Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Dün menümü yazmamışım.
Sabah,3 kuru kayısı.
Öğlen,4 minik köfte salata yoğurt.
1 litre su 1 bardak kahve
Şuan çok açım. :))

Kız bu ne anoreksia gibi besleniyorsun.. Kas kaybedersin böyle canım metabolizmana zarar verirsin.. Min 1000 kalori alman lazım günlük..

tatlıyı uzun süre bırakınca insan tadını da unutuyor ve sonra yiyince bu neymiş diyorsun.. Tadı da güzel gelmiyor...

Inersin canim cok guzel gidiyorsun.

tatlıyı uzun süre bırakınca insan tadını da unutuyor ve sonra yiyince bu neymiş diyorsun.. Tadı da güzel gelmiyor...
Aynen cnaimbana dun oyle oldu galiba gerci yedim butun dilimi ama bir tuhaf oldu midem saka gibi hala tatli midemde sanki bugun bir ayri tokluk var uzerimde hicbirsey yiyesim yok. Menumu yazinca gorursunuz zaten. Ins dun aldigim 300gr bugun gitsin geldigi gibi.

Kız bu ne anoreksia gibi besleniyorsun.. Kas kaybedersin böyle canım metabolizmana zarar verirsin.. Min 1000 kalori alman lazım günlük..
Anacigim benim hic istahim olmadigi gun bugun bile cok daha fazla yedim. @konusdinliyorum canim metabolizmani cok yavaslatirsin yapma guzelim

Bilerek yapmadım aslında.
Dün gerçekten çocuklar ağlamalı zırlamalı geçti.
Bugünde regl oldum.
Yine iştah olmaz bende kesin.
Bazen gerçekten ayakta hızlı hızlı yiyorum.

Bugunku menum:
Sabah: 09:00_ 1 elma, 1 portakal
10:00_ 2 fincan sutlu kahve icine 1 yk hindistan cevizi yagi
14:00_ 4 yk haslanmis pirinc, 1 tabak domates soslu kirmizi et, 1 tabak salata
15:00_ 1 fincan sutlu kahve
18:00_ 1 bardak kefir, 1 tabak salata icine 1 yk kenevir yagi

su: 3lt

Aslında bununla ilgili bi yazı okumuştum.. Çok yağlı yiyecekler tokluk hissi veren bi hormon salgılatıyormuş.. Muhtemelen midende hissettiğin o duygunun sebebi o..

Bilerek yapmadım aslında.
Dün gerçekten çocuklar ağlamalı zırlamalı geçti.
Bugünde regl oldum.
Yine iştah olmaz bende kesin.
Bazen gerçekten ayakta hızlı hızlı yiyorum.

Ama sen hep böyle diyosun gibi geliyor.. 1000 kalori almaya çalışmalısın. 1000 kaloriyle her türlü kilo verirsin çünkü metabolizma hızı genelde 1500 civarı olur..

Akşam dışında iyi bence akşam biraz az olmuş ama dengeli geldi bana..

İdare eder tuzsuz cum az tuzlu gibi

Canım güzel bir menü hazırlamışsın afiyet olsun ama akşam sadece çorba seni sarsmıyorsa sorun yok.Süper yürümüşsün.
Ay kuzum ya valla yiyince hiçte öyle "ay buda neymiş" demiyorum yani Ağzımda şöyle gezdirip tüm hücrelerime kadar hissediyorum bilmem anlatabildimmiAma yedikten sonra lönk diye oturuveriyor adamın midesine dediğin gibi.Midem sindiremiyor dedğiniz gibi.Kızlar bu bize doğru yolda olduğumuzu gösteriyor.
Gelsin salatalar gitsin salatalar.Menün çok güzel olmuş dedğin gibi biraz az olmuş özellikle gece ve gündüzki menün.Belki akşam bir tas çorba olabilirdi. ama zaten demişsin tatlının gazabına uğramışsın benim cuma günkü halim gibi.Afiyet olsun, tartında eksiler bol olsun.

Menüm
Sabah
2 dlm çok tahıllıdan beyaz peynirli tost
Omlet
Azcık yeşillik
5 zeytin

Sabah bu saatte inanılmaz sancılandım.. 2 kere videoyu açtım spor yapmak için çocuklar yaptı ben tuvalete koştum neyse şimdi iyiyim..

Öğlen
Çorba
Latte

Ara
Yulaf yoğurt ananas

Akşam
Salata
Karnabahar
Fırında patates orta boy 1

Ara yoğurt yerim herhalde akşam yemeyi unutmuşum..

Sabah spor yapamayınca sonra vakit olmadı
Çok su da içtim diyemem
2 yeşil çay

Kızzlaar bu da beni menüm
Saat 7.00 : 1 bardak limonlu ılık su
Saat 8.30 : 1 iri kibrit büyüklüğünde peynir + 2 ev yapımı kraker
Saat 13.00 : 30 k.üzüm + 8 badem + 2.5 ceviz
Saat 15.30 : turp otu kavurması 3 kaşık + 1 tereyağ.da yumurta + 1 ısırık kurabiye(yumurta midemi kaldırdı)
Saat 18.30: 3 yk patatesli köfte yemeği + 3 yk makarna+yarım bardak ayran +1 kase çorba+yarım ev y.kraker
3 lt su yarım saat yürüyüş başka da bir şey yok
@tuzsuz_ruh K klbk33

akşamki karnabahar süper olmuş.Bir söylenti duymuştum karnabahar için "karnabaharı yapmak için harcadığın kalariden daha az kalori veriyor" o yüzden yerken çok mutlu olurum hep.Afiyet olsun canım ananaslar da yenilmiş oh oh yaksın yağlarımızı.O melet zaten hep olup olmayacak zamanda gelir.benimde hep çocuğu emzirirken gecenin bir köründe kalktığımda geliyor,bigün yatağa yapıvercem çocukta emdikçe emiyor emdikçe emiyor

Ay benimki başka bişeydi canım içim dışıma çıktı sandım sanırım pancar birZ fazla geldi

Afiyet olsun canım..
Az olmuş biraz..
Bir de dikkatimi çekti sen sık sık pirinç yiyorsun, azalt bence..
Gerçi 3-4 kaşık ama sürekli yiyince çok oluyor.

Sağol canım..
Yok acıkmadım, hafif oluyor hem böyle..

Geçmiş olsun
Akşam patates olmasaydı iyiydi..

Afiyet olsun ama kilo verilecek menü değil.. Akşam hiç olmamış.. Az yedim diyorsun ama o az bile etkiliyor maalesef, dikkat et canım .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…