- 30 Temmuz 2015
- 25.788
- 73.562
- 598
- 35
diyet yaptığını değil spor yaparak ve sağlıklı yiyecekler yiyerek sağlıklı yaşama geçtiğini düşün. en yanlış şeylerden biri de yarın diyete başlarım diye bugün yemek..ınan çok istiyorum.çünkü aynaya bakınca kendimi beğenmiyorum.hep aynı tarz giyiniyorum.heryerim ağrıyo.daha yaşlı görünüyorum.çabuk yoruluyorum.o yüzden çocuklarıma yetemiyorum.ama bende bi yılgınlık var sanırım.kendine güvensizlikmi iradesizlikmi bilmiyorum.salmış gibiyim kendmi.doğru yolu biliyorum.ama bir türlü o yolda ilerliyemiyorum.3 ileri 54 geri yapıyorum.bunu daha once başardım.89 dan 67 ye düştüm.ama işte muhafaza edemedim.buda kendime güvenımı azalttı.bende son zamanlarda hep söyle bir mantık vardı.birazdaha ye nasıl olsa yarın diyete başlıcam.ama öyle olmadı hiç.başladım ve birkaç gün sonra bozdum.bu kısır dögüye girdi maalesef.aslında benım yeme alışkanlıklamı değiştirmem lazım.paketli gıdalardan çok sağlıklı beslenmey dönmem lazım.
Sağol canımAfiyet olsun canim. Ayran detoksu umarim guzel eksi getirir.
Arkandayiz kaptanim, Hergun menu paylasimini bekliyoruz. Ve gunluk sporlarini da.Ben geldimmmtamam bugun sıfırdan başlıyorum bak bana ceza VErin tamam mı K klbk33 olmayacak başka türlü menü vermeye başlıyorum hatta yarından itibaren bir menü hazırladım vücut arındırmak için ona başlıyorum ve bırakmak istemiyorum artık şu kolesterol olayına da el atmam lazım herkes menümü yorumlasın ve bir ek daha spor müsabakalarını tekrar açıyorum kızlar etiket olayına giricem akşam spor yapmam lazım hergün son kalan kiloları verip sağlıklı olmam lazım
Ben sana hep bunu tavsiye edecektim İnan yaptırmazsın diye demedim keşke Türkiye’de yaptırma şansın olsa çünkü buradaki sülüklerin yüzde 85 i tıbbi sülük ama araştır tıbbi sülük yetişen yer vardır mutlaka ordan alır yaptırır ve atarsın sülükleri ve şöyle bişey var mikrop kapma işi çok zor çünkü bir sülük tokken kan ememez ve 6 ay bir kişiden aldığı kan yeter eğer kullanıyorlarsa tekrar o sülükleri kusturmaları ve dezenfekte etmeleri gerekiyor ben günlerdir sana söylesem mi diye düşünüyordum önce hacamat sonra sülük ama gerçekten işe yarayacak kalbini karartma İnanarak yaptır ve yapmaya gitmeden bana mesaj at sana birşeyler söyleyeceğim hatta özelden konuşalımArkandayiz kaptanim, Hergun menu paylasimini bekliyoruz. Ve gunluk sporlarini da.
Bu arada benim ayak icin de bir doktor duluk tedavisi onerdi. Ama suluklerin steril labarotuar ortaminda yetistirilmesi ve tek seferlik kullanilmasi gerekiyormus degilse aidsten hepatite ve bir suru enfeksiyona hastalik tasiyorlarmis o yuzden gozum biraz korktu. Hani daha cok para kazanmak icin gitigim klinik bana hastalik bulastirirsa diye.
Form çayı içindeki sinamekiden dolayı ishal yapar ki bu iyi bir şeydir canım ama sürekli içmemek gerekir bağırsak tembelleşir ve sinameki uyarıcıdır o olmadan çalışmazselam kızlar menülerinizi çok beğendim.
K Konus dinliyorum çok az besleniyorsun herkes aynı şeyi söylemiş ama hakkaten kas kaybı yaşarsan toparlamak çok uzun zaman oluyor kas kitlesi azalınca metabolizma hızı da düşüyor efor kapasitesi de düşüyor canım dikkat et.
DeryaOnDiet afiyet olsun canım menülerini ben beğeniyorum .
Harpy dostum çok iyi besleniyorsun takipteyim.
Dahlia_ ödem olmuş olabilir ben de bu gün güne ödemle başladım mens günü yaklaşıyor herhalde ondan olmalı. form çayı ne zaman içsem ishal olduğum için ben pek sevmiyorum .
dtcf sen de az besleniyorsun aslında ama yine de iyi bence gecen hafta yaşadıklarını düşününce hak veriyorum sana .
Ben geldimmmtamam bugun sıfırdan başlıyorum bak bana ceza VErin tamam mı K klbk33 olmayacak başka türlü menü vermeye başlıyorum hatta yarından itibaren bir menü hazırladım vücut arındırmak için ona başlıyorum ve bırakmak istemiyorum artık şu kolesterol olayına da el atmam lazım herkes menümü yorumlasın ve bir ek daha spor müsabakalarını tekrar açıyorum kızlar etiket olayına giricem akşam spor yapmam lazım hergün son kalan kiloları verip sağlıklı olmam lazım
Arkandayiz kaptanim, Hergun menu paylasimini bekliyoruz. Ve gunluk sporlarini da.
Bu arada benim ayak icin de bir doktor duluk tedavisi onerdi. Ama suluklerin steril labarotuar ortaminda yetistirilmesi ve tek seferlik kullanilmasi gerekiyormus degilse aidsten hepatite ve bir suru enfeksiyona hastalik tasiyorlarmis o yuzden gozum biraz korktu. Hani daha cok para kazanmak icin gitigim klinik bana hastalik bulastirirsa diye.
selam kızlar menülerinizi çok beğendim.
K Konus dinliyorum çok az besleniyorsun herkes aynı şeyi söylemiş ama hakkaten kas kaybı yaşarsan toparlamak çok uzun zaman oluyor kas kitlesi azalınca metabolizma hızı da düşüyor efor kapasitesi de düşüyor canım dikkat et.
Dahlia_ ödem olmuş olabilir ben de bu gün güne ödemle başladım mens günü yaklaşıyor herhalde ondan olmalı. form çayı ne zaman içsem ishal olduğum için ben pek sevmiyorum .
dtcf sen de az besleniyorsun aslında ama yine de iyi bence gecen hafta yaşadıklarını düşününce hak veriyorum sana .
benim dünkü menü K klbk33 @tuzsuz_ruh
sabah 1 tane haşlanmış yumurta üzerine limon zeytinyağı baharatlar + 1 kaşık peynir ve 2 dilim ekmek +
ara 1 kupa filtre kahve 2 kaşık süt eklenmiş.
öğlen : 1 bardak çay + bir avuç leblebi fındık
ara 1 muz (küçüğk ve yeşil) yarım mandalina
akşam: yarım etli pide + 2 bardak ayran (ya misafirlikteydik mecburen yedim ince hamurluydu ama hamurluydu sonuçta )
4300 civarı adım
su 1000 cc
Sagol canim, begenmene cok sevindimselam kızlar menülerinizi çok beğendim.
Bence pideye ragmen guzel olmus. Ben de hep filtre kahve iciyorum da ahh icine o kadar az sutle icebilsem keskebenim dünkü menü K klbk33 @tuzsuz_ruh
sabah 1 tane haşlanmış yumurta üzerine limon zeytinyağı baharatlar + 1 kaşık peynir ve 2 dilim ekmek +
ara 1 kupa filtre kahve 2 kaşık süt eklenmiş.
öğlen : 1 bardak çay + bir avuç leblebi fındık
ara 1 muz (küçüğk ve yeşil) yarım mandalina
akşam: yarım etli pide + 2 bardak ayran (ya misafirlikteydik mecburen yedim ince hamurluydu ama hamurluydu sonuçta )
4300 civarı adım
su 1000 cc
Sagol canim kaptanim vakit ayirip bu kadar yazdigin icin. Ben enfeksiyondan cok cektim ya yuzden herseye korkarak yaklasiyorum. Yok k endim yapamam ama burda o isi yapan klinikler var iste doktor da orda calisan doktor, ozon terapisi ve suluk tedavisi tavsiye etti. Ozon terapisine birkac kez gittim ama devamini getirip getirmemekte kararsiz kaldim sorun yasayan birkac kisi oldugunu ogrenince.Ben sana hep bunu tavsiye edecektim İnan yaptırmazsın diye demedim keşke Türkiye’de yaptırma şansın olsa çünkü buradaki sülüklerin yüzde 85 i tıbbi sülük ama araştır tıbbi sülük yetişen yer vardır mutlaka ordan alır yaptırır ve atarsın sülükleri ve şöyle bişey var mikrop kapma işi çok zor çünkü bir sülük tokken kan ememez ve 6 ay bir kişiden aldığı kan yeter eğer kullanıyorlarsa tekrar o sülükleri kusturmaları ve dezenfekte etmeleri gerekiyor ben günlerdir sana söylesem mi diye düşünüyordum önce hacamat sonra sülük ama gerçekten işe yarayacak kalbini karartma İnanarak yaptır ve yapmaya gitmeden bana mesaj at sana birşeyler söyleyeceğim hatta özelden konuşalım
Kendin yap demedim zaten ben bile cesaret edip kendim yapamam satan yerden alıp hastanede yaptırabilirsin dedim ki araştırdım tıbbi sülük dünyaya Türkiye’den gidiyormuş çoğunlukla varya ben olsam yerinde yaptırırım çünkü sülük tedavisinde sülüğün çektiği kan değil ağzından çıkardığı enzim seni iyileştirecek olan şey o yüzden tevekkül et yaptır bunca zorluktan sonra bu tavsiye ediliyorsa Allah bir yerden karşına çıkarmıştır benceSagol canim kaptanim vakit ayirip bu kadar yazdigin icin. Ben enfeksiyondan cok cektim ya yuzden herseye korkarak yaklasiyorum. Yok k endim yapamam ama burda o isi yapan klinikler var iste doktor da orda calisan doktor, ozon terapisi ve suluk tedavisi tavsiye etti. Ozon terapisine birkac kez gittim ama devamini getirip getirmemekte kararsiz kaldim sorun yasayan birkac kisi oldugunu ogrenince.
Off kafam hep dolu. Ve 2 aydir devam ettigim bir klinik var onlar normal yontemlerle yani ne denir ozel hastane gibi orda tamamen steril ici temizleniyor bakimi yapiliyor haftada 2. Ama pek bir fayda goremedim haa enfeksiyonu bitirdiler o ayri.
Afiyet olsun canim. Guzel menu.Ben de menümü yazayım..
Daha akşam yemeğimi yemedim ama ne yiyeceğim belli sonuçta, sonra unutuyorum yazmayı..
Sabah
1 dilim çavdar ekmeği
Biraz peynir
1 kupa limonlu yeşilçay
Öğlen
1 tabak tavuklu ıspanak
4-5 çatal çoban salata
5-6 kaşık ev yoğurdu
Ara
1 küçük elma
1 avuç kadar siyah üzüm
Akşam
1 kase kırmızı mercimek çorbası
Su 1.5 litre
Spor - 90 dk yürüyüş, 10.333 adım
Yemeğimi yiyip çıkacağım, belki dönünce yatmadan yeşilçay içerim.. 1 kupa yetmedi bugün :)
@tuzsuz_ruh
K klbk33
Burda sordugumuz yer de ozel bir yara iyilestirme klinigi doktorlar hemsireler filan var. Bugun kendi doktoruma da bir soracagim ama dedigin gibi denemekte fayda var. O gittigimiz doktor da anlatti iste yuzu askin enzim birakiyormuas vucuda, felcli hastalara bile fayda sagliyormus. Sulugun faydalarini anlatti baya.Kendin yap demedim zaten ben bile cesaret edip kendim yapamam satan yerden alıp hastanede yaptırabilirsin dedim ki araştırdım tıbbi sülük dünyaya Türkiye’den gidiyormuş çoğunlukla varya ben olsam yerinde yaptırırım çünkü sülük tedavisinde sülüğün çektiği kan değil ağzından çıkardığı enzim seni iyileştirecek olan şey o yüzden tevekkül et yaptır bunca zorluktan sonra bu tavsiye ediliyorsa Allah bir yerden karşına çıkarmıştır bence
Valla ben iyi geleceğini düşünüyorum ki kendim denemiş etrafımdaki çoğu insan denemiş olmasa ağzımı açmam şeker hastası yıllardır komşumun ayağında damar tıkanıklığı var ve ayagı kangren olma evresindeydi 3 kere sülük yaptırdı Resmen taş gibi ve kıpkırmızı olan ayagı normal rengine dönmek üzere sadece ilk kızaran yeri kırmızı şuan geri kalan baş parmağından dizine kadar olan kısım normal renginde Allah öyle bir nimet vermiş ki araştır gir bak o kadar iyileşen var zaten ödem enfeksiyon ne varsa bitiriyor sülük birde sen güzel besleniyorsun sende emin ol daha çok işe yarayacak ama bir kere yaptırıp bırakma ve pes etmeBurda sordugumuz yer de ozel bir yara iyilestirme klinigi doktorlar hemsireler filan var. Bugun kendi doktoruma da bir soracagim ama dedigin gibi denemekte fayda var. O gittigimiz doktor da anlatti iste yuzu askin enzim birakiyormuas vucuda, felcli hastalara bile fayda sagliyormus. Sulugun faydalarini anlatti baya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?