- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
Harikasin tabii ya ne guzel uzum ceviz, bebisine de faydaliben sende göre göre geçen gün ceviz aldım eve birazdan yiyecem bak bende tatlı yemeyi planlıyordum azcık senin yazını okuyunca vazgeçtim üzüm ceviz yiyem bari
52.7ydim sanırımEki Görüntüle 2209506 Merhaba arkadaşlar ben bir haftadır giremedim gireninizden de diyemedim en son bahsetmiştim ailevi sorunlar var diye kusura bakmayın bugün tartıldım ama sabah
Haklısın kaptanım. Bugün 58i gördüm çok şükür. 500 500 giderse bu ödem ya da her neyse cumaya kadar inşallah cuma hepimizin yüzü gülücek. 57 benim lanetli kilom oldu adeta. 56yı görmek istiyorum bi an evvel...Ekmeğin beyaz olması harici kötü diyemem menüne
Özellikle salataya bayıldım çok severim afiyet olsun bende tatil istiyorum ama Yok malesef
sakın bu hafta kaçamak yapma geri kalan kiloları kısa süre içinde vermeni istiyorum özellikle senden takılıp kaldın buralarda
Süper ötesi menüler
cumadan beri varan iki bu menü kesicem seni K klbk33 ver cezayı bacım
Afiyet olsun turşu ödem yapacak adetlisin bide
Turşu su adet normal
ne yedin 700 gramlık kız demekki takılmalı kilolar geldi bir tık daha dikkat istiyor
canım 2 hafta düzenli kilo vermen ve katılımının tam olması gerekiyor
normal Cuma tartısını korumuşsun
Çok normal ve gayet güzel
Hoşbuldum arkadaşlar... evet fotoları yedekleyeceğim inşallah .Hoşgeldin canımmm tabiki buyur geçmiş olsun bu arada fotoğrafları aktar hemen bir yere en çok korktuğum bu telefonda
Keşke yemeseydin insan sağlıklı yemeye alıştığı zaman sağlıksız bir şey bile yese hemen rahatsız eder hatırla sibalın ilk zamanlarını ketojenik diyette bir hafta sonu hamurişi yemişti ve çok kötü olmuştu vücudun unuttuğunu tekrar hortlatmayın ne güzel alıştınız yaaaGunaydin kizlar dun aksam gec saatte cikolatali pasta yedim 1 dilimve acisi bu sabah cikti.
300 gr artiyim. Ama cumaya kadar eksi olacak.
Dun aksam yemegi yemedim arkadasim ziyarete pastayla gelince 1 dilim yeyim uzun zamandir tatli yemedim dedim ama hic iyi bir fikir degilmis. hala midemde adetaq pasta, uzun sure yemeyince rahatsiz ediyor galiba bu tur gidalar.
Kız bu neeeeeee tek öğün olmuşDün menümü yazmamışım.
Sabah,3 kuru kayısı.
Öğlen,4 minik köfte salata yoğurt.
1 litre su 1 bardak kahve
Şuan çok açım. :))
bak süper gidiyor şuan gayet güzel alışıyorsun artık benim annemde kardeşime hamileyken yarım dünya gibiydi ikiz diyordu herkes olabiliyor öyle sağlıkla doğsun bebeler de önemli değilHa ha kı z o zaman ben 100 kiloyla kapatırm 2yianem bunu kaldıramam şuan bile dizlerim acıyor.Ben çok kilo alıyorum hamileyken fil gibi oluyorum valla,birisi ikiz sanmıştı düşün
kaptanım ben kilomu emen yazam
Cuma günü 70.6 idim
şimdi 70.3 olmuşum
Fark 0.3
Waaaauuuuuwwwwwwwww nasıl güzel tartı kıskandımmmmCuma günü tam 67.0 gördüm.
Şimdi tartındım.
65,9 gr :))
Sabah sabah şunu gördüğüme inanamıyorum.
Tartı resmi paylaşıyor muyduk?
Üst üste tartılmayın yanlış çıkar cancağzım bir sefer yeterli2 dakika ara ile tekrar tartındım 66,1 çıktı(
Aynen öyle ağzın ekşir midende taş var gibi olur yemedikçe unutuyor vücutvalla tatlı yediğimde geçen gün bana da oldu,acaba midemiz mi alıştı böyle hafif beslenmeye de ağırmı geliyor dersin. pastada bide krema falan oluyor dokundu demekki.
yemeeeee sakın yemeeee en sağlıklısı üzüm ceviz fındık üstüne de iki bardak su offff nasıl güzel olur hem tok tutar hem süt yaparben sende göre göre geçen gün ceviz aldım eve birazdan yiyecem bak bende tatlı yemeyi planlıyordum azcık senin yazını okuyunca vazgeçtim üzüm ceviz yiyem bari
Canım nasıl durumlar inşallah iyidir biraz dahaEki Görüntüle 2209506 Merhaba arkadaşlar ben bir haftadır giremedim gireninizden de diyemedim en son bahsetmiştim ailevi sorunlar var diye kusura bakmayın bugün tartıldım ama sabah
al benden de o kadar iki gün gecikmeli adet oldum çok fenayım dünden beri neden böyle oldu bilmiyorum yıllardır günü gününden şaşmadı bu ay ilk defa böyle olduSlm kızlar 300 verip 500 alıyorum yaa çok morelim bozuldu regl gecikti fena şişim inşallah cumaya kadar inerim bi elma tarçın suyu yapayım bari...
88.7 bildirim yapmışsın en son canım gayet güzelHoşbuldum arkadaşlar... evet fotoları yedekleyeceğim inşallah .
Pazartesi kilomuda yazayım 88.1
En son kaçtım hatırlöıyorum bile .
Ama bugyn itibariyle sağlam asılıyorum.
Bu kilolar gidecek ya da gidecek .
Haklisin kaptanim. Kac hafta oldu bilmiyorum seker yemeyeli. Tabii dun yedim o ayriKeşke yemeseydin insan sağlıklı yemeye alıştığı zaman sağlıksız bir şey bile yese hemen rahatsız eder hatırla sibalın ilk zamanlarını ketojenik diyette bir hafta sonu hamurişi yemişti ve çok kötü olmuştu vücudun unuttuğunu tekrar hortlatmayın ne güzel alıştınız yaaa
Kız bu neeeeeee tek öğün olmuş
bak süper gidiyor şuan gayet güzel alışıyorsun artık benim annemde kardeşime hamileyken yarım dünya gibiydi ikiz diyordu herkes olabiliyor öyle sağlıkla doğsun bebeler de önemli değil
Waaaauuuuuwwwwwwwww nasıl güzel tartı kıskandımmmm
Üst üste tartılmayın yanlış çıkar cancağzım bir sefer yeterli
Aynen öyle ağzın ekşir midende taş var gibi olur yemedikçe unutuyor vücut
yemeeeee sakın yemeeee en sağlıklısı üzüm ceviz fındık üstüne de iki bardak su offff nasıl güzel olur hem tok tutar hem süt yapar
Canım nasıl durumlar inşallah iyidir biraz daha
al benden de o kadar iki gün gecikmeli adet oldum çok fenayım dünden beri neden böyle oldu bilmiyorum yıllardır günü gününden şaşmadı bu ay ilk defa böyle oldu
waaw cok fazla canim ya. hadi 1 kiloya kadar olur da acaba neden odem oldu ne yedin farkli olarak.
Dün menümü yazmamışım.
Sabah,3 kuru kayısı.
Öğlen,4 minik köfte salata yoğurt.
1 litre su 1 bardak kahve
Şuan çok açım. :))
2 dakika ara ile tekrar tartındım 66,1 çıktı(
Eki Görüntüle 2209506 Merhaba arkadaşlar ben bir haftadır giremedim gireninizden de diyemedim en son bahsetmiştim ailevi sorunlar var diye kusura bakmayın bugün tartıldım ama sabah
Slm kızlar 300 verip 500 alıyorum yaa çok morelim bozuldu regl gecikti fena şişim inşallah cumaya kadar inerim bi elma tarçın suyu yapayım bari...
60 kiloyu tam bir görsem ne güzel olacak.
Sonra 59 derkennnn istediğim kiloya bir gelsem.
Ocak’ta Türkiye’ye gideceğiz sanırım. Düğün felan muhabbetleri.
Abiye tarzı bişey alacağım ama son ana kadar ne verirsem diye bekliyorum
birönceki gün ipin ucunu fazlasıyla kaçırınca birsonraki gün nasıl bir telafi yapmak lazım acaba
Tartı tam 2.5 kilo artı gösterdi bu sabah
Bu kadar ödem olur mu kiiiii
Ola da bilir belki daha şişkinliğim geçmedi zaten..
Nayırrr nolamaz700 gram fazlaligim vat msleseff
Günaydın 76.3 çıktım yani sabitim..
Cuma 74,5
Pazartesi 74,5 bi değişiklik yok malesef
Emziriyo diye bu sefer affet lütfen
Gunaydin kizlar dun aksam gec saatte cikolatali pasta yedim 1 dilimve acisi bu sabah cikti.
300 gr artiyim. Ama cumaya kadar eksi olacak.
Dun aksam yemegi yemedim arkadasim ziyarete pastayla gelince 1 dilim yeyim uzun zamandir tatli yemedim dedim ama hic iyi bir fikir degilmis. hala midemde adetaq pasta, uzun sure yemeyince rahatsiz ediyor galiba bu tur gidalar.
Ha ha kı z o zaman ben 100 kiloyla kapatırm 2yianem bunu kaldıramam şuan bile dizlerim acıyor.Ben çok kilo alıyorum hamileyken fil gibi oluyorum valla,birisi ikiz sanmıştı düşün
kaptanım ben kilomu emen yazam
Cuma günü 70.6 idim
şimdi 70.3 olmuşum
Fark 0.3
Cuma günü tam 67.0 gördüm.
Şimdi tartındım.
65,9 gr :))
Sabah sabah şunu gördüğüme inanamıyorum.
Tartı resmi paylaşıyor muyduk?
Sudur su su2 dakika ara ile tekrar tartındım 66,1 çıktı(
-700gr52.7ydim sanırım
Regl yüzndendirSlm kızlar 300 verip 500 alıyorum yaa çok morelim bozuldu regl gecikti fena şişim inşallah cumaya kadar inerim bi elma tarçın suyu yapayım bari...
Alıntılarım karıştı. Neyse...88.7 bildirim yapmışsın en son canım gayet güzel
Normal diyetine devam edeceksin. Ve sporu arttıracaksın. Ertesi gün yememek hata olur.birönceki gün ipin ucunu fazlasıyla kaçırınca birsonraki gün nasıl bir telafi yapmak lazım acaba
Hasta olmasın da. K Konus dinliyorum 2 küçük çocuğun var. Yemen lazım biraz. Zayıflamak sağlıktan önemli değil.İnşaAllah görürsün :)
Kilolarımız yakın sayılır.. Ben de bir baktım 65e doğru gidiyor durdurdum..
Hiç 60ları görmemiştim şimdi beğenmediğim 59a hasret kaldım..
Nereden baksan 1 ay tam var senin için..
Gerçi yemek de yemiyorsun böyle giderse göze görünmiceksinn :)))
amaan boşver. 3 günlük dünyaa..
Nayırrr nolamaz
Emziriyo diye bu sefer affet lütfen
Sudur su su
Ya da tartı bozuk
-700gr
Regl yüzndendir
Alıntılarım karıştı. Neyse...
Normal diyetine devam edeceksin. Ve sporu arttıracaksın. Ertesi gün yememek hata olur.
Hasta olmasın da. K Konus dinliyorum 2 küçük çocuğun var. Yemen lazım biraz. Zayıflamak sağlıktan önemli değil.
Dahlia_ canım adaçayı adet söktürücü bir çay. Bebek sahibi olmayı düşünüyorsan uzal dur diye söylemek istedim.
Tuzsuzla aktar gibi olduk. Bilgim arttı burada benim kaptancım @tuzsuz_ruh
Anaaa gaptan ne diyorrr
Sağol canım, yok düşünmüyorum henüz.. Rahatım daha
kaptanım teşekkür ederim,resmen midem küçüldü ve evet tatlı yiyince sanki mideme oturuyor taş gibi duruyor orada,çok memnunum şuan halimden hele bide 60a insem ,öyle canım dediğin gibi sağlıklı olsunlarda naapalımKeşke yemeseydin insan sağlıklı yemeye alıştığı zaman sağlıksız bir şey bile yese hemen rahatsız eder hatırla sibalın ilk zamanlarını ketojenik diyette bir hafta sonu hamurişi yemişti ve çok kötü olmuştu vücudun unuttuğunu tekrar hortlatmayın ne güzel alıştınız yaaa
Kız bu neeeeeee tek öğün olmuş
bak süper gidiyor şuan gayet güzel alışıyorsun artık benim annemde kardeşime hamileyken yarım dünya gibiydi ikiz diyordu herkes olabiliyor öyle sağlıkla doğsun bebeler de önemli değil
Waaaauuuuuwwwwwwwww nasıl güzel tartı kıskandımmmm
Üst üste tartılmayın yanlış çıkar cancağzım bir sefer yeterli
Aynen öyle ağzın ekşir midende taş var gibi olur yemedikçe unutuyor vücut
yemeeeee sakın yemeeee en sağlıklısı üzüm ceviz fındık üstüne de iki bardak su offff nasıl güzel olur hem tok tutar hem süt yapar
Canım nasıl durumlar inşallah iyidir biraz daha
al benden de o kadar iki gün gecikmeli adet oldum çok fenayım dünden beri neden böyle oldu bilmiyorum yıllardır günü gününden şaşmadı bu ay ilk defa böyle oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?