- 1 Kasım 2018
- 3.329
- 12.342
- 208
İnşallah hepimiz..masallah canim, insallah darisi geri kalanlarin basina.
Sen bu kadar çok şeyi başarmışken nasıl pes ediyorsun bu kadar kolay anlamış değilim çok azimli birisin normaldegece uykum gelmeyince kendimi 60 kilo hayal edip uyuyorum o kadar yani
Kolay ama karbonu bol olmayan menüler olmalı şirketin menüleri hep karbon yüklüydüdiyetisyene soylerim cok fazla cesit yazmasin, kolay yapilacak yiyecekler yazsin.
Burda ben daha once birkac kere diyetisyene gitmistim birisi ozellikle bir menu yazdi aman yani yok boyle birsey hergun 2 saat yemek yapiyordum ki elim cok hizlidir. Ama o kadar cok cesit vardi ki ve kucuk kucuk gramlarla.
Afiyet olsun canım yine acayip bir menü :))))Bugunku menum:
@tuzsuz_ruh K klbk33
(Cok uzun suren bir toplantim vardi o yuzden gle yemegimi yemeye vaktim olmadi.)
09:00_ 1 dilim ekemk, 3 yk kadar suzme peynir, 1 kase yesillik.
10:00_ 1 fincan sutlu kahve, 1 elma, 1 avuc uzum
12:00_ 1 kase yogurt, 2 yk kadar ezilmis cilek parcalari, icinde 3-4 tane findik ve badem parcasi.
13:00_ 1 fincan sutlu kahve, 1 portakal
15:00_ 1 fincan kafeinsiz sutlu kahve icine 1 tk hindistan cevizi yagi.
16:40 _ 3 yk kadar haslanmis arpa, 1 kase haslanmis bruksel lahanasi, avuc ici kadar tavuk eti soslu (tatli sos icinde kusburnu ve biraz nar vardi), 1 buyuk kase yagsiz salata.
Su: 2,5 lt
Ohhhhhhhhhh üç dilim ekmek üstüne kabak üstüne lahmacun. Afiyet olsun canfeb hanımcım yeşillik olarak biraz sopa istermisinizBugünkü menu
Kahvaltı
3 dilim kızarmış ekmek
1 dilim kaşar
1 dilim beyaz peynir
3 zeytin
Ara
1 dilim kabak tatlısı
Aksam
1.5 lahmacun
Ayran
Salata
2 lt su
20 dk oyun havası :)
Ah canımmmmm hoşgeldin gerçekten çok memnun oldum seninle tanıştığım için vakit geçirdiğim için umarım hiç kilo alma bir daha öpüyorum her zaman gel beklerizkızlar selam ben burada size teşekkür ettim mi inanın hatırlamıyorum(çok yoğun bir dönemdeydim)ama hepinizin hakkı var mezun olmamda ,başta başkanlarımıza @tuzsuz_ruh , K klbk33 ve @AKovser a ve de hepinize teşekkür ederim ,iyiki varsınız ve sizlerle paylaşım yapma şansı buldum
Aranızda olmak istiyorum ama şu sıralar hiç vaktim yok şuanda bile zor vakit buldum kusuruma bakmayın.Ama hep aklımdasınız.Sizleri seviyorum kızlar
E yavrum benimde hayatım var evim var misafir geliyor temizlik yapıyorum akşam temizlikten sonra yemek ye mutfağı topla odaya girdiğimde saat 11 buçukta gece bugün de kurstan geldim yemek yedim şimdi iki banyo iki balkon temizlenecekTamamdir kaptanim, bu aksam yapip yarin haber vericem, evet burasi cok sessiz sensiz, zaten kus kadar olan motivasyonumu da kaybediyorum muhabbet etmeye kimse olmayinca
Ellerine sağlık canımKizlar buyrun guncellenmis tablo
İSİM YAŞ BOY BAŞLAMA TARİHİ BAŞLANGIÇ KG HEDEF KG GÜNCEL KG
[TR1][TD] @matilda34 [/TD][TD2]36[/TD2][TD2]160[/TD2][TD2]01/12/17[/TD2][TD2]74.5[/TD2][TD2]63.0[/TD2] [TD2]75.0[/TD2][/TR1]
[TR2][TD]DeryaOnDiet [/TD][TD2]33[/TD2][TD2]160[/TD2][TD2]25/06/18[/TD2][TD2]68.7[/TD2][TD2]60.0[/TD2] [TD2]68.5[/TD2][/TR2]
[TR1][TD]stitch [/TD][TD2]34[/TD2][TD2]168[/TD2][TD2]08/07/18[/TD2][TD2]70.0[/TD2][TD2]55.0[/TD2] [TD2]66.0[/TD2][/TR1]
[TR2][TD]tomrs [/TD][TD2]34[/TD2][TD2]158[/TD2][TD2]13/07/18[/TD2][TD2]71.0[/TD2][TD2]55.0[/TD2] [TD2]56.1[/TD2][/TR2]
[TR1][TD] @Harpy [/TD][TD2]36[/TD2][TD2]164[/TD2][TD2]04/11/15[/TD2][TD2]78.0[/TD2][TD2]60.0[/TD2] [TD2]70.7[/TD2][/TR1]
[TR2][TD] @selinbs [/TD][TD2]23[/TD2][TD2]178[/TD2][TD2]04/11/18[/TD2][TD2]72.0[/TD2][TD2]60.0[/TD2] [TD2]63.1[/TD2][/TR2]
[TR1][TD]@ BamfirADB[/TD][TD2]35[/TD2][TD2]169[/TD2][TD2]12/11/18[/TD2][TD2]88.4[/TD2][TD2]70.0[/TD2] [TD2]87.4[/TD2][/TR1]
[TR2][TD]@AomineDaiki[/TD][TD2]26[/TD2][TD2]155[/TD2][TD2]21/12/18[/TD2][TD2]64.0[/TD2][TD2]55.0[/TD2] [TD2]60.4[/TD2][/TR2]
[TR1][TD]Canfeb [/TD][TD2]27[/TD2][TD2]165[/TD2][TD2]03/01/19[/TD2][TD2]68.0[/TD2][TD2]56.0[/TD2] [TD2]64.6[/TD2][/TR1]
[TR2][TD] @biricik1272 [/TD][TD2]46[/TD2][TD2]157[/TD2][TD2]04/01/19[/TD2][TD2]86.2[/TD2][TD2]68.0[/TD2] [TD2]83.8[/TD2][/TR2]
[TR1][TD]@L E Y L[/TD][TD2]28[/TD2][TD2]164[/TD2][TD2]05/02/19[/TD2][TD2]76.0[/TD2][TD2]70.0[/TD2] [TD2]76.0[/TD2][/TR1]
O yemeye artı çıkmayacak mı yahuuuuu o menüler düzelecek canım lütfenAy keşke bu cuma 64.0 u görsem sabah baya artı çıktım hadi bakalım
Yani herşeyin bilincinde insanlarız canlarım burda herkes birbirinden sorumlu iki kişinin bile olsa aldığı kilo yüzdeye artı olarak yansıyor kilo Verenlerin bütün emekleri bu haftaki gibi çöp oluyor normalde o yüzde güzel bir yüzdeydi ama kilo alanlarla eksiye düştükBu Aralar çok yorgunum dışardaydım çocuklar a almıştım bisküvi bende açlıktan yedim
inşallah daha çok dikkat edeceğim
çok doğru kaptanim
Afiyet olsun isteyince yapılıyor görüldüğü üzereMenum
Sabah 09 15
1 dilim çavdar ekmeği biraz peynir
2 bardak çay
Ara 16
1 portakal
Akşam 18.20
2 köfte kadar et 1 bardak ayran
Biraz lavaş ekmeği
Bol yeşillik yoğurt
Ara açık limonlu çay
Su 2 lt spor 4,300 adım ve hep ayaktaydım çok yorgunum Ev taşıdık
Evet en onemlisi motive olmak, ben de yarin diyete basliyorum diye bir kitaba basladim kendimi motive ediyim diye
ben size sopayla gelicem motive etmek için bundan böyle hangi bölgelere istersiniz sopayı karın popo bacak :))))En guzeli canim, ben de diyetisyene beni motive etsin diye gidecegim
en azından telafi edilmiş mantıMerhaba kızlar internetim bittiği için bu hafta menüleri bir sonraki gün paylaşacağım.. eşimde evde yok.. dünki menüme geçeyim
sabah (09:00)
1 kase haşlanmış brokoli
öğlen (12.30)
Brokoli salatası 1 kase
1 tabak mantı (biliyorum iyi değil ama iş yerinde bugün bu çıktı)
Akşam (18:45)
2 yk yoğurt
1 muz
su.2,5 lt
spor yok
Sen bu kadar çok şeyi başarmışken nasıl pes ediyorsun bu kadar kolay anlamış değilim çok azimli birisin normalde
Kolay ama karbonu bol olmayan menüler olmalı şirketin menüleri hep karbon yüklüydü
Afiyet olsun canım yine acayip bir menü :))))
Ohhhhhhhhhh üç dilim ekmek üstüne kabak üstüne lahmacun. Afiyet olsun canfeb hanımcım yeşillik olarak biraz sopa istermisiniz
Ah canımmmmm hoşgeldin gerçekten çok memnun oldum seninle tanıştığım için vakit geçirdiğim için umarım hiç kilo alma bir daha öpüyorum her zaman gel bekleriz
E yavrum benimde hayatım var evim var misafir geliyor temizlik yapıyorum akşam temizlikten sonra yemek ye mutfağı topla odaya girdiğimde saat 11 buçukta gece bugün de kurstan geldim yemek yedim şimdi iki banyo iki balkon temizlenecek
Ellerine sağlık canım
O yemeye artı çıkmayacak mı yahuuuuu o menüler düzelecek canım lütfen
Yani herşeyin bilincinde insanlarız canlarım burda herkes birbirinden sorumlu iki kişinin bile olsa aldığı kilo yüzdeye artı olarak yansıyor kilo Verenlerin bütün emekleri bu haftaki gibi çöp oluyor normalde o yüzde güzel bir yüzdeydi ama kilo alanlarla eksiye düştük
Afiyet olsun isteyince yapılıyor görüldüğü üzere
ben size sopayla gelicem motive etmek için bundan böyle hangi bölgelere istersiniz sopayı karın popo bacak :))))
en azından telafi edilmiş mantı
hehe evet kaptanim,biraz sopa hakediyorum ben kendi adimaSen bu kadar çok şeyi başarmışken nasıl pes ediyorsun bu kadar kolay anlamış değilim çok azimli birisin normalde
Kolay ama karbonu bol olmayan menüler olmalı şirketin menüleri hep karbon yüklüydü
Ohhhhhhhhhh üç dilim ekmek üstüne kabak üstüne lahmacun. Afiyet olsun canfeb hanımcım yeşillik olarak biraz sopa istermisiniz
Ah canımmmmm hoşgeldin gerçekten çok memnun oldum seninle tanıştığım için vakit geçirdiğim için umarım hiç kilo alma bir daha öpüyorum her zaman gel bekleriz
E yavrum benimde hayatım var evim var misafir geliyor temizlik yapıyorum akşam temizlikten sonra yemek ye mutfağı topla odaya girdiğimde saat 11 buçukta gece bugün de kurstan geldim yemek yedim şimdi iki banyo iki balkon temizlenecek
Ellerine sağlık canım
Yani herşeyin bilincinde insanlarız canlarım burda herkes birbirinden sorumlu iki kişinin bile olsa aldığı kilo yüzdeye artı olarak yansıyor kilo Verenlerin bütün emekleri bu haftaki gibi çöp oluyor normalde o yüzde güzel bir yüzdeydi ama kilo alanlarla eksiye düştük
ben size sopayla gelicem motive etmek için bundan böyle hangi bölgelere istersiniz sopayı karın popo bacak :))))
Yok canim pes etmek, pes etmedigimden hala buralardayimSen bu kadar çok şeyi başarmışken nasıl pes ediyorsun bu kadar kolay anlamış değilim çok azimli birisin normalde
Ellerine sağlık canım
Ayy canim benim, Kolay gelsin canim. Umarim vakit bulup saglikli yemeklerini yersin.Kizlar sabah her zamanki gibi sutlu yulaf ezmesi yaptim ama yogunluktan 2 kasik alamadim bile, aciiiim
Ben menunu cok begendim canim. Afiyet olsunDunku menum:
08:00 sutlu yulaf ezmesi (3yk, biraz fistik ezmesi tozu(yagi 80% azaltilmis), biraz keten tohumu), yarim muz
12:30 3yk bulgur pilavi, firinda somon
13:30 sutlu kahve
15:30 sutlu kahve
18:30 4yk bulgur pilavi, firinda tavuk, bir tabak ispanak yemegi
Su 2lt
Spor 100 mekik, 100 squat
Hayirli olsun canim, cok sevindimkızlar regl oldum..dünden beri geçmeyen bir baş ağrısı vardı.. olduğum gibi geçtii.. Çok şükür yaa.. ne zor şey bu off
Ben menunu cok begendim canim. Afiyet olsun
Kizlar kalorisiz ve tok tutan yeni bir icecek kesfettim :)
meyve cayi yapiyorum, biraz soguduktan sonra ustune gazli su ekliyorum (sodadan daha az gazi olan sular var onlardan, ama soda da eklenebilir).
Himm hem cok lezzetli hemde acligi bastiriyor
Kilo sorunu neler yaptiriyor, bulus bile yaptim
Kaptan çok haklısın ama bende zayiflama isteği kalmadı sanki dün yürüyüş yaptim bugünde ins yürümeyi düşünüyorum. Kendimi zorluyorum inanDeryaOnDiet bir diyetisyene git istersen. Bir türlü düzen oturtamadın
DeryaOnDiet (67.7/68.5/+0.8/%-1. 18)
tomrs (56.4/56.1/0.3/%0.54)tomrs canım mezuniyetine çok az kaldı. Bir asılsan mezunsun. Hadi biraz daha gayret et.
stitch (65.4/66.0/+0.6/-%0.92)stitch bu kilo alma da neyin nesi. Menü paylaş. Görelim niye kilo aldığını. Menü olmayınca anlayamıyoruz
harpy (71.4/70.7/0.7/%0.98) @Harpy güzel 60lara çok az kaldı. 2 haftaya 60lardasın inşallah. İpin ucunu bırakma
selinbs (63.1///%) bildirimde bulunmadi 2. Defa @selinbs neredesin canım ya. Mezuniyet şapkan olmayacak. Keşke mezun olup ayrılsaydın.
Aomine Daiki (60.8/60.4/0.4/%0.66) @Aomine Daiki kaçamak yapmayın. GörmeyeyimAomine Daiki
Canfeb (65.0/64.6/0.4/%0.62)Canfeb ne oldu mekikler
biricik1272 (84.5/83.8/0.7/%0.85) @biricik1272 iyi kilo vermişsin. Kaçamak yapma.
Veee takım ortalaması çok düşük. Bu yüzden bir nota daha alacağız. %0.30un altına düşürmeyin. Ve herkes menü paylaşsın.
4. Takım ortalaması: % 0.198
Canim tabiki uuzun sure diyette olunca normal. Biliyorsun mezun olmak icin 55 kiloya ulasmak zorunda degilsin, yanlis hatirlamiyorsam hedefinin yuzde 80ini gerceklestirince mezun olmaya hak kazaniyorsun ki sen coktan hak kazandin.Kaptan çok haklısın ama bende zayiflama isteği kalmadı sanki dün yürüyüş yaptim bugünde ins yürümeyi düşünüyorum. Kendimi zorluyorum inan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?