- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
peki kaslarina ne gibi bir etkisi oldu canim yagin?Selam kızlar ben çok fena üşütmüşüm yaaher tarafım kırılıyor bütün gün yattım. Resmen dayak yemiş gibiyim.
Teşekkür ederim canım. sana da çok geçmiş olsun..
Yüzüm0 yıkadıktan sonra hala nemliyken az bişey sürüp yukarı doğru msj yapıyorum. Göz altlarıma ve kaşlarıma da sürüyorum. Dikkat et gözüne kaçırma çünkü bütün gün bulanık görüyorsun sonra.
Kalori hesabı aslında artık çok tutulan bir yöntem değil. Çünkü kalori saymak seni "400 kaloriyi bir ana öğünde yiyeceğime 1 dlm kek yerim" demeye yönlendirir. Bunun yerine vücudunun hazmetme sürecinde kalori yakmana sebebiyet veren şeylere yönlenmelisin. Dukan diyeti gibi ama daha dengeli. Ayrıca hareketsizlik seni geri düşürüyor onu da ayağın iyileşince çözersin. Şimdilik sadece kilo almasan bile yeterli bence.. ayağının son durumu nedir canım?
tabi hasta olunca duzenli yemek zor canim. Acil sifalarMenüm
Sabah
2 dlm dengeden süzme form peynirli tost
Öğlen
2 kase çorba
Akşam
Tavuk slaata
Ayran
Ara kefir
Elma
Tüm gün yattım yememe de çok dikkat edemedim akşam toparlamaya çalıştım ama anca bu kadar oldu.
peki kaslarina ne gibi bir etkisi oldu canim yagin?
cok gecmis olsun canim.
kilo almayip 65-66 civari kalsam sorun yoktu ama bu gidisle 70e dogru cikiyorum ve bu beni hic mutlu etmiyor
Heheh cok güzel renkler, ben de deneyecegim bir ara ozendimDene ve sonuçları paylaş. Merak ediyorum. İlginç bir yöntem sonuçta. Nasıl mutlu ise öyle yaşamalı insan sonuçta.
H A R İ K A . . .
Sagol canim aciklama icin. Olabilir belki dukan yuzunden ama belli sure surekli kilo alinca mecbur birseyler deniyorum. En azindan spora baslayana kadar.Günaydın kızlar henüz tartılmadım birazdan bildirim yaparım.
Canım benim kaşlarım çok dökülüyordu sanki dökülmüyor artık.
Canım bence senin dengeni dukan bozdubi daha öyle diyetler yapma dönemsel diyetler hem sıkıcı, hem de uzun vadede geri almak daha kolay oluyor.
Is iyi gidiyor, kizimi çok ozluyorum ama psikolojim daha iyi suanda... eskiden tek anneydim ve her sabah o gun kizimi ne yaparak eglendirip vakit gecirecegim diye dusunurdum ama şimdi is yerinde kendim olabilmek de çok güzel, kizim da şimdi krese basliyor, arkadaslari olup oyun oynamayi ogrenecek sosyallesecek diye mutlu oluyorum, gerçi henüz farkinda değil o yuzden istemiyor ama arkadaslarim diyor onlarin cocuklarini akşam alamiyorlarmis kresten gelmek istemiyorlarmisEline sağlık canım ya zahmet oldu
İş nasıl? Alıştın mı? Bebişi özlüyorsundur tabi.işiniz yoğun mu? Bizim çok yoğun
Dinlenmeye vakit yok. Bilmeyenlere iş öğretiyorum. Sonrada başka birime geçiyorlar. Öğret öğret yıldım artıkçok yorgun geliyorum eve. Bir de ev işi çocuklaar aşırı yorulunca uyuyamıyorum da zombi gibi geziyorum sonra.
Supersin canim tebrikler
Kolay gelsin canim. Ilk ise basladigin anlar annelik izninden sonra cok farkli oluyor. Bir cocuguna uzuluyorsun bir kendine seviniyorsun.Is iyi gidiyor, kizimi çok ozluyorum ama psikolojim daha iyi suanda... eskiden tek anneydim ve her sabah o gun kizimi ne yaparak eglendirip vakit gecirecegim diye dusunurdum ama şimdi is yerinde kendim olabilmek de çok güzel, kizim da şimdi krese basliyor, arkadaslari olup oyun oynamayi ogrenecek sosyallesecek diye mutlu oluyorum, gerçi henüz farkinda değil o yuzden istemiyor ama arkadaslarim diyor onlarin cocuklarini akşam alamiyorlarmis kresten gelmek istemiyorlarmis
Is de çok yogun değil bu aralar, ben de is gelistirme yapiyorum yogunluk yokken ama yogunluk daha çok seviyorum gun hemencecik bitiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?