- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
Sagol canim. Becerebilirsem cumaya kadar aksamlari hafif gececegim.Canım güzel bir menü hazırlamışsın afiyet olsun ama akşam sadece çorba seni sarsmıyorsa sorun yok.Süper yürümüşsün.
Ay kuzum ya valla yiyince hiçte öyle "ay buda neymiş" demiyorum yaniAğzımda şöyle gezdirip tüm hücrelerime kadar hissediyorum bilmem anlatabildimmi Ama yedikten sonra lönk diye oturuveriyor adamın midesine dediğin gibi.Midem sindiremiyor dedğiniz gibi.Kızlar bu bize doğru yolda olduğumuzu gösteriyor.
Gelsin salatalar gitsin salatalar.Menün çok güzel olmuş dedğin gibi biraz az olmuş özellikle gece ve gündüzki menün.Belki akşam bir tas çorba olabilirdi. ama zaten demişsin tatlının gazabına uğramışsın benim cuma günkü halim gibi.Afiyet olsun, tartında eksiler bol olsun.
Afiyet olsun canim. Menun cok guzel olmus. Cok gecmis olsun.Menüm
Sabah
2 dlm çok tahıllıdan beyaz peynirli tost
Omlet
Azcık yeşillik
5 zeytin
Sabah bu saatte inanılmaz sancılandım.. 2 kere videoyu açtım spor yapmak için çocuklar yaptı ben tuvalete koştumneyse şimdi iyiyim..
Öğlen
Çorba
Latte
Ara
Yulaf yoğurt ananas
Akşam
Salata
Karnabahar
Fırında patates orta boy 1
Ara yoğurt yerim herhalde akşam yemeyi unutmuşum..
Sabah spor yapamayınca sonra vakit olmadı
Çok su da içtim diyemem
2 yeşil çay
Aksam biraz fazla kh olmus canim. Ama gunduzunu cok begendim. Afiyet olsun.Kızzlaar bu da beni menüm
Saat 7.00 : 1 bardak limonlu ılık su
Saat 8.30 : 1 iri kibrit büyüklüğünde peynir + 2 ev yapımı kraker
Saat 13.00 : 30 k.üzüm + 8 badem + 2.5 ceviz
Saat 15.30 : turp otu kavurması 3 kaşık + 1 tereyağ.da yumurta + 1 ısırık kurabiye(yumurta midemi kaldırdı)
Saat 18.30: 3 yk patatesli köfte yemeği + 3 yk makarna+yarım bardak ayran +1 kase çorba+yarım ev y.kraker
3 lt su yarım saat yürüyüş başka da bir şey yok
@tuzsuz_ruh K klbk33
Gun boyu hic ekmek filan yemedim ya ondan oglen yiyeyim dedim canim. Ama yarina mercimek ve bulgur haslamasi karisimi yiyecegim 3 4 kasik kadar. Haklisin pirinc SIK yedim bu ara.Afiyet olsun canım..
Az olmuş biraz..
Bir de dikkatimi çekti sen sık sık pirinç yiyorsun, azalt bence..
Gerçi 3-4 kaşık ama sürekli yiyince çok oluyor.
Sağol canım..
Yok acıkmadım, hafif oluyor hem böyle..
Geçmiş olsun
Akşam patates olmasaydı iyiydi..
Afiyet olsun ama kilo verilecek menü değil.. Akşam hiç olmamış.. Az yedim diyorsun ama o az bile etkiliyor maalesef, dikkat et canım .
akşamki karnabahar süper olmuş.Bir söylenti duymuştum karnabahar için "karnabaharı yapmak için harcadığın kalariden daha az kalori veriyor" o yüzden yerken çok mutlu olurum hep.Afiyet olsun canım ananaslar da yenilmiş oh oh yaksın yağlarımızı.O melet zaten hep olup olmayacak zamanda gelir.benimde hep çocuğu emzirirken gecenin bir köründe kalktığımda geliyor,bigün yatağa yapıvercem çocukta emdikçe emiyor emdikçe emiyor
Çok severim sütlü kahveyiBenim gibi sutlu kahveyle acligini bastiranlara gelsin
Sütlü kahvenin içerisindeki laktoz, vücudun tatlı iştahını karşılıyor ve fazladan kalori almayı önlüyor. Bu nedenle günde 2 fincan sütlü kahve içmek, kalori almadan kilo vermenize yardımcı oluyor.
Olur olur ben de 2 kiloyla boğuşmuştum geçen haftaTartı tam 2.5 kilo artı gösterdi bu sabah
Bu kadar ödem olur mu kiiiii
Ola da bilir belki daha şişkinliğim geçmedi zaten..
Kahvaltı çok hafif geldi bana. Geceden aç uyanıyorum belki ondandır. Afiyet olsun :)Bugun ki menü
Sabah peynir
Tb ekmek iki dilim
Bir bardak süt
Bir tatlı kaşığı bal
Ara
Beş fındık
Üç muşmula
Öğlen
Bi tabak kuru fasulye
Bir dilim ekmek ( ayak üstü anca bunu yiyebildim)
Ara az sekerli türk kahvesi
Akşam
Balık salata bir dilim ekmek
Üç çatlak kurabiye( kendimi tutamadım)
İki bardak sekersız cay
Spor yok çünkü kabul günü gibiydim bugun gelen giden bitmedi
Su 2lt
Bugun ki menü
Sabah peynir
Tb ekmek iki dilim
Bir bardak süt
Bir tatlı kaşığı bal
Ara
Beş fındık
Üç muşmula
Öğlen
Bi tabak kuru fasulye
Bir dilim ekmek ( ayak üstü anca bunu yiyebildim)
Ara az sekerli türk kahvesi
Akşam
Balık salata bir dilim ekmek
Üç çatlak kurabiye( kendimi tutamadım)
İki bardak sekersız cay
Spor yok çünkü kabul günü gibiydim bugun gelen giden bitmedi
Su 2lt
Olur olur ben de 2 kiloyla boğuşmuştum geçen hafta
InşallahCumaya kadar toparlanalımmmm :)
Enfesto!Menüme ek olarak 3 kare şekersiz çikolata ve 1 kupa çay ekliyorum.
Toplam 1278 kalori almışım bugün, 238 de yakmışım yürüyüşle...
MaşaAllah sebzeli meyveli bir gün olmuş :)Sabah
Mantarlı, brokolili omlet (1 tam 2 beyaz kısmı; 3 yumurtalı)
Ara
Armutlu tarçınlı smoothie
Akşam
Yoğurtlu yulaf ezmesi
Havuçlu, turplu mevsim salata
1,5 litre su
Spor yok maalesef
Ama dün gece ve bu sabah tuvalete çıktım. Kendimi 50 kilo hissediyorum şuan
Sabah enfesti. Akşam yemeği uyduruk oldu. Yedikten 2 saat sonra açlık baş gösterdi ama saat 6da kursum başlıyo. Haliyle ya erken yiyorum ya da uydurmasyon yapıp yanıma alıyorum. O yüzden pazartesi, salı ve çarşambalarım aç geçiyo :)MaşaAllah sebzeli meyveli bir gün olmuş :)
Ama az yemişsin sanki, doyduysan sorun yok tabi.
Sabah enfesti. Akşam yemeği uyduruk oldu. Yedikten 2 saat sonra açlık baş gösterdi ama saat 6da kursum başlıyo. Haliyle ya erken yiyorum ya da uydurmasyon yapıp yanıma alıyorum. O yüzden pazartesi, salı ve çarşambalarım aç geçiyo :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?