Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Günaydın nasılsınız bu sabah
Bugün daha aktif bi gün geçireceğim, az sonra satranç var oğlumu bırakıp doğru yürüyüşe.. İnşallah 10000i görebilirim bugün.

En bi sevdiğim bişeymiş. Öğleden sonra özellikle açıktığımda canım tatlı istediğinde yanında bitterle süper gidiyor..

Sinameki zararlımıymış ya ben ilk defa duyuyorum

Süper bi videoymuş bu yaa.. Ama artık neyi nasıl yapacağıma yetişemiyorum yeminlen kafam çorba oldu..

Teşekkür ederim.
Bugün kesintisiz ağladı şuan sallıyorum.
Durup durup ağlıyor.
Ağlaşıyoruz..

Ben bir gülüyorum bir ağlıyorum.
Yedim kafayı.

Allah sabır kolaylık versin canım..

Süper menü canım yeni listeden mi bunlar?

Ben gece aç bırakmıyorym kendimi ondan mı acabaama hatırlamıyorum da ne yediğimi. Gece yediklerimi havaalam siliyo sanki

Süt denedin mi canım ne yedin gene acaba.. Uyur yer kaardişim benim

kızlar çok moralım bozuk.geçen hafta full konsantrasyon diyete başlamıştım.ama son ıkı gunduzr kendimde değilim sanırım.yiyorum.dün akşam dışarıda tasıyonum duştu.kendime gelebilmek için yedim bişiler.tekrar eski durumuma nasıl donucem bilmiyorum.oysakı full konsantrasyonla başlamıştım

Ortaya karışık gibi oldu o biraz. Sabah ve öğle eski listem. Akşam yeni liste :)

Menü
Sabah yarım yumurta 1 dilim peynir 1 dilim tbe domates 1 tk bal
Ara 1 sütlü Nescafe 5 badem 2 ceviz
Sonrasında aralıklarla 4 kase Detox soğuk ayran çorbası
Elma tarçın suyu ve su 2.5 lt
Afiyet olsun canim. Ayran detoksu umarim guzel eksi getirir.

Aslında aç uyumak iyidir, mide sanki kilo gidiyor sinyali veriyorr :))
Zaten uzun süre açlık hissedince sanki bi anda hedefime ulaşmış hissediyorum :) ama gündüzleri açlığa daha kolay dayanabilirken akşamları zorlanıyorum. Neden acaba... Kocam sürekli yanımda atıştırdığı için mi ki

Canim erken saatte yemek salata yesen kursa yanina da ayran kefir alip icsen. Ben de haftanin 3 gunu isten sonra doktora gidiyorum. Ve tedavi uzun suruyor o yuzden erken yeyip yanima kefir aliyorum. Klinikten Eve donunce cok gec oluyor cunku.
Kefir olabilir bak. Akşam 7 gibi içsem ara öğün gibi olur. Ya da yanına bi iki de badem alır direkt ara öğün yaparım. Süpersin.

Süper bi videoymuş bu yaa.. Ama artık neyi nasıl yapacağıma yetişemiyorum yeminlen kafam çorba oldu..
Super video canim sagol
Bende çok faydalandım
Yediklerini yavaş yavaş azalt.
Yeniden başlarız sıkıntı yapma.

Hatırlamıyoruö

Dilara koçağın kitabını okumuştum diyordu ki, kilo vermek sizin için güçlü bir istekse bunu başarabilirsiniz. Mesela akşam işten çıkıp eve gitmek güçlü bir istektir.. Bi kere eve geç kaldın diye eve gitmekten vazgeçmezsin. Es kaza bi akşam eve gidemediğini ve başka bir arkadaşında kaldığını düşün, ertesi gün yine eve gidersin değil mi? Diyette böyle bişey eğer bir gün fazla kaçırdıysan ertesi gün kaldığın yerden devam etmelisin. Önemli olan bunu yeterince işteyip istemediğin..

ınan çok istiyorum.çünkü aynaya bakınca kendimi beğenmiyorum.hep aynı tarz giyiniyorum.heryerim ağrıyo.daha yaşlı görünüyorum.çabuk yoruluyorum.o yüzden çocuklarıma yetemiyorum.ama bende bi yılgınlık var sanırım.kendine güvensizlikmi iradesizlikmi bilmiyorum.salmış gibiyim kendmi.doğru yolu biliyorum.ama bir türlü o yolda ilerliyemiyorum.3 ileri 54 geri yapıyorum.bunu daha once başardım.89 dan 67 ye düştüm.ama işte muhafaza edemedim.buda kendime güvenımı azalttı.bende son zamanlarda hep söyle bir mantık vardı.birazdaha ye nasıl olsa yarın diyete başlıcam.ama öyle olmadı hiç.başladım ve birkaç gün sonra bozdum.bu kısır dögüye girdi maalesef.aslında benım yeme alışkanlıklamı değiştirmem lazım.paketli gıdalardan çok sağlıklı beslenmey dönmem lazım.

Genellikle kabızlık için kullanılır, o da bağırsaklara zararlıymış..
Yanlış hatırlamıyorsam hemşire vardı burda o yazmıştı.

Ah ahh şu yanımızda yiyenler olmasaaa :)
Eskiden babam, kardeşlerim birşeyler yiyordu akşamları, evlenince daha rahat olurum dedim ama nerdeeee onlardan beteri var şu an :))
Ama ona da bakmıyor, yanımızda yiyen olmasa bile akşam birşeyler atıştırma isteği oluyor.. Ben çoğu zaman tatlı istiyorum mesela..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…