Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

gece uykum gelmeyince kendimi 60 kilo hayal edip uyuyorum o kadar yani
Sen bu kadar çok şeyi başarmışken nasıl pes ediyorsun bu kadar kolay anlamış değilim çok azimli birisin normalde
Kolay ama karbonu bol olmayan menüler olmalı şirketin menüleri hep karbon yüklüydü
Afiyet olsun canım yine acayip bir menü :))))
Bugünkü menu
Kahvaltı
3 dilim kızarmış ekmek
1 dilim kaşar
1 dilim beyaz peynir
3 zeytin
Ara
1 dilim kabak tatlısı
Aksam
1.5 lahmacun
Ayran
Salata
2 lt su
20 dk oyun havası :)
Ohhhhhhhhhh üç dilim ekmek üstüne kabak üstüne lahmacun. Afiyet olsun canfeb hanımcım yeşillik olarak biraz sopa istermisiniz
Ah canımmmmm hoşgeldin gerçekten çok memnun oldum seninle tanıştığım için vakit geçirdiğim için umarım hiç kilo alma bir daha öpüyorum her zaman gel bekleriz
Tamamdir kaptanim, bu aksam yapip yarin haber vericem, evet burasi cok sessiz sensiz, zaten kus kadar olan motivasyonumu da kaybediyorum muhabbet etmeye kimse olmayinca
E yavrum benimde hayatım var evim var misafir geliyor temizlik yapıyorum akşam temizlikten sonra yemek ye mutfağı topla odaya girdiğimde saat 11 buçukta gece bugün de kurstan geldim yemek yedim şimdi iki banyo iki balkon temizlenecek
Ellerine sağlık canım
Ay keşke bu cuma 64.0 u görsem sabah baya artı çıktım hadi bakalım
O yemeye artı çıkmayacak mı yahuuuuu o menüler düzelecek canım lütfen
Bu Aralar çok yorgunum dışardaydım çocuklar a almıştım bisküvi bende açlıktan yedim

inşallah daha çok dikkat edeceğim

çok doğru kaptanim
Yani herşeyin bilincinde insanlarız canlarım burda herkes birbirinden sorumlu iki kişinin bile olsa aldığı kilo yüzdeye artı olarak yansıyor kilo Verenlerin bütün emekleri bu haftaki gibi çöp oluyor normalde o yüzde güzel bir yüzdeydi ama kilo alanlarla eksiye düştük
Afiyet olsun isteyince yapılıyor görüldüğü üzere
Evet en onemlisi motive olmak, ben de yarin diyete basliyorum diye bir kitaba basladim kendimi motive ediyim diye

En guzeli canim, ben de diyetisyene beni motive etsin diye gidecegim
ben size sopayla gelicem motive etmek için bundan böyle hangi bölgelere istersiniz sopayı karın popo bacak :))))

en azından telafi edilmiş mantı

Bugün adaçayıda içmeye başladım kaptişim.

hehe evet kaptanim,biraz sopa hakediyorum ben kendi adima
Kolay gelsin, ne yoruyorsun kendini balkon falan, zaten havalar soguk

Dunku menum:
08:00 sutlu yulaf ezmesi (3yk, biraz fistik ezmesi tozu(yagi 80% azaltilmis), biraz keten tohumu), yarim muz
12:30 3yk bulgur pilavi, firinda somon
13:30 sutlu kahve
15:30 sutlu kahve
18:30 4yk bulgur pilavi, firinda tavuk, bir tabak ispanak yemegi
Su 2lt
Spor 100 mekik, 100 squat

Kizlar kalorisiz ve tok tutan yeni bir icecek kesfettim :)
meyve cayi yapiyorum, biraz soguduktan sonra ustune gazli su ekliyorum (sodadan daha az gazi olan sular var onlardan, ama soda da eklenebilir).
Himm hem cok lezzetli hemde acligi bastiriyor
Kilo sorunu neler yaptiriyor, bulus bile yaptim

Yok canim pes etmek, pes etmedigimden hala buralardayim
Insallah sizin de desteginizle su 60 hayal olmayacak. 1 sene oncesine kadar 68 bile hayaldi benim icin, simdi 68 iken kendimi sisko hissediyorum, insan verdikce kilo verese mi geliyor, zamanla vucut alisiyor mu bilemedim.

Ben menunu cok begendim canim. Afiyet olsun

Bugunku menum
@tuzsuz_ruh K klbk33

08:00_ 2 yumurtali az tereyagli kiyma, yarim dilim ekmek. 2 yk kadar acili ajvar.

09:30 _ 1 fincan sutlu kahve, 3 kuru incir

11:00_ 1 fincan sutlu kahve

13:00_ 1 buyuk kase tavuklu salata (ustune 1 ck kadar corekotu yagi -baya aciydi ama yedim, hatta sona dogru hosuma bile gitti-, 1 tk nar eksisi), 2 kepce brokoli corbasi.

15:00_ 1 fincan kafeinsiz kahve icine 1 tk kadar hindistan cevizi yagi

16:45 _ 1 kase bugdayli , kabak cekirdekli salata.

Su: simdilik 2,5 lt

2 fuincan bitki cayi (ustune gazli su ekleyip ictim)

Kaptan çok haklısın ama bende zayiflama isteği kalmadı sanki dün yürüyüş yaptim bugünde ins yürümeyi düşünüyorum. Kendimi zorluyorum inan

Kaptan çok haklısın ama bende zayiflama isteği kalmadı sanki dün yürüyüş yaptim bugünde ins yürümeyi düşünüyorum. Kendimi zorluyorum inan
Canim tabiki uuzun sure diyette olunca normal. Biliyorsun mezun olmak icin 55 kiloya ulasmak zorunda degilsin, yanlis hatirlamiyorsam hedefinin yuzde 80ini gerceklestirince mezun olmaya hak kazaniyorsun ki sen coktan hak kazandin.
Zaten son 1 kilo, belki cumaya kadar gider. Masallah cok guzel verdin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…