Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kolay gelsin canim. misafir gelmeden bir temizlik ee gidince bir daha yapilir ayni temizlik, hatta belki daha fazlasi

Kolay gelsin canm.. Yatılı ağırlamak zor.. Bide onlar gidince bir temizlik

Offf çok sağolun kızlar onu düşünüyorum bende gel yap gönder yap birde karı koca gelecekler bütün düzen alt üst olacak gece uyumuyorlar sabah kalkmıyorlar kursum iptal onlar geldiğinde oraya da gidemeyeceğim napayım sağlık olsun bir hafta idare ederiz artık eşimi göndermem işe bende evde kalsın o da ben erkekle ne muhabbet edeyim halılar gelecek yıkamadan bir dünya işim var

Haklisin canim benim de 17ten sonra birsey yememem lazim. Yogurt bile yesem o saatten sonra arti cikiyorum. Cok kotu.
Genelde yiyorum aksam yemegimi 17civari ama bunu hep yapmam lazim.
diyet listem var, alip gideyim markete ve haftaya yapayim o zayiflama merkezinin diyetini. Bir ara bana cok guzel kilo verdirdi sadece bir ayda 6 kilo vermistim ve o kilolari uzun sure geri almamistim. insallah yine ise yarar.Cook sagol canim. Cok iyi geldin.

Kolay gelsin canim

Bugünki menüm

Sabah (09:15)
1 hş yumurta
1 kk peynir
5 yeşil zeytin

Ara(11:00)
1 ceviz

Öğlen(12:00)
1 yemek tabağı dünki bamya yemeğinden (evdeydim)

Akşam (17:30)
1 kase yumurtalı menemen.. Yağsız pişirdim.

Su 2.5 lt
Spor 15 dk leslie

kolay gelsin. Kursun ne zaman bitecek. Ben bitti sanıyordum

*** 4. Takım 608. Etap ***

DeryaOnDiet (67.7///%)
tomrs (56.4///%)
stitch (65.4///%)
harpy (71.4///%)
selinbs (63.1///%)
bildirimde bulunmadi, yuzdesi ikiye bolunecek
Aomine Daiki (60.8///%)
Canfeb (65.0///%)
biricik1272 (84.5///%)

4. Takım ortalaması:

matilda34 (75.0///%) bildirimsiz izne ayrildi, son bildirim tarihi 11 ocak
L E Y L (75.5///%) yeni uye, katilim tarihi 4/2/19, hedef kilo 70
BamfirADB (87.4///%)

Menü
Sabah limonlu su
9.30
1 dl çavdar ekmeği
1 yumurta
Biraz peynir
5 zeytin

Akşamla öğleyi birleştirdim
Patates yemeği
Salata

Su 1.5 lt
Spor yok

Kizlar bugun giydigim elbise dar gelince dayanmayip tartildim ne yazik ki yine artiydim. Ve dusundum tasindim uzun zamandir aklimda olan akapunktur yontemini denemeye karar verdim.
Yarin telefon edip randevu alacagim. Yazilana gore ortalama 10 seans gitmek gerekliymis , metabolizmayi hizlandiriyormus. Eger bu kaloriyle de ben hala arti cikiyorsam demekki benim metabolizma hizim cok dustu. Zaten tek basina da etkili degil, diyetle beraber uygulaniyormus. hem diyet listemi alirim hem de tedaviye giderim diye dusunuyorum. Denemekten bir zarar gelmez, ne dersiniz?

Kizlar yarin herkese guzel eksiler
Gerci ben cok sis hissediyorum ve bence arti gelecegim, aslinda kotu yemedim bu hafta ama kiyafetlerim gobekten sıkıyor nedense
Listeyi hazirladim kizlar @tuzsuz_ruh K klbk33 @AKovser
Canim benim al benden de o kadar fena bir siskinligim var regly oncesi onun da etkisi var tabiki.

Kizlar yarin herkese guzel eksiler
Gerci ben cok sis hissediyorum ve bence arti gelecegim, aslinda kotu yemedim bu hafta ama kiyafetlerim gobekten sıkıyor nedense
Listeyi hazirladim kizlar @tuzsuz_ruh K klbk33 @AKovser
Eline sağlık canım ya zahmet oldu
İş nasıl? Alıştın mı? Bebişi özlüyorsundur tabi.işiniz yoğun mu? Bizim çok yoğun

Dinlenmeye vakit yok. Bilmeyenlere iş öğretiyorum. Sonrada başka birime geçiyorlar. Öğret öğret yıldım artık çok yorgun geliyorum eve. Bir de ev işi çocuklaar aşırı yorulunca uyuyamıyorum dazombi gibi geziyorum sonra.

Oyle de iste bir hafta biraktim hemen aldim. kendimin de boyle duzenli ve az az yemeye alismam lazim. Ya da esim hic Gercekten kendim boyle cesit cesit istesem de yapamam ki zaten gunde 5 ogun yemek yapacak ne vaktim ne de istegim var
benimde yok
Slm kizlar
K klbk33 canim ogle yemegimin fotosu.
1 bucuk yk kadar kepekli makarna, 4yk kadar sebze haslama, 2 tane kuru domatesli tavuk parcasi.
Harika
Ne çok taktın kiloyu. Stresten de kilo verilmez biliyorsun. Bu kadar stres olma. Regl şişkinliğidir seninki.
Canim benim al benden de o kadar fena bir siskinligim var regly oncesi onun da etkisi var tabiki.
Regl tabiki. Ayağın nasıl oldu? Hareketlenince zaten verirsin kilo. Takma bu kadar. Kaçamak yapma sadece. Bir öğünde az yersen birinde çok yiyorsun. Değişik değişik metod deniyorssun. Vücut da sapıttı tabi sürekli değişiklik olunca. Birine alışmadan diğer metoda geçiyorsun. İlgi alanlarını farklılaştır biraz kafanı dağıt bence. Takma ve kaçamak yapma. Kendini kilo vereceğim diyip aşırı şartlandırıyorsun. Bilmem @tuzsuz_ruh ne düşünüyor bu konuda. Az hareketlisin. Kilo almaman bile harika bence

Canim haklisin hareket konusunda ama ben bu kiloda mutlu degilim. Benim en fazla olmam gereken kilo 65 bence, ondan fazlasi beni rahatsiz ediyor. yemek yemeyi seviyorum belki akapunktur benim icin cozum olur, istah kesiyormus. Bakalim bir klinik buldum ve hakkinda cok fazla olumlu yazi var, deneyeyim bir. Uzun suredir dusunuyordum.

Dene ve sonuçları paylaş. Merak ediyorum. İlginç bir yöntem sonuçta. Nasıl mutlu ise öyle yaşamalı insan sonuçta.

H
A R İ K A . . .

Selam kızlar ben çok fena üşütmüşüm yaa her tarafım kırılıyor bütün gün yattım. Resmen dayak yemiş gibiyim.

Sagol canim. Ins kilo vereyim de tek.
Oyy canim gecmis olsun
Benim de kizim hala hasta.
Kolay gelsin annenin senesi icin de. Basin sagolsun canim

Teşekkür ederim canım. sana da çok geçmiş olsun..
Aa canim suanda bende cok var hindistan cevizi yagi. Nasil kullandin yuzune?

Yüzüm0 yıkadıktan sonra hala nemliyken az bişey sürüp yukarı doğru msj yapıyorum. Göz altlarıma ve kaşlarıma da sürüyorum. Dikkat et gözüne kaçırma çünkü bütün gün bulanık görüyorsun sonra.

Kalori hesabı aslında artık çok tutulan bir yöntem değil. Çünkü kalori saymak seni "400 kaloriyi bir ana öğünde yiyeceğime 1 dlm kek yerim" demeye yönlendirir. Bunun yerine vücudunun hazmetme sürecinde kalori yakmana sebebiyet veren şeylere yönlenmelisin. Dukan diyeti gibi ama daha dengeli. Ayrıca hareketsizlik seni geri düşürüyor onu da ayağın iyileşince çözersin. Şimdilik sadece kilo almasan bile yeterli bence.. ayağının son durumu nedir canım?

Menüm
Sabah
2 dlm dengeden süzme form peynirli tost

Öğlen
2 kase çorba

Akşam
Tavuk slaata
Ayran

Ara kefir
Elma

Tüm gün yattım yememe de çok dikkat edemedim akşam toparlamaya çalıştım ama anca bu kadar oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…