- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
Tebrikler canimGünaydın kizlaaar
Gecen hafta 65.0
Güncel 64.6
Fark 0.4
Yüzde 0.62Eki Görüntüle 2233739
@klbk33 bak sözümü tuttum
Saol canım sende sıkma canını menülerin çok güzel şişlik vardır belki detoks ve ödem Atıcı çaylar kullaniyomusunTebrikler canim
Yesil cay iciyorum canim nerdeyse hergun 2 fincan.Saol canım sende sıkma canını menülerin çok güzel şişlik vardır belki detoks ve ödem Atıcı çaylar kullaniyomusun
Canim benim insallah haftaya istedigin 64u gorursun.Tahmin ettigim gibi artiyim, bari 66yi gormeseydim
Haftaya kesin gorucem 64u, bu kilo olamaz siskinlik
Gecen hafta 65.4
Bu hafta 66.0
Fark 0.6
Yuzde 0.92
Elmalı tarçınlı limonlu suyu dene istersen canım ilk hafta icmistim 1.8 vermiştim ödem falan kalmamıştı bendeYesil cay iciyorum canim nerdeyse hergun 2 fincan.
suyun icine elma, tarcin ve limon atip mi ictin canim? yoksa kaynattin mi?Elmalı tarçınlı limonlu suyu dene istersen canım ilk hafta icmistim 1.8 vermiştim ödem falan kalmamıştı bende
Kaynattim canım benim yaptığımda 1 CK karabiber de vardı 3 lt şşü yeşil elma 2 limon gunde 2 bardak iciliyo bebek pisik olunca tekrar yapmadım duraksama olursa kilomda gene yaparımsuyun icine elma, tarcin ve limon atip mi ictin canim? yoksa kaynattin mi?
anladim canim. Bizim yaptigimiza benziyor yani ama icinde ekstradan karabiber ve liom da var.Kaynattim canım benim yaptığımda 1 CK karabiber de vardı 3 lt şşü yeşil elma 2 limon gunde 2 bardak iciliyo bebek pisik olunca tekrar yapmadım duraksama olursa kilomda gene yaparım
Cann sabahları bir bardak limonlu su içmeyi denedin mi ben bir haftadan beri içiyorum bayağı faydası oldu sankiYesil cay iciyorum canim nerdeyse hergun 2 fincan.
yok canim hic denemedim. Deneyeyim.Cann sabahları bir bardak limonlu su içmeyi denedin mi ben bir haftadan beri içiyorum bayağı faydası oldu sanki
masallah canim, harika gidiyorsun.Gunaydin kizlar . geçen hafta kilom 56.4
Bu hafta 56.1 Eki Görüntüle 2233773
Super canim, tebrikler.Geçen hafta kilo 84.5
Bu hafta kilom 83.8
Fatk - 700
Çok mutlu oldum tatile rağmengidecek bu kilolar inşallah
Teşekkür ediyorum tatlım inşallah seninde diyetin duzene girer moralin duzelir ben tam bir yıl kilomu korudum diyet ettiğim halde veremiyordum ayağim daki rahatsızlıktan dolayı sen de sabr et pes etmek yok geç olsun ama hep bir çaba lazımSuper canim, tebrikler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?