Evet şu kurabiyeler... ah ahhh ... bütün gün misafir vardı spor çok yapasım olduğu halde yapamadım.. bi dahakine diyelimÖğlen kuru fasulyenin yanına ekmek yerine bence yoğurt ve salata tüketebilirdin. Kaçamakları keşke ekstra kalori yakarak dengeleseydin.
Benim gibi sutlu kahveyle acligini bastiranlara gelsin
Sütlü kahvenin içerisindeki laktoz, vücudun tatlı iştahını karşılıyor ve fazladan kalori almayı önlüyor. Bu nedenle günde 2 fincan sütlü kahve içmek, kalori almadan kilo vermenize yardımcı oluyor.
Uzun zamandır menülerde form çayı görmüyorum.. Bir ara çeşit çeşit çaylar içilirdi çünkü burada :)
Ben de ne zamandır almıyorum, açıkcası pek etkili olduğunu düşünmüyorum..
Bilmeden sürekli içinde sinemaki olanından alırdım kabızlık için.. Sonradan öğrendim çok zararlıymış diye..
Geçen gün yine aklıma geldi, eczanede bakarken bir tanesinde sinemaki olmadığını gördüm ve aldım.. Gerçi daha kullanmak nasip olmadı, yarın içeceğim bakalım tadı nasılmış, değişiklik olsun :)
Teşekkür ederim.
Bugün kesintisiz ağladı şuan sallıyorum.
Durup durup ağlıyor.
Ağlaşıyoruz..
Ben bir gülüyorum bir ağlıyorum.
Yedim kafayı.
İyi geceler Kızlar
Günün mesüsünü verip ben de yatayım artık.
Sabah:
2 yk chia, 2 yk yulaf ezmesi, 10 yaban Mersini, 200 ml light yoğurt
Ara: 10 fındık ve yeşil çay
Öğle: 2 yumurtalı salata ve 1 dilim esmer ekmek
Ara: latte ve protein bar
Akşam: 6 yk sebze sote ve 3 yk yoğurt
Ara: 3 mandalina ve yeşil çay
Spor: 45 dk pilates
Su:2.5l
Ben gece aç bırakmıyorym kendimi ondan mı acabaama hatırlamıyorum da ne yediğimi. Gece yediklerimi havaalam siliyo sanki
Super video canim sagol
Ortaya karışık gibi oldu o biraz. Sabah ve öğle eski listem. Akşam yeni liste :)Günaydınnasılsınız bu sabah
Bugün daha aktif bi gün geçireceğim, az sonra satranç var oğlumu bırakıp doğru yürüyüşe.. İnşallah 10000i görebilirim bugün.
En bi sevdiğim bişeymiş. Öğleden sonra özellikle açıktığımda canım tatlı istediğinde yanında bitterle süper gidiyor..
Sinameki zararlımıymış ya ben ilk defa duyuyorum
Süper bi videoymuş bu yaa.. Ama artık neyi nasıl yapacağıma yetişemiyorum yeminlen kafam çorba oldu..
Allah sabır kolaylık versin canım..
Süper menü canım yeni listeden mi bunlar?
Süt denedin mi canımne yedin gene acaba.. Uyur yer kaardişim benim
Afiyet olsun canim. Ayran detoksu umarim guzel eksi getirir.Menü
Sabah yarım yumurta 1 dilim peynir 1 dilim tbe domates 1 tk bal
Ara 1 sütlü Nescafe 5 badem 2 ceviz
Sonrasında aralıklarla 4 kase Detox soğuk ayran çorbası
Elma tarçın suyu ve su 2.5 lt
Zaten uzun süre açlık hissedince sanki bi anda hedefime ulaşmış hissediyorum :) ama gündüzleri açlığa daha kolay dayanabilirken akşamları zorlanıyorum. Neden acaba... Kocam sürekli yanımda atıştırdığı için mi kiAslında aç uyumak iyidir, mide sanki kilo gidiyor sinyali veriyorr :))
Teşekkür ederimBugunu hafif gecirmissin canim. Afiyet olsun.
Kefir olabilir bak. Akşam 7 gibi içsem ara öğün gibi olur. Ya da yanına bi iki de badem alır direkt ara öğün yaparım. Süpersin.Canim erken saatte yemek salata yesen kursa yanina da ayran kefir alip icsen. Ben de haftanin 3 gunu isten sonra doktora gidiyorum. Ve tedavi uzun suruyor o yuzden erken yeyip yanima kefir aliyorum. Klinikten Eve donunce cok gec oluyor cunku.
Amaniiiiiiim gece yemek miBen gece aç bırakmıyorym kendimi ondan mı acabaama hatırlamıyorum da ne yediğimi. Gece yediklerimi havaalam siliyo sanki
hem bir iki saat de olsa tokluk yaratir hem de tasinabilirKefir olabilir bak. Akşam 7 gibi içsem ara öğün gibi olur. Ya da yanına bi iki de badem alır direkt ara öğün yaparım. Süpersin.
Süper bi videoymuş bu yaa.. Ama artık neyi nasıl yapacağıma yetişemiyorum yeminlen kafam çorba oldu..
Bende çok faydalandımSuper video canim sagol
Yediklerini yavaş yavaş azalt.kızlar çok moralım bozuk.geçen hafta full konsantrasyon diyete başlamıştım.ama son ıkı gunduzr kendimde değilim sanırım.yiyorum.dün akşam dışarıda tasıyonum duştu.kendime gelebilmek için yedim bişiler.tekrar eski durumuma nasıl donucem bilmiyorum.oysakı full konsantrasyonla başlamıştım
HatırlamıyoruöGünaydınnasılsınız bu sabah
Bugün daha aktif bi gün geçireceğim, az sonra satranç var oğlumu bırakıp doğru yürüyüşe.. İnşallah 10000i görebilirim bugün.
En bi sevdiğim bişeymiş. Öğleden sonra özellikle açıktığımda canım tatlı istediğinde yanında bitterle süper gidiyor..
Benım güzel kızım gece emerek uyumayı tercih ediyor.acaba onamı cekmişimAmaniiiiiiim gece yemek miben akşam çok çabuk acıkıyorum bi başlarsam önünü alamam diye yemekten sonra ara öğün bile yapmıyorum
kızlar çok moralım bozuk.geçen hafta full konsantrasyon diyete başlamıştım.ama son ıkı gunduzr kendimde değilim sanırım.yiyorum.dün akşam dışarıda tasıyonum duştu.kendime gelebilmek için yedim bişiler.tekrar eski durumuma nasıl donucem bilmiyorum.oysakı full konsantrasyonla başlamıştım
Benım güzel kızım gece emerek uyumayı tercih ediyor.acaba onamı cekmişim
Dilara koçağın kitabını okumuştum diyordu ki, kilo vermek sizin için güçlü bir istekse bunu başarabilirsiniz. Mesela akşam işten çıkıp eve gitmek güçlü bir istektir.. Bi kere eve geç kaldın diye eve gitmekten vazgeçmezsin. Es kaza bi akşam eve gidemediğini ve başka bir arkadaşında kaldığını düşün, ertesi gün yine eve gidersin değil mi? Diyette böyle bişey eğer bir gün fazla kaçırdıysan ertesi gün kaldığın yerden devam etmelisin. Önemli olan bunu yeterince işteyip istemediğin..
Günaydınnasılsınız bu sabah
Zaten uzun süre açlık hissedince sanki bi anda hedefime ulaşmış hissediyorum :) ama gündüzleri açlığa daha kolay dayanabilirken akşamları zorlanıyorum. Neden acaba... Kocam sürekli yanımda atıştırdığı için mi ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?