Hoşgeldin canımmm tabiki buyur geçmiş olsun bu arada fotoğrafları aktar hemen bir yere en çok korktuğum bu telefondaSelam arkidişler ben geldim kabul ederseniz...bi hafta ıldu yazamadım ama telefonum bozuldu.içinde 12000 foto ile beraber.kurtaramayacağız diye çok korktum ama şükür tamir edildi.kötü bi hftaydı yani anlayacağınız.
Yarın itibariyle bildirimlerimi yapmaya baslayacağım.
Ekmeğin beyaz olması harici kötü diyemem menüneMenüm
Sabah
Bol yumurtalı az unlu krep
1 dlm peynir
Labne
2 tk vişne reçeli
2 dlm kadar beyaz ekmek
1 zeytin
Azcık tereyağı
(Ekmeğim kalmamış da)
Ara 1 dlm ananas
1 kupa sütlü kahve
Öğlen - ara
1 kap çorba
2 ceviz
Akşam
Yarım balık
Yaklaşık 2 kuçuk pancardan salata
Yeşil salata
Ara belki bir kayfe daha içerim
Spor yok malesef tembellik yaptım
3 yeşil
Bol su içmeye çalıştım ama nedense canım hiç istemiyor anlamıyorum
Özellikle salataya bayıldım çok severim afiyet olsun bende tatil istiyorum ama Yok malesefBende menümü yazayım yatacam zira
Sabah 9.00 : limonlu ılık su
Saat 11.00 : 1 h. yumurta+ 5 zeytin +2 çatal kaymak+ 1 dilim sucuk + 1 dilim olacak kadar bazlama +1 dilim kaşar
Saat 14.00 : Salata(havuç,roka,pancar,turp,marul,nar)ben hiç salata sevmem
Saat 16.00 : 2 çiğ köfte + 2 marul(ev yapımı)+ avuç içi kadar lavaş
Saat 18.00 : 2 yk. kereviz + 2 köfte + 2 kaşık makarna + 2 kaşık patates(haşlanmış)
Su 2.5 içtim 3ltyi bulurum heralde.
Spor yok ama yarın yürüyüşe başlıyorum bugün yazılı oku nete gir oğlanı yıka kendi bakım becerilerim derken of of tatil istiyorumkadın olmanın kötü yanı bizim hiç tatilimiz yok arkadaş.
sakın bu hafta kaçamak yapma geri kalan kiloları kısa süre içinde vermeni istiyorum özellikle senden takılıp kaldın buralardaKaptanlarıma bi güzellik olur inşallah en az yüzde 2yle :) ya sorma. Ağlayan kek yaptım eşime. Bana bi tatlı krizi geldi akıllara zarar. Kek yemeyim diye muz yedim ama inan o 4 dilim yarısı bile etmiyo. Sabah dereotu yedim akşam da çorba içtim. Çok etkilemez diye ümid ediyorum...
Süper ötesi menülerMenü
Sabah (11.00)
200 ml yoğurt
2 yk chia tohumu
2 yk yulaf ezmesi
10 yaban Mersini
Ara (14:00)
10 badem ve yeşil çay
Ara(16.30)
Sütlü kahve ve protein bar
Akşam (19:00)
2 yumurtalı omlet
Salata
Su: 2.5l
Eki Görüntüle 2209424
cumadan beri varan iki bu menü kesicem seni K klbk33 ver cezayı bacımKizlar bugün yine menum kotu
09:00 iki yumurta, bir dilim eksi mayali ekmek, biraz peynir ve domates, sekersiz cay
11:30 sekersiz latte
13:00 sekersiz latte
16:00 ekmek arasi doner (ekmegi ceyrekten biraz buyuk, yarimdan kucuktu), ayran
17:00 sekersiz latte
20:00 yesil cay
Bayaa yuruyus yaptim ama saatimi bulamiyorum o yuzden emin degilim adim sayimdan
Su 2lt bile olmamistir
Dün aksamdan beri migrenim tuttu, çok kotuyum
Afiyet olsun turşu ödem yapacak adetlisin bideDünkü menüm..
Sabah
2 dilim çavdar ekmeği
Biraz peynir
1 kupa limonlu yeşilçay
Öğlen
Et kavurma
3 kaşık pilav
3-4 dilim salatalık turşu
Akşam
2 parça tavuk
Salata
1 bardak erik kompostosu
2 mandalina
Suyu sayamadım hiç ama bayağı içtim dün..
Spor da yok, dinlenme günü oldu..
Turşu su adet normalTartı tam 2.5 kilo artı gösterdi bu sabah
Bu kadar ödem olur mu kiiiii
Ola da bilir belki daha şişkinliğim geçmedi zaten..
ne yedin 700 gramlık kız demekki takılmalı kilolar geldi bir tık daha dikkat istiyor700 gram fazlaligim vat msleseff
canım 2 hafta düzenli kilo vermen ve katılımının tam olması gerekiyorherkeze günaydın.maalessef dün listemin çok dışına çıktım.ama bugun Allah ın izniyle geriye döndüm.buarada benım listeye girebilmem için süremi geçmesi gerekiyor
normal Cuma tartısını korumuşsunGünaydın 76.3 çıktım yani sabitim..
Çok normal ve gayet güzelCuma 74,5
Pazartesi 74,5 bi değişiklik yok malesef
waaw cok fazla canim ya. hadi 1 kiloya kadar olur da acaba neden odem oldu ne yedin farkli olarak.Tartı tam 2.5 kilo artı gösterdi bu sabah
Bu kadar ödem olur mu kiiiii
Ola da bilir belki daha şişkinliğim geçmedi zaten..
Afiyet olsun :)Gunaydin kizlar dun aksam gec saatte cikolatali pasta yedim 1 dilimve acisi bu sabah cikti.
300 gr artiyim. Ama cumaya kadar eksi olacak.
Dun aksam yemegi yemedim arkadasim ziyarete pastayla gelince 1 dilim yeyim uzun zamandir tatli yemedim dedim ama hic iyi bir fikir degilmis. hala midemde adetaq pasta, uzun sure yemeyince rahatsiz ediyor galiba bu tur gidalar.
Ha ha kı z o zaman ben 100 kiloyla kapatırm 2yiBende tam tersi düşünüyorum. Önce çocuk yapılsa sonra hepten kilo verme aşamasına girilse diye.
Hamile kal sonra tekrar vermek için uğraş iki iş olmasın
kaptanım ben kilomu emen yazamGünaydın. Gelsin kilo bildirimleri. sabah sabah yine bomba gibiyim..
Kız bu nasıl menüDün menümü yazmamışım.
Sabah,3 kuru kayısı.
Öğlen,4 minik köfte salata yoğurt.
1 litre su 1 bardak kahve
Şuan çok açım. :))
Cuma günü tam 67.0 gördüm.Günaydın. Gelsin kilo bildirimleri. sabah sabah yine bomba gibiyim..
Dünün menüsü bu :)))Kız bu nasıl menü,akşam bişeycikler yimedinmi hiç.yoksa bu bugünün menüsümü dününmü
2 dakika ara ile tekrar tartındım 66,1 çıktıCuma günü tam 67.0 gördüm.
Şimdi tartındım.
65,9 gr :))
Sabah sabah şunu gördüğüme inanamıyorum.
Tartı resmi paylaşıyor muyduk?
Adeta mideme oturdu. Sabahtanm beri hala midem agriyor. Anlamadim nasil bir pastaymis oyle. Hala birsey yiyemedim sadece kahve onu da gece uyuyamadigim icin mecbur iciyorum.Afiyet olsun :)
Neyse birkaç güne toparlarsın bişey olmaz.
Limonlu su iyi gelebilir.Adeta mideme oturdu. Sabahtanm beri hala midem agriyor. Anlamadim nasil bir pastaymis oyle. Hala birsey yiyemedim sadece kahve onu da gece uyuyamadigim icin mecbur iciyorum.
Canim 100 200 gr fark wcden dolayi bile olabilir. Cumaya guzel bir eksi getireceksin gibi2 dakika ara ile tekrar tartındım 66,1 çıktı(
valla tatlı yediğimde geçen gün bana da oldu,acaba midemiz mi alıştı böyle hafif beslenmeye de ağırmı geliyor dersin. pastada bide krema falan oluyor dokundu demekki.Adeta mideme oturdu. Sabahtanm beri hala midem agriyor. Anlamadim nasil bir pastaymis oyle. Hala birsey yiyemedim sadece kahve onu da gece uyuyamadigim icin mecbur iciyorum.
Evet canim haklisin iceyim soda.Limonlu su iyi gelebilir.
Soda içebilirsin..
Oyle galiba oldu cunku uzun zaman pasta yemeyeli hatta seker yemeyeli. Ayy ne guzel iste sevindim aslinda, almasin midemiz hicbir yarari yok zaten. Kizdim kendime keske yemeseydim diye. Bu bana ders olsun insallah.valla tatlı yediğimde geçen gün bana da oldu,acaba midemiz mi alıştı böyle hafif beslenmeye de ağırmı geliyor dersin. pastada bide krema falan oluyor dokundu demekki.
ay canım benim ya azmış hakketen.Aman arada bir öyle az yenebiliyor insan yemek yemeğe fırsat bulamıyor olsun o sana bol bol eksiler olarak geri gelecek işte.Dünün menüsü bu :)))
Şuan saat burda 09:33
Dün bilmiyorum çok stresliydim yine.
Çocuklardan fırsat olmadı işte
ben sende göre göre geçen gün ceviz aldım eve birazdan yiyecem bak bende tatlı yemeyi planlıyordum azcık senin yazını okuyunca vazgeçtim üzüm ceviz yiyem bariOyle galiba oldu cunku uzun zaman pasta yemeyeli hatta seker yemeyeli. Ayy ne guzel iste sevindim aslinda, almasin midemiz hicbir yarari yok zaten. Kizdim kendime keske yemeseydim diye. Bu bana ders olsun insallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?