- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
Insallah canimTeşekkür ediyorum tatlım inşallah seninde diyetin duzene girer moralin duzelir ben tam bir yıl kilomu korudum diyet ettiğim halde veremiyordum ayağim daki rahatsızlıktan dolayı sen de sabr et pes etmek yok geç olsun ama hep bir çaba lazım
Evet canimanladim canim. Bizim yaptigimiza benziyor yani ama icinde ekstradan karabiber ve liom da var.
masallah canim, harika gidiyorsun.
Insallah canım, zaten baska secenegim de yok, ailemiz burada değil, kres olmazsa bakici olucak :/Kolay gelsin canim. Ilk ise basladigin anlar annelik izninden sonra cok farkli oluyor. Bir cocuguna uzuluyorsun bir kendine seviniyorsun.
Insallah bebegin kresi severse cok daha rahat edersin gun boyunca.
Insallah canim.. Cann teşekkür ederim.deryacim herzaman aklimdasin ins eksilirsin gülüm
Bizim de durumumuz ayni canim. kres iyi olacak ins, baslarda biraz aglayacak normal zamanla alisiyor.Insallah canım, zaten baska secenegim de yok, ailemiz burada değil, kres olmazsa bakici olucak :/
Ben sözümü tuttum klbkcum bak 64 lu valla mekikte çekiyorum ama saymıyorumDeryaOnDiet bir diyetisyene git istersen. Bir türlü düzen oturtamadın
DeryaOnDiet (67.7/68.5/+0.8/%-1. 18)
tomrs (56.4/56.1/0.3/%0.54)tomrs canım mezuniyetine çok az kaldı. Bir asılsan mezunsun. Hadi biraz daha gayret et.
stitch (65.4/66.0/+0.6/-%0.92)stitch bu kilo alma da neyin nesi. Menü paylaş. Görelim niye kilo aldığını. Menü olmayınca anlayamıyoruz
harpy (71.4/70.7/0.7/%0.98)Harpy güzel 60lara çok az kaldı. 2 haftaya 60lardasın inşallah. İpin ucunu bırakma
selinbs (63.1///%) bildirimde bulunmadi 2. Defaselinbs neredesin canım ya. Mezuniyet şapkan olmayacak. Keşke mezun olup ayrılsaydın.
Aomine Daiki (60.8/60.4/0.4/%0.66) @Aomine Daiki kaçamak yapmayın. GörmeyeyimAomine Daiki
Canfeb (65.0/64.6/0.4/%0.62)Canfeb ne oldu mekikler
biricik1272 (84.5/83.8/0.7/%0.85)biricik1272 iyi kilo vermişsin. Kaçamak yapma.
Veee takım ortalaması çok düşük. Bu yüzden bir nota daha alacağız. %0.30un altına düşürmeyin. Ve herkes menü paylaşsın.
4. Takım ortalaması: % 0.198
Canim ekmek bana da hic yaramiyor. Ama onemli bir soru ekmeksiz veya minimum ekmekle hayatini surdurebilir misin? Ben cunku genelde Kh olmayan diyetlere baslar ve biraz kilo verince birakirdim. Cunku tamamen kesemiyorum, hayatimdan cikaramiyorum.Kızlar ben bir lokma ekmek yediğimde artı çıkıyorum ne yapsam Ekmek tuketmesem de bağırsaklarım zaten çok tembel vc sorunum var zaten bana bilgi lutfen
Ve bugün tartıldım 200 gr artı çıktım çok üzgünüm
Haklisin kelebekcim, hatta arti cikinca da gittim haftasonu yedim! Tabii simdi cok pismanim..DeryaOnDiet bir diyetisyene git istersen. Bir türlü düzen oturtamadın
DeryaOnDiet (67.7/68.5/+0.8/%-1. 18)
tomrs (56.4/56.1/0.3/%0.54)tomrs canım mezuniyetine çok az kaldı. Bir asılsan mezunsun. Hadi biraz daha gayret et.
stitch (65.4/66.0/+0.6/-%0.92)stitch bu kilo alma da neyin nesi. Menü paylaş. Görelim niye kilo aldığını. Menü olmayınca anlayamıyoruz
harpy (71.4/70.7/0.7/%0.98)Harpy güzel 60lara çok az kaldı. 2 haftaya 60lardasın inşallah. İpin ucunu bırakma
selinbs (63.1///%) bildirimde bulunmadi 2. Defaselinbs neredesin canım ya. Mezuniyet şapkan olmayacak. Keşke mezun olup ayrılsaydın.
Aomine Daiki (60.8/60.4/0.4/%0.66) @Aomine Daiki kaçamak yapmayın. GörmeyeyimAomine Daiki
Canfeb (65.0/64.6/0.4/%0.62)Canfeb ne oldu mekikler
biricik1272 (84.5/83.8/0.7/%0.85)biricik1272 iyi kilo vermişsin. Kaçamak yapma.
Veee takım ortalaması çok düşük. Bu yüzden bir nota daha alacağız. %0.30un altına düşürmeyin. Ve herkes menü paylaşsın.
4. Takım ortalaması: % 0.198
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?