- 30 Temmuz 2015
- 25.788
- 73.562
- 598
- 35
Sıkılmak Yok lütfen yaa sabitte olunur pes etmemek önemliTamam canim gidiyorum yarin, bir sure veremeyince SIkILIyorum. ama simdi bu sabah eksi geldim ya o yuzden daha bi diyet yapasim var, ben de eksi geldikce yapasim geliyor
Maşallah diyeyim alışmışsınız o zaman ay bi sebze yemeği sulu bişey arıyor gözlerim hep kenevirli çörekotu yağlı salatalar bişeyler alışmadık popoda don durmazmış benimki de o hesap sanırım alışık olmadığım yemek düzeni görünce sapıtıyorum
ahh yapan olsa ben de yerim. Arada yapiyorum ama bu aralar hic o aralardan degil
Tamam canim. Birakmak yok.Sıkılmak Yok lütfen yaa sabitte olunur pes etmemek önemli
o pek gelmiyor ya, bugun de diyet menum bitti.Diyet Şevki geldi diyorsun yemek Şevkide gelsin arada
O zaman 60 hayali kur sürekli yüksek tut şevkini elbiseler etekler incecik bel düzgün vücut hatları daha ne diyeyimTamam canim. Birakmak yok.
Esim surekli dalga geciyor benimle, cok moralim bozuluyor.
Zayiflayayim da gorsun nasil oluyorum, sonra derim ona hani bana inanmiyordun bak 60 oldum diye , ayy hayali bile guzel.
O diyetisyen yemeklerini kendin yapacaksın ama o ne olacako pek gelmiyor ya, bugun de diyet menum bitti.
Bakalim su sevk azalmadan gideyim diyetisyeene
gece uykum gelmeyince kendimi 60 kilo hayal edip uyuyorum o kadar yaniO zaman 60 hayali kur sürekli yüksek tut şevkini elbiseler etekler incecik bel düzgün vücut hatları daha ne diyeyim
diyetisyene soylerim cok fazla cesit yazmasin, kolay yapilacak yiyecekler yazsin.O diyetisyen yemeklerini kendin yapacaksın ama o ne olacak
Canim normalde 7gibi yiyiyoruz aksam yemeklerini de bu hafta sonu cok hektikti. bi de kilo aldigimi gorunce de moralim bozuldu, sacmaladim acikcasiCanim aksam yemeklerini cok gec saatte yemissin, acaba saatleri biraz cekmeye calissan mi? Ben gec saatte yeyince hep kilo aliyorum.
Tamamdir kaptanim, bu aksam yapip yarin haber vericem, evet burasi cok sessiz sensiz, zaten kus kadar olan motivasyonumu da kaybediyorum muhabbet etmeye kimse olmayinca500 ip cezan var ister mekik şınav squat ne yaparsan yap o 500 yapılacak tam dayaklık menü tam dayaklık
Boyle zamanlarda kizina ne yediriyorsun? Biz de eskiden yogun olunca disaridan yemek soylerdik ama hic saglikli degil tabi, kizim da alisip ileride benim gibi kilo problemi yasamasin istiyorum.. elimden geldigi kadar onun da yiyebilecegi tencere yemegi yapma hedefimCanim hafta sonunda sinavim vardi o yuzden hic dogru duzgun yemek yapamadim, esim de hastaydi hala o da yemek yapmadi. Ancak salata olarak yedim sebzeleri.
Bu arada sukurler olsun ki hayatimda galiba hic kabizlik yasamadim, ayy nazar degmesin
Bende de oyleTamam canim gidiyorum yarin, bir sure veremeyince SIkILIyorum. ama simdi bu sabah eksi geldim ya o yuzden daha bi diyet yapasim var, ben de eksi geldikce yapasim geliyor
Canim pek diyet menusu olmamis, cok yememissin ama hic sebze yok, emziriyorsun mutlaka sebze eklemeye calis menulerine (gerci sana diyorum ben cozuttum haftasonuBugünkü menu
Kahvaltı
3 dilim kızarmış ekmek
1 dilim kaşar
1 dilim beyaz peynir
3 zeytin
Ara
1 dilim kabak tatlısı
Aksam
1.5 lahmacun
Ayran
Salata
2 lt su
20 dk oyun havası :)
İSİM | YAŞ | BOY | BAŞLAMA TARİHİ | BAŞLANGIÇ KG | HEDEF KG | GÜNCEL KG |
---|
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?