Kalori sayin cok guzel canim.Menüme ek olarak 3 kare şekersiz çikolata ve 1 kupa çay ekliyorum.
Toplam 1278 kalori almışım bugün, 238 de yakmışım yürüyüşle...
Bugunu hafif gecirmissin canim. Afiyet olsun.Sabah
Mantarlı, brokolili omlet (1 tam 2 beyaz kısmı; 3 yumurtalı)
Ara
Armutlu tarçınlı smoothie
Akşam
Yoğurtlu yulaf ezmesi
Havuçlu, turplu mevsim salata
1,5 litre su
Spor yok maalesef
Ama dün gece ve bu sabah tuvalete çıktım. Kendimi 50 kilo hissediyorum şuan
Ben de ne zaman ac uyusam eksiye dusuyorum :) ve bugun de ac uyuycam. Soyle 1 ay ac uyusam super olur.Aslında aç uyumak iyidir, mide sanki kilo gidiyor sinyali veriyorr :))
Iyi geceler canimSağlıkla, huzurla, mutlu kalın..
Yarın görüşmek umuduyla.. İyi geceler..
Ben hergun en az 1 veya 2 tane form cayi ve yesil cay iciyorum canim. Ama hic yazmiyorumUzun zamandır menülerde form çayı görmüyorum.. Bir ara çeşit çeşit çaylar içilirdi çünkü burada :)
Ben de ne zamandır almıyorum, açıkcası pek etkili olduğunu düşünmüyorum..
Bilmeden sürekli içinde sinemaki olanından alırdım kabızlık için.. Sonradan öğrendim çok zararlıymış diye..
Geçen gün yine aklıma geldi, eczanede bakarken bir tanesinde sinemaki olmadığını gördüm ve aldım.. Gerçi daha kullanmak nasip olmadı, yarın içeceğim bakalım tadı nasılmış, değişiklik olsun :)
Canim erken saatte yemek salata yesen kursa yanina da ayran kefir alip icsen. Ben de haftanin 3 gunu isten sonra doktora gidiyorum. Ve tedavi uzun suruyor o yuzden erken yeyip yanima kefir aliyorum. Klinikten Eve donunce cok gec oluyor cunku.Sabah enfesti. Akşam yemeği uyduruk oldu. Yedikten 2 saat sonra açlık baş gösterdi ama saat 6da kursum başlıyo. Haliyle ya erken yiyorum ya da uydurmasyon yapıp yanıma alıyorum. O yüzden pazartesi, salı ve çarşambalarım aç geçiyo :)
Evet doğru genelde bu şekilde zor dönemlerden geçiyorum sanırım.Aslında bununla ilgili bi yazı okumuştum.. Çok yağlı yiyecekler tokluk hissi veren bi hormon salgılatıyormuş.. Muhtemelen midende hissettiğin o duygunun sebebi o..
Ama sen hep böyle diyosun gibi geliyor..1000 kalori almaya çalışmalısın. 1000 kaloriyle her türlü kilo verirsin çünkü metabolizma hızı genelde 1500 civarı olur..
Teşekkür ederim.Kolay gelsin canim. nasil oldu bebegin?
Benimde hiç şaşmazdı ondan bu kadar etkiledi heralde havalardan mı oldu ne üşüttüm mü noldu anlamadım veya şu sırt ağrısı yüzünden çok ağrı kesici kullandım o mu yaptı bilemiyorumKeşke yemeseydin insan sağlıklı yemeye alıştığı zaman sağlıksız bir şey bile yese hemen rahatsız eder hatırla sibalın ilk zamanlarını ketojenik diyette bir hafta sonu hamurişi yemişti ve çok kötü olmuştu vücudun unuttuğunu tekrar hortlatmayın ne güzel alıştınız yaaa
Kız bu neeeeeee tek öğün olmuş
bak süper gidiyor şuan gayet güzel alışıyorsun artık benim annemde kardeşime hamileyken yarım dünya gibiydi ikiz diyordu herkes olabiliyor öyle sağlıkla doğsun bebeler de önemli değil
Waaaauuuuuwwwwwwwww nasıl güzel tartı kıskandımmmm
Üst üste tartılmayın yanlış çıkar cancağzım bir sefer yeterli
Aynen öyle ağzın ekşir midende taş var gibi olur yemedikçe unutuyor vücut
yemeeeee sakın yemeeee en sağlıklısı üzüm ceviz fındık üstüne de iki bardak su offff nasıl güzel olur hem tok tutar hem süt yapar
Canım nasıl durumlar inşallah iyidir biraz daha
al benden de o kadar iki gün gecikmeli adet oldum çok fenayım dünden beri neden böyle oldu bilmiyorum yıllardır günü gününden şaşmadı bu ay ilk defa böyle oldu
Aslında çok dikkat ediyorum. ben regliye bağladım bilemiyorumMerhaba, hoşgeldin..
Geçmiş olsun, bitti mi sıkıntılar ??
Aleykum selam..
Yanlış birşeyler var demek kii..
Sık sık alıp vermek kendimizi kandırmak oluyor ancak.. Menülerine dikkat et canım..
Biraz sebze eksik geldi bana. Onun dışında gayet iyi.Menüm..
Sabah
1 dilim çavdar ekmeği
Biraz peynir
1 kupa limonlu yeşilçay
Öğlen
1 tabak karabuğday
3 kaşık domates sosu
1 kase ev yoğurdu
Ara
1 küçük elma
1 dilim armut
10 tane kadar üzüm
Akşam yemekten önce
1 kupa limonlu yeşilçay
Akşam
1 kase tavuk suyu çorba
Su 1.5 litre
Spor - 1 saat yürüyüş - 6650 adım
@tuzsuz_ruh
K klbk33
Canım, bugün egzersizi de yapamadım..
Çok güzel bir menü olmuş. Geçmiş olsun bu aradaMenüm
Sabah
2 dlm çok tahıllıdan beyaz peynirli tost
Omlet
Azcık yeşillik
5 zeytin
Sabah bu saatte inanılmaz sancılandım.. 2 kere videoyu açtım spor yapmak için çocuklar yaptı ben tuvalete koştumneyse şimdi iyiyim..
Öğlen
Çorba
Latte
Ara
Yulaf yoğurt ananas
Akşam
Salata
Karnabahar
Fırında patates orta boy 1
Ara yoğurt yerim herhalde akşam yemeyi unutmuşum..
Sabah spor yapamayınca sonra vakit olmadı
Çok su da içtim diyemem
2 yeşil çay
Öğlen kuru fasulyenin yanına ekmek yerine bence yoğurt ve salata tüketebilirdin. Kaçamakları keşke ekstra kalori yakarak dengeleseydin.Bugun ki menü
Sabah peynir
Tb ekmek iki dilim
Bir bardak süt
Bir tatlı kaşığı bal
Ara
Beş fındık
Üç muşmula
Öğlen
Bi tabak kuru fasulye
Bir dilim ekmek ( ayak üstü anca bunu yiyebildim)
Ara az sekerli türk kahvesi
Akşam
Balık salata bir dilim ekmek
Üç çatlak kurabiye( kendimi tutamadım)
İki bardak sekersız cay
Spor yok çünkü kabul günü gibiydim bugun gelen giden bitmedi
Su 2lt
Her mide üçün geçerli mi acaba ?benim midenin alışık ılmadığı bi duygu olabilerAslında aç uyumak iyidir, mide sanki kilo gidiyor sinyali veriyorr :))
Ben gece aç bırakmıyorym kendimi ondan mı acabaKahvaltı çok hafif geldi bana. Geceden aç uyanıyorum belki ondandır. Afiyet olsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?