- 30 Temmuz 2015
- 25.788
- 73.562
- 598
- 35
Kolay gelsin canim. misafir gelmeden bir temizlik ee gidince bir daha yapilir ayni temizlik, hatta belki daha fazlasi
Kolay gelsin canm.. Yatılı ağırlamak zor.. Bide onlar gidince bir temizlik
Çok kolay gelsin sana Canım bende bacım a gelmişim bir hafta oldu çok üzüldüm kızcağızın duzeni bozulur diye bir de iki yaşında bebesi var bende çocuklar var inşallah bir an önce işlerimizi hal edip doneriz sanada çok kolay gelsin misaf olduğu surece işler bitmez gittikten bir hafta sonra belki eski duzenine dönersinyine de sağlık olsun
Haklisin canim benim de 17ten sonra birsey yememem lazim. Yogurt bile yesem o saatten sonra arti cikiyorum. Cok kotu.Sakın inancını kaybetme.. Eğer o yaradıysa onu yap... Bide yemeği en geç saat kaçta yediğinde çok önemli.. Gerçekten kalorisizde yesem akşam 6 dan sonra bişey yediğimde eksiyi çok zor görüyorum.. Sakın yılma.. Vucuduna ne iyi geliyorsa onu yap canım
Kolay gelsin canimOfff çok sağolun kızlar onu düşünüyorum bende gel yap gönder yap birde karı koca gelecekler bütün düzen alt üst olacak gece uyumuyorlar sabah kalkmıyorlar kursum iptal onlar geldiğinde oraya da gidemeyeceğim napayım sağlık olsun bir hafta idare ederiz artık eşimi göndermem işe bende evde kalsın o da ben erkekle ne muhabbet edeyim halılar gelecek yıkamadan bir dünya işim var
Sağol kuzumKolay gelsin canim
kolay gelsin. Kursun ne zaman bitecek. Ben bitti sanıyordumOfff çok sağolun kızlar onu düşünüyorum bende gel yap gönder yap birde karı koca gelecekler bütün düzen alt üst olacak gece uyumuyorlar sabah kalkmıyorlar kursum iptal onlar geldiğinde oraya da gidemeyeceğim napayım sağlık olsun bir hafta idare ederiz artık eşimi göndermem işe bende evde kalsın o da ben erkekle ne muhabbet edeyim halılar gelecek yıkamadan bir dünya işim var
Canim benim al benden de o kadar fena bir siskinligim var regly oncesi onun da etkisi var tabiki.Kizlar yarin herkese guzel eksiler
Gerci ben cok sis hissediyorum ve bence arti gelecegim, aslinda kotu yemedim bu hafta ama kiyafetlerim gobekten sıkıyor nedense
Listeyi hazirladim kizlar@tuzsuz_ruh K klbk33 @AKovser
Eline sağlık canım ya zahmet olduKizlar yarin herkese guzel eksiler
Gerci ben cok sis hissediyorum ve bence arti gelecegim, aslinda kotu yemedim bu hafta ama kiyafetlerim gobekten sıkıyor nedense
Listeyi hazirladim kizlar@tuzsuz_ruh K klbk33 @AKovser
benimde yokOyle de iste bir hafta biraktim hemen aldim. kendimin de boyle duzenli ve az az yemeye alismam lazim. Ya da esim hic Gercekten kendim boyle cesit cesit istesem de yapamam ki zaten gunde 5 ogun yemek yapacak ne vaktim ne de istegim var
Harika
Ne çok taktın kiloyu. Stresten de kilo verilmez biliyorsun. Bu kadar stres olma. Regl şişkinliğidir seninki.Kizlar bugun giydigim elbise dar gelince dayanmayip tartildim ne yazik ki yine artiydim. Ve dusundum tasindim uzun zamandir aklimda olan akapunktur yontemini denemeye karar verdim.
Yarin telefon edip randevu alacagim. Yazilana gore ortalama 10 seans gitmek gerekliymis , metabolizmayi hizlandiriyormus. Eger bu kaloriyle de ben hala arti cikiyorsam demekki benim metabolizma hizim cok dustu. Zaten tek basina da etkili degil, diyetle beraber uygulaniyormus. hem diyet listemi alirim hem de tedaviye giderim diye dusunuyorum. Denemekten bir zarar gelmez, ne dersiniz?
Regl tabiki. Ayağın nasıl oldu? Hareketlenince zaten verirsin kilo. Takma bu kadar. Kaçamak yapma sadece. Bir öğünde az yersen birinde çok yiyorsun. Değişik değişik metod deniyorssun. Vücut da sapıttı tabi sürekli değişiklik olunca. Birine alışmadan diğer metoda geçiyorsun. İlgi alanlarını farklılaştır biraz kafanı dağıt bence. Takma ve kaçamak yapma. Kendini kilo vereceğim diyip aşırı şartlandırıyorsun. Bilmem @tuzsuz_ruh ne düşünüyor bu konuda. Az hareketlisin. Kilo almaman bile harika benceCanim benim al benden de o kadar fena bir siskinligim var regly oncesi onun da etkisi var tabiki.
Canim haklisin hareket konusunda ama ben bu kiloda mutlu degilim. Benim en fazla olmam gereken kilo 65 bence, ondan fazlasi beni rahatsiz ediyor. yemek yemeyi seviyorum belki akapunktur benim icin cozum olur, istah kesiyormus. Bakalim bir klinik buldum ve hakkinda cok fazla olumlu yazi var, deneyeyim bir. Uzun suredir dusunuyordum.benimde yok
Harika
Ne çok taktın kiloyu. Stresten de kilo verilmez biliyorsun. Bu kadar stres olma. Regl şişkinliğidir seninki.
Regl tabiki. Ayağın nasıl oldu? Hareketlenince zaten verirsin kilo. Takma bu kadar. Kaçamak yapma sadece. Bir öğünde az yersen birinde çok yiyorsun. Değişik değişik metod deniyorssun. Vücut da sapıttı tabi sürekli değişiklik olunca. Birine alışmadan diğer metoda geçiyorsun. İlgi alanlarını farklılaştır biraz kafanı dağıt bence. Takma ve kaçamak yapma. Kendini kilo vereceğim diyip aşırı şartlandırıyorsun. Bilmem @tuzsuz_ruh ne düşünüyor bu konuda. Az hareketlisin. Kilo almaman bile harika bence
Dene ve sonuçları paylaş. Merak ediyorum. İlginç bir yöntem sonuçta. Nasıl mutlu ise öyle yaşamalı insan sonuçta.Canim haklisin hareket konusunda ama ben bu kiloda mutlu degilim. Benim en fazla olmam gereken kilo 65 bence, ondan fazlasi beni rahatsiz ediyor. yemek yemeyi seviyorum belki akapunktur benim icin cozum olur, istah kesiyormus. Bakalim bir klinik buldum ve hakkinda cok fazla olumlu yazi var, deneyeyim bir. Uzun suredir dusunuyordum.
renklerine bayildim :) sagol canimDene ve sonuçları paylaş. Merak ediyorum. İlginç bir yöntem sonuçta. Nasıl mutlu ise öyle yaşamalı insan sonuçta.
H A R İ K A . . .
Sagol canim. Ins kilo vereyim de tek.
Oyy canim gecmis olsun
Benim de kizim hala hasta.
Kolay gelsin annenin senesi icin de. Basin sagolsun canim
Aa canim suanda bende cok var hindistan cevizi yagi. Nasil kullandin yuzune?
Anlamiyorum canim yaa su kalori sayimli diyetlere yeni yilda basladim ve bir etkisi yok. 1300 kalori yani daha azini yiyemem ki sagliksiz. Zayiflama merkezine gittgiim zamanlardaki diyet listelerimi mi yapsam ki diye dusunuyorum, cok ise yaramisti bende. gercekten artik inancimi kaybetmeye basladim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?