- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
Haklisin canim. eskiden gittigim bir zayigflama merkezi vardi, aslinda hala var. Ama vizite ucreti cok asiri pahali.DeryaOnDiet bir diyetisyene git istersen. Bir türlü düzen oturtamadın
DeryaOnDiet (67.7/68.5/+0.8/%-1. 18)
tomrs (56.4/56.1/0.3/%0.54) @tomrs canım mezuniyetine çok az kaldı. Bir asılsan mezunsun. Hadi biraz daha gayret et.
stitch (65.4/66.0/+0.6/-%0.92)stitch bu kilo alma da neyin nesi. Menü paylaş. Görelim niye kilo aldığını. Menü olmayınca anlayamıyoruz
harpy (71.4/70.7/0.7/%0.98) @Harpy güzel 60lara çok az kaldı. 2 haftaya 60lardasın inşallah. İpin ucunu bırakma
selinbs (63.1///%) bildirimde bulunmadi 2. Defa @selinbs neredesin canım ya. Mezuniyet şapkan olmayacak. Keşke mezun olup ayrılsaydın.
Aomine Daiki (60.8/60.4/0.4/%0.66) @Aomine Daiki kaçamak yapmayın. GörmeyeyimAomine Daiki
Canfeb (65.0/64.6/0.4/%0.62) @Canfeb ne oldu mekikler
biricik1272 (84.5/83.8/0.7/%0.85)biricik1272 iyi kilo vermişsin. Kaçamak yapma.
Veee takım ortalaması çok düşük. Bu yüzden bir nota daha alacağız. %0.30un altına düşürmeyin. Ve herkes menü paylaşsın.
4. Takım ortalaması: % 0.198
Evet canım çok az olmak üzere Ekmek tuketmeğe özen göstereceğim yani hafta da kaç gün Ekmeksiz olsun ve frsat bulduğum en kısa zamanda eczaneye gideceğim Teşekkür ediyorum DeryacığımCanim ekmek bana da hic yaramiyor. Ama onemli bir soru ekmeksiz veya minimum ekmekle hayatini surdurebilir misin? Ben cunku genelde Kh olmayan diyetlere baslar ve biraz kilo verince birakirdim. Cunku tamamen kesemiyorum, hayatimdan cikaramiyorum.
Ayrica bagirsaklarin icin en iyisi git eczaneeye ve bir probiyotik al, cok faydali. Bagirsaklara.
o odem yapar canim, ben oldum hemen 1 kg eksi geldim.kızlar ben +600 gr mım.... cumaya kadar gider inşallah ve 35 gün geçti hala regl olmadım.hamilede değilim valla ağlayacam
Hamilelik testi yaptıysan adaçayına başla günde iki fincan iç ne bu sorun bu kadar yahu sendeki şu polikistikoverleyaşam sayfasını takip etsene o kadında ilaçsız adet olmuyormuş o yağlarla şimdi hamilekızlar ben +600 gr mım.... cumaya kadar gider inşallah ve 35 gün geçti hala regl olmadım.hamilede değilim valla ağlayacam
Yani bir gram veriyor sonra yemeğe saldırıyorsunuz amacınız kilo vermek mi sağlıklı yaşamak mı o şekerli leblebi tatlı bunlar safi zarar sabah iki dilim de ekmek var bulgur da var komple şeker karbonMenum Kızlar
13 .00 kahvaltı ya davetliydik
1 kk beyaz peynir 3 zeytin
Biraz çemen bol zeytin yağlı
1 sahanda yumurta
1 yeşil soğan
2 dilim çavdar ekmeği
Hiç hamur işi yemedim
Ara 15
1 ceviz 1 tk bal
1 lokma simit
Akşam 20 00
3 yk bulgur pilavı 3 köfte kadar tavuk
1 yk k fasülye bol salata
1 kase yoğurt çorbası nogutlu tahıllı
Ara gezmeğe gittik
Çayın yanında 1 yk kuru üzüm
1 avuç şekerli leblebi
Biraz çekirdek 1 tulumba tatlısı
Pasta yemedim
Çok limonlu açık çay
Su iki lt spor yok ayağım ağriyordu bugün
Kaptanlarım kelebek tuzsuz ruh ne ceza verse razıyım
O bisküvi yerine ceviz yeseydin ya da bir meyve yeseydin yeseydin sebze yeşillik eksik menülerde hepMenum
11.15 kahvaltı
1 kk yağsız beyaz peynir
1 zeytin 1 dilim çavdar ekmeği
1 bardak şekersiz çay
16 ara
2 bisküvi
Akşam yemeği 21.15
1 tabak etli patates yemeği
3 kaşık bulgur pilavı
Salata
Şimdi limonlu çay içerim
Su iki lt spor 6,9 adım
Afiyet olsunBugünkü menüm
Sabah 11:30
1 adet fırınlanmış mantar
1 kk beyaz peynir
1/2 kk kaşar peynir
1 tk tahin pekmez
4 ince dilim sucuk
50 Gr tam bugday ekmeği
Şekersiz çay
Akşam 19:15
1/2 fırınlanmış yağsız levrek
Salata
Spor 15 dk Leslie
50 mekik
Boyoz simit ekmek pide çekirdek leblebiMenum Kızlar
13. Kahvaltı
Biraz peynir 3 zeytin
Biraz menemen 2 lokma patatesli yumurta
Yarim boyoz 1 Lokma simit
1 tk tereyağı 1 dilim çavdar ekmeği
Açık şekersiz çay
Ara 19
1 elma
Akşam yemeği 21.10
1 kıymalı pide
Sumaklı limonlu soğan domates
2 bardak ev ayni
23 ara
1 yk şekerli leblebi
1 yk siyah çekirdekli üzüm
2 ceviz 10 tane kadar çekirdek
6 bardak limonlu açık çay
Su iki lt spor 7 km yürüyüş
3 günde verdiğin menülerin iki günü sırf kaçamaklı yağlı şekerli karbonhidrat yani o kilonun artı çıkmaması mucize olur benceKızlar ben bir lokma ekmek yediğimde artı çıkıyorum ne yapsam Ekmek tuketmesem de bağırsaklarım zaten çok tembel vc sorunum var zaten bana bilgi lutfen
Ve bugün tartıldım 200 gr artı çıktım çok üzgünüm
O haftasonu menüleri gelecek bugün akşama kadar görücem hepsini her şey yazılacakHaklisin kelebekcim, hatta arti cikinca da gittim haftasonu yedim! Tabii simdi cok pismanim..
Sabah yulafimi yaptim yiyorum simdi
kullandım kaptişim hemde 3 ay hiç bir işe yaramadı. hiç bir hormonumu düzeltmedi. aksine tsh ım yükseldi..Hamilelik testi yaptıysan adaçayına başla günde iki fincan iç ne bu sorun bu kadar yahu sendeki şu polikistikoverleyaşam sayfasını takip etsene o kadında ilaçsız adet olmuyormuş o yağlarla şimdi hamile
Aslinda kaptanim kilo verdikce daha az yiyorum ben, kilo aldikca daha daha az yemem lazim iste onu beceremiyorumO haftasonu menüleri gelecek bugün akşama kadar görücem hepsini her şey yazılacak
siz kilo vermek falan istemiyorsunuz istediğimi yiyeyim kilolar gitsin iki hafta kilo verdim mi hemen yemeye başlayayım yarısını geri alayım bu şekilde olmaz olamazzzz bizim amacımız ne alışkanlıklarımızı değiştirerek sağlıklı bir şekilde kilo vermek ama siz öyle düşünmüyorsunuz bence
Az Yemen değil çok yiyip sağlıklı şeyler olması önemli benim için ben hiç sıkmadım sizi bu zamana kadar ama sıkmak gerekiyormuş galibaBu arada kaptanim @tuzsuz_ruh, yazinca dusundugumden az yedigimi farkettimgerci yinede kotu menulerim cok
bu sabah 66ydim, cumaya gore sabit
Canim aksam yemeklerini cok gec saatte yemissin, acaba saatleri biraz cekmeye calissan mi? Ben gec saatte yeyince hep kilo aliyorum.Aslinda kaptanim kilo verdikce daha az yiyorum ben, kilo aldikca daha daha az yemem lazim iste onu beceremiyorum
Haftasonu menum:
Ctesi
09:00 bir peynirli pogaca
12:30 mantarli kasarli omlet, bir peynirli pogaca daha, ajvar, 2 lokma simit ile bal kaymak (kaymak bozulmustu, o yuzden 2 lokmada kaldi)
20:00 tavuk suyuna corba, firinda somon, firinda biraz domates ve patates ve sotelenmis ispanak ile, salata
21:30 turk kahvesi ve 2 adet cikolata
Pazar
8:30 sutlu yulaf ezmesi, keten tohumu, yarim muz ve biraz bogurtlen ile
14:00 yogurtlu ispanak, peynirli yumurta, ajvar, tahin pekmez, 3 dilim tb ekmek
21:00 firinda tavuk ile bulgur pilavi, salata
22:00 turk kahvesi ve 2 adet biskuvi
Bir suru kacamak doluve hep kosusturmacayla gecti, hic spora da halim yok
Evet cezalarimi bekliyorum
500 ip cezan var ister mekik şınav squat ne yaparsan yap o 500 yapılacak tam dayaklık menü tam dayaklıkAslinda kaptanim kilo verdikce daha az yiyorum ben, kilo aldikca daha daha az yemem lazim iste onu beceremiyorum
Haftasonu menum:
Ctesi
09:00 bir peynirli pogaca
12:30 mantarli kasarli omlet, bir peynirli pogaca daha, ajvar, 2 lokma simit ile bal kaymak (kaymak bozulmustu, o yuzden 2 lokmada kaldi)
20:00 tavuk suyuna corba, firinda somon, firinda biraz domates ve patates ve sotelenmis ispanak ile, salata
21:30 turk kahvesi ve 2 adet cikolata
Pazar
8:30 sutlu yulaf ezmesi, keten tohumu, yarim muz ve biraz bogurtlen ile
14:00 yogurtlu ispanak, peynirli yumurta, ajvar, tahin pekmez, 3 dilim tb ekmek
21:00 firinda tavuk ile bulgur pilavi, salata
22:00 turk kahvesi ve 2 adet biskuvi
Bir suru kacamak doluve hep kosusturmacayla gecti, hic spora da halim yok
Evet cezalarimi bekliyorum
Ya çok merak ediyorum o ülkede sebze Yok muHaftasonu listem
@tuzsuz_ruh K klbk33
Cumartesi:
09:00_ az tereyeginda 2 yumurta, 1 dilim ekmek.
11:00_ 1 fncan sutlu kahve.
13:00_1 kucuk paket grissini, 4 adet hurma, 1 yk kadar ftuzsuz fistik ezmesi.
16:00_ 1 kase salata icine 1 yk kaadra kenevir yagi, 2 dilim beyaz peynir, 1 dilim ekmek.
Su: 2lt
2 fincan detoks cayi
Pazar:
08:00_ 1 fincan sutlukahve (okulda sinav vardi kahvalti apacak vaktim olmadi)
10:00_ 1 fincan sutlu kahve, 4 adet hurma
12:00_ 1 dilim ekemk, 1 dilim peynir, 2 yk acili ajvar, 100 gr kadar tavuk gogsu kizartma
16:30_ 100 ge az yagda yapilmis biftek, 1 kase salata (icinde roka, kuru domates, ceri domates ve 1yk kenevir yagi)
17:00_ 1 bardak sicak suda yapilmis kakao
Su: 2lt
2 fincan detoks cayi
sen nerdesin sorup duruyorum farkındayım ama ben aklımda çok tutamam inanki sana hacamat sülük lazım yumurtalıklardan hatta direk rahimden ve tiroiddenkullandım kaptişim hemde 3 ay hiç bir işe yaramadı. hiç bir hormonumu düzeltmedi. aksine tsh ım yükseldi..
Kelebek doğru söylüyor artık buna da gittinmi başka bişeye değiştirmek Yok derya sabit bu diyete devam edeceksin kesinlikle olmuyor deyip bırakmayacaksınYarina randevu aldim, is cikisi diyetisyene gidiyorum kizlar. Artik ben de bir goreyim su 60i.
Surekli bakip duruyorum bugun icin yer yok, biri iptal etsin hemen alacagim onun yerini :)
Canim hafta sonunda sinavim vardi o yuzden hic dogru duzgun yemek yapamadim, esim de hastaydi hala o da yemek yapmadi. Ancak salata olarak yedim sebzeleri.Ya çok merak ediyorum o ülkede sebze Yok muneden bu kadar kuru şeyler yiyorsunuz sulu yemek yiyin biraz yahuuu sen menüleri yazdıkça benim içim kuruyor cancağzım kabız olmuyor musunuz siz
sen nerdesin sorup duruyorum farkındayım ama ben aklımda çok tutamam inanki sana hacamat sülük lazım yumurtalıklardan hatta direk rahimden ve tiroidden
Tamam canim gidiyorum yarin, bir sure veremeyince SIkILIyorum. ama simdi bu sabah eksi geldim ya o yuzden daha bi diyet yapasim var, ben de eksi geldikce yapasim geliyorKelebek doğru söylüyor artık buna da gittinmi başka bişeye değiştirmek Yok derya sabit bu diyete devam edeceksin kesinlikle olmuyor deyip bırakmayacaksın
Maşallah diyeyim alışmışsınız o zaman ay bi sebze yemeği sulu bişey arıyor gözlerim hep kenevirli çörekotu yağlı salatalar bişeyler alışmadık popoda don durmazmış benimki de o hesap sanırım alışık olmadığım yemek düzeni görünce sapıtıyorumCanim hafta sonunda sinavim vardi o yuzden hic dogru duzgun yemek yapamadim, esim de hastaydi hala o da yemek yapmadi. Ancak salata olarak yedim sebzeleri.
Bu arada sukurler olsun ki hayatimda galiba hic kabizlik yasamadim, ayy nazar degmesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?