Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Hoşgeldin canımmm tabiki buyur geçmiş olsun bu arada fotoğrafları aktar hemen bir yere en çok korktuğum bu telefonda

Ekmeğin beyaz olması harici kötü diyemem menüne
Özellikle salataya bayıldım çok severim afiyet olsun bende tatil istiyorum ama Yok malesef
sakın bu hafta kaçamak yapma geri kalan kiloları kısa süre içinde vermeni istiyorum özellikle senden takılıp kaldın buralarda

Süper ötesi menüler
cumadan beri varan iki bu menü kesicem seni K klbk33 ver cezayı bacım

Afiyet olsun turşu ödem yapacak adetlisin bide
Tartı tam 2.5 kilo artı gösterdi bu sabah
Bu kadar ödem olur mu kiiiii
Ola da bilir belki daha şişkinliğim geçmedi zaten..
Turşu su adet normal
700 gram fazlaligim vat msleseff
ne yedin 700 gramlık kız demekki takılmalı kilolar geldi bir tık daha dikkat istiyor

herkeze günaydın.maalessef dün listemin çok dışına çıktım.ama bugun Allah ın izniyle geriye döndüm.buarada benım listeye girebilmem için süremi geçmesi gerekiyor
canım 2 hafta düzenli kilo vermen ve katılımının tam olması gerekiyor

Günaydın 76.3 çıktım yani sabitim..
normal Cuma tartısını korumuşsun

Cuma 74,5
Pazartesi 74,5 bi değişiklik yok malesef
Çok normal ve gayet güzel

Gunaydin kizlar dun aksam gec saatte cikolatali pasta yedim 1 dilim ve acisi bu sabah cikti.
300 gr artiyim. Ama cumaya kadar eksi olacak.
Dun aksam yemegi yemedim arkadasim ziyarete pastayla gelince 1 dilim yeyim uzun zamandir tatli yemedim dedim ama hic iyi bir fikir degilmis. hala midemde adetaq pasta, uzun sure yemeyince rahatsiz ediyor galiba bu tur gidalar.

Afiyet olsun :)
Neyse birkaç güne toparlarsın bişey olmaz.

Bende tam tersi düşünüyorum. Önce çocuk yapılsa sonra hepten kilo verme aşamasına girilse diye.
Hamile kal sonra tekrar vermek için uğraş iki iş olmasın
Ha ha kı z o zaman ben 100 kiloyla kapatırm 2yi anem bunu kaldıramam şuan bile dizlerim acıyor.Ben çok kilo alıyorum hamileyken fil gibi oluyorum valla,birisi ikiz sanmıştı düşün
Günaydın. Gelsin kilo bildirimleri. sabah sabah yine bomba gibiyim..
kaptanım ben kilomu emen yazam
Cuma günü 70.6 idim
şimdi 70.3 olmuşum
Fark 0.3

Afiyet olsun :)
Neyse birkaç güne toparlarsın bişey olmaz.
Adeta mideme oturdu. Sabahtanm beri hala midem agriyor. Anlamadim nasil bir pastaymis oyle. Hala birsey yiyemedim sadece kahve onu da gece uyuyamadigim icin mecbur iciyorum.

Adeta mideme oturdu. Sabahtanm beri hala midem agriyor. Anlamadim nasil bir pastaymis oyle. Hala birsey yiyemedim sadece kahve onu da gece uyuyamadigim icin mecbur iciyorum.
valla tatlı yediğimde geçen gün bana da oldu,acaba midemiz mi alıştı böyle hafif beslenmeye de ağırmı geliyor dersin. pastada bide krema falan oluyor dokundu demekki.

valla tatlı yediğimde geçen gün bana da oldu,acaba midemiz mi alıştı böyle hafif beslenmeye de ağırmı geliyor dersin. pastada bide krema falan oluyor dokundu demekki.
Oyle galiba oldu cunku uzun zaman pasta yemeyeli hatta seker yemeyeli. Ayy ne guzel iste sevindim aslinda, almasin midemiz hicbir yarari yok zaten. Kizdim kendime keske yemeseydim diye. Bu bana ders olsun insallah.

Dünün menüsü bu :)))
Şuan saat burda 09:33
Dün bilmiyorum çok stresliydim yine.
Çocuklardan fırsat olmadı işte
ay canım benim ya azmış hakketen.Aman arada bir öyle az yenebiliyor insan yemek yemeğe fırsat bulamıyor olsun o sana bol bol eksiler olarak geri gelecek işte.

Oyle galiba oldu cunku uzun zaman pasta yemeyeli hatta seker yemeyeli. Ayy ne guzel iste sevindim aslinda, almasin midemiz hicbir yarari yok zaten. Kizdim kendime keske yemeseydim diye. Bu bana ders olsun insallah.
ben sende göre göre geçen gün ceviz aldım eve birazdan yiyecem bak bende tatlı yemeyi planlıyordum azcık senin yazını okuyunca vazgeçtim üzüm ceviz yiyem bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…