Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Haklısın kaptanım. Bugün 58i gördüm çok şükür. 500 500 giderse bu ödem ya da her neyse cumaya kadar inşallah cuma hepimizin yüzü gülücek. 57 benim lanetli kilom oldu adeta. 56yı görmek istiyorum bi an evvel...

Hoşgeldin canımmm tabiki buyur geçmiş olsun bu arada fotoğrafları aktar hemen bir yere en çok korktuğum bu telefonda
Hoşbuldum arkadaşlar... evet fotoları yedekleyeceğim inşallah .
Pazartesi kilomuda yazayım 88.1
En son kaçtım hatırlöıyorum bile .
Ama bugyn itibariyle sağlam asılıyorum.
Bu kilolar gidecek ya da gidecek .

Keşke yemeseydin insan sağlıklı yemeye alıştığı zaman sağlıksız bir şey bile yese hemen rahatsız eder hatırla sibalın ilk zamanlarını ketojenik diyette bir hafta sonu hamurişi yemişti ve çok kötü olmuştu vücudun unuttuğunu tekrar hortlatmayın ne güzel alıştınız yaaa
Dün menümü yazmamışım.
Sabah,3 kuru kayısı.
Öğlen,4 minik köfte salata yoğurt.
1 litre su 1 bardak kahve
Şuan çok açım. :))
Kız bu neeeeeee tek öğün olmuş
bak süper gidiyor şuan gayet güzel alışıyorsun artık benim annemde kardeşime hamileyken yarım dünya gibiydi ikiz diyordu herkes olabiliyor öyle sağlıkla doğsun bebeler de önemli değil

Cuma günü tam 67.0 gördüm.
Şimdi tartındım.
65,9 gr :))
Sabah sabah şunu gördüğüme inanamıyorum.
Tartı resmi paylaşıyor muyduk?
Waaaauuuuuwwwwwwwww nasıl güzel tartı kıskandımmmm
2 dakika ara ile tekrar tartındım 66,1 çıktı (
Üst üste tartılmayın yanlış çıkar cancağzım bir sefer yeterli
valla tatlı yediğimde geçen gün bana da oldu,acaba midemiz mi alıştı böyle hafif beslenmeye de ağırmı geliyor dersin. pastada bide krema falan oluyor dokundu demekki.
Aynen öyle ağzın ekşir midende taş var gibi olur yemedikçe unutuyor vücut
ben sende göre göre geçen gün ceviz aldım eve birazdan yiyecem bak bende tatlı yemeyi planlıyordum azcık senin yazını okuyunca vazgeçtim üzüm ceviz yiyem bari
yemeeeee sakın yemeeee en sağlıklısı üzüm ceviz fındık üstüne de iki bardak su offff nasıl güzel olur hem tok tutar hem süt yapar

Eki Görüntüle 2209506 Merhaba arkadaşlar ben bir haftadır giremedim gireninizden de diyemedim en son bahsetmiştim ailevi sorunlar var diye kusura bakmayın bugün tartıldım ama sabah
Canım nasıl durumlar inşallah iyidir biraz daha
Slm kızlar 300 verip 500 alıyorum yaa çok morelim bozuldu regl gecikti fena şişim inşallah cumaya kadar inerim bi elma tarçın suyu yapayım bari...
al benden de o kadar iki gün gecikmeli adet oldum çok fenayım dünden beri neden böyle oldu bilmiyorum yıllardır günü gününden şaşmadı bu ay ilk defa böyle oldu

Hoşbuldum arkadaşlar... evet fotoları yedekleyeceğim inşallah .
Pazartesi kilomuda yazayım 88.1
En son kaçtım hatırlöıyorum bile .
Ama bugyn itibariyle sağlam asılıyorum.
Bu kilolar gidecek ya da gidecek .
88.7 bildirim yapmışsın en son canım gayet güzel

Haklisin kaptanim. Kac hafta oldu bilmiyorum seker yemeyeli. Tabii dun yedim o ayri Dogru hatirlatmamak lazim

waaw cok fazla canim ya. hadi 1 kiloya kadar olur da acaba neden odem oldu ne yedin farkli olarak.

Su az içtim, turşu yedim, zaten adet tek başına yetiyor ben de destekledim, kaptan haklı

Dün menümü yazmamışım.
Sabah,3 kuru kayısı.
Öğlen,4 minik köfte salata yoğurt.
1 litre su 1 bardak kahve
Şuan çok açım. :))

Çok az olmuş..
Dikkat et kendine..

Genel olarak 1 kere tartılıp bırakma, bir kaç kez tartıl aynı anda.. Sonra böyle olabiliyor yoksa..

Eki Görüntüle 2209506 Merhaba arkadaşlar ben bir haftadır giremedim gireninizden de diyemedim en son bahsetmiştim ailevi sorunlar var diye kusura bakmayın bugün tartıldım ama sabah

Merhaba, hoşgeldin..
Geçmiş olsun, bitti mi sıkıntılar ??

Slm kızlar 300 verip 500 alıyorum yaa çok morelim bozuldu regl gecikti fena şişim inşallah cumaya kadar inerim bi elma tarçın suyu yapayım bari...

Aleykum selam..
Yanlış birşeyler var demek kii..
Sık sık alıp vermek kendimizi kandırmak oluyor ancak.. Menülerine dikkat et canım..

İnşaAllah görürsün :)
Kilolarımız yakın sayılır.. Ben de bir baktım 65e doğru gidiyor durdurdum..
Hiç 60ları görmemiştim şimdi beğenmediğim 59a hasret kaldım..
Nereden baksan 1 ay tam var senin için..
Gerçi yemek de yemiyorsun böyle giderse göze görünmiceksinn :)))

birönceki gün ipin ucunu fazlasıyla kaçırınca birsonraki gün nasıl bir telafi yapmak lazım acaba

Sağlıklı yemeye devam..
Suyu artır biraz, yeşilçay, bitki çayları içebilirsin..
Ama en güzel telafi spor..
Mesela 15 dakika spor yapıyorsun normalde, ipin ucu fazlasıyla kaçmışsa o spor 1 saatten az olmamalı..

Tartı tam 2.5 kilo artı gösterdi bu sabah
Bu kadar ödem olur mu kiiiii
Ola da bilir belki daha şişkinliğim geçmedi zaten..
amaan boşver. 3 günlük dünyaa..
700 gram fazlaligim vat msleseff
Nayırrr nolamaz
Günaydın 76.3 çıktım yani sabitim..

Cuma 74,5
Pazartesi 74,5 bi değişiklik yok malesef

cumadan beri varan iki bu menü kesicem seni K klbk33 ver cezayı bacım
Emziriyo diye bu sefer affet lütfen

Cuma günü tam 67.0 gördüm.
Şimdi tartındım.
65,9 gr :))
Sabah sabah şunu gördüğüme inanamıyorum.
Tartı resmi paylaşıyor muyduk?

Sudur su su
Ya da tartı bozuk
52.7ydim sanırım
-700gr
Regl yüzndendir
88.7 bildirim yapmışsın en son canım gayet güzel
Alıntılarım karıştı. Neyse...
birönceki gün ipin ucunu fazlasıyla kaçırınca birsonraki gün nasıl bir telafi yapmak lazım acaba
Normal diyetine devam edeceksin. Ve sporu arttıracaksın. Ertesi gün yememek hata olur.
Hasta olmasın da. K Konus dinliyorum 2 küçük çocuğun var. Yemen lazım biraz. Zayıflamak sağlıktan önemli değil.
Dahlia_ canım adaçayı adet söktürücü bir çay. Bebek sahibi olmayı düşünüyorsan uzal dur diye söylemek istedim.
Tuzsuzla aktar gibi olduk. Bilgim arttı burada benim kaptancım @tuzsuz_ruh

Anaaa gaptan ne diyorrr

Sağol canım, yok düşünmüyorum henüz.. Rahatım daha

kaptanım teşekkür ederim,resmen midem küçüldü ve evet tatlı yiyince sanki mideme oturuyor taş gibi duruyor orada,çok memnunum şuan halimden hele bide 60a insem ,öyle canım dediğin gibi sağlıklı olsunlarda naapalım

Menüm..

Sabah
1 dilim çavdar ekmeği
Biraz peynir
1 kupa limonlu yeşilçay

Öğlen
1 tabak karabuğday
3 kaşık domates sosu
1 kase ev yoğurdu

Ara
1 küçük elma
1 dilim armut
10 tane kadar üzüm

Akşam yemekten önce
1 kupa limonlu yeşilçay

Akşam
1 kase tavuk suyu çorba

Su 1.5 litre
Spor - 1 saat yürüyüş - 6650 adım

@tuzsuz_ruh
K klbk33
Canım, bugün egzersizi de yapamadım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…