Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Son düzenleme:

Ben de kinoa köftesini ilk defa yedim. Dışarda olunca hafif ne var diye baktım gözüme güzel göründü.. Salatayı çok seviyorum ama soğuk bişey yiyince yemek yememiş gibi hissediyorum illa sıcak bişey yicem öyle doyuyorum..
Bitter çikolata da yağ yakıyormuşbi de tatlı isteğini de bastırıyor tavsiye ederim..

Öğretmenler günü bence diğer günlerden farklı bugünü atatürk öğretmenlere armağan etmiş bu yüzden maddi değeri olmasa da bir şekilde kutlanması gereken önemli bir gün olduğunu düşünüyorum.. Diğer anneler babalar günü gibi insanları para harcamaya teşvik amaçlı uydurulmuş bir gün değil..

Afiyet olsun gördüm menünde ben çok seviyorum.. Buharda pişirip rendeliyorum sonrada limon yağ bir az tuz ekliyorum harika oluyor..
Ekmeğim olsaydı hayatta beyaz ekmek yemezdim de işte unutmuşum almayı..

Oo tam benlikmiş bu teşekkürler kaptişim

Bizde de salıncak var.
Büyük oğlum da ne hevesle aldık o kadar para verdik.
Ne oğlum doğru düzgün yattı ne kızım.
Oğlum oynar düğmelere basar sallar o kadar.

Bende tam tersi düşünüyorum. Önce çocuk yapılsa sonra hepten kilo verme aşamasına girilse diye.
Hamile kal sonra tekrar vermek için uğraş iki iş olmasın

Bilmem..
Pişman değilim tabiki severek evlendim isteyerek çocuk yaptım (2. Sürpriz)
Ama bu yaşımda ağır yükler sorumluluk.
Gezmek keşfetmek ilerlemek vardı kaldı :)
Çok şükür.
Bizde sonra gezeriz diyip avutuyorum kendimi.

Kizlar bugün yine menum kotu
09:00 iki yumurta, bir dilim eksi mayali ekmek, biraz peynir ve domates, sekersiz cay
11:30 sekersiz latte
13:00 sekersiz latte
16:00 ekmek arasi doner (ekmegi ceyrekten biraz buyuk, yarimdan kucuktu), ayran
17:00 sekersiz latte
20:00 yesil cay
Bayaa yuruyus yaptim ama saatimi bulamiyorum o yuzden emin degilim adim sayimdan
Su 2lt bile olmamistir
Dün aksamdan beri migrenim tuttu, çok kotuyum

Selam çok da kötü değil. Keşke dürüm porsiyon ya da lavaş olsaydı.. Geçmiş olsun bu arada umarım çabuk geçer..

Geçmiş olsun
Papatya çayı melisa çayı tomurcuk gül çayo

Sağol canım .

Yine iyi spor yapmışsın. Su çok az. Ve en önemli öğün kahvaltı yok. Bence senin sorunun evde tek olmak. Modun düşüyor. Çık dolaş biraz.. Hava nasıl orada? Azerbaycan da mıydın?

Evet canım.. Havalar soğudu iyice burda, gerçi bugün güneş çıkmış, daha dışardan haberim yok..
Aslında evde tek olmak büyük avantaj benim için..
Ne evde birileri olunca, ne de ben bir yere gidince rahat olamıyorum, istediğim gibi yiyemiyorum..
Günlerdir 3 öğün normal besleniyorum, kahvaltının olmama sebebi iştahsızlık.. Adet döneminde iştahsızlık yaşıyorum ben, bugün bile zar zor yedim.. Bazen iyi bazen kötü geçiyor, bu ay da çok kötü geçenlerden nedense, 1-2 güne toparlanırım.

Papatya çayı. Geçmiş olsun. Ben doğum yapmama rağmen yine ağrım oluyor. Ayaklarını sıcak tut. Dinlen iyice bugün.

Çok sağol canım, gezdim biraz ama genel olarak dinlendim sayılır..

Kaya tuzunu tavada ısıtıp bez bir keseye koy ağrıyan yere kasıklarına beline koy sıcaklık geçince tekrar ısıt çok faydası oluyor

Sağol kaptanım, aklımda bulunsun bu da..

Canım gratiste Migros’ta bimde filan yapışkan bant oluyor ısıtıcı. Çok rahat oluyor onlar hava ile temas edince aktifleşiyor çamaşır üstüne yapıştırıyorsun sıcacık oluyor.

İlk defa duyuyorum bunu.. Sağolasın..

Aleykum selam
Ahh alerjim olmasa kilo kilo yicem de işte maalesef.. Yağlı tohumlar olmaz bana, ara sıra yiyorum tabi ama kaşınmayı göze alarak :)

Adacayi ic canim, tadini sevmem ama keserdi benim adet agrimi

Tadını ben de hiç sevmem, ama keserse içebilirim.. Sağol canım..

Dünkü menüm..

Sabah
2 dilim çavdar ekmeği
Biraz peynir
1 kupa limonlu yeşilçay

Öğlen
Et kavurma
3 kaşık pilav
3-4 dilim salatalık turşu

Akşam
2 parça tavuk
Salata
1 bardak erik kompostosu

2 mandalina

Suyu sayamadım hiç ama bayağı içtim dün..
Spor da yok, dinlenme günü oldu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…