Dün menümü yazmamışım.
Sabah,3 kuru kayısı.
Öğlen,4 minik köfte salata yoğurt.
1 litre su 1 bardak kahve
Şuan çok açım. :))
kaptanım teşekkür ederim,resmen midem küçüldü ve evet tatlı yiyince sanki mideme oturuyor taş gibi duruyor orada,çok memnunum şuan halimden hele bide 60a insem ,öyle canım dediğin gibi sağlıklı olsunlarda naapalım
Inersin canim cok guzel gidiyorsun.kaptanım teşekkür ederim,resmen midem küçüldü ve evet tatlı yiyince sanki mideme oturuyor taş gibi duruyor orada,çok memnunum şuan halimden hele bide 60a insem ,öyle canım dediğin gibi sağlıklı olsunlarda naapalım
Aynen cnaimbana dun oyle oldu galibatatlıyı uzun süre bırakınca insan tadını da unutuyor ve sonra yiyince bu neymiş diyorsun.. Tadı da güzel gelmiyor...
Anacigim benim hic istahim olmadigi gun bugun bile cok daha fazla yedim. @konusdinliyorum canim metabolizmani cok yavaslatirsin yapma guzelimKız bu ne anoreksia gibi besleniyorsun.. Kas kaybedersin böyle canım metabolizmana zarar verirsin.. Min 1000 kalori alman lazım günlük..
Bilerek yapmadım aslında.Kız bu ne anoreksia gibi besleniyorsun.. Kas kaybedersin böyle canım metabolizmana zarar verirsin.. Min 1000 kalori alman lazım günlük..
Kolay gelsin canim. nasil oldu bebegin?Bilerek yapmadım aslında.
Dün gerçekten çocuklar ağlamalı zırlamalı geçti.
Bugünde regl oldum.
Yine iştah olmaz bende kesin.
Bazen gerçekten ayakta hızlı hızlı yiyorum.
Aynen cnaimbana dun oyle oldu galibagerci yedim butun dilimi ama bir tuhaf oldu midem saka gibi hala tatli midemde sanki bugun bir ayri tokluk var uzerimde hicbirsey yiyesim yok. Menumu yazinca gorursunuz zaten. Ins dun aldigim 300gr bugun gitsin geldigi gibi.
Bilerek yapmadım aslında.
Dün gerçekten çocuklar ağlamalı zırlamalı geçti.
Bugünde regl oldum.
Yine iştah olmaz bende kesin.
Bazen gerçekten ayakta hızlı hızlı yiyorum.
Akşam dışında iyi bence akşam biraz az olmuş ama dengeli geldi bana..Bugunku menum:
Sabah: 09:00_ 1 elma, 1 portakal
10:00_ 2 fincan sutlu kahve icine 1 yk hindistan cevizi yagi
14:00_ 4 yk haslanmis pirinc, 1 tabak domates soslu kirmizi et, 1 tabak salata
15:00_ 1 fincan sutlu kahve
18:00_ 1 bardak kefir, 1 tabak salata icine 1 yk kenevir yagi
su: 3lt
Bitmesi de bitti sayılır artık ben takmamaya çalışıyorum elimden geldiğinceMerhaba, hoşgeldin..
Geçmiş olsun, bitti mi sıkıntılar ??
Aleykum selam..
Yanlış birşeyler var demek kii..
Sık sık alıp vermek kendimizi kandırmak oluyor ancak.. Menülerine dikkat et canım..
İdare eder tuzsuz cum az tuzlu gibiKeşke yemeseydin insan sağlıklı yemeye alıştığı zaman sağlıksız bir şey bile yese hemen rahatsız eder hatırla sibalın ilk zamanlarını ketojenik diyette bir hafta sonu hamurişi yemişti ve çok kötü olmuştu vücudun unuttuğunu tekrar hortlatmayın ne güzel alıştınız yaaa
Kız bu neeeeeee tek öğün olmuş
bak süper gidiyor şuan gayet güzel alışıyorsun artık benim annemde kardeşime hamileyken yarım dünya gibiydi ikiz diyordu herkes olabiliyor öyle sağlıkla doğsun bebeler de önemli değil
Waaaauuuuuwwwwwwwww nasıl güzel tartı kıskandımmmm
Üst üste tartılmayın yanlış çıkar cancağzım bir sefer yeterli
Aynen öyle ağzın ekşir midende taş var gibi olur yemedikçe unutuyor vücut
yemeeeee sakın yemeeee en sağlıklısı üzüm ceviz fındık üstüne de iki bardak su offff nasıl güzel olur hem tok tutar hem süt yapar
Canım nasıl durumlar inşallah iyidir biraz daha
al benden de o kadar iki gün gecikmeli adet oldum çok fenayım dünden beri neden böyle oldu bilmiyorum yıllardır günü gününden şaşmadı bu ay ilk defa böyle oldu
Canım güzel bir menü hazırlamışsın afiyet olsun ama akşam sadece çorba seni sarsmıyorsa sorun yok.Süper yürümüşsün.Menüm..
Sabah
1 dilim çavdar ekmeği
Biraz peynir
1 kupa limonlu yeşilçay
Öğlen
1 tabak karabuğday
3 kaşık domates sosu
1 kase ev yoğurdu
Ara
1 küçük elma
1 dilim armut
10 tane kadar üzüm
Akşam yemekten önce
1 kupa limonlu yeşilçay
Akşam
1 kase tavuk suyu çorba
Su 1.5 litre
Spor - 1 saat yürüyüş - 6650 adım
@tuzsuz_ruh
K klbk33
Canım, bugün egzersizi de yapamadım..
Ay kuzum ya valla yiyince hiçte öyle "ay buda neymiş" demiyorum yanitatlıyı uzun süre bırakınca insan tadını da unutuyor ve sonra yiyince bu neymiş diyorsun.. Tadı da güzel gelmiyor...
Gelsin salatalar gitsin salatalar.Menün çok güzel olmuş dedğin gibi biraz az olmuş özellikle gece ve gündüzki menün.Belki akşam bir tas çorba olabilirdi. ama zaten demişsin tatlının gazabına uğramışsın benim cuma günkü halim gibi.Afiyet olsun, tartında eksiler bol olsunBugunku menum:
akşamki karnabahar süper olmuş.Bir söylenti duymuştum karnabahar için "karnabaharı yapmak için harcadığın kalariden daha az kalori veriyor" o yüzden yerken çok mutlu olurum hep.Afiyet olsun canım ananaslar da yenilmiş oh oh yaksın yağlarımızı.O melet zaten hep olup olmayacak zamanda gelirMenüm
Sabah
2 dlm çok tahıllıdan beyaz peynirli tost
Omlet
Azcık yeşillik
5 zeytin
Sabah bu saatte inanılmaz sancılandım.. 2 kere videoyu açtım spor yapmak için çocuklar yaptı ben tuvalete koştumneyse şimdi iyiyim..
Öğlen
Çorba
Latte
Ara
Yulaf yoğurt ananas
Akşam
Salata
Karnabahar
Fırında patates orta boy 1
Ara yoğurt yerim herhalde akşam yemeyi unutmuşum..
Sabah spor yapamayınca sonra vakit olmadı
Çok su da içtim diyemem
2 yeşil çay
akşamki karnabahar süper olmuş.Bir söylenti duymuştum karnabahar için "karnabaharı yapmak için harcadığın kalariden daha az kalori veriyor" o yüzden yerken çok mutlu olurum hep.Afiyet olsun canım ananaslar da yenilmiş oh oh yaksın yağlarımızı.O melet zaten hep olup olmayacak zamanda gelir.benimde hep çocuğu emzirirken gecenin bir köründe kalktığımda geliyor,bigün yatağa yapıvercem çocukta emdikçe emiyor emdikçe emiyor
Bugunku menum:
Canım güzel bir menü hazırlamışsın afiyet olsun ama akşam sadece çorba seni sarsmıyorsa sorun yok.Süper yürümüşsün.
Ay kuzum ya valla yiyince hiçte öyle "ay buda neymiş" demiyorum yaniAğzımda şöyle gezdirip tüm hücrelerime kadar hissediyorum bilmem anlatabildimmi Ama yedikten sonra lönk diye oturuveriyor adamın midesine dediğin gibi.Midem sindiremiyor dedğiniz gibi.Kızlar bu bize doğru yolda olduğumuzu gösteriyor.
Gelsin salatalar gitsin salatalar.Menün çok güzel olmuş dedğin gibi biraz az olmuş özellikle gece ve gündüzki menün.Belki akşam bir tas çorba olabilirdi. ama zaten demişsin tatlının gazabına uğramışsın benim cuma günkü halim gibi.Afiyet olsun, tartında eksiler bol olsun.
Menüm
Sabah
2 dlm çok tahıllıdan beyaz peynirli tost
Omlet
Azcık yeşillik
5 zeytin
Sabah bu saatte inanılmaz sancılandım.. 2 kere videoyu açtım spor yapmak için çocuklar yaptı ben tuvalete koştumneyse şimdi iyiyim..
Öğlen
Çorba
Latte
Ara
Yulaf yoğurt ananas
Akşam
Salata
Karnabahar
Fırında patates orta boy 1
Ara yoğurt yerim herhalde akşam yemeyi unutmuşum..
Sabah spor yapamayınca sonra vakit olmadı
Çok su da içtim diyemem
2 yeşil çay
Kızzlaar bu da beni menüm
Saat 7.00 : 1 bardak limonlu ılık su
Saat 8.30 : 1 iri kibrit büyüklüğünde peynir + 2 ev yapımı kraker
Saat 13.00 : 30 k.üzüm + 8 badem + 2.5 ceviz
Saat 15.30 : turp otu kavurması 3 kaşık + 1 tereyağ.da yumurta + 1 ısırık kurabiye(yumurta midemi kaldırdı)
Saat 18.30: 3 yk patatesli köfte yemeği + 3 yk makarna+yarım bardak ayran +1 kase çorba+yarım ev y.kraker
3 lt su yarım saat yürüyüş başka da bir şey yok
@tuzsuz_ruh K klbk33
Dun aksamki pastadan dolayi cumaya kadar yapabilirsem aksamlari kefir salata gecirecegim.Akşam dışında iyi bence akşam biraz az olmuş ama dengeli geldi bana..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?