCanım o ne kahvaltıydı valla çok çeşitli maşallah,afiyet olsun,menün güzelmiş
afiyet olsun bal şeker olsun canım benim,oh sporlarda yapılmış ne mutlu sana,darısı başımıza
Acıktım menünü görünce. Güzel menü. Afiyet olsun.Dunku menum
Sabah 09:00 2 tane az tereyaginda yumurta, 7 ceri domates, 2 dilim peynir, 1 dilim ekmek, 1yk ajvar, 5 zeytin.
12:00_ 1 fincan sutlu kahve, 1 kase yagsiz patlamis misir, 1 paket pirinc patlagi
16:30 _ 3 yk pirinc haslama, 1 tabak domates soslu kirmizi et, 1 kase biber domates.
18:00_ 1 elma, 1 mandalina
Su: 2 lt
Aksamlari esim erken gelebilirse bebegi ona birakip haftada 2-3 gitmeye calisacagim :)
Bem de seni merak etmiştimİyi Pazarlar kızlar
Nasılsınız?
Kusura bakmayın uzun süre giremedim. İş yerinden bir arkadaşım beklenmedik şekilde izne ayrılınca biz de çok yoğun bir şekilde çalışmak zorunda kaldık. 6 gün çalıştım ve çok yorucuydu. Hafta sonları da okul ve dersler derken anca şimdi çıkabildim üniversiteden.
Daha uzun uzun yazarım durumlarımı ama şimdi ilk olarak geçmişi bir okumaya başlayayım. 30 sayfa birikimiş. Sonra da size yetişirim.
Şimdi anlaşıldı. Troid o kadar zor mu oluyor ya geçmiş olsun. O zaman senden bu cuma güzel bir eksi bekliyoruzYok yok kilo aldığıma kesinlikle inanmıyorum. Tiroid hapımı sorumsuzluğumdan dolayı 10 günden fazla içmedim. Bu hem ödem tutmuş vücudumda hem de bağırsak fonksiyonlarımı etkilemiş ve tuvalete çıkamamama sebep olmuş. 3 gündür hapımı içiyorum ve kahvaltıda dereotu yiyorum. Bugün sabah çok şükür -500 ü gördüm. Hala tuvalete sorunum var vücudumdaki su yavaş yavaş azalıyo. Cumaya kadar yine 57yi görüp kaldığım yerden yoluma devam edeceğime inanıyorum. Ortalamayı bu denli düşürdüğüm için hepinizden tek tek özür dilerim...
Kuru kayısıyı cezveye alıyoruz çok az su ile kaynayana kadar tutuyoruz. Sonra da blender dan geçirip bebişlere yediriyoruz. Kabızlık kalmıyor. Dokunmuyacaksa deneyebilirsin. Bebeğini en iyi sen tanıyorsun tabiki.Küçük bebeğim 3 gündüz kabız.
Gece 3 saat uyumuşum.
Şuan saat14.01
Koş allah koş.
geçecek ve ne zaman büyüdüler diyeceksin. Aynı geçen yılki beni tarif etmişsin. Biri kucağımda biri ayağımda. Salıncak almıştık biz. Birini salıncakta sallardım uyuturdum diğerini ayağımda. İyi bir yöntemdi bu da.Kızım 7 aylık.
Oğlum 21 aylık.
Ben nüfusta 24 yaş.
Hissedilen 53 buçuk
sağol.Çok kolay gelsin.
Benim gün diye birşey yok ama bugün çok çamaşır var :)
Temizlik zaten hergün :)))
Bende bazen çıldıracak gibi oluyorum. Ama çocuklara bakınca geçiyor.İnşallah evet küçük yaşta anne oldum.
Zormuş.
Ama mesela bugün 3 saat uyumuşum aşırı kendimdeyim
Çocuklar uyusa yemek temizlik var.
Allah sabır veriyor sanırım.
Düşününce çıldıracak gibi oluyorum.
Onlara bakınca geçiyor :)
ben de seni etiketleyip duruyorum gel gel egzersizleri yaparsınSelam arkidişler ben geldim kabul ederseniz...bi hafta ıldu yazamadım ama telefonum bozuldu.içinde 12000 foto ile beraber.kurtaramayacağız diye çok korktum ama şükür tamir edildi.kötü bi hftaydı yani anlayacağınız.
Kilonu bildirmeni sabırsızlıkla bekliyorumSabah
1 haşlanmış yumurta
7 siyah zeytin
1 çeri domates
Yarım havuç
2 dilim turp
13.00
Sade Türk kahvesi
16.00
4 tane çilek
4 dilim muz
18.30
1 kase tarhana çorbası
Mevsim salata
Tuvalete çıktım
Harika. Afiyet olsun.Şimdiden yazayım menumu
Sabah 11.00 de 4-5 dilim sucuk 2.dilim ekmek 5 zeytin 4 kaşık yoğurt 1 kaşık chia 1 kaşık peynir.
Ara 15:00 1 galeta 1 bardak filtre kahve
Akşam 18:00 7 kasik kurutulmuş yeşil fasulye + 2 kaşık bulgur pilavı + 4 kaşık yoğurt
2000 cc su
3300 adım
30 dk eliptik bisiklet
K klbk33 @tuzsuz_ruh
Ahahhaa yoruma çok güldümAfiyet olsun menü güzel olmuş . Kolikli bebeklerin tuvaletine sevinen anne baba misali sevincliyiz tuvalete çıkmana
Ben de%2 bekliyorum senden :)
Kabız olursun falan suyu aksatma. Kiloların içtiğin suya karışıp aksın gitsinMenüm
Sabah
Bol yumurtalı az unlu krep
1 dlm peynir
Labne
2 tk vişne reçeli
2 dlm kadar beyaz ekmek
1 zeytin
Azcık tereyağı
(Ekmeğim kalmamış da)
Ara 1 dlm ananas
1 kupa sütlü kahve
Öğlen - ara
1 kap çorba
2 ceviz
Akşam
Yarım balık
Yaklaşık 2 kuçuk pancardan salata
Yeşil salata
Ara belki bir kayfe daha içerim
Spor yok malesef tembellik yaptım
3 yeşil
Bol su içmeye çalıştım ama nedense canım hiç istemiyor anlamıyorum
Burada beni de aşan menüler var. Bazen google amcamdan yardım alıyorumbazen sizin menüler beni aşıyor,kinoa köftesinide yeni duydum hemen google arayıp görsellere bakıyorum böyle yeni bir yemekle karşılaşınca
Afiyet olsun. Tatilden ben de istiyorumBende menümü yazayım yatacam zira
Sabah 9.00 : limonlu ılık su
Saat 11.00 : 1 h. yumurta+ 5 zeytin +2 çatal kaymak+ 1 dilim sucuk + 1 dilim olacak kadar bazlama +1 dilim kaşar
Saat 14.00 : Salata(havuç,roka,pancar,turp,marul,nar)ben hiç salata sevmem
Saat 16.00 : 2 çiğ köfte + 2 marul(ev yapımı)+ avuç içi kadar lavaş
Saat 18.00 : 2 yk. kereviz + 2 köfte + 2 kaşık makarna + 2 kaşık patates(haşlanmış)
Su 2.5 içtim 3ltyi bulurum heralde.
Spor yok ama yarın yürüyüşe başlıyorum bugün yazılı oku nete gir oğlanı yıka kendi bakım becerilerim derken of of tatil istiyorumkadın olmanın kötü yanı bizim hiç tatilimiz yok arkadaş.
Ben de karşıydım bir zamanlar..Harpy teşekkür ederim ama ben bu gün kutlama olaylarına karşıyım sıradan bir gün işte birileri bu günleri mahsus çıkarıyor ki insanlar para harcasın.Allah izin verirse oğlumu da öyle yetiştireceğm.Yok anneler günüymüş yok babalar yok sevgililer yok efendim öğretmenler,Alayına karşıyım azizim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?