canım dünkü menünü yorum yapmak istedim ama bazen sizin menüler beni aşıyor,kinoa köftesinide yeni duydum hemen google arayıp görsellere bakıyorum böyle yeni bir yemekle karşılaşıncaAfiyet olsun güzel olmuş menün,bide bu sıralar bitter çiko takılıyorsun.
Evet su az hakkaten ama zaten sende farketmişsin canım afiyet olsun lazanyalarda gömülmüş,tek kaçamak yapan ben değilim demekki :))
Ver ver iyiki vermişim diyeceksin ,ben inanaıyorum senden önümüzdeki aylarda güzel haberler gelecek o yüzden bu kilo verme işini sıkı tutki rahat edesin.Progestan bana hiç kilo yapmadı her bünye farklı işte ama yapanları duymuştum.
oh oh hem sebze var var hem protein ne güzel afiyet olsun canımsuyu arttırmaya çalış tabi kış biraz zor oluyor farkındayım.
aynen ya uyuz oluyorum gece 2-3 kere wcye gitmekten,Uykuda hiç kalite falan kalmıyor.Korkum bigün wcde uyuyup kalacam
ah canım kıyamam tam araları ne kadar diyecektim ki yazmışsın.Bende araları az olsun istiyorum da şimde seni görünce başarabilirmiyim dedim,acaba beni neler bekliyor.Şöyle 8-10 ay ama kilolar önemli verirsem kiloları deneyeceğiz tabi Allah izin verirse bakalım
hoş geldin canım
Hadi gözün aydınCanım o ne kahvaltıydı valla çok çeşitli maşallah,afiyet olsun,menün güzelmiş
afiyet olsun bal şeker olsun canım benim,oh sporlarda yapılmış ne mutlu sana,darısı başımıza
Harpy teşekkür ederim ama ben bu gün kutlama olaylarına karşıyım sıradan bir gün işte birileri bu günleri mahsus çıkarıyor ki insanlar para harcasın.Allah izin verirse oğlumu da öyle yetiştireceğm.Yok anneler günüymüş yok babalar yok sevgililer yok efendim öğretmenler,Alayına karşıyım azizim
Bacım iyiymiş menün ikimizde pancar yemişiz bugün ben ilk defa yedim.beyaz ekmek evet yerken bile insan rahatsız oluyor anlıyorum seni.Bugün pazar diye yapamadık bence bu spor işini bence yarın telafi ederiz inşallah kız.Afiyet olsun ben beğendim menünü balık var ceviz var bol omegalı
PAZARTESİ EGZERSİZİ:
Not sağlık sorunu olanlar yapmasın!
PAZAR SPOR YAPANLAR
DeryaOnDiet Muaf
tomrs
stitch
@hega8286
matilda34 Muaf
dtcf muaf
@inkpin
20dk tempolu eliptik bisiklet
3300 adım
30 dk eliptik bisiklet
Dahlia_
30dk yürüyüş 3000adım
8dk lık videonun yarısı
glsmhmt
K Konus dinliyorum
30dk yürüyüş
selinbs
Harpy
saribaykus
kaju
BamfirADB
klbk33
Bizde de salıncak var.Acıktım menünü görünce. Güzel menü. Afiyet olsun.
Bem de seni merak etmiştim.hoşgeldin tekrardan. Bomba gibiyiz
Şimdi anlaşıldı. Troid o kadar zor mu oluyor ya geçmiş olsun. O zaman senden bu cuma güzel bir eksi bekliyoruz
Kuru kayısıyı cezveye alıyoruz çok az su ile kaynayana kadar tutuyoruz. Sonra da blender dan geçirip bebişlere yediriyoruz. Kabızlık kalmıyor. Dokunmuyacaksa deneyebilirsin. Bebeğini en iyi sen tanıyorsun tabiki.
geçecek ve ne zaman büyüdüler diyeceksin. Aynı geçen yılki beni tarif etmişsin. Biri kucağımda biri ayağımda. Salıncak almıştık biz. Birini salıncakta sallardım uyuturdum diğerini ayağımda. İyi bir yöntemdi bu da.
sağol.
kendini fazla yorma. Çocuklarınla ilgilen. İnan küçüklükleri geri gelmiyor. Her anları özel..
Bende bazen çıldıracak gibi oluyorum. Ama çocuklara bakınca geçiyor.
ben de seni etiketleyip duruyorum gel gel egzersizleri yaparsın
Kilonu bildirmeni sabırsızlıkla bekliyorum
Harika. Afiyet olsun.
Ahahhaa yoruma çok güldüm
Ben de
Kabız olursun falan suyu aksatma. Kiloların içtiğin suya karışıp aksın gitsin
Burada beni de aşan menüler var. Bazen google amcamdan yardım alıyorum
Afiyet olsun. Tatilden ben de istiyorum
Ben de karşıydım bir zamanlar..
Bende tam tersi düşünüyorum. Önce çocuk yapılsa sonra hepten kilo verme aşamasına girilse diye.canım dünkü menünü yorum yapmak istedim ama bazen sizin menüler beni aşıyor,kinoa köftesinide yeni duydum hemen google arayıp görsellere bakıyorum böyle yeni bir yemekle karşılaşıncaAfiyet olsun güzel olmuş menün,bide bu sıralar bitter çiko takılıyorsun.
Evet su az hakkaten ama zaten sende farketmişsin canım afiyet olsun lazanyalarda gömülmüş,tek kaçamak yapan ben değilim demekki :))
Ver ver iyiki vermişim diyeceksin ,ben inanaıyorum senden önümüzdeki aylarda güzel haberler gelecek o yüzden bu kilo verme işini sıkı tutki rahat edesin.Progestan bana hiç kilo yapmadı her bünye farklı işte ama yapanları duymuştum.
oh oh hem sebze var var hem protein ne güzel afiyet olsun canımsuyu arttırmaya çalış tabi kış biraz zor oluyor farkındayım.
aynen ya uyuz oluyorum gece 2-3 kere wcye gitmekten,Uykuda hiç kalite falan kalmıyor.Korkum bigün wcde uyuyup kalacam
ah canım kıyamam tam araları ne kadar diyecektim ki yazmışsın.Bende araları az olsun istiyorum da şimde seni görünce başarabilirmiyim dedim,acaba beni neler bekliyor.Şöyle 8-10 ay ama kilolar önemli verirsem kiloları deneyeceğiz tabi Allah izin verirse bakalım
hoş geldin canım
Hadi gözün aydınCanım o ne kahvaltıydı valla çok çeşitli maşallah,afiyet olsun,menün güzelmiş
afiyet olsun bal şeker olsun canım benim,oh sporlarda yapılmış ne mutlu sana,darısı başımıza
Bilmem..Daha geçen hafta ben de diyetimi hiç bozmamama ramen +1.5 gördüm ki ben 76 kiloyum eminim cumaya kadar o +2 uçup gidecek ortalamayı tavan yapacaksın %2 bekliyorum senden :)
Allah kolaylık versin canım kabızlıkçok fena patates falan verme bir süre eğer yiyorsa kuru kayısı falan verebilirsin ya da armut..
Ne kadar erken başlamışsınız hayatasenin hamile kaldığın yaşta ben şapşal gibi dolaşıyordum şimdi özeniyorum öyle yapanlara çocuklarını büyütmüş rahatlamış oluyor benim yaşıma gelince
Aaa kaardişim gelmiş ben de seni merak ediyordum gelmesen bugün yarın basacaktım orayı
Hani kabızdın kız niye muz yiyorsunbari portakal felan yeseydin..
Kizlar bugün yine menum kotu
09:00 iki yumurta, bir dilim eksi mayali ekmek, biraz peynir ve domates, sekersiz cay
11:30 sekersiz latte
13:00 sekersiz latte
16:00 ekmek arasi doner (ekmegi ceyrekten biraz buyuk, yarimdan kucuktu), ayran
17:00 sekersiz latte
20:00 yesil cay
Bayaa yuruyus yaptim ama saatimi bulamiyorum o yuzden emin degilim adim sayimdan
Su 2lt bile olmamistir
Dün aksamdan beri migrenim tuttu, çok kotuyum
Gunaydin kaptanGünaydın. Gelsin kilo bildirimleri. sabah sabah yine bomba gibiyim..
Geçmiş olsun
Papatya çayı melisa çayı tomurcuk gül çayo
Yine iyi spor yapmışsın. Su çok az. Ve en önemli öğün kahvaltı yok. Bence senin sorunun evde tek olmak. Modun düşüyor. Çık dolaş biraz.. Hava nasıl orada? Azerbaycan da mıydın?
Papatya çayı. Geçmiş olsun. Ben doğum yapmama rağmen yine ağrım oluyor. Ayaklarını sıcak tut. Dinlen iyice bugün.
Kaya tuzunu tavada ısıtıp bez bir keseye koy ağrıyan yere kasıklarına beline koy sıcaklık geçince tekrar ısıt çok faydası oluyor
Canım gratiste Migros’ta bimde filan yapışkan bant oluyor ısıtıcı. Çok rahat oluyor onlar hava ile temas edince aktifleşiyor çamaşır üstüne yapıştırıyorsun sıcacık oluyor.
Selam herkesenasılsınız bu sabah..ben daha iyiym omuzum bayağı iyi elim de çok çok hafif bi ağrı var..
Yanlar z yanlış anlamış olabiliesinizpide dediğim ekmek aslında öyle peynirli açık pide gibi bişi değil.. Hani böyle yuvarlak pufuduk olur ya ondan 20 cm çapında
Az yemişsin sanki canım menüne yağlı tohumlar eklemeni tavsiye ederim.. Mesela çiğ badem ceviz gibi
Bana hareket etmek iyi geliyor kendini çok zorlamadan biraz yürüyüş yapabilirsin.. Bitki çayları da iyi gelir arkadaşların dediği gibi..
Sıcak o bölgeye iyi gelmez kaptişim rahatlatsa bile kan kaybını arttırmazmı damarları genleştirdiği için..
Adacayi ic canim, tadini sevmem ama keserdi benim adet agrimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?