Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ay keşke bu cuma 64.0 u görsem sabah baya artı çıktım hadi bakalım

Canim cok mutlu oldum senin adina. Umarim hamilelik harici hic kilo almazsin bir daha

Canim hafta ici kizim kreste yiyor 5 ogun. Kahvaltidan aksam yemegine kadar. Eve gelince karni acikirsa yogurt yiyor veya elma filan. Bir de yulaf cok seviyor. Sutlu yulaf yiyor. Hafta sonu da genelde kofte yapiyorum veya kiymali yumurta.
Ben de cok korkuyorum kilo almasindan ama hic tatli vermiyoruz simdilik kilosu iyi. Ve vermedigimizden tatliyla arasi pek yok. Mesela meyveli yogurt ver yemez sade yogurt ister. Umarim ilerde de oyle olur.

Sen her bunu paylastiginda bakip bir offf cekiyorum.
Sonra da diyorum en azindan kilo almadim
Ayy ins su yarinki diyetisyen kosar yardimima. Hele bugun eksi 1kg gorunce motive oldum zaten.

O bisküvi yerine ceviz yeseydin ya da bir meyve yeseydin yeseydin sebze yeşillik eksik menülerde he
Bu Aralar çok yorgunum dışardaydım çocuklar a almıştım bisküvi bende açlıktan yedim

Yani bir gram veriyor sonra yemeğe saldırıyorsunuz amacınız kilo vermek mi sağlıklı yaşamak mı o şekerli leblebi tatlı bunlar safi zarar sabah iki dilim de ekmek var bulgur da var komple şeker karbon

Boyoz simit ekmek pide çekirdek leblebi
inşallah daha çok dikkat edeceğim

3 günde verdiğin menülerin iki günü sırf kaçamaklı yağlı şekerli karbonhidrat yani o kilonun artı çıkmaması mucize olur bence
çok doğru kaptanim

Menum
Sabah 09 15
1 dilim çavdar ekmeği biraz peynir
2 bardak çay

Ara 16
1 portakal

Akşam 18.20

2 köfte kadar et 1 bardak ayran
Biraz lavaş ekmeği
Bol yeşillik yoğurt

Ara açık limonlu çay

Su 2 lt spor 4,300 adım ve hep ayaktaydım çok yorgunum Ev taşıdık

Ev tasimak zordur, kolay gelsin canim.menunu cok begendim..afiyet olsun

Amin Teşekkür ediyorum tatlım menumu beyendiğine sevindim çok yorgunum kendimle hiç uğraşamıyorum seni merak ettim canım diyetisyene gittin mi
Emini yorucudur canim. Bu yogunluguna yorgunluguna ragmen cok guzel menu.
Bugun is cikisi gidecegim canim diyetisyene.

Ne guzel kresmis o oyle :) bizimkinde ogle yemegi bile yok, ben hazirlayacagim, sadece atistirmalik veriyorlar meyve, kraker falan

Sen her bunu paylastiginda bakip bir offf cekiyorum.
Sonra da diyorum en azindan kilo almadim
Ayy ins su yarinki diyetisyen kosar yardimima. Hele bugun eksi 1kg gorunce motive oldum zaten.
Evet en onemlisi motive olmak, ben de yarin diyete basliyorum diye bir kitaba basladim kendimi motive ediyim diye

Ne guzel kresmis o oyle :) bizimkinde ogle yemegi bile yok, ben hazirlayacagim, sadece atistirmalik veriyorlar meyve, kraker falan
aa o kotuymus canim, zor olur yani senin icin. Bir baksaydin yok mu baska yakinlarda yemekli verebilecegin bir yer. Gerci bebegin daha kucuk su 1 yas icin kavanoz yiyeceklerden al ver krese, olmaz mi rahat olur oyle. Burda var envayi cesit etli, kuzulu, tavujklu bilemm ne..
Y ada kendin yapip koyarsin kavanozlara iki gunluk yaparsin yaptigini , olmadi siz de aynisini yersiniz kolaylik olur. Baska turlumutfaktan cikamazsin, gunduz is de var. kolay gelsin cnaim

Baska kresler var, ogle yemegi de veren varmis ama burayi tavsiye ettiler ve de babasina cok yakin, o yuzden bunu sectik, hatta bayaa da sira bekledik. evet o organik kavanoz mamalari var burada hem uygun da, zor durumlarda kullaniyorum ama dedigin gibi haftasonu bol pisirip buzluga atarak cozucem artik, neyseki porsiyonlar cok kucuk

Merhaba kızlar internetim bittiği için bu hafta menüleri bir sonraki gün paylaşacağım.. eşimde evde yok.. dünki menüme geçeyim

sabah (09:00)
1 kase haşlanmış brokoli

öğlen (12.30)

Brokoli salatası 1 kase
1 tabak mantı (biliyorum iyi değil ama iş yerinde bugün bu çıktı)

Akşam (18:45)

2 yk yoğurt
1 muz

su.2,5 lt
spor yok

3,6 kilo gitmiş gerisi diğer kilolarımın başına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…