Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Canim cok yorulunca gec dinlen. Karinlari toksa altlari temizse biraz aglasinlar. Herseye yetismeye calisma. Senin psikolojik ve fizyolojik sagligin herseyden daha onemli unutma. Sen saglikli mutlu olursan onlar da olur. Allah koaylik versin.

Selam arkidişler ben geldim kabul ederseniz...bi hafta ıldu yazamadım ama telefonum bozuldu.içinde 12000 foto ile beraber.kurtaramayacağız diye çok korktum ama şükür tamir edildi.kötü bi hftaydı yani anlayacağınız.
Yarın itibariyle bildirimlerimi yapmaya baslayacağım.

Selam canim hosgeldin. Yogun bir hafta gecirdin desene. Iyi pazarlar

Hoşgeldin canım

Eklentiler

• EB9A86FC-F523-45BF-8E21-0A6D4C33DD27.webp
    65,9 KB · Görüntüleme: 43
Sabah
1 haşlanmış yumurta
7 siyah zeytin
1 çeri domates
Yarım havuç
2 dilim turp
Dereotu, maydanoz, taze nane
1 kibrit kutusu büyüklüğünde süzme peynir

13.00
Sade Türk kahvesi

16.00
4 tane çilek
4 dilim muz

18.30
1 kase tarhana çorbası
Mevsim salata
Yeşil soğan ve karabiberli haşlanmış patates

2 litreye yakın su. (Yatana kadar 2 litre olur.)

Tuvalete çıktım

Şimdiden yazayım menumu
Sabah 11.00 de 4-5 dilim sucuk 2.dilim ekmek 5 zeytin 4 kaşık yoğurt 1 kaşık chia 1 kaşık peynir.
Ara 15:00 1 galeta 1 bardak filtre kahve
Akşam 18:00 7 kasik kurutulmuş yeşil fasulye + 2 kaşık bulgur pilavı + 4 kaşık yoğurt
2000 cc su
3300 adım
30 dk eliptik bisiklet
K klbk33 @tuzsuz_ruh

Afiyet olsun menü güzel olmuş . Kolikli bebeklerin tuvaletine sevinen anne baba misali sevincliyiz tuvalete çıkmana

Daha geçen hafta ben de diyetimi hiç bozmamama ramen +1.5 gördüm ki ben 76 kiloyum eminim cumaya kadar o +2 uçup gidecek ortalamayı tavan yapacaksın %2 bekliyorum senden :)

Allah kolaylık versin canım kabızlıkçok fena patates falan verme bir süre eğer yiyorsa kuru kayısı falan verebilirsin ya da armut..

Kızım 7 aylık.
Oğlum 21 aylık.
Ben nüfusta 24 yaş.
Hissedilen 53 buçuk

Ne kadar erken başlamışsınız hayata senin hamile kaldığın yaşta ben şapşal gibi dolaşıyordum şimdi özeniyorum öyle yapanlara çocuklarını büyütmüş rahatlamış oluyor benim yaşıma gelince

Aaa kaardişim gelmiş ben de seni merak ediyordum gelmesen bugün yarın basacaktım orayı

Hani kabızdın kız niye muz yiyorsun bari portakal felan yeseydin..

Menüm

Sabah
Bol yumurtalı az unlu krep
1 dlm peynir
Labne
2 tk vişne reçeli
2 dlm kadar beyaz ekmek
1 zeytin
Azcık tereyağı
(Ekmeğim kalmamış da )

Ara 1 dlm ananas
1 kupa sütlü kahve

Öğlen - ara
1 kap çorba
2 ceviz

Akşam
Yarım balık
Yaklaşık 2 kuçuk pancardan salata
Yeşil salata

Ara belki bir kayfe daha içerim

Spor yok malesef tembellik yaptım
3 yeşil
Bol su içmeye çalıştım ama nedense canım hiç istemiyor anlamıyorum

canım dünkü menünü yorum yapmak istedim ama bazen sizin menüler beni aşıyor,kinoa köftesinide yeni duydum hemen google arayıp görsellere bakıyorum böyle yeni bir yemekle karşılaşıncaAfiyet olsun güzel olmuş menün,bide bu sıralar bitter çiko takılıyorsun.

Evet su az hakkaten ama zaten sende farketmişsin canım afiyet olsun lazanyalarda gömülmüş,tek kaçamak yapan ben değilim demekki :))
Ver ver iyiki vermişim diyeceksin ,ben inanaıyorum senden önümüzdeki aylarda güzel haberler gelecek o yüzden bu kilo verme işini sıkı tutki rahat edesin.Progestan bana hiç kilo yapmadı her bünye farklı işte ama yapanları duymuştum.
oh oh hem sebze var var hem protein ne güzel afiyet olsun canımsuyu arttırmaya çalış tabi kış biraz zor oluyor farkındayım.
Ben bebekten dolayi zaten sık uyaniyorum, o yuzden tuvalet sorun olmuyor
aynen ya uyuz oluyorum gece 2-3 kere wcye gitmekten,Uykuda hiç kalite falan kalmıyor.Korkum bigün wcde uyuyup kalacam
ah canım kıyamam tam araları ne kadar diyecektim ki yazmışsın.Bende araları az olsun istiyorum da şimde seni görünce başarabilirmiyim dedim,acaba beni neler bekliyor.Şöyle 8-10 ay ama kilolar önemli verirsem kiloları deneyeceğiz tabi Allah izin verirse bakalım

hoş geldin canım
Hadi gözün aydın Canım o ne kahvaltıydı valla çok çeşitli maşallah,afiyet olsun,menün güzelmiş

afiyet olsun bal şeker olsun canım benim,oh sporlarda yapılmış ne mutlu sana,darısı başımıza

Bende menümü yazayım yatacam zira
Sabah 9.00 : limonlu ılık su
Saat 11.00 : 1 h. yumurta+ 5 zeytin +2 çatal kaymak+ 1 dilim sucuk + 1 dilim olacak kadar bazlama +1 dilim kaşar
Saat 14.00 : Salata(havuç,roka,pancar,turp,marul,nar) ben hiç salata sevmem
Saat 16.00 : 2 çiğ köfte + 2 marul(ev yapımı)+ avuç içi kadar lavaş
Saat 18.00 : 2 yk. kereviz + 2 köfte + 2 kaşık makarna + 2 kaşık patates(haşlanmış)
Su 2.5 içtim 3ltyi bulurum heralde.
Spor yok ama yarın yürüyüşe başlıyorum bugün yazılı oku nete gir oğlanı yıka kendi bakım becerilerim derken of of tatil istiyorum kadın olmanın kötü yanı bizim hiç tatilimiz yok arkadaş.

Harpy teşekkür ederim ama ben bu gün kutlama olaylarına karşıyım sıradan bir gün işte birileri bu günleri mahsus çıkarıyor ki insanlar para harcasın.Allah izin verirse oğlumu da öyle yetiştireceğm.Yok anneler günüymüş yok babalar yok sevgililer yok efendim öğretmenler,Alayına karşıyım azizim

Bacım iyiymiş menün ikimizde pancar yemişiz bugün ben ilk defa yedim.beyaz ekmek evet yerken bile insan rahatsız oluyor anlıyorum seni.Bugün pazar diye yapamadık bence bu spor işini bence yarın telafi ederiz inşallah kız.Afiyet olsun ben beğendim menünü balık var ceviz var bol omegalı

canım yaa ağzından bal damlıyor.

Kaptanlarıma bi güzellik olur inşallah en az yüzde 2yle :) ya sorma. Ağlayan kek yaptım eşime. Bana bi tatlı krizi geldi akıllara zarar. Kek yemeyim diye muz yedim ama inan o 4 dilim yarısı bile etmiyo. Sabah dereotu yedim akşam da çorba içtim. Çok etkilemez diye ümid ediyorum...

Teşekkürler canım benim. Çiğ sebzeye dadandım bakalım kış geldi diye. Akşam yemeyim diye kahvaltıda abanıyorum

Acıktım menünü görünce. Güzel menü. Afiyet olsun.
Aksamlari esim erken gelebilirse bebegi ona birakip haftada 2-3 gitmeye calisacagim :)

Bem de seni merak etmiştim .hoşgeldin tekrardan. Bomba gibiyiz
Şimdi anlaşıldı. Troid o kadar zor mu oluyor ya geçmiş olsun. O zaman senden bu cuma güzel bir eksi bekliyoruz

Kuru kayısıyı cezveye alıyoruz çok az su ile kaynayana kadar tutuyoruz. Sonra da blender dan geçirip bebişlere yediriyoruz. Kabızlık kalmıyor. Dokunmuyacaksa deneyebilirsin. Bebeğini en iyi sen tanıyorsun tabiki.
Kızım 7 aylık.
Oğlum 21 aylık.
Ben nüfusta 24 yaş.
Hissedilen 53 buçuk
geçecek ve ne zaman büyüdüler diyeceksin. Aynı geçen yılki beni tarif etmişsin. Biri kucağımda biri ayağımda. Salıncak almıştık biz. Birini salıncakta sallardım uyuturdum diğerini ayağımda. İyi bir yöntemdi bu da.
Çok kolay gelsin.
Benim gün diye birşey yok ama bugün çok çamaşır var :)
Temizlik zaten hergün :)))
sağol.
kendini fazla yorma. Çocuklarınla ilgilen. İnan küçüklükleri geri gelmiyor. Her anları özel..

Bende bazen çıldıracak gibi oluyorum. Ama çocuklara bakınca geçiyor.
ben de seni etiketleyip duruyorum gel gel egzersizleri yaparsın
Kilonu bildirmeni sabırsızlıkla bekliyorum

Harika. Afiyet olsun.
Afiyet olsun menü güzel olmuş . Kolikli bebeklerin tuvaletine sevinen anne baba misali sevincliyiz tuvalete çıkmana
Ahahhaa yoruma çok güldüm
%2 bekliyorum senden :)
Ben de
Kabız olursun falan suyu aksatma. Kiloların içtiğin suya karışıp aksın gitsin
bazen sizin menüler beni aşıyor,kinoa köftesinide yeni duydum hemen google arayıp görsellere bakıyorum böyle yeni bir yemekle karşılaşınca
Burada beni de aşan menüler var. Bazen google amcamdan yardım alıyorum
Afiyet olsun. Tatilden ben de istiyorum
Ben de karşıydım bir zamanlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…